Αγαπητή «Α, μπα»: Της ακύρωσα την έξοδο και θύμωσε

Τι να κάνω για να καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε διαφορετικές φάσεις ζωής;

Photo by SHAYAN rti on Unsplash

Καλησπέρα σε όλους! Αγαπητή Α,ΜΠΑ διαβάζω χρόνια την στήλη σου και πάντα δίνεις ωραίες συμβουλές και συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται! Είμαι 27 χρόνων και παντρεμένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο εδώ και ένα χρόνο. Το θέμα μου είναι ότι με μια από τις φίλες μου σήμερα υπήρξε μια μικρή ένταση για τον λόγο ότι νωρίς το πρωί της ακύρωσα την σημερινή μας συνάντηση που είχαμε για το μεσημέρι, να αναφέρω εδώ πως έχουμε πάρα πολύ καιρό να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά εκτός Facebook, της ζήτησα φυσικά συγγνώμη που της το ακύρωσα αλλά είχα όμως να τελειώσω για να παραδώσω μια δουλειά, γενικότερα το τελευταίο διάστημα είμαι αρκετά πνιγμένη λόγω δουλειάς αλλά και λόγω σπιτιού, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για όλους αλλά και για εμένα. Και με τις υπόλοιπες φίλες μου προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να τις βλέπω, με κάποιες έχουμε καιρό να βρεθούμε γιατί δεν συμπίπτουν οι ώρες και οι στιγμές που να μπορούμε και οι δυο πλευρές, μια τέτοια περίπτωση ήταν και η σημερινή. Με αυτή την φίλη μου έχουμε πει πολλές φορές να κανονίσουμε και όταν ψάχναμε μέρες και ώρες συνάντησης, δεν τα βρίσκαμε, πότε εκείνη δεν μπορούσε πότε εγώ, άλλη μια φορά, πέρα από σήμερα, της ακύρωσα το να βρεθούμε για μια μέρα που εκείνη τελικά δεν μπορούσε να βρεθούμε. Σήμερα δεν άντεξε όμως και μου την είπε που της το ακύρωσα πάλι, εγώ της ζήτησα συγγνώμη και της είπα ότι γενικότερα τις μέρες που μπορεί εκείνη εγώ πιέζομαι να βρω χρόνο όπως γίνεται και από την δική της πλευρά, κι εκείνη μου έχει ακυρώσει και μου έχει πει σε συνεχόμενες προτάσεις μου για να βγούμε ότι δεν μπορεί, σήμερα θύμωσε όμως ξεχνώντας φυσικά τις δικές της περιπτώσεις και το θέμα ήμουν εγώ κι ότι δεν μπορεί συνέχεια να γίνεται αυτό το πράγμα. Η πρώτη μου ερώτηση είναι, είμαι όντως τόσο λάθος που με ενόχλησε σήμερα το ύφος της και οι σπόντες της ενώ της εξήγησα πως μου έτυχε δουλειά που έπρεπε να παραδώσω και γενικότερα ότι προσπαθώ να ψάχνω μέρες που εκείνη σίγουρα να μπορεί να βρεθούμε, που όμως για εμένα είναι δύσκολο γιατί συνήθως κάτι απρόοπτο μου τυχαίνει μεσοβδόμαδα στην δουλειά; Και δεύτερον, τι να κάνω για να την ηρεμήσω και να καταλάβει πως βρισκόμαστε σε διαφορετικές φάσεις ζωής, και να μην παρεξηγείται γιατί δεν είμαστε φοιτήτριες όπως ήμασταν που είχαμε ελεύθερο χρόνο, τώρα εγώ έχω οικογένεια, δουλειά και κάποιους ακόμα φίλους που προσπαθώ να είμαι εντάξει σε όλα, όμως σίγουρα δεν μπορούμε σε όλα να δίνουμε τον ίδιο χρόνο, εκείνη τώρα ξεκίνησε δουλειά μενει με τους δικούς της, δεν είμαστε νομίζω στους ίδιους ρυθμούς. Παρόλο που της ξανά έστειλα συγγνώμη και της εξήγησα για ακόμα μια φορά, εκείνη εξακολουθεί να έχει πεισμώσει, τι να κάνω; Με συγχωρείτε για το κατεβατό! Περιμένω την συμβουλή όλων σας! Σας ευχαριστώ

Όλα θα ήταν καλά, αν δεν υπονοούσες ότι εσύ έχεις περισσότερες δουλειές να κάνεις επειδή παντρεύτηκες. Αν μένεις με άντρα, έχεις πιο σοβαρές δουλειές από το να μένεις με τους δικούς σου; Έχασες κάθε δίκιο με αυτό το επιχείρημα. Το δευτερεύον επιχείρημα «τώρα άρχισε τη δουλειά της» είναι άλλο ένα άκυρο επιχείρημα, όταν αρχίζεις δηλαδή έχεις λιγότερα να κάνεις; Μπορεί να έχεις και περισσότερα, ακριβώς επειδή είναι αρχή.

