Αγαπητή «Α, μπα»: Κάτι ανώτερο

Από το 10% στο 100%.

Γεια σου Α,μπα! Θαυμάζω πολύ τις απαντήσεις σου και επειδή έχω προβληματιστεί πολύ με κάτι που μου συμβαίνει θα ήθελα πολύ να δω την γνώμη σου. Είμαι 20 χρονών και πέρασα με το σύστημα του 10% στο τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας στη Μυτιλήνη. Το θέμα είναι πως εγώ ήδη έχω κάνει 2 χρονιά γραφίστικη σε ΙΕΚ, κάνω πρακτική και ζω στην Αθήνα.

Όταν είδα ότι πέρασα εκεί ξαφνιάστηκα γιατί δεν το περίμενα καθώς και το αντικείμενο είναι σχετικό με τις ήδη σπουδές μου. Οι γονείς μου μου λένε να πάω γιατί είναι ΑΕΙ και αξίζει το πτυχίο ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω πάνω που ξεκίνησα κάτι πρέπει να το κόψω για να πάω στην Μυτιλήνη να κάνω κάτι άλλο που δεν ξέρω αν θα μου αρέσει 100%. Πάντα ήθελα να σπουδάσω σε κάτι ανώτερο από τι ΙΕΚ αλλά στον κλάδο μου που δεν γίνεται γιατί πρέπει να δώσω πολλά λεφτά.

ΥΓ – δεν είμαι από Αθήνα νοικιάζω εκεί και επίσης 10% έκανα μετά από 2 χρόνια για το πάσο και μόνο αλλά τώρα έχω προβληματιστεί πολύ. Τι θα με συμβούλευες κι αν γνωρίζεις κάτι για το τμήμα θα μου φαινόταν χρήσιμο

-Eleana

Τα λες λίγο μπερδεμένα. Αλλά θα κάνω την προσπάθεια μου.

Πήγαινε στη Μυτιλήνη να γραφτείς, τελείωσε την πρακτική σου στο ΙΕΚ, όσο κάνεις αυτό μάζεψε πληροφορίες για το τμήμα στη Μυτιλήνη, και αν σχηματιστεί ένα πλάνο που σε οδηγεί κάπου που σου φαίνεται ότι έχει ενδιαφέρον, τότε πας και παίρνεις το δεύτερο πτυχίο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

4 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση για