Αγαπητή «Α, μπα»: Το σεξ μαζί του ήταν τόσο χάλια που με έκανε να πιστεύω ότι είμαι ανοργασμική

Μπορεί να φανώ χαζή που μου ήρθε 5 χρόνια μετά να τον βρίσω

Αμπα μου είμαι 24 και φέτος ξεκίνησα το διδακτορικό μου στο εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη για αυτά που έχω καταφέρει. Όταν ήμουν 19 είχα μια σχέση που κράτησε ελάχιστο διάστημα, το πολύ δύο μήνες αλλά ήταν η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία. Τότε δεν καταλάβαινα και πολλά και ήμουν αδύναμη, μα τώρα καταλαβαίνω πόσο απαίσιος και χειριστικός άνθρωπος ήταν. Με ταπείνωνε, με υποτιμούσε, μου χάρισε μια χάλια πρώτη εμπειρία, μαζί και τις επόμενες που ουσιαστικά απλά καθόμουν και αυτός ευχαριστιόταν. Το σεξ ήταν τόσο χάλια που με έκανε να πιστεύω ότι εγώ έχω πρόβλημα, ότι μπορεί να είμαι ανοργασμική, ότι δεν είμαι «καλή στο σεξ», και χίλια δυο άλλα. Και στο τέλος με παράτησε κ εγώ δεν ήθελα να τον χάσω. Αν αυτό συνέβαινε σήμερα -σίγουρα δεν μπορώ να λέω πολλά γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα- αλλά πιστεύω ότι θα το αντιμετώπιζα με περισσότερη δύναμη. Το θέμα μου όμως είναι ότι έρχονται κάποιες λίγες στιγμές, ευτυχώς σπάνιες, που θέλω να του απαντήσω έτσι όπως δεν του απάνταγα τότε, να του δείξω ποια είμαι και τι έχω καταφέρει…ναι ναι εννοώ να του δείξω πόσο γαμάτη είμαι σε αντίθεση με αυτά που έλεγε εκείνος ότι είμαι. Τον έχω βρει και στο φβ, και πολλές φορές είμαι στον πειρασμό να το στείλω το αίτημα, μα μετά σκέφτομαι πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να πιστέψει ότι ακόμα ασχολούμαι μαζί του. Ή μπορεί και να μην θυμάται καν ποια είμαι, ή μπορεί να φανώ χαζή που μου ήρθε 5 χρόνια μετά να τον βρίσω, ή μπορεί να καταλάβει πόσο πολύ έψαξα να τον βρω στο φβ επειδή το όνομα που έχει είναι σαν αλλοίωση του πραγματικού του, κλπ, κλπ. Εσύ τι λες? Γιατί αυτό το απωθημένο μαζί του, που βέβαια ξαναλέω περιορίζεται σε κάποιες σπάνιες αναλαμπές?

Γιατί δεν μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου. Όμως δεν σκέφτεσαι ότι δεν είναι δίκαιο να τον κρίνεις με αυτά που ξέρεις τώρα. Τότε, αυτό μπορούσες. Κοίτα τι κάνεις από δω και πέρα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

42 points
Upvote Downvote

14
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
13 Συντάκτες σχολίων
Πρίγκιπας για μια βδομάδαΦριζαρισμένο μαλλίKelly Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Moodus
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Η τιμωρία κάθε κακοποιητικού ανθρώπου είναι η προσωπική σου ευτυχία και εξέλιξη.Να το θυμάσαι και να πορεύεσαι με αυτό.Καλή συνέχεια εύχομαι. Το διδακτορικό, συνήθως κρύβει και μία ψυχαναλυτική διάσταση η οποία σε κάνει ακόμα πιο δυνατή.

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τον έχω βρει και στο φβ, και πολλές φορές είμαι στον πειρασμό να το στείλω το αίτημα, μα μετά σκέφτομαι πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να πιστέψει ότι ακόμα ασχολούμαι μαζί του.

Μα ακόμα ασχολείσαι.

Φαίδρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Ε, το ξέρει ότι ασχολείται βρε Πρίγκηπα. Εννοεί ότι αυτός μπορεί να πιστέψει ότι τον γουστάρει ακόμα.

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σ’ αυτό που διάβασα απάντησα, δεν μπορώ να κάνω υποθετικούς συνειρμούς τι ΘΑ μπορούσε να εννοεί η παθούσα.