Σωστό το «δεν είμαστε πια φοιτήτριες και τα προγράμματά μας είναι πιο περίπλοκα» αλλά ΠΟΛΥ λάθος το «εγώ έχω περισσότερες υποχρεώσεις από σένα» και «έχω οικογένεια» λες κι αυτή βγήκε από αβγά Τουρκίας.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-29 points
Upvote Downvote

117
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
63 Θέματα σχολίων
54 Απαντήσεις θεμάτων
13 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
79 Συντάκτες σχολίων
Educated guessMeddle(Passion) fruit Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Βασικά τι σχέση έχει το ότι είσαι παντρεμένη με την ιστορία; Πού κολλάει; Πουθενά. Γιατί μάλλον το αναφέρεις για να δικαιολογήσεις ότι όσοι παντρεύονται δεν έχουν χρόνο ενώ οι ελεύθεροι ε λογικά το ξύνουν. Εχμ, ΟΧΙ!

Dimosiokafrina
Μέλος
Συμμετέχων

Όχι μόνο αυτό, αλλά κι οι ελεύθεροι πρέπει να τα κάνουν όλα μόνοι τους!

bubuntu
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Συμφωνώ απόλυτα!
Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο που με ενοχλεί αφάνταστα. Έχει τύχει στη δουλειά να επιλέξουν συγκεκριμένα εμένα ή κάποιον άλλο συνάδελφο για επιπλέον δουλειά, επειδή κάποιος άλλος “έχει και οικογένεια”.

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Bubuntu το χειρότερο είναι με τις διακοπές γιατι ως γνωστόν οι όσοι δεν έχουν παιδιά δεν θέλουν να πηγαίνουν διακοπές τον Αυγουστο. Ετυχε φέτος με συνάδελφο που μας ήρθε από άλλο τμήμα και ήταν σε φάση εγώ έχω δηλώσει αυτές τις διακοπές λόγω παιδιών…και είμασταν όλοι σε φάση οκ αλλά κι εμείς θέλουμε την συγκεκριμένη περίοδο. Λογω covid δεν υπήρξε πρόβλημα τελικά αλλά σαν να έμεινε έκπληκτη που και εμείς οι άτεκνοι της ομάδας θέλαμε διακοπές τον Αυγουστο και τα Χριστούγεννα.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

παιδιά και εμένα αυτό το σχόλιο μίλησε στην καρδιά μου. είμαι σε δουλειά με κυλιόμενο ωράριο. ε όταν ήρθε συνάδελφος παντρεμένος, αξίωσε και πήρε να έχει την πρωινή βάρδια (τι σχέση έχει με την γονεϊκότητα ποτέ δεν κατάλαβα, άσε που τότε τα παιδιά έχουν σχολείο) και μου έμειναν τα απογευματινά για πάντα

Μέλος
Συμμετέχων

Θα δουλεύει πρωί που λείπουν τα παιδια στο σχολείο ωστε να είναι μαζι τους το απόγευμα. Να η σχεση.

Σενιόρα Σούλα
Μέλος
Συμμετέχων

αχ…αυτό το σχόλιο μίλησε στην καρδιά μου. Στην μικρή μας υποομάδα στο τμήμα που εργάζομαι είμαι η μόνη ΑΤΕΚΝΗ μαζί με τρεις μαμάδες. Πραγματικά, το τι έχω ακούσει και περάσει και προ κοβιντ αλλά και τώρα, δεν περιγράφεται. θα μπορούσα να γράφω για πάντα στο Τμήμα Προσωπικού Δράματος και να μην έχω στερέψει ακόμα από ιστορίες! Μέχρι που άρχισα να μιλάω και να διεκδικώ και ως ένα βαθμό βελτιώθηκε το πράγμα…ευτυχως. Όχι τίποτα άλλο, γιατί φαίνεσαι @ περίεργ@ που δεν αγαπάει τα παιδιά και δε νιωθει.

