Αγαπητή «Α, μπα»: Θέλω να κάνω σεξ μαζί του αλλά φοβάμαι μην με πει «εύκολη»

Μήπως είναι λάθος τακτική να κάνω σεξ τόσο νωρίς;

Αγαπητή μου Α,μπα, ευχαριστώ που υπάρχεις και που υπάρχει και αυτή η στήλη υπόδειγμα που το πιστεύω πραγματικά σώζει ζωές. Το θέμα μου είναι το εξής. Πάντα έκανα σεξ πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα όταν μου άρεσε κάποιος. Βουρ στον πατσά. Τον τελευταίο όμως χρόνο έμπλεξα με ένα παιδί, νγήκαμε ένα ραντεβού, υπήρξε πολύ ενδιαφέρον αρκετά, με το που κάναμε σεξ εξαφανίστηκε. Και το σεξ ήταν και πολύ καλό. Μετά από αυτό μου έμεινε ένα κόμπλεξ μήπως με πούνε εύκολη, μήπως άμα κάνω σεξ γρήγορα οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους. Δεν ξέρω καν αν αυτός απομακρύνηθηκε γι αυτό το λόγο, μπορεί αν μην του άρεσα πολύ. Έχω μπει όμως σε δυσάρεστο δίλημμα τις τελευταίες φορές. Γνωρίζω κάποιον που με ελκύει πολύ και σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω σεξ μαζί του όμως φοβάμαι μην με πει εύκολη, φοβάμαι μήπως την κάνει, θα θελα να μπορω να κάνω σεξ χαλαρά και να γνωρίζω τον άλλον χωρίς προσδοκίες. Μόνο και μόνο όμως που σκέφτομαι ότι άμα κάνω σεξ ο άλλος θα με πει εύκολη και θα φύγει αυτό σημαίνει ότι έχω ήδη προσδοκίες. Τι να κάνω; Να περιμένω να γνωρίσω τον άλλον λίγο καλύτερα πριν κάνω σεξ; Μήπως είναι λάθος τακτική να κάνω σεξ τόσο νωρίς;

Αν βάλεις το σεξ στην ίδια πρόταση με τη λέξη «τακτική», αν «καθυστερείς» το σεξ για να κερδίσεις κάτι άλλο (να μην φύγει ο άλλος, για να μην σε πει εύκολη) τότε μετατρέπεις το σεξ σε ανταλλακτικό αγαθό, σε νόμισμα, και εσύ υποβιβάζεσαι σε αντικείμενο, στο αντικείμενο που φέρει το νόμισμα.. Χάνεις ένα μέρος της ανθρώπινης σου υπόστασης, γίνεσαι κάτι σαν ΑΤΜ με κάτι σαν άποψη που όμως χακάρεται πολύ εύκολα, γιατί είναι προφανές ποιος είναι ο κωδικός του.

Βέβαια, ακριβώς σε αυτόν τον κόσμο ζούμε. Το σεξ είναι απόλαυση για τους άντρες και το παίρνουν, υποχρέωση για τις γυναίκες και το δίνουν. Αν το κάνουν χωρίς αντάλλαγμα (σχέση, γάμο) είναι ****, αν το κάνουν με αντάλλαγμα όμως είναι ακόμα χειρότερες ****. Οπότε, αγαπητή φίλη, πώς να σου το πω; Δεν μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το παιχνίδι, ό,τι κι αν κάνεις. Είναι έτσι στημένο ώστε να βγαίνεις πάντα χαμένη.

Γι’ αυτό, άσε τις τακτικές, σταμάτα να σε ενδιαφέρει αν σε πουν εύκολη (και αν σε πει εύκολη ο Φώτης που γνώρισες προχτές, τι θα γίνει;) βάλε κάτω τη λογική σου, και σκέψου. Υπάρχει κάτι αφύσικο στο να θέλεις να κάνεις σεξ με αυτούς που θέλουν να κάνουν μαζί σου; Όχι. Υπάρχει λόγος να σχετίζεσαι με ανθρώπους που θα σε χαρακτηρίσουν αρνητικά επειδή κάνεις κάτι πάρα πολύ φυσιολογικό, όπως να αναπνέεις, να τρως, να περπατάς, ή να κάνεις σεξ; Διπλό όχι. Οπότε, η λύση δεν είναι να γίνεις σαν τα μούτρα τους, αλλά να βρεις παρτενέρ που τα βρίσκετε ΚΑΙ σε αυτό. Γιατί ο μισογύνης είναι η καλύτερη αντισύλληψη. (Θα έπρεπε να είναι).

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

187 points
Upvote Downvote

44
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
23 Θέματα σχολίων
21 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
31 Συντάκτες σχολίων
Acinaandi @Mafalda Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Παμε όλες μαζί. Κάποιος που σε λέει εύκολη επειδή έκανες σεξ μαζί του δεν είναι κάποιος που θέλεις να είσαι μαζί του. Κάποιος που σε λέει εύκολη επειδή έκανες σεξ μαζί του δεν είναι κάποιος που θέλεις να είσαι μαζί του.

