Αγαπητή «Α, μπα»: Υποψιάζομαι ότι η κοπέλα μου έκανε κάτι με την υφιστάμενη της στη δουλειά

Είμαι άντρας 32 ετών στρέιτ, σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με μια κοπέλα 30 η οποία είναι bi

Γεια σας, είμαι άντρας 32 ετών στρέιτ ,σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με μια κοπέλα 30 η οποία είναι bi.Το ήξερα από την αρχή και δεν ήταν θέμα για μένα .Η σχέση μας είναι μονογαμική ,είμαστε πολύ καλά μαζί, συγκατοικούμε και κάνουμε σχέδια για οικογένεια. Πριν από λίγες μέρες συνέβη κάτι που με έβαλε σε σκέψεις για τη σοβαρότητα της κοπέλας μου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους να μείνει για 25-30 μέρες στο εξωτερικό μαζί με μια καινούρια υφισταμένη της που είναι λεσβία, την γνωρίζω κι εγώ γιατί εργαζόμαστε στον ίδιο κλάδο και είναι μου είναι πολύ συμπαθητική και πραγματικά είναι αξιόλογη .Η εταιρεία τους είχε νοικιάσει διαμερίσματα χωριστά για την κάθε μια τους και οι σχέσεις τους δεν ήταν τόσο στενές ώστε να πηγαίνει η μια στο διαμέρισμα της άλλης. Η έτσι νόμιζα εγώ. Κατάλαβα ότι κάθε, μα κάθε βράδυ η νέα εργαζόμενη βρισκόταν στο διαμέρισμα της κοπέλας μου, μαγείρευαν και έτρωγαν μαζί και συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων. Η κοπέλα μου με έπαιρνε τηλέφωνο όταν ήταν και η άλλη κοπέλα στο σπίτι και προσπαθούσε να μιλήσει μαζί μου ακόμα και για θέματα προσωπικά, δεν εννοώ σεξουαλικά, ή θέματα απόρρητα της δουλειάς. Αυτό άρχισε να με εκνευρίζει και της το είπα. Αντέδρασε κάπως αδιάφορα. ‘Α ναι; συγνώμη μωράκι μου θα σε παίρνω όταν είμαι μόνη,” πράγμα που γινόταν ελάχιστα λόγω της συνεχούς παρουσίας της άλλης και της κούρασης που ένιωθε μετά, όταν η άλλη είχε φύγει(;) Απ ότι κατάλαβα η υφισταμένη μαγείρευε, σέρβιρε κι έπλενε τα πιάτα μετά. Επίσης πηγαινοέφερνε τη δική μου με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει μερικές φορές .Η κατάσταση έμεινε έτσι όλες τις μέρες, με εμάς να επικοινωνούμε ελάχιστα και οι δυο τους να μένουν όλη μέρα και σχεδόν όλη τη νύχτα μαζί. Ε και άρχισα να νιώθω παράξενα και να μου μπαίνουν παράξενες σκέψεις στο μυαλό. Όταν γύρισε εκείνη ήταν σα να μην έτρεχε τίποτα, μάλιστα τις πήρα και τις δύο από το αεροδρόμιο και ήταν μες στην καλή χαρά. Δεν το συζήτησα πολύ παραπάνω μαζί της δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν έχω κάτι χειροπιαστό να της πω πέρα από το παράδοξο να είσαι έτσι κολλητός με συνάδελφο, να τον βάζεις να κάνει αγγαρείες τέτοιου τύπου και της εμμονής της να μιλάμε παρουσία της άλλης κοπέλας. Δεν είναι μόνο θέμα ζήλιας, και πίστης αλλά και μιας πλευράς της προσωπικότητας της κοπέλας μου που δεν είχα ξαναδεί και δε μου άρεσε καθόλου .Θέλω να σας ρωτήσω αν μιλάει μόνο ο εγωισμός μου ή αν βλέπετε όντως περίεργα πράγματα εδώ. Ευχαριστώ που τα διαβάσατε.