Lucid(aki)
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

παντού κολλάει, όλοι οι ανύπαντροι & κυρίως οι singles το ξέρουν αυτό… η άλλη πλευρά θεωρεί αυτονόητο να σου προτείνει τελευταία στιγμή έξοδο και φυσικά η άρνηση δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Επίσης γίνεσαι και παράξενη (γεροντοκόρη ίσως) που ζητάς να σε καλούν τουλάχιστον 1 μέρα πριν, για να ξέρεις να κανονίσεις και το δικό σου πρόγραμμα. Όταν δε προβάλεις τα επιχειρήματά σου αρχίζει η κλάψα με δόσεις υποτίμησης “δεν ξέρεις πώς είναι να έχεις οικογένεια, σχέση, σκύλο, γάτα κλπ..” Αν ακυρώσουν γίνεται με ένα απλό “ρε σορρυ αλλά έτυχε το τάδε” αν ακυρώσεις δε θες, σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς… Διαβάστε περισσότερα »

Murphy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα! Επίσης οι singles έχουν γονείς μεγάλους σε ηλικία ή άλλους συγγενείς που τους έχουν ανάγκη. Ο καθένας έχει τα δικά του.

Μέλος
Συμμετέχων

Καλε το 90% των παντρεμενων με παιδια γνωστων μου εχουν πεθερα παραδουλευτρα και σεφ, γιαγιουλα για baby sitting, παππουδες για να κουβαλανε με το τσουβαλι τα κρεατα απο το χασαπικο και να πληρώνουν ολους τους λογαριασμους. Εγω με τον συντροφο μου τρεχούμε ολη μερα και μας λενε τι αναγκη εχετε εσεις;; κλάμα.

soukaivou
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Ποιες είναι οι διαφορετικές φάσεις ζωής που είστε, και οι δύο δουλεύετε απλώς αυτή ξεκίνησε τώρα.

Πριν διαβάσω απάντηση σκεφτόμουν πόσο αυτόματα θεωρούμε πιο σημαντικό το δικό μας χρόνο επειδή γίναμε κυρίες κοκοβικου.

Educated guess
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

@soukaivou συγγνώμη (και από τους υπόλοιπους) για το άσχετο σχόλιο αλλά να ρωτήσω από πού βγαίνει το ψευδώνυμο; Κάθε φορά που το βλέπω μου έρχεται ένα συγκεκριμένο βιβλίο όπου είχα διαβάσει τη φράση “σου και βου”, θέλω να δω αν είναι από εκεί…

Meddle
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

educated guess από την ελληνική ταινία “Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα”, με πρωταγωνιστές την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Educated guess
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Α, ευχαριστώ! Την έχω δει αλλά δε θυμάμαι τη συγκεκριμένη ατάκα.

Το καλοριφέρ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σταμάτα να είσαι ξινιόλα. Δεν έχετε καμία διαφορά σε φάση ζωής απ´ την στιγμή που δεν έχεις κάνει ακόμα παιδιά. Δουλεύεις, δουλεύει. Ίδια ηλικία έχετε. Εσύ απλά συγκατοικείς με σύντροφο (όπως όλος ο πλανήτης). Και οι δυο στο μέσο όρο φάσης για την ηλικία σας βρίσκεστε. Εσύ όμως για κάποιο λόγο θεωρείς ότι προπορεύεσαι επειδή παντρεύτηκες. Και ξινό και λάθος και για αυτό θύμωσε η φίλη σου. Δεν την αδικώ.

Στρόμπολι
Μέλος
Συμμετέχων

Θα σχολίαζα αλλα τα είπες όλα.

Wolfcry
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Αν μένεις με άντρα, έχεις πιο σοβαρές δουλειές από το να μένεις με τους δικούς σου; Έχασες κάθε δίκιο με αυτό το επιχείρημα.”. “…αλλά ΠΟΛΥ λάθος το «εγώ έχω περισσότερες υποχρεώσεις από σένα» και «έχω οικογένεια»”. Ακριβώς όμως! Στη δουλειά μου με έχουν εξυπηρετήσει πολύ με τηλεργασία, καθώς έχω δύο μικρά παιδιά. Όμως αισθάνομαι άσχημα που άλλοι συνάδελφοι πάνε καθημερινά στο γραφείο ενώ μπορεί να ήθελαν και εκείνοι να κάνουν τηλεργασία. Δεν έχει σημασία αν δεν έχουν παιδιά ή τα παιδιά τους είναι μεγάλα. Κι εκείνοι έχουν τις υποχρεώσεις τους. Οπότε είπα στην προϊσταμένη μου να με φέρνει πιο συχνά… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Αχ κάνατε κι άλλο;;; Να σας ζήσει!!

