Update ιστορίας: Η απάντησή σου και τα σχόλια με έκαναν να τα δω πιο ψύχραιμα και επιβεβαιωθώ ότι διάλεξα το σωστό

Όλα τα σχόλια έπεσαν μέσα, αλλά η “πόντια ιντερνάσιοναλ” στόχευσε καρφί!

Καλημέρα αμπίτσα!!!! 🙂 Δεν είναι ερώτηση, είναι update!!!! Είμαι η κοπέλα από την αυτήν την “όμορφη” κατάσταση. Αφενός να σε ευχαριστήσω παάααρα πολύ που την δημοσίευσες, η απάντησή σου αλλά και τα σχόλια με έκαναν να τα δω πιο ψύχραιμα και επιβεβαιωθώ ότι διάλεξα το σωστό. Προφανώς και γύρισε να μου πει που είμαι αχάριστη (αν είχα 1€ για κάθε φορά που έχεις δίκιο θα έχτιζα πολυκατοικία). Κι όχι μόνο, αλλά και εγωίστρια γιατί δεν καταλάβαινα πόσο πολύ με αγαπούσε (ωωω θεοί). Κανείς δεν θα με αγαπήσει σαν αυτόν (είπε). Βέβαια μετά τα άλλαξε είπε ότι στην ουσία δεν με ερωτεύτηκε ποτέ, έμενε μαζί μου για να μην είναι μόνος του και για να έχει κάποιον κλπ. Εκεί ήταν που μου έκανε και το καλύτερο δώρο και του το είπα καθώς ακόμη κι αν μπορούσα να συγχωρήσω έναν άπιστο, δεν θα συγχωρούσα ποτέ το γεγονός ότι τα είπε όλα αυτά για να με πληγώσει. Το να μην του βγει να με ερωτευτεί/αγαπήσει/ποθήσει κλπ το θεωρώ ανθρώπινο, το ότι εσκεμμένα μου το είπε για να με πληγώσει όμως όχι. Οπότε έδειξε ότι και σαν χαρακτήρας δεν άξιζε. Το είχα καταλάβει ότι δεν ήταν “έντιμος” ούτε και πολύ ειλικρινής αλλά είχα κάνει έκπτωση σε αυτό γιατί νόμιζα ότι με εμένα ήταν καλός. Ότι εμένα δεν με επηρεάζει. Λάθος μου. Σημειωτέον ότι όλα τα σχόλια έπεσαν μέσα, αλλά η “πόντια ιντερνάσιοναλ” στόχευσε καρφί! Πράγματι προσπαθούσα μέσα μου να αποδείξω ότι μάλλον όλοι οι άντρες θα είναι άπιστοι γιατί φοβόμουν να ξαναμείνω μόνη μου. Όμως δεν είμαι μόνη μου. Πλέον είμαι ελεύθερη και προσπαθώ να γεμίσω εμπειρίες, γνώσεις να βελτιωθώ και να ευχαριστηθώ την ελευθερία μου. Κι αν ήθελε προκύψει κάτι με κάποιον, το στάνταρ μου πλέον θα είναι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα !!! σας φιλώ όλους γλυκά!!!!

HOHOHO

in

Αξιολογήστε το άρθρο

114 points
Upvote Downvote

7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
4 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
7 Συντάκτες σχολίων
TropiqueδήθενMs.LegoClementineΖυγαριά Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Φαντάζομαι κατάλαβες το σύνδρομο Αγίας πόρνης που έχει ο συγκεκριμένος, γιατί άμα είσαι καλό κορίτσι σε βλέπει για σοβαρά , για μάνα των παιδιών του, αλλά ταυτόχρονα επειδή σε βλέπει σοβαρά και επειδή θεωρεί κακό το σεξ για μια γυναίκα, ναι είναι παπάρας μισογύνης, δεν μπορεί να κάνει σεξ μαζί σου. Φυσικά και θα σε έλεγε αχάριστη που σου έδωσε το κουλουράκι της σχέσης και όχι του απλου πηδηματος που δίνει στις άλλες και εσύ δεν τον ήθελες. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν γύρισες πίσω, είχες πολύ καλό ένστικτο!

Ms.Lego
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Κάποια είχε γράψει ένα πολύ καλογραμμένο και ωραίο σχόλιο, ότι βλέπουμε έναν άνθρωπο να μην είναι εντάξει με τους άλλους και λέμε σε μας δεν θα φερθεί έτσι, με μας θα ειναι αλλιώς. Και δεν είναι καθόλου έτσι.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Επίσης, να επισημάνουμε ότι υπάρχουν όντως πάρα πολλές γυναίκες που το θεωρούν τιμή ένας άντρας να τις θέλει για σχέση και δεν τίς νοιάζει καθόλου αν ένας άντρας τις απατά μόνο σεξουαλικά με άλλες. Αλλά, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον τι είδους γυναίκες είναι αυτές που έχουν την παραπάνω θεωρία…

Ζυγαριά
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Απλώς γυναίκες Φωτεινή μου… Κανένα ξεχωριστό είδος…
Απλώς ποτισμένες με δηλητήριο…(πατριαρχεία).
Νομίζω όμως πως θα βρούμε το αντίδοτο.
Φιλιά!

Clementine
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τι είδη γυναικών ξεχωρίζεις εσύ βρε Φωτεινή δηλαδή;

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Homo sapiens 🙂

Tropique
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Οπως υπάρχουν και είδη γυναικών (τι έκφραση κι αυτή βρε Φωτεινή) που θεωρούν τιμή να είναι η γκόμενα παντρεμένου ανθρώπου, χωρίς να τις ενδιαφέρει καθόλου αυτή η ασήμαντη λεπτομέρεια, αντίθετα, βολεύονται σε επίπεδο καθημερινότητας.
Υποθέτω ότι ΚΑΙ αυτό, επιπλοκή της πατριαρχίας είναι.