Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ανώνυμος 1 έτος, 2 μήνες πριν.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #48225

  Ανώνυμος

  Δεν τόλμησα ποτέ να ρωτήσω τους κοινούς μας φίλους ‘έχει ρωτήσει για εμένα;’. Ίσως γιατί είχα αποφασίσει πως η απάντηση θα ήταν αρνητική. Έτσι κι αλλιώς, είχα σχέση, είχε σχέση η οποία ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ, δεν ήταν εποχή για να κολλήσω με άλλον άνθρωπο, πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που είχε σχέση. Ούτε τόλμησα ποτέ να μάθω περισσότερα για εκείνη. Έχω κρατήσει μόνο όσα μου είπε η ίδια για τον εαυτό της εκείνο το βράδυ. Και δεν ήταν και πολλά. Βέβαια κι αυτά τα λίγα ήταν αρκετά για να με γοητεύσει. Όλο αυτό το διάστημα δεν πέρασε μέρα που να μη την σκεφτώ.

  Πριν λίγες ημέρες ένας κοινός μας γνωστός με ρώτησε αν μου αρέσει ακόμα εκείνη η γυναίκα που χάζευα σ’ εκείνο το live που είχαμε πάει πριν λίγους μήνες. Τον κοίταξα με ένα πολύ αμήχανο βλέμμα. Χώρισε, μου είπε. Κι εσύ έχεις χωρίσει, μου υπενθύμισε. Του απάντησα πως δεν γνωρίζω για ποια γυναίκα μου μιλάει. Χαμογέλασε, πήρε το κινητό μου, αποθήκευσε τον αριθμό της και το όνομά της. Όταν γύρισα σπίτι, έγραψα τον αριθμό της σ’ ένα χαρτί και τον έσβησα από το κινητό μου. Τόσες ερωτικές ιστορίες στο παρελθόν. Τόσες συζητήσεις για τον έρωτα και την αγάπη. Κι όμως, αυτή τη δειλία που πρώτη φορά την συναντώ μπροστά μου, δεν ξέρω ακόμα πώς να τη νικήσω.

  ΥΓ ‘Μου αρέσεις’. Ένα θέμα γι’ αυτό το συναίσθημα.

  #48294

  Ανώνυμος

  Carol Aird: I should have said “Therese, wait”…

  #48322

  Ανώνυμος

  Heartbeats, αναφέρεσαι σε μία δική σου ιστορία ‘Μου αρέσεις’ ή στη δική μου;

  ΥΓ Υπάρχει ένα υπέροχο τραγούδι με τον τίτλο ‘Heartbeats’

  #62888

  Wonderwall
  Συμμετέχων

  Η ιστορία σου μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που έζησα και εγώ το περασμένο καλοκαίρι. Ακόμα και το τραγούδι που διάλεξες.
  Αυτό που έμαθα από τη δική μου περίπτωση είναι ότι πρέπει να λέμε στους άλλους αυτό που νιώθουμε. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να το κυνηγήσεις και να πεις αυτό που νιώθεις ακόμα και τώρα. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Ελπίζω να το έχεις ήδη κάνει 😉

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.