Wolfcry
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Με έχετε μάθει, χάχα! Σε ευχαριστούμε πολύ, Μαύρο Γατί 🙂

TNR
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χμμμ δεν ξέρω αυτό το σου ζητάω συγγνώμη ενώ αφ υψηλού σου εξηγώ ότι εγώ είμαι σε “καλύτερη” φάση ζωής δεν με ενθουσίασε κιόλας. Νομίζω αυτό θύμωσε τη φίλη σου όχι οι ακυρώσεις που συμβαίνουν εκατέρωθεν. Επίσης έχει μεγάλη σημασία το τι ακριβώς είπες και τι πρότεινες. Έχω και εγώ μια γνωστή που λέει τα ίδια με εσενα ότι έχει οικογένεια και προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα και όλο μου προτείνει να βρεθούμε Πέμπτη μεσημέρι στη 13:00 γιατί τότε λείπει ο άντρας της και μπορεί. Το ότι εγώ δουλεύω μέχρι τις 5 αδιάφορο της είναι. Και όλο αχ βρε παιδί… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αφού δε συναντιέστε , για ποιο λόγο το συζητάτε ρε κορίτσια; Όσες δουλειές και να έχεις, όταν θέλεις να δεις κάποιον, θα βρεις μια ώρα. Νομίζω ότι δεν τρελαίνεσαι για τη φίλη, γιατί καλύπτεσαι συναισθηματικά και δε σου είναι χρήσιμη πια. Η φίλη πάλι , πρέπει να καταλάβει ότι άλλαξαν οι ζωές σας και να μη θυμώνει. Αυτό το κατάλαβα εκεί γύρω στα 30 που έκανε παιδία μια φίλη και δε σήκωνε ούτε τηλέφωνο. Τι να θυμώσω; Βρήκε αλλού καλύτερα κι εγώ κατάλαβα ότι η φιλία μας δεν ήταν και τόσο φιλία. Όλα καλά δηλαδή. Όταν κάποιος/α δε βρίσκει ποτέ… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ποτέ δεν θυμώνει κάποιος επειδή αλλάζουν οι ζωές μας. Θυμώνει επειδή αλλάζει η αντιμετώπιση μας προς αυτόν. Για να σου δώσω να καταλάβεις η κολλητή μου ζει εδώ και 15 χρόνια στην Αγγλία. Εννοείται ότι άλλαξαν οι ζωές μας. Εννοείται ότι δεν μιλάμε όσο παλιότερα. Ειδικά τώρα που με το lockdown δουλεύει 15 ώρες τη μερα. Όμως θα βρει χρόνο (έστω και μια φορά το δίμηνο), θα φτιάξουμε καφέ, θα κάνουμε βιντεοκλήση και θα μιλήσουμε 5 ώρες. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Οι συνήθειες μας άλλαξαν, η σχέση μας όχι. Δεν ξέρω αν το εξήγησα σωστά αλλά είναι η συμπεριφορά… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

κι εγώ με aloutero είμαι, το καλύπτομαι συναισθηματικά από αλλού και δε μου είναι χρήσιμος πια ο άλλος μπορεί να είναι πραγματικό κάποιες φορές αλλά είναι παράλληλα λίγο θλιβερό, αν βρε παιδιά συνδεόμαστε με κάποιον μόνο από βαρεμάρα-επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, ας το επανεξετάσουμε τώρα και ας μην το κάνουμε

alice
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

κατάλαβα αμέσως τον τύπο της γραφούσας μετά τη φράση “Είμαι 27 χρόνων και παντρεμένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο εδώ και ένα χρόνο”… και λίγα σου είπε η φίλη σου…

phychodelico
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

“Είμαι 27 χρόνων και παντρεμένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο εδώ και ένα χρόνο”
Ανατριχιαστικό. Σα να βγηκε απο το 1970.

Nana
Μέλος
Συμμετέχων

Συγχαρητήρια που παντρεύτηκες για να αποκτήσεις εκτός από τον τίτλο της παντρεμένης και ένα σπίτι όπου ο σύζυγός θα”βοηθάει” στις δουλειές του σπιτιού.
Επειδή αντιλαμβάνομαι από τον τρόπο που γράφεις οτι αναφέρεσαι στους φίλους του συζύγου σου να σου θυμίσω οτι δεν είναι δικοί σου.
Αυτή η φίλη τώρα θέλει να σε κάνει παρέα αλλά αν καθίσει και σκεφτεί ότι την ακυρωσες επειδή θεωρείς τις δικές σου επιλογές ζωής πιο σημαντικές από τις δικές της(σημαντικές σε σχέση με τι άραγε;) νομίζω ότι σαν πολύ μεγάλη προσβόλα είναι για να το κάνει γαργάρα..

