Αγαπητή «Α, μπα»: Υπάρχει τρόπος να γίνω καλύτερη στο sexting;

Είμαι 20 χρόνων και δεν έχω πολλές σεξουαλικές εμπειρίες. Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί και από τότε μιλάμε συνέχεια

Λοιπόν αγαπημένη, Είμαι 20 χρόνων και δεν έχω πολλές σεξουαλικές εμπειρίες. Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί και από τότε μιλάμε συνέχεια, μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό και ενώ εγώ θα ήθελα κάτι σταθερό γενικά και με εκείνον ξέρω ότι δεν θα πάει προς τα εκεί, επειδή μιλάμε συνεχώς από τότε που γνωριστήκαμε και περνάω καλά, δεν βρίσκω λόγο να σταματήσω την επικοινωνία. Το θέμα είναι ότι εκείνος επιδιώκει να κάνουμε σεξτινγκ συνεχώς τος τελευταίες μέρες.  Οκ την πρώτη φορά μου άρεσε, είχα περιέργεια δοκίμασα και είπα τα 5 πράγματα που έχω κάνει.  Όμως ενώ μου αρέσουν αυτά που λέει, επειδή εγώ δεν ξέρω τι να του πω, γιατί θα επαναλάβω πάλι τα ίδια 5 πράγματα που ξέρω και βαριέμαι, πλέον δεν ξέρω τι να απαντήσω. Του το επά ότι δεν ξέρω και δεν έχω εμπειρία, αλλά δεν νομίζω ότι το καταλαβαίνει, γιατί μου λέει αφού το έχουμε ξανακάνει, ξέρεις. Υπάρχει τρόπος να μάθω σεξτινγκ έτσι στα ξαφνικά, ενώ δεν έχω γνώσεις στην πράξη;

– Άπειρη

 

Οι σεξουαλικές εμπειρίες δεν είναι μόνο αυτά που έχεις κάνει, αλλά και αυτά που σου είπαν να κάνεις και δεν ήθελες. Αυτό που περιγράφεις, ΕΙΝΑΙ μια σεξουαλική εμπειρία.

Δεν κατάλαβα αν βαριέσαι, ή αν φοβάσαι ότι θα πεις τα ίδια και θα σε απορρίψει. Το σεξτινγκ δεν είναι κάτι που μαθαίνεται. Συμβαίνει όταν υπάρχει χημεία. Όταν ο άλλος σε εμπνέει. Δεν είμαι σίγουρη ότι περνάς τόσο καλά όσο νομίζεις. Ελπίζω να μην είναι από αυτές τις περιπτώσεις που το κορίτσι πιστεύει ότι ο άλλος είναι καλός επειδή φαίνεται καλός. Πρέπει να σου αρέσει, να καίγεσαι, να τον σκέφτεσαι. Όταν καίγεσαι, μια χαρά βρίσκεις τι να γράψεις. Αυτό είναι το «περνάω καλά» όταν παίρνεις το τεράστιο ρίσκο να βάλεις έναν άγνωστο στη ζωή σου. Αλλιώς, βάψε τα νύχια σου, πάλι καλά θα περάσεις. Μη σου πω και καλύτερα.

Να μην ενδιαφέρεσαι για κάτι «σταθερό». Να ενδιαφέρεσαι για ανθρώπους που σε ελκύουν, που τους βρίσκεις ακαταμάχητους, που σε κάνουν να σκέφτεσαι, και σου ανοίγουν το μυαλό, και ας μην είναι κάτι «σταθερό». Όχι άλλο «καλό παιδί».

in

Αξιολογήστε το άρθρο

69 points
Upvote Downvote

16
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
16 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
16 Συντάκτες σχολίων
ΣουσουράδαακρίδαΤζοτζο Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

”Όχι άλλο καλό παιδί”comment image

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αυτό που διαβάζω πάντως με κάνει να σκεφτώ ότι δεν έχεις και πολύ όρεξη για σεξτινγκ μαζί του και νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις επειδή θέλει αυτός. Και οι απαντήσεις του ενισχύουν αυτή την σκέψη. Εσύ θέλεις να το κάνεις; Θα το έκανες από μόνη σου χωρίς να στο ζητήσει ή να σε πιέσει ο άλλος; Πολύ φοβάμαι πώς όχι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις πώς να γινεις καλύτερη, καλύτερα ψάξε για κάποιον καλύτερο για εσένα.

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν είναι να αποκτήσεις κάποιο skill, δε μαθαίνεις καλύτερα μια καινούρια ξένη γλώσσα; Ή μια γλώσσα προγραμματισμού; (Άκου ανησυχία να θέλεις να γίνεις καλύτερη στο sexting…)

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Τι ωραία απάντηση!❤
Ελπίζω έτσι ωραία που κούμπωσε να είναι τόσο απορροφήσιμη για την κοπέλα -και για όλες τις 20χρονες δηλαδή- όσο ήταν για ‘μένα.

Τσιτσίγκειος Πένα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Πολύ ωραία απάντηση. Όχι άλλα “καλά παιδιά” σε θάλασσες και ακτές. Το να περνάς καλά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και καμιά φορά μέσα στην πολλή ανάλυση ξεχνάμε να του δίνουμε τη σημασία που του αξίζει. Και καμιά φορά ξεχνάμε και τι μας κάνει να περνάμε καλά και όχι “καλά”.

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Δε χρειάζεται να λες τι έχεις κάνει για να κάνεις σεξτιγκ, αλλά τι θα ήθελες να του κάνεις και να σου κάνει.

Dreamer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Είμαι 32 και όταν ήμουν φοιτήτρια ήταν ήδη σε άνθιση το sexting και όλα αυτά.. Ε, δεν το έκανα ποτέ γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσε. Ήθελα να κάνω πράγματα με τον άλλο, και όχι να τα συζητάω σε μηνύματα. Δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει και όταν κάποιος το πήγαινε εκεί τον απέρριπτα. Δεν θες βρε “άπειρη” φίλη να σε καλέσει να πας σπίτι του να τα κάνετε αυτά που συζητάτε στα μηνύματα;; Φυσικά σε κάποιους ταιριάζει και τους αρέσει και γι αυτό και το κάνουν.. Αλλά εσύ φίλη δεν φαίνεσαι πολύ χαρούμενη με αυτό.. περισσότερο αγχωμένη ακούγεσαι.. Καλύτερα… Διαβάστε περισσότερα »

ακρίδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Υπέροχη απάντηση!!!!!!!!!! Τώρα όσον αφορά την κοπέλα υπάρχει κόσμος που δεν το χει με τον γραπτό λόγο αλλά νομίζω ότι χάνεις το concept. Το sexting έχει να κάνει με την κ@υλα που νιώθεις και μοιράζεσαι, δεν είναι λογοτεχνικός διαγωνισμος. Νιώσε περισσότερο και σκέψου λιγότερο😉

MadHatter
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ο μόνος τρόπος να γίνεις καλύτερη στο sexting, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, είναι με εξάσκηση. Την επόμενη φορά πες τα ίδια με άλλες λέξεις συν κάτι ακόμα. Την παραεπόμενη το ίδιο. Το μυστικό είναι να τα λες όπως σου βγαίνουν πάνω στο διάλογο και να μην ντρέπεσαι. Μην πεις κάτι που δεν θα ήθελες να πεις μόνο κ μόνο επειδή το διάβασες κάπου. Επειδή λες “μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό και ενώ εγώ θα ήθελα κάτι σταθερό γενικά” Απάντησε με ειλικρίνεια στον εαυτό σου σε παρακαλώ την ερώτηση “Γιατί μένω;” Ελπίζω να μην περιμένεις ότι… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Υποψιάζομαι ότι δεν θέλεις να ξαναπεις τα ίδια πράγματα στο sexting, γιατί φοβάσαι μήπως βαρεθεί εκείνος και σε θεωρήσει άπειρη (που δεν είναι κάτι κακό, by the way). Καμιά φορά τα ίδια πράγματα αρέσουν πάντως, να το ξέρεις.