Update ιστορίας: Κανένας μας δεν αξίζει καμία υποτίμηση από κανέναν

Οι μέρες που ακολούθησαν μετά την 24 του Μάρτη μου δυσκόλεψαν πολύ περισσότερο την ζωή μου. Άρχισε να γίνεται πολύ πιεστικός και πλέον όχι μόνο ήθελε να μου λέει την αποψάρα του αλλά στόχευε σε πλύση εγκεφάλου

Σας χαιρετώ ξανά, και σας στέλνω την αγάπη μου απόψε 13 Μαίου. Είμαι η κοπέλα της ερώτησης αυτής. Λένα σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να μου απαντήσεις καθώς και όλους τους σχολιαστές έναν προς έναν που άφησαν το σχόλιο τους. Αρχικά η Λένα μου έδωσε εύστοχη απάντηση. “Γιατί να έρθει αυτός στα καλά του, και να μην περιμένει αυτός μήπως πειστείς με τα βίντεο που σου δείχνει;” Οι μέρες που ακολούθησαν μετά την 24 του Μάρτη μου δυσκόλεψαν πολύ περισσότερο την ζωή μου. Άρχισε να γίνεται πολύ πιεστικός και πλέον όχι μόνο ήθελε να μου λέει την αποψάρα του αλλά στόχευε σε πλύση εγκεφάλου. Μέχρι που του έδωσα πρώτο σήμα, ή ηρέμησε και δέξου την διαφορετικότητα μου ή το αφήνουμε να ηρεμήσουμε. Προσπάθησε να χαλαρώσει και βρήκε διέξοδο σε εναν πνευματικό που οπώς είπε τον ηρέμησε με τα λόγια του . Απο εκεί ξεκίνησαν νέα παρατράγουδα.. Του είχα ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι δεν πιστεύω και δεν εχω την διάθεση για εκκλησίες. Σεβόμενη την δική του πίστη.Εκείνος ας έκανε ότι τον ευχαριστούσε.( Δεν τον έκρινα ποτέ. Απλώς μέσα μου αναρωτιόμουν. Που πας ρε καραμήτρο έχετε χάσμα. Εφόσον μου έκανε συχνά παράπονα και πολλές φορές προ καραντίνας σταματούσε σε εκκλησίες για να μπούμε μέσα σε άσχετες φάσεις).Φαίνεται ήθελε να με βάλει στον σωστό τον δρόμο, μου έκανε δώρο θρησκευτικά αντικείμενα.!! Να τον βλέπατε απο μια μεριά πως του είχε φύγει το σαγόνι επειδή δεν πιστεύω σε προφητείες (εδώ να σας πληροφορήσω οτι ονειρευόταν να πάμε Κωνσταντινούπολη η οποια θα ήταν Ελληνική πια σε 2 3 χρόνια. Ποιός ξέρει πόσα εγκεφαλικά κύτταρα έκαψα..) Επιπροσθέτως είχε εναν δαιμόνιο τρόπο να συνδέει οτιδήποτε δεν του άρεσε με συνωμοσίες. Απο τους πρόσφυγες μεχρι ότι όλα είναι ένα ψέμα, δεν έχει πεθάνει κανείς απο τον κορονοίο.. Με μείωνε ότι είμαι πρόβατο που πιστεύω οτι υπάρχει η πανδημία κοκ.. Μέρα με την μέρα.. άδειαζα μέσα μου.. Αναρωτιόμουν γιατί με υποβιβάζω με έναν άνθρωπο που με μείωνε. (Ενώ ένιωθα οτι προσπαθούσα με επιχειρήματα να του εξηγήσω τι σημαίνει να έχει κρίση κανείς και να μην τα τρώει όλα αμάσητα..) Άδειαζα άδειαζα άδειαζα… Σταμάτησα να λέω ότι ένιωθα για να μην τον εξαγριώνω και αρχίζει τα ίδια. Πόλλες φορές με έκρινα, ως εξωτερικός παρατηρητης και με λυπόμουν. Πώς μπορούσα εγώ η ίδια να μου κάνω τέτοιο κακό; αυτός ήταν ότι ήταν οκ.. Εγώ όμως;; Λίγη τσίπα δεν είχα πάνω μου; Πώς με εγκατέλειπα έτσι στην τύχη; Και ήρθε η στιγμή που το μαύρο στην ψυχή μου έφερε άσπρο!!! Δεν άντεξα και μου έδωσα μια αγκαλιά απο εδω ως το υπερπέραν και ακόμη πιο πέρα, εκείνον τον σιχτίρισα με όμορφο τρόπο του εξήγησα και τον αποχαιρέτησα μια για πάντα! και ένιωσα μια ανακούφιση αδιανόητη!! Βγήκα πάλι στην επιφάνεια είκοσι μέρες μέτα απο τύψεις, ισορρόπησα !! Αναπνέω και με υπερασπίζομαι και με αγαπώ. Δεν ξέρω εαν θεωρουμε πολύ μελό όπως τα περιγράφω. Όμως έαν με τα λόγια μου έστω και έναν άνθρωπο έκανα να σκεφτεί τον εαυτό του, και να μην ανέχεται ότι δεν του ταιριάζει. Είμαι ευτυχισμένη!!! Κανένας μας δεν αξίζει καμία υποτίμηση απο κανέναν.