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Άστονε να πάει στον διάολο. Τι ασχολείσαι;

Asturiana
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Εγώ πάλι βλέπω μία έντονη ανάγκη να σου πουν οι άλλοι μπράβο και αυτό μάλλον δεν έχει να κάνει με τον τύπο. Είχατε μία σχέση δύο μηνών πριν 5 χρόνια. Το να θες να τον κράξεις γι αυτά που σε έκανε να νιώσεις είναι κατανοητό και ανθρώπινο. Από εκεί και πέρα όμως τι; Αν η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περιμένεις; (Στο να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη θεωρώ αποσκοπείς) Αν δεν τον αγγίξουν τα πράγματα που θεωρείς οτι έχεις πετύχει; Αν έχει πετύχει περισσότερα; Με κάθε επιφύλαξη για τη θεωρία μου, ο τρόπος που γράφεις… Διαβάστε περισσότερα »

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Για μένα δεν είναι κακό να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου με το να στείλεις σε κάποιον πρώην γκομενο ή φίλο και να τον βρίσεις η δεν ξέρω κι εγώ τι. Το πρόβλημα είναι το αποτέλεσμα που κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Θα αρκούσε να του στείλεις λες; Η απάντηση που θα έπαιρνες (ή που δεν θα έπαιρνες) δεν θα σε επηρέαζε καθόλου; Για να αναρωτιέσαι για την εικόνα που θα έδινες, μάλλον θα σε επηρέαζε πολύ – και λογικό το βρίσκω. Όσο χειριστικος μαλακας κι αν ήταν αυτός, το απωθημένο πλέον είναι μόνο με τον… Διαβάστε περισσότερα »

Biskof
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Δεν κατάλαβα,να τους δείξεις ποια εισαι και σε τι ακριβώς;;

zero-gravity
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Εικόνων
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο τύπος την ταπείνωσε πολύ και ακόμα φέρει κατάλοιπα μέσα της. Οπότε θέλει να του διευκρινίσει πως δεν είναι αυτή που ήταν και ότι έχει καταλάβει τι άνθρωπος ήταν; Συνήθως ο κακοποιημένος θυμάται για πάντα, ο κακοποιητής ξεχνάει. Μάλλον τον τότε απροστάτευτο εαυτό της θέλει να υπερασπιστεί.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εμ, γι αυτό απαιτούνται οι πολλαπλές εμπειρίες. Γιατί αν μένουμε στη κακή εντύπωση και πιστεύουμε ότι το πρόβλήμα είμαστε εμείς… το πρόβλημα επιστρέφει και μας πνίγει. Οι επαναλήψεις, με διαφορετικούς παίκτες, σώζουν!

Kelly
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα! 🤗

Hurricane33
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλησπέρα.
Είναι λογικό ότι αντέδρασες διαφορετικά τότε και διαφορετικά θα αντιδράσεις τώρα σε μια αντίστοιχη περίπτωση.
Αυτό σημαίνει ότι απέκτησες την εμπειρία να καταλαβαίνεις πιο γρήγορα τους χειριστικούς ανθρώπους και έχεις καταλάβει καλύτερα τον εαυτό σου.
Αυτή είναι η επιτυχία για σένα και η “εκδίκηση” που πήρες από αυτόν τον άνθρωπο.
Οπότε, τον διαγράφεις οριστικά και προχωράς στον επόμενο, ο οποίος, λόγω της εμπειρίας που απέκτησες, θα είναι καλύτερος.

Φριζαρισμένο μαλλί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Στ αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί, ενώ από την μία, τονίζεις πόση απόσταση έχεις διανύσει απο εκείνη που ήσουν, με αυτήν που είσαι, παρόλ αυτά, το συγκεκριμένο δεν λες να το αφήσεις πίσω σου. Γενικά δεν μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις όταν σε αδικούν ή μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό? Αυτά που έχουν συμβεί, δεν θ αναιρεθούν, ούτε θα αλλάξουν, μετά απο μία επίδειξη “γαματοσύνης” , 5 years later. Ακόμα εκεί θα είναι. Δυστυχώς, και εσύ ακόμα εκεί είσαι. Πάντως αν τελικά ασχοληθείς, με τον τρόπο που θέλεις να το κάνεις, το πιθανότερο είναι να εκπλαγεί αρχικά και κατόπιν να λυπηθεί,… Διαβάστε περισσότερα »