Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  κουκουρούκου 6 μήνες, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #52994

  Φούστα Κλαρωτή
  Συμμετέχων

  disclaimer: δεν πρόκειται για μένα, μην ανησυχείτε, δε με χάνει η εξωτική Αθηνα

  Μια καλή φίλη ξεκινά το διδακτορικό της στο Άμστερνταμ και είναι σε αναζήτηση κατοικίας. Δυσκολεύεται όπως όλοι στην περιοχή! Αν έχετε κάποιο tip για το πού θα βρει αγγελίες ή αν έχετε κάποιο φίλο/γνωστό που αναζητά συγκάτοικο, bring it on!!

  #53020

  peanuts8965
  Συμμετέχων

  Λοιπόν αν ψάχνει για σπίτι και όχι για συγκατοίκηση, ας ξεκινήσει από funda και pararius που μάλλον τα ξέρει ήδη. Αυτό που όμως εμένα πραγματικά με βοήθησε ήταν που πήρα ένα ολλανδικό καρτοκινητό και έπαιρνα τηλέφωνο στις αγγελίες και το έβαζα και στα παραπάνω site για να κάνω viewings. Όσο χρησιμοποιούσα το ελληνικό νούμερο, ούτε έβρισκα ούτε με έπαιρναν τηλέφωνο πίσω..
  Μετά το επόμενο πράγμα που έκανα ήταν ότι ξεκίνησα να μπαίνω στα site των μεσιτών και άρχισα να ψάχνω στο εύρος τιμών που μπορούσα να πληρώσω. Ξανά τηλέφωνα και ραντεβού.
  Προτείνω επίσης να ψάξει τα facebook groups και το marktplaats.

  #56510

  κουκουρούκου
  Συμμετέχων

  Για φοιτητές υπάρχει και το kamernet site, που έχει ιδιαίτερα καλές τιμές αλλά δυστυχώς μεγάλη λίστα αναμονής. Επίσης λόγω τιμών Άμστερνταμ, θα πρότεινα και άλλες περιοχές, πχ Αμστελβειν. Η Ολλανδία είναι αρκετά μικρή χώρα, οπότε ακόμη και Ροττερνταμ να μείνει, σε 45 λεπτά μπορεί να είναι κέντρο Άμστερνταμ με το τρενο.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.