Update ιστορίας: Ευχαριστώ για το κουράγιο

Καλησπέρα Αμπα, είμαι η κοπέλα της ερώτησης αυτής. θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την στήριξή σας και να σας ενημερώσω πως ο τύπος μου ξαναέστειλε μήνυμα, μόνο που αυτή τη φορά το έκανε με το ονοματεπώνυμό του (όλα τα υπόλοιπα μηνύματα ήταν από ψεύτικο προφίλ κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ένοιωθα με δεμένα χέρια, γιατί δε μπορούσα να αποδείξω ότι είναι αυτός)! Του απάντησα που λέτε και του είπα το γεγονός που έγινε αναλυτικά και με ονόματα και εκείνος το παραδέχτηκε, του είπα ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα, είναι η τελευταία φορά που του απαντάω και να μη μου στείλει ξανά τίποτα! Μου απάντησε ένα αν αλλάξω γνώμη να του στείλω, δεν απάντησα προφανώς και έβγαλα φωτογραφίες τη συνομιλία μας, ώστε αν ξαναγίνει να πάω σε δικηγόρο. Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε κουράγιο, σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω να σας το ανταποδώσω με κάποιο σχόλιό μου!

in

Αξιολογήστε το άρθρο

58 points
Upvote Downvote

8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
5 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
7 Συντάκτες σχολίων
NaLolaSarmaspowerΚαφέτα ζακέmongrel Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Σκέφτομαι ότι εμείς οι γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις διστάζουμε να πούμε στον άντρα: “Σταμάτα, μην με ξαναενοχλήσεις.” γιατί μπορεί η κοινωνία να πει: “Πώς τού μίλησες έτσι απότομα του ανθρώπου, μια κουβέντα είπε.”. Μετά, αν συνεχίσει να μας ενοχλεί, διστάζουμε να τού πούμε: “Αν συνεχίσεις θα πάω σε δικηγόρο, αστυνομία κτλ.” γιατί μπορεί η κοινωνία να πει: “Ε, όχι και να πας μέσω του Νόμου, είσαι τρελή πιά!”. Και τελικά, αν συνεχίσει και φτάσει στο χειρότερο σημείο (ξύλο, βιασμό, φόνο), τότε η κοινωνία λέει: “Ε, κι αυτή, αφού τόν έβλεπε τόσο καιρό ότι ήταν επικίνδυνος, γιατί δεν έκανε κάτι για… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Θέλω να σου πω ότι έχω περάσει παρόμοια κατάσταση με πρώην μου αφού χωρίσαμε. Με μένα ήταν χειρότερα, γιατί με απειλούσε πως αν δεν του απαντάω στα μηνύματα θα πει χίλια-δυο ψέματα για μένα στους γονείς μου και σε κοινούς μας φίλους και είχα τρομοκρατηθεί αν και είχα άριστη σχέση μαζί τους (εννοώ γονείς). Σιγά σιγά άρχισα να μην απαντάω στα μηνύματα και μετά έκανα αυτόν και τους φίλους του μπλοκ από τα πάντα. Φραγή όλους τους αριθμούς του και των φίλων του. Κανένα προφίλ μου δημόσιο. Είπα και σε φίλους μου να τον κάνουν μπλοκ και να μη δημοσιεύουν… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

“του είπα το γεγονός που έγινε αναλυτικά και με ονόματα και εκείνος το παραδέχτηκε” Σε ποιο γεγονός αναφέρεται η κοπέλα;

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Κάποια στιγμή επιτέθηκε κυριολεκτικά σε μία φίλη μου όπου εγώ πρόλαβα να τον σταματήσω και εκείνη τη στιγμή μετά από πολύ υποστήριξη από φίλους τον παράτησα.”

Καφέτα ζακέ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Είχε πει η κοπέλα ότι αυτός είχε επιτεθεί σε φίλη της . Από τη στιγμή που αυτός το παραδέχτηκε , η κοπέλα μπορεί (σε περίπτωση που την ενοχλήσει ξανά ) να αποδείξει ακριβώς τι έχει συμβεί σε δικηγόρο .

Sarmaspower
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Μάλλον σ’αυτό που λέει για την φίλη της που πήγε να χτυπήσει και τον σταμάτησε ( στη προηγούμενη ερώτηση)

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μπράβο κορίτσι! Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για σενα <3

NaLola
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αυτό αλλά το φέισμπουκ σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις αόρατος λογαριασμός, που σημάνει αν κάποιος θέλει να σε βρει και βάζει το όνομα σου στο search bar να μην εμφανίζεται πουθενά. Και μόνο εσύ μπορείς να προσθέσεις φίλους. Επίσης κάνε τον λογαριασμό του μπλοκ και αν μπορείς να κάνεις και report για να ξέρει το φέισμπουκ ότι σε ενοχλεί. Αυτά! Καλό κουράγιο, δεν φταις εσυ αλλά πάρε τα μέτρα σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!