Maninanina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πόσες φορές έχω δει να σου λένε ότι δεν έχουν χρόνο γιατί «πνίγονται» με το σπιτι τις υποχρεωσεισ Κλπ, και να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν έξοδοι , συγκεντρώσεις κλπ αλλά με τους φίλους του άντρα τους και είναι κολλητές ξαφνικα και περνάνε χρόνο με τις κοπέλες η τις γυναίκες των φίλων. Τόσο πολύ ταιριάζουν ; Τι τύχη είναι αυτή; Η είναι άλλο ένα κουλουράκι στη καλή συντρόφο – σύζυγο που τα πάει καλά με τις παρέες του άντρα της;

TNR
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ούτε καν κουλουρακι. Είναι το μόνο που επιτρέπεται και θεωρείται και δεδομένο. Έτσι κάνουν οι σωστές γυναίκες. Θα γυρνάς από εδώ και από εκεί μόνη με τις φιλες; Αποκλείεται. Δεν το διαλέγουν. Είναι αυτό που τους παραχωρείται. Το έχω δει 500 φορές.

Nana
Μέλος
Συμμετέχων

Έλα ρε Maninanina πες τα. Έχω βαρεθεί το εργάκι.
Δεν μπορώ είμαι η επιτυχημένη σε σχεση/γάμο που έχω κανονίσει να τραπεζώσω – να βρεθώ σε σπίτι με φιλικά μας ζευγαρια(πάντα αυτή η αποτυχημένη διατύπωση) γιατί τώρα έχω ανοιγμένο κύκλο.. κλπ κλπ
Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ούτε καν που συμπαθούν τους φίλους του συντρόφου ή τις κοπέλες τους. Στην καλύτερη τις ανέχονται..

Arleta
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Nana, εγώ να πω την αλήθεια έχω προσπαθήσει να συνύπαρξω με φίλους του άντρα μου και τις γυναίκες τους, αλλά συνειδητοποίησα ότι μόνο με το ζόρι γίνεται, γιατί δεν ταιριάζουμε πουθενά! Δε θέλω να ακουστω υπεροπτική αλλά, βρε αδελφέ, ναι, είμαι καλύτερη από τη γυναίκα που αναπαράγει ώμο σεξισμό και το παίζει χαρωπή νοικοκυρά, γιατί αυτό έμαθε. Καλά, κάποιους φίλους του δε θέλω ούτε να τους βλέπω.

Educated guess
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το έχω ζήσει με κολλητή από τη σχολή που από τότε που τελειώσαμε και πήγε να μείνει με το φίλο της, όποτε της έλεγα να βρεθούμε δεν μπορούσε, και τελικά την πέτυχα έξω με παρέα φίλων του αγοριού της και της πάτησα ένα χεσιματάκι μπροστά σε όλους. Δεν είναι πάντα θέμα κουλουρακίου. Πολλές φορές οι ίδιες το βλέπουν ότι πρέπει να τα κάνουν όλα, να τα προλάβουν, δουλειά, σπίτι κτλ., και το να τις πιάσει ο άντρας να τους πει “λοιπόν Σούλα έλα φτάνουν οι δουλειές για σήμερα, πάμε να πιούμε ένα κρασί με τα παιδιά” σχεδόν με το ζόρι,… Διαβάστε περισσότερα »

Arleta
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Maninanina, ναι! Και μετά όταν χωρίζουν ψάχνουν τις παλιές φίλες, γιατί έμειναν ξεμπαρκες.

φιλοσοφούλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Αγαπητή γράφουσα, οι άλλοι δεν οφείλουν να προσαρμόζονται στο δικό σου πρόγραμμα, επειδή είσαι παντρεμένη και άρα έχεις περισσότερες υποχρεώσεις. Όλοι έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε καθημερινά, παντρεμένοι ή μη. Ελπίζω να μη θεωρείς ότι επειδή παντρεύτηκες είσαι κατά κάποιο τρόπο ανώτερη από τις φίλες σου και ότι ο δικός σου χρόνος είναι πολυτιμότερος.

Mr Monopoly
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Μπράβο ρε συ Λένα. Και έλεγα τι δεν μου πήγαινε καλά στην ερώτηση…Τι σχέση έχει που εσύ είσαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο; Μην προσπαθείς να δώσεις δίκιο στον εαυτό σου επειδή δε συντονίζεστε..
Επειδή τέτοιες καταστάσεις ασυμβατότητας τυχαίνουν σε όλους..το καλύτερο είναι νομίζω όταν δε σας βγαίνει μια περίοδο να αφήνεται να περνάει κάποιο διάστημα και να το πιάνετε μετά. Αν και δε βλέπω να κόπτεσαι ιδιαίτερα να βρεθείτε.