Flying Grandma
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Advocate

Πραγματικά ο πιο εύκολος τρόπος για ξεσκαρτάρισμα ηλιθίων.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“ο μισογύνης είναι η καλύτερη αντισύλληψη.” Να το κάνουμε σλόγκαν, να το λέμε στις συζητήσεις, να αφριζουν οι μισογυνιδες!😎

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κορίτσι μου κάνε σεξ με όποιον θες κι όποτε θες. Πάντα θα υπάρχει κάποιος να σε σχολιάσει για το οτιδήποτε. Και όσοι δεν θέλουν δεύτερο ραντεβού μαζί σου γιατί κάνατε σεξ στο πρώτο καλύτερα να φύγουν. Αν είχες περιμένει μέχρι το τρίτο ραντεβού θα είχαν φύγει στο τέταρτο. Οποιος θέλει να φύγει θα φύγει, καμία τακτική δεν θα τον κρατήσει. Και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι το σεξ ως τακτική για να πετύχεις κάτι. Σεξ να κάνεις μόνο όταν κι αν θες.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα με τη Λένα. Αυτά που λέει, ορίζουν το ιδεολογικό υπόβαθρο της έννοιας “έυκολη” άρα μη αξιόλογη άρα μη παρουσιάσιμη σε κοινωνικό κύκλο κλπ. Εγώ θα θέσω μία άλλη οπτική στο θέμα. Καθαρά πρακτικά. Όταν κάτι το αποκτούμε αμέσως, συνήθως, τονίζω το συνήθως, χάνει το ενδιαφέρον του. Αυτό ισχύει και για τους άντρες αντίστοιχα. Όταν ας πούμε κάποιος, που μόλις μας γνώρισε, μας πλέκει το εγκώμιο και δείχνει ξεκάθαρα ότι μας θέλει, αυτομάτως σκεφτόμαστε ότι, δεν το εννοεί και πολύ ή ότι είναι απελπισμένος, ή πολύ βιαστικός ή επιπόλαιος. Σε κάθε περίπτωση, ξανά λέω συνήθως, η… Διαβάστε περισσότερα »

Φατσούλα
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Φατσούλα

Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοια σχόλια.

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα: το ότι κάποιος που από την αρχή μιας γνωριμίας δείχνει υπερβολικά ερωτευμένος, ενθουσιασμένος κλπ μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι κάπου χάνει ή ψεύδεται, δεν είναι το ανάλογο με το ότι όταν αποκτούμε κάτι αμέσως συνήθως χάνουμε το ενδιαφέρον μας. Για όσους ισχύει αυτό, που δεν ξέρω τι ποσοστό είναι, το σημαντικό είναι η κατάκτηση, που είτε γίνει σε ένα βράδυ είτε σε ένα μήνα μετά από πολιορκία, την ίδια κατάληξη έχει και έχεις χάσει και χρόνο από τη ζωή σου και μένεις να αναρωτιέσαι τι συνέβη και εξαφανίστηκε. Ή, πολύ απλά, δεν δένει το… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

καλα ολα αυτα, αλλα δεν μας ρωταει τι κανουμε εμεις και τι μας αρεσει, μας ξεκαθαριζει οτι αυτο που θελει ειναι να το κανει γρηγορα κι αν δεν το κανει θα ειναι μονο απο σκοπιμοτητα για να μην κακοχαρακτηριστει. σαν τακτικη δλδ, οχι γιατι θελει η ιδια να τον γνωρισει πριν το σεξ.
επομενως τι της λεμε;; “θελε, αλλα ανεβαλε το για να αυξησεις τις πιθανοτητες;”

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δηλαδή εσύ θες κάτι περισσότερο από κάποιον που θα απέρριπτε έναν άνθρωπο επειδή έκανε σεξ μαζί του “γρήγορα”;
Τι σκατά μπορεί να σου δώσει ένας ανεγκέφαλος που το θες και για περισσότερο από μία φορα;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτή ακριβώς η νοοτροπία που σχολιάζει η Α μπα ότι οι γυναίκες έχουν την υποχρέωση να δίνουν και οι άντρες να παίρνουν, και μάλιστα αν οι γυναίκες το δίνουν εύκολα είναι @@@ έχει κάνει απίστευτή ζημιά στις σχέσεις αντρών γυναικών και στην συμπεριφορά τους (και των 2) γενικότερα…το σέξ είναι μια απόλαυση- ανάγκη που δεν πρέπει να καθορίζεται από ταμπού και προκαταλήψεις…τι σημαίνει εύκολη…αντί να νιώσει (ο άλλος) κολακευμένος από αυτήν την προσφορά σε κακοχαρακτηρίζει!!! ετσι αναγκάζονται πολλέσ γυναίκες αλλά και άνδρεσ ταυτόχρονα (που νιώθουν την πίεση να δείξουν ότι είναι οι λέγόμενοι <>) να οδηγούνται σε καταπιεστικές συμπεριφορές αποδεχόμενοι… Διαβάστε περισσότερα »

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τους άντρες που θέλουν σχέση, γνωρίζουν μια κοