Αγαπητή «Α, μπα»: Υπάρχει τέλειο σεξ;

Μήπως η έλλειψη εμπειρίας του αγοριού μου με ξενέρωσαν;

Γεια σου Α,μπα! Θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη σου πάνω στο εξής: Ειμαι η Α., είμαι είκοσι χρονών και πριν από λίγες μέρες είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή. Η πρώτη φορά έγινε με το αγόρι μου που είναι ένα χρόνο μικρότερος από εμενα με τον οποίο έχουμε σχεση εδώ και ένα μηνα. Γενικώς περνάμε μαζί πολύ ωραία και το θεωρω πολύ ξεχωριστο και όμορφο άνθρωπο, είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα και που τώρα είμαστε μαζί. Όταν όμως πρωτοκαναμε ερωτα προβληματίστηκα.. Κι αυτό γιατί αν και δεν ήταν καθόλου άσχημα εκείνος μου είπε ότι του φάνηκε “υπεροχο” και ήταν πολύ ενθουσιασμένος ενώ εγώ είχα την ίδια αίσθηση όπως όταν αυτοικανοποιουμουν, δεν αισθάνθηκα δηλαδή κάτι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό. Αυτό δεν ήταν κάτι που με πείραξε όμως γιατί σε γενικές γραμμές γνωρίζω ότι δε είναι ρεαλιστικό να έχει κάποιος πολλές προσδοκίες την πρώτη φορα. Το πρόβλημα όμως είναι εδώ ότι πριν κάνω τη σχέση αυτή είχα ένα φλερτ με κάποιον ο οποίος είναι μεγαλυτερος μου και αρκετά πιο ώριμος από το αγόρι που έχω τώρα σχέση. Θα έλεγα πως εκείνος έδινε πολύ περισσοτερο την εντύπωση ενός “άντρα” λόγω της εμπειριας που φαινόταν να έχει. Επίσης για κάποιο λόγο εκεινος μου δημιουργούσε πολύ μεγαλύτερη ελξη και είχα την τάση να τον φαντασιωνομαι και σεξουαλικα ενω το αγόρι μου δεν με ερεθίζει με τον ίδιο τρόπο. Παρ όλα αυτά το φλερτ αυτό δεν προχωρησε για αυτό και συνέχισα με τη δημιουργία της σχέσης που έχω τώρα. Δεν αποκλείω την περίπτωση να είχα εξειδανικευσει αυτόν τον δεύτερο άντρα για αυτό και να τον σκέφτομαι τόσο. Από την άλλη όμως σκέφτομαι: είναι πράγματι αδύνατον η ελειψη εμπειρίας και αυτοπεποίθησης του αγοριού μου να με “ξενερωσαν”; Επίσης πολλές φορές αναρρωτηθηκα “έχω όντως κάνει ερωτα τώρα;” Θέλω να πω : μήπως η εμπειρία με κάποιον που γνωρίζει θα είναι όντως πολύ καλή τόσο που αυτό που έχω ηδη κάνει να μοιάζει ανούσιο και μηδενικό μπροστά της; Και επίσης δεν ξέρω πως να συνεχίσω.. Να το ξανακάνω με το αγόρι μου ή να ψάξω για καποιον με τον οποίο θα κάνουμε “τέλειο” σεξ; Επίσης αξίζει να χωρίσω με κάποιον με τον οποίο περνάω πολύ ωραία κατά τα άλλα, ταιριάζουμε και πιστεύω πως είχα μεγάλη τύχη που τον βρήκα επειδή δεν με ξετρέλανε η πρώτη φορά; Υπάρχει τέλειο σεξ; Και από τι εξαρτάται;

Η εμπειρία είναι καλή και άγια, αλλά το σεξ είναι καλό όταν τον θέλεις τον άλλον. Όταν τον θέλεις πολύ. Εξαρτάται από αυτό, και από το πόσο άνετα νιώθεις με το σώμα σου και με την ιδέα του σεξ. Όσο λιγότερα ταμπού έχεις, όσο λιγότερες εικόνες έχεις ενσωματώσει για το «ωραίο σώμα», τόσο πιο καλά θα περνάς. Αυτό, ως μακροπρόθεσμο στόχο. Αλλά αν δεν τον θέλεις πολύ τον άλλον, όλα τα άλλα λειτουργούν μόνο επικουρικά.

Πώς να το κάνουμε, δεν τον θέλεις τον δικό σου τόσο πολύ. Τα έφτιαξες μαζί του επειδή είναι καλή περίπτωση, επειδή δεν σου βγήκε το φλερτ με τον άλλον, όχι επειδή τον έβλεπες και έλιωνες. Γι’αυτό δεν ήταν τόσο φοβερό το σεξ. Δεν πειράζει που δεν ήταν, όντως σπάνια είναι καλό στην αρχή, αλλά πώς να το κάνουμε, δεν είναι εύκολο να νιώσεις μοναδικά στο κρεβάτι με κάποιον που δεν σου αρέσει με μοναδικό τρόπο, εκτός αν υπάρχει καλή σεξουαλική χημεία, κάτι που προκύπτει μερικές φορές, αλλά όταν και οι δυο έχουν εμπειρία, όχι μόνο ο ένας.

Είσαι με έναν άνθρωπο επειδή είναι καλός στη θεωρία, και όπως βλέπεις η θεωρία δεν είναι ίδια με την πράξη. Δεν γίνεται να σου αρέσει κάποιος πολύ επειδή θα έπρεπε να σου αρέσει, θεωρητικά. Δεν είσαι πολύ τυχερή που τον βρήκες, τυχερή θα ήσουν αν ήταν καλός αλλά σου άρεσε και πολύ. Βιάζεσαι να αποφασίσεις ότι είναι καλή περίπτωση και περνάς ωραία και τα λοιπά, ένα μήνα τον ξέρεις. Αυτό που νομίζω ότι κάνει είναι ότι έχεις κάνει τσεκ στα κουτάκια που έχεις βάλει στο μυαλό σου για την «καλή περίπτωση» του «καλού παιδιού», και τώρα παγιδεύτηκες στην ιδέα.

Και τώρα, στο δύσκολο μέρος, της φαντασίωσης. Δεν θα μάθουμε ποτέ μάλλον αν το σεξ με τον μεγαλύτερο άντρα θα ήταν καλύτερο, τέλειο, ή έστω καλό. Έχεις εξισώσει τώρα στο μυαλό σου ότι εμπειρία=καλύτερο σεξ. Λοιπόν, ετοιμάσου για πολλές απογοητεύσεις. Το σεξ και η επιτυχία του είναι ένα πολύπλοκο πράγμα. Δεν έχουν όλοι οι μεγαλύτεροι άντρες εμπειρία, και δεν είναι καλύτεροι εραστές όσοι έχουν εμπειρία. Ο καλός εραστής είναι ο δοτικός και ο περίεργος εραστής, ο εραστής που δεν βλέπει τίποτα το βρώμικο στο σώμα του εραστή του, και αυτά έχουν να κάνουν με την κουλτούρα και τον χαρακτήρα του άλλου, όχι με την ηλικία του. Δεν γράφω άλλα γιατί θα τα καταλάβεις μόνη σου με τον καιρό, δε νομίζω ότι τώρα μπορώ να σε πείσω. Θα πω μόνο ότι μερικές φορές η φαντασίωση είναι δέκα φορές καλύτερη από την πραγματικότητα. Δεν φαντάζεσαι πόσο συχνά είναι άνθρακες ο θησαυρός.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

81 points
Upvote Downvote

21
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
13 Θέματα σχολίων
7 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
18 Συντάκτες σχολίων
GlamazonMitsiΤο παπί. Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Eleanor Oliphant
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εντάξει άσχετο, αλλά προφυλάξεις να παίρνετε! (Είναι το αντίστοιχο του ζακέτα να πάρεις αλλά για το σεξ)

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αχ καλό μου κορίτσι. Την πρώτη φορά το σεξ δεν μπορεί να είναι και τόσο καλό εκ των πραγμάτων. Ούτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις τι θέλεις για να το ζητήσεις κιόλας. Που και να ξέρεις τι θέλεις μέχρι να μάθεις να το ζητάς χωρίς φόβο θα πάρει πολύ καιρό. Το τέλειο σεξ θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά μην περιμένεις ότι θα γίνει την πρώτη φορά με κάποιον. Η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική, αν δεν υπάρχει οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι και να ξέρει ο ένας το σώμα του άλλου και τι του αρέσει και τι όχι πώς θα κάνεις ΤΕΛΕΙΟ… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Όπως λέει και το άσμα : Πονάει πάντα η πρώτη φορά…Μα καμιά φορά, καμιά φορά
Πονά για πάντα η πρώτη φορά…

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Υπάρχει τέλειο σεξ, όπως υπαρχει και κακό, καλό, πολύ καλό, μέτριο και όλα αυτά μπορεί να συμβούν με τον ίδιο άνθρωπο. Φαντάσου με διαφορετικούς. Η “εμπειρία” λόγω ηλικίας, πάντως, δεν έχει και πολλά να προσφέρει, πολλές φορές είναι και κακή εμπειρία.

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Μεγάλη αλήθεια!

Ασκαρδαμυκτί!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ένας τόνος διαφορά ανάμεσα στο “Γαμ@΄τα” και στο “Γ@΄μα τα!!!”
(Μην το κόψετε το λογοπαίγνιον, παρακαλώ!!!)

Γβρμ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Άλλη μια ψήφος για τον πόθο πιο πάνω από την «εμπειρία» του παρτενέρ. Γενικά η εμπειρία μόνη της δεν φτάνει, θέλει να είναι και μερακλής ο άλλος. Το χειρότερο σεξ που μου έχει συμβεί είναι με τον άνδρα που είχε τη μεγαλύτερη εμπειρία (ηλικία+αριθμός συντρόφων+διάρκεια σχέσεων). Έβλεπε πάντα το σεξ σαν πρωταθλητισμό κι όχι σαν δόσιμο. Χάλι μαύρο.

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Ρε συ πόσο αλήθεια…και γω είχα τέτοια περίπτωση με ‘πολυ μεγάλη εμπειρια’ αλλά τελικά ήταν φουμαρα και κοπανιστος αέρας.

Heliotropium
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Προσυπογράφω!
Το χειρότερο σεξ το έχω κάνει με 48ρη πριν 3 χρόνια (αν γραψω λεπτομέρειες θα κλάψουμε) και το καλύτερο με 19άρη!
Ο 19άρης συμμετείχε με όλα τα μέσα και ήξερε τί έκανε και ο 48ρης δεν ήξερε ουτε να την πλάσει κουλουράκια!!!!!

Τι έχουμε περάσει οι δόλιες…

Gigi@
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Για να μαζευτούμε λιγάκι όλοι εμείς που την πρώτη φορά μείναμε ξενερωμένοι/ες να αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν όλοι τόση φασαρία για την πρώτη φορά…. Λένα άψογη η απάντηση.

Το παπί.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Αυτό ακριβώς! Και όχι μόνο την πρώτη, αλλά τις πρώτες γενικά. Προσωπικά μου πήρε πολύ καιρό να ξεκλειδώσει μυαλό και σώμα.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Καλέ εγώ την πρώτη φορά αναρωτιομουν μετά το πρώτο σπρωξιμο αν τώρα μπήκε, βγήκε; Και αυτός γιατί κοπανιεται έτσι αφού εγώ δε νιώθω τίποτα; Όχι να το ευχαριστηθω κιόλας…

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Συνεχίζονται τα χαστούκια της στήλης. Μετά την απαίτηση για αιώνιους έρωτες μετά τετράμηνο, τώρα έρχεται η ερώτηση για τέλειο sex από την πρώτη φορά !! Ας αρχίσουμε από την αρχή. Το sex είναι κάτι που μαθαίνεται για τον απλούστατο λόγο ότι πριν αρχίσεις να το κάνεις είναι αδύνατον να ξέρεις τι σου αρέσει, πως σου αρέσει, πως φτάνεις σε οργασμό κλπ. Από ότι διάβασα, έχεις πείρα αυτοϊκανοποίησης, πράγμα που είναι πολύ θετικό. Οπότε το όλο θέμα είναι θέμα εξάσκησης και εμπειρίας. Την πρώτη φορά δεν κάνουμε τέλειο sex με κανέναν. Αυτό συμβαίνει γιατί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος παρτενέρ… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το τέλειο σεξ βρίσκεται στο μυαλό και μόνο…και τον καμασουτρά τον ίδιο να σου φέρουν αν εγκεφαλικά δεν σου κάνει κλίκ …..μηδέν εισ το πηλίκο…

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Δεν υπήρξαν πυροτεχνήματα την πρώτη φορά.Δεν ήταν και κακό,αλλά στην προσπάθεια μου να αποκωδικοποιήσω τα καινούρια,που συνέβαιναν,σίγουρα έχασα πολλά.Όπως τον πρώτο καιρό που οδηγείς και βλέπεις μόνο το δρόμο.Έχεις το νου σου στα πετάλια και τις ταχύτητες,γιατί δεν έχεις πάρει το κολάι κι είσαι χεσμένος πάνω σου,και τελικά δεν ευχαριστιέσαι και πολύ τη βόλτα.Έμεινα όμως με το αίσθημα,ότι θέλω να επαναληφθεί.Κι αυτό κράτησα σαν κριτήριο.Όσο ξεψάρωνα,τόσο καλύτερο γινόταν.Αλλά και με τους επόμενους πάλι η πρώτη φορά ήταν κάπως κουμπωμένη.Άλλοτε περισσότερο,άλλοτε λιγότερο.Και πάλι το ίδιο κριτήριο.Πέρασα αρκετά καλά,ώστε να υπάρχει η επιθυμία να το επαναλάβω;Κι άμα ήθελα πολύ,τότε ήταν το “τέλειο”.Που… Διαβάστε περισσότερα »

ksenia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν υπαρχει τελειο σεξ? Φυσικα και υπαρχει και ναι μεν μπορει να μην συμβαινει απο την πρωτη φορα ξερεις ομως απο τις πρωτες φορες ποσο συμβατος εισαι με τον αλλον και που μπορεις να φτασεις μαζι του. Αυτο νομιζω ειναι ορατο απο νωρις. Θα συμφωνησω απολυτως με την Λενα οτι απαραιτητη προυποθεση για το καλο σεξ ειναι η επιθυμια, το ποσο θελεις τον αλλον. Αν δεν τον ποθεις διακαως ποσο τελειο μπορει να ειναι το σεξ? Επειδη εισαι μικρη θα σου προτεινα να ζησεις καταστασεις να αποκτησεις εμπειριες για να μπορεσεις να τα αξιολογησεις και μονη σου ολα αυτα.

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Φωτιά θα πάρουν τα πληκτρολόγια!