A-GiveLove

in

Αξιολογήστε το άρθρο

69 points
Upvote Downvote

25
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
17 Θέματα σχολίων
8 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
20 Συντάκτες σχολίων
Poniri_SoupiaclefairyA-GiveLove💕MariePo the Panda Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Καλά έκανες να βρεις την ηρεμία σου κι εσύ γιατί ως γνωστόν όποιος κοιμάται με στραβό το πρωί αλληθωρίζει.

Μέλος
Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους υπάρχουν και άλλοι . ….. Δεν θα το πιστέψετε αλλά με τον πρώην σύζυγο χωρίσαμε ακριβώς γιαυτον τον λόγο .!!!!!!!!! Μέχρι τότε ήταν ένας τέλειος πατέρας και σύζυγος ΚΑΙ εντελώς άθεος . Θυμάμαι όταν παντρευτήκαμε οι γονείς μου είχαν αντίρρηση και ο μόνος λόγος ήταν ότι ήταν ΑΘΕΟΣ . Άρχισε με την κρίση στην Ελλάδα το 2009 βλέποντας κάτι βίντεακια στο YouTube . Στην συνέχεια άρχισε να διαβάζει θρησκευτικά βιβλία ,να επισκέπτεται πνευματικούς, να εξομολογείται κάθε Κυριακή !!! ,να πηγαίνει σε αγρυπνίες και θείες λειτουργίες . Να θεωρεί καθημερινά πράγματα διαβολικά Να βλέπει παντού τέρατα και διαβόλους… Διαβάστε περισσότερα »

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Έγω πάλι σήμερα είχα μεγαλή μέρα. Έμαθα μεγάλη αλήθεια, από επαφή μου στο fb (block-delete με συνοπτικές διαδικασίες). Ξέρετε τι άλλο μας κάνει κακό και δεν το έχουμε πάρει είδηση; Τα αντηλιακά! Δεν το ξέρατε έ; Ναι, ναι λοιπόν μάθετε το και δγιαδοστε!11!! Ο ήλιος δεν κάνει κακό, ούτε καρκίνους ούτε τίποτα. Όλα αυτά είναι κόλπα φαρμακευτικών εταιριών.

Υ.Γ. Μπράβο φίλη που ξέφυγες, χαίρομαι πολύ! Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν διαφόρων ειδών ότιναναι ανθρώπων και κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ευτυχώς σιγά σιγά εμφανίζονται και μας δίνουν την δυνατότητα να τους στέλνουμε στην ευχή του θεού ή οπουδήποτε αλλού μακριά μας.

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Μπράβο ρε κορίτσι!!!!
Επίσης από περιέργεια γιατί δεν καταλαβα: η Κωνσταντινούπολη θα είναι Έλληνικη σε 2/3 ή σε 23 χρόνια;

A-GiveLove💕
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

σε 2 το πολύ 3 χρόνια!!!

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Μέλος
Συμμετέχων

Εύκολο, σε 2/3 εκτός κι αν δεν κάτσει, οπότε προφανώς σε 23. Άσε έχω κάψει εγκέφαλο με την ρημάδα την Κωνσταντινούπολη. Και θα την πάρουμε πίσω (εκεί καλή αθώα ερώτηση είναι πότε την είχαμε, δεν ήταν ποτέ “Ελληνική”) μόνοι μας, όχι θα πατήσουν τους Τούρκους κάτω οι Ρώσσοι και μετά θα μας τη χαρίσουν γιατί τι να την κάνουνε, ούτε τον ΕΝΦΙΑ δεν αξίζει το ξεροχώραφο, όχι ο Άγιος Πορφύριος προφήτεψε ότι θα γίνει σεισμός μεγάλος και θα γκρεμίσει όλη η Πόλη εκτός από την Αγία Σοφία και τότε θα πάμε να την πάρουμε, όχι (το αγαπημένο μου) η Τουρκία… Διαβάστε περισσότερα »

A-GiveLove💕
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αχαχαχα ναι αυτό το ” θα δεις εσύ που κοροϊδεύεις!” Βέβαια γιατί σου λέει υπάρχει η θεία δίκη!!!

