Γεια σε όλους ! Είμαι αυτή και ναι! Δεν ειναι ιδέα μου, δεν είναι στο μυαλό μου, έχω υπο εκδοση 2 παραμυθια και συζηταω και για την άλλη ιδέα μου! Σας ευχαριστώ όλους και πρώτα απ’όλα εσένα α, μπα γιατί μου έδωσες τη δυναμη που χρειαζόμουνα για να μην παραιτηθώ από εμένα. Το σάητ σου είναι όαση και εσύ είσαι εμπνευση.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Διαβάζοντας ξανά την ιστορία σου η αλήθεια είναι ότι μόνο δύναμη δε σου έδωσαν τα σχόλια αλλά παρόλα αυτά μπράβο σου που τα κατάφερες! Πες μας ποιά είναι όμως, καθόμουν και έψαχνα με τις ώρες τα Χριστούγεννα να βρω παραμύθια για τα ανίψια μου που να μου φαίνονται ενδιαφέροντα, τουλάχιστον να στηρίξουμε Α μπίτισσα.
Πολλά, πολλά συγχαρητήρια! Πόσο χαίρομαι όταν ακούω τέτοια ευχάριστα, ειδικά εν μέσω της πανδημίας! Εύχομαι να πάει υπέροχα και η επόμενη ιδέα! Το σάιτ είναι πράγματι μια όαση!!! Βάλε στα σχόλια το λινκ να πάμε όλη η Αμποπαρέα <3
Μπράβο, πολλά πολλά συγχαρητήρια! Σου εύχομαι τα καλύτερα, να έχεις πάντα όμορφες & τρυφερές ιδέες για παιδικές ιστορίες και να πάνε όλα ΠΟΛΥ καλά:)
Να μας πεις ποια ειναι οταν βγουν να τα παρω για δωρα!
Μπράβο Μπράβο!!!!
Συγχαρητήρια!! Να ρωτήσω και εγώ..πόσο εύκολο είναι να εκδόσει κανείς ένα παραμύθι; Πρέπει πάντα να καταφύγει σε αυτοέκδοση για την πρώτη φορά; Και αν ναι, πόσο κοστίζει; Έχει κανείς εμπειρίες με εκδοτικούς οίκους;
Συγχαρητήρια! Πες μας ποια είναι να σε στηρίξουμε!
Πολλά συγχαρητήρια!! Ειλικρινά ανατρίχιασα από συγκίνηση! Μπράβο σου, εύχομαι τα καλύτερα!
Θα περιμένουμε τους τίτλους για να σε στηρίξουμε!!🎉🎉🎉
Τέλεια !! χιλια μπράβο !
Συγχαρητήρια🎉🎉🎉