• Αυτό το θέμα έχει 0 απαντήσεις, 1 φωνή και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα

Ανώνυμος
    Ανενεργός

[Ακολουθεί σεντόνι]
    Καλησπέρα σας. Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα στο φόρουμ του Α,μπα..δεν έχω κάποια ερώτηση, αλλά θέλω κάπου να πω πόσο με έχει επηρεάσει η μάστιγα των γυναικοκτονιών σε σημείο που 3 όνειρα που έχω δει, όλα τον τελευταίο καιρό, έχουν να κάνουν με εμένα να καταλήγω νεκρή από κάποιον άντρα. Μάλιστα στα 2 από αυτά που τελικά καταλήγουν στο “θάνατό” μου, η στιγμή αυτή του “θανάτου” αρχίζει με μούδιασμα σε ένα μέρος του κεφαλιού. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αν πραγματικά μου συμβαίνει αυτό ή μόνο στο όνειρο και απλά μου φαίνεται τόσο αληθινό. Το ένα όνειρο έδειχνε εμένα σε ερωτική επαφή (?)με άντρα και ύστερα με έδειχνε με ένα μεγάλο μεταλλικό πράγμα γύρω από τον λαιμό μου σαν μεγάλη χειροπέδα και ύστερα αυτή η “χειροπέδα” να μου “κόβει” – δεν ξέρω πώς αλλά ποιος είπε ότι τα όνειρα πρέπει να βγάζουν πάντα νόημα :Ρ – τον λαιμό και στο άλλο όνειρο να περνάω μέσα από πολλά δωμάτια, πόρτες και πόρτες, ενώ με κυνηγάει κάποιος άλλος που τυχαίνει να είναι ηθοποιός που μου αρέσει πολύ φυσιογνωμικά. Είναι σαν να βγαίνω από έναν λαβύρινθο έξω στο δρόμο και μετά να μπαίνω σε άλλον λαβύρινθο, αλλά σκεφτείτε τον λαβύρινθο αυτό σαν σπίτι αλλά με πολλά και μικρά “δωματιάκια”. Σε εκείνο δεν με σκότωσε φαντάζομαι, γιατί ξύπνησα οπότε δεν μπόρεσα να δω την συνέχεια :Ρ Έχω κουραστεί πολύ με αυτό το θέμα και νιώθω ότι δεν είμαι το ίδιο άτομο πια, από εκεί που δεν ήξερα τον όρο “γυναικοκτονία” μέχρι την δολοφονία της Καρολάιν, ξυπνάω πλέον άσχετες ώρες. Φοβάμαι πλέον πολύ να κάνω οποιαδήποτε σχέση και δεν είμαι καν 22 ακόμα και ούτε έχει τύχει να κάνω. Επίσης παιδιά δεν πρόκειται να κάνω με τον συνήθη τρόπο και ούτε να παντρευτώ και να υποκύψω σε ένα “στρέιτ” μοντέλο, αλλά θέλω να ψάξω για τράπεζα σπέρματος, το οποίο φυσικά να σημειώσω ότι δεν έχει καμία σχέση με το ρεκόρ των 16 γυναικοκτονιών το 2021, καθώς αυτό το αποφάσισα το ’20.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.