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Αυτά συμβαίνουν όταν μπερδεύεις την αρχαία Ελληνική τραγωδία (ύβρις, νέμεσις, τίσις) με το xριστιανοταλιμπανισμό και μπόλικες ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Καλύτερο κι απο LSD.

Meddle
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Κωνσταντίνος την έχασε, Κωνσταντίνος θα την ξαναπάρει..Ουπς, τον πρωθυπουργό τον λένε Κυριάκο, οπότε μάλλον την χάνουμε την ευκαιρία!!

Poniri_Soupia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κώστας Μπακογιάννης 😉. Ανεβαίνει σιγά σιγά τις βαθμίδες: να βγάλει την 4ετία ως δήμαρχος κ μετά θα την πάρουμε ωρέ παιδιά

Meddle
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Έχεις δίκιο Poniri_Soupia, είναι και της οικογένειας!!!
🤣🤣

Poniri_Soupia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Έεεεετσι 😉😉 Ήδη ετοιμάζει το Μεγάλο Περίπατο της Πόλης

Valda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

–A-GiveLove, είχα κι εγώ έναν τέτοιο στη ζωή μου για λίγο και αφού του ανέβασα την πίεση στον Θεό, εξαφανίστηκα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με αυτους τους ανθρωπους κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι η πίστη το πρόβλημά τους- έχω πολλούς φίλους θρησκευόμενους, αλλά νορμάλ- το πρόβλημά τους είναι ότι χρησιμοποιούν την πίστη για να νιώθουν ανώτεροι από τους άλλους. Πιστεύουν ό,τι ακραίο με θρησκευτικό περίβλημα, γιατί έτσι νιώθουν ότι ξέρουν περισσότερα από τους υπολοίπους κοινούς θνητούς. Έχω ένα γνωστό θεούσο, που μου μιλάει εδώ και 10 χρόνια για πόλεμο που θα γίνει ΑΥΤΟ το καλοκαίρι(αποφάσισα να του στέλνω… Διαβάστε περισσότερα »

stephiestep
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Πόσο χαίρομαι που ξέφυγες, A-GiveLove! 🙂

Ιζόλδη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Α πα πα ξεμπέρδεψες “χριστιανή μου”! Ακόμα θα σου έλεγε για τον κατασκευασμένο ιό, για τα σχέδια των κινέζων, ότι οι νεκροί είναι κατά βάθος ηθοποιοί που κάνουν τους πεθαμένους επί πληρωμή, ότι μας μάντρωσαν για να εγκαταστήσουν ανενόχλητοι κεραίες 5g, ότι θα μας ενέσουν τσιπάκια με τα εμβόλια, ότι η γη είναι επίπεδη ως εκ τούτου ο κορωνοϊός θα πέσει προς τα κάτω στους καταρράκτες της επίπεδης γης και θα σταματήσει η πανδημία! Άστα, γλίτωσες, ρίξε μαύρη πέτρα για πάντα και μην το πεις ούτε του παπά 🤫

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Έκανες την καλύτερη δουλειά και μπράβο σου , που δεν υπέκυψες στην ηλίθια ψευτοανάγκη , να έχεις κάποιον γκόμενο, για να μην είσαι “μοναχούλα” σου ή άκυρη ως γυναίκα

lioness
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

A-GiveLove Μπράβο κοριτσάρα!!! Ποτέ δεν είναι αργά! Μία τεράστια αγκαλιά! Τα φιλιά μου <3

Harley Quinn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Παιδια οι ψυχωτικοι κ οι παρανοικοι κυκλοφορουν αναμεσα μας δεν ειναι ολοι στα ψυχιατρεία. Δεν εχουν ταμπελακι κ δεν το ξερουν οτι ειναι, μην περιμενετε να σας το πουν. Απο κατι τετοια φαινεται. Δεν γινεται λογικη συζητηση μαζι τους, εδω ψυχιατροι σκιζουν τα ρουχα τους στις συνεδριες.
Μπραβο που ξεμπλεξες, μην παιρνεις προσωπικα την συμπεριφορα του,αν εχει ξανατυχει ομως να μπλεξεις με τετοιο ατομο (ειναι πολλοι) κ αν το σκηνικο σου ειναι γνωριμο σε παρακαλώ πήγαινε σε εναν ψυχολογο να σε βοηθησει να δεις γιατι αφιερωνεις χρονο κ ενεργεια να συνδεθείς με τετοια ατομα.