 

Εγώ να πω την αλήθεια βλέπω φριχτή εκμετάλλευση προϊστάμενης προς υφιστάμενη, σε σημείο πραγματικά ακραίο. Μπορείς κάλλιστα να της πεις ότι είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό να αφήνει την υφιστάμενη της να μαγειρεύει, να σερβίρει, να πλένει και να κάνει της σωφερίνα. Υφιστάμενη είναι, όχι υπηρέτρια. Κι επειδή σίγουρα θα πει ότι η άλλη προσφέρθηκε (έτσι δεν προσφέρονται πάντα οι υφιστάμενοι;) τότε δεν έπρεπε να το δεχτεί. Παραβίασε κάτι ντουζίνες όρια, και επαγγελματικά, και κοινωνικά.

Τώρα αν υπήρξε και σεξουαλική εκμετάλλευση (δεν ξέρω, προκύπτει από κάπου; ) τότε δεν είναι απλώς θέμα ζήλιας, είναι θέμα για μήνυση.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

54 points
Upvote Downvote

18
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
16 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
18 Συντάκτες σχολίων
Μαρκησία ΜαργιωρήΔιαλεχτή ΚιούσηNom de plumeMr Mazis Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Καλέ τί μήνυση, εδώ η υφιστάμενη κοντεύει να σου ζητήσει τρίο

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

αχαχα! κλαιω maggie

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Επειδή είναι λεσβία η υφιστάμενη δεν σημαίνει ότι βρίσκει ελκυστική την φίλη σου. Την είχε να πλένει, να μαγειρεύει, να συμμαζεύει, άσχημη συμπεριφορά από την φίλη σου, πολύ αντιεπαγγελματική. Τώρα το γεγονός ότι σου μίλαγε παρουσία της και σε ενόχλησε με αποτέλεσμα να μην μιλάτε συχνά γιατί ήταν όλη μέρα και νύχτα μαζί, αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις με την φίλη σου με την οποία είστε μαζί τρία χρόνια και συζητάτε για την δημιουργία οικογένειας. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις το άγχος σου και τους προβληματισμούς σου γιατί να κάνεις οικογένεια μαζί της; Θα είναι λάθος.

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Εγω πάλι θα αναφέρω κάτι π είχε πει η Λένα σε προηγούμενη ερώτηση, όπου η κοπέλα του ενός είχε κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον συναδελφο. Η ο άντρας με τη συνάδελφο. Και ο ερωτων/ ερωτωσα αναρωτιόταν αν ήταν ύποπτο. Ρε παιδιά, βρίσκονταν εκτός ελλαδος, μόνοι τους, ίσως να είναι εξωστρεφείς τύποι και ήθελαν παρέα αλλιώς τους έπιανε κατάθλιψη. Επειδή η μία ειναι bi και η άλλη λεσβία, σημαίνει οτι έκαναν κάτι 1000%?? Παιδιά ο άλλος μπορεί να σας απατήσει και αν κοιμαστε μαζί κάθε μέρα, και αν μιλάτε στο τηλεφωνο και αν και αν…ξυπνήστε! eleoc kapu!

Μπούκλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κρίνοντας από τα γεγονότα και το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι στις περισσότερες περιπτώσεις (και λέω στις περισσότερες, γιατί οι ανθρώπινες συμπεριφορές απέναντι στην ίδια κατάσταση είναι άπειρες), θεωρώ ότι αν όντως υπήρχε κάτι ύποπτο, το ότι έκαναν πολλή παρέα δε θα ήταν τόσο απροκάλυπτο. Η ίδια η κοπέλα σου θα προσπαθούσε να κρυφτεί δηλαδή, φαντάζομαι πως δε θα ήταν τόσο χαζή ώστε να λέει ότι περνάνε χρόνο μαζί μαγειρεύοντας και συζητώντας, ενώ ταυτόχρονα παίζει κάτι πίσω από την πλάτη σου. Ή όταν τηλεφωνούσες και σου μιλούσε για τα προσωπικά σας θέματα, θα έλεγε ψέματα ότι είναι μόνη, δε θα σου… Διαβάστε περισσότερα »

