Αγαπητή «Α, μπα»: Ο άντρας μου γενικά βαριέται να ασχοληθεί με το σπίτι

Έχει λυσσάξει να διώξουμε τον κηπουρό, γιατί δεν του γεμίζει το μάτι

Θα ήθελα την συμβουλή σου για ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με τον σύζυγό μου. Μένουμε σε διώροφη μονοκατοικία (προίκα από τον μπαμπά μου) λίγο έξω από την Πάτρα. Έχουμε μεγάλο κήπο και επειδή έχουμε και δύο μικρά παιδιά έρχεται μια κυρία να με βοηθήσει με την καθαριότητα μια φορά την εβδομάδα. Όμως επειδή ο άντρας μου γενικά βαριέται να ασχοληθεί με το σπίτι ή τον κήπο, είχα ρωτήσει την κυρία αν ήξερε κάποιον για τον κήπο και έφερε τον άντρα της. Τρομερός στη δουλειά πιάνουν τα χέρια και μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον κήπο και ότι μαστορέματα χρειάζεται. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα, ο σύζυγος μου έχει λυσσάξει να τον διώξουμε γιατί δεν του γεμίζει το μάτι, ενώ ο άνθρωπος δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα είναι τυπικότατος. Του έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να τον διώξω γιατί είναι έμπιστος και εργατικός και με την γυναίκα του μας έχουν κάνει το σπίτι τόσο ωραίο, που ζηλεύουν όλοι φίλοι και συγγενείς όταν έρχονται. Αλλά δεν θέλω και την γκρίνια του συζύγου όλη την ώρα. Τι να κάνω Α,μπα; Δώσε τα φώτα σου πριν γίνω τούρκα 🙁

-Νοικοκυρά σε απόγνωση

Πες στον άντρα σου να κατουρήσει σε όλες τις γωνίες και σε όλα τα δέντρα του κήπου, και λύθηκε το πρόβλημα του.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

54 points
Upvote Downvote

16
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
5 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
14 Συντάκτες σχολίων
ΑναποφάσιστηΛουκρητί@papialcommalXDiane Evans Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
mariposa
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Λένα είσαι φοβερή!
Η ζήλια στο μεγαλείο της !!!

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

διωξτους και τους δυο και παρε ανδρα οικιακο βοηθο και ανδρα μασερ.

Diane Evans
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μάλλον έχει δει το επεισόδιο από το Sex and the City όπου η φρεσκοπανρεμένη Σάρλοτ φιλιέται με τον κηπουρό κάπου ανάμεσα στις τριανταφυλλιές και στην ανικανότητα του συζύγου της. Πρόσφατο φλερτ μου ανέφερε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως αν δεν του σηκώνεται απ το άγχος μια μέρα θα με βρει να φιλιεμαι με τον κηπουρό, το οποίο με κάνει να συμπεραίνω πως μάλλον το συγκεκριμένο στόρι εχει αφήσει ψυχολογικά στον κόσμο! Πάντως μου φάνηκε πολύ αστείο όταν μου το ανέφερε!

papia
Επισκέπτης
Συμμετέχων
papia

Μήπως έβλεπε ο άντρας σου Νοικοκυρές Σε Απόγνωση?

Λουκρητί@
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

😂😂😂

εξωγήινη
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Κλασικός άντρας που απειλείται από έναν οποιοδήποτε άλλο άντρα επειδή θεωρείται ‘αντρική δουλειά’, οπότε γιατί εμπιστεύεσαι έναν άσχετο αφού υπάρχει Αυτός στο σπίτι (παρόλο που δεν αναλαμβάνει να κάνει ο ίδιος τις δουλειές στον κήπο -mind-blowing, isn’t it?). Μην υποχωρήσεις αγαπητή φίλη, μείνε σταθερή κι άστον να γκρινιάζει. Εν ανάγκη εκτύπωσε μια λίστα με τις δουλειές που κάνει ο κηπουρός κάθε φορά που έρχεται, να τα δει γραμμένα, μαζεμένα, να φρικάρει και πες του ”αν είσαι πρόθυμος αγάπη μου να τα κάνεις εσύ όλα αυτά κανένα πρόβλημα-τον διώχνω τώρα. Αλλά, θα δεσμευτείς.” Κατά τ’άλλα είναι το γνωστό που λέει η… Διαβάστε περισσότερα »

Vasilis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Εξωγήινη, κι εγώ σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Δείχνοντάς του τι δουλειές έχει να κάνει θα σταματήσει και τη γκρίνια.

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Κατα λάθος σου έβαλα αρνητική. Συμφωνώ σε όλα!

Αναποφάσιστη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αγαπητή φίλη, νομίζω πως για να υποχωρήσεις θα πρέπει να αναλάβει όλες τις δουλειές του κηπουρού ο σύζυγος και να τις κάνει το ίδιο καλά ή καλύτερα! Αλλιώς μείνε σταθερή στη θέση σου! 🙂

Parisios
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Εμ, όχι, δεν απειλείται επειδή είναι αντρική δουλειά, απειλείται επειδή έχει ακούσει τα ανέκδοτα για τις συζύγους και τους κηπουρούς. Αν ο κηπουρός ήταν 70άρης ή έστω κακάσχημος δεν νομίζω να είχε κανένα απολύτως θέμα.
(Άρα κοπελιά, μην του προτείνεις να κατουρήσει την περιοχή του, γιατί θα κατουρήσει εσένα)

lcommalX
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ε ωραία τον έχεις ρωτήσει γιατί δεν του γεμίζει το μάτι ; Τι ακριβώς εννοεί λέγοντας το;; Το δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως δεν είναι επαρκής δικαιολογία για να τον διώξετε.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Να συμπληρώσω και εγω οτι μετα τη λίστα που υα ετοιμάσεις να μπει και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Πχ κάθε εβδομάδα κάθε δεκαπέντε κλπ και μπορεις να πεις στον κηπουρό ή και στη γυναίκα του για να το μεταφέρει ,να μην έρθει για ένα μήνα γιατι εχεις θέμα με τον άντρας σου. Δεν πειράζει το ρεζιλίκι μην το σκεφτείς έτσι…και δύσκολα σε ένα δυο μηνες που ο κήπος δε θα ειναι ο ίδιος και οι μικροεπισκευές θα μαζευτούν τον ξανά φωνάζεις χωρις επεξηγήσεις στο στεφάνι σου …απλα θα πεις οτι βαρέθηκες το χαμό

bal isra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Καλά τα λέει η Λένα. Υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι (άντρες – γυναίκες ) που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο είναι απόντες. Είτε με την έλλειψη συμμετοχής στο σπίτι, στην καθημερινότητα, στο σεξ, τη συναισθηματική σύνδεση. Και ξαφνικά νιώθουν να απειλούνται όταν εμφανίζεται κάποιος που προσφέρει κάτι από αυτά που, ουσιαστικά, δεν θέλουν να (κάνουν τον κόπο να) παρέχουν.