Μαρκησία Μαργιωρή
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τι λες; είναι μια κάλυψη η ανακοίνωση στον άλλον.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Θα αφήσω στην άκρη τις σεξουαλικές προεκτάσεις του θέματος , που φαντάζομαι υπάρχουν στο μυαλό σου γιατί η κοπέλα σου είναι bi και η υφιστάμενη λεσβία, ενώ αν ήταν και οι δύο στρέιτ δε θα υπήρχαν καθόλου, οπότε δεν ξέρω αν όντως υπάρχει κάτι εδώ, και θα πω ότι το σημαντικό είναι ότι είδες μια πλευρά της κοπέλας σου που δε σου άρεσε καθολου. Ένιωσες ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση εξουσίας που έχει και αυτό είναι το ζητούμενο, ότι ξαφνικά νιώθεις ότι ο άνθρωπος σου κρύβει μια σκοτεινή πλευρά που εσένα δε σου αρέσει καθόλου. Άκου το ένστικτο σου και διερεύνησε… Διαβάστε περισσότερα »

μαύρη μπίρα
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ θα σταθώ στο ότι κατέληξαν να μιλάνε ελάχιστα με την κοπέλα του διότι εκείνη ήταν μέρα νύχτα με τη συνάδελφό της και δεν έβρισκε χρόνο. Και όταν επεδίωκε να μιλήσουν, ήταν μπροστά και η συνάδελφος. Εμένα αυτό από μόνο του μου φαίνεται σοβαρό ζήτημα. Είναι δυνατον να μην επιδιώκεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, χωρίς την παρουσία τρίτων; Και μιλάμε για έναν μήνα; Δεν μπορούσε δηλαδη ούτε ώρα χωρίς την συναδελφο της;

nena
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τωρα αυτη ειναι μια υποθετικη ερωτηση που θα παρει υποθετικες απαντησεις. Δεν θα σταθω στο αν εκμεταλλευεται η οχι την υφισταμενη γιατι κατα βαθος αλλο ειναι αυτο που σε καιει. Και οχι, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν καυλαντιζουν η αν εχουν κανει σεξ η αν θα κανουν. Οχι, δεν μπορεις να ξερεις αν σου ειναι πιστη. Ακομα και να τη ρωτησεις ευθεως, δεν θα παρεις την απαντηση που θες. Αυτο θα γινει μονο αν την πιασεις στα πρασα, η αν περιμενεις να περασει ο καιρος και να φανερωθει απο μονο του γιατι ως γνωστον τιποτα δεν μενει κρυφο για… Διαβάστε περισσότερα »

Alice in Wonderland
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ

Eva
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Έχω βρεθεί αρκετές φορές σε επαγγελματικό ταξίδι με συναδέλφους και είναι απόλυτα φυσιολογικό να περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους. Συνήθως δεν γνωρίζεις κανέναν εκεί που είσαι, οπότε θα κάνετε τα πάντα μαζί και μετά την δουλειά. Αν υπάρχει και αμοιβαία συμπάθεια γρήγορα μπορεί να αναπτυχθούν φιλικές σχέσεις. Άλλωστε δεν είναι λογικό να κλείνεται η καθεμία στο δωμάτιο της και να πηγαίνει για ύπνο στις 9. Τώρα αν η κοπέλα έβαλε την υφιστάμενη της να την υπηρετεί δεν ξέρω. Μπορεί να υπάρχει θέμα κατάχρησης εξουσίας, αλλά δεν γνωρίζουμε τι σχέση εξουσίας υπάρχει μεταξύ τους, πώς προέκυψε αυτό το μοίρασμα δραστηριοτήτων, αν… Διαβάστε περισσότερα »

Bobos
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Όσα περιγράφεις είναο ο ορισμός του αντιεπαγγελματία προϊσταμένου και η στάση αυτή είναι καταχρηστική. Δε χρειαζεται να τίθεται μονο θέμα πίστης στη σχέση σας για να αναρωτηθείς για το χαρακτήρα της. Νομίζω οτι ο προβληματισμός είναι, πως ένας άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει κατάχρηση εξουσίας θα προχωρήσει σε δημιουργία οικογένειας οπου εκεί κι αν θα έχει πλήρη εξουσία σ’ενα άλλο πλασμα. Τώρα η πρόγνωση είναι χειρότερη για εσάς, αν η σύντροφος σου έκανε κατάχρηση της εξουσίας της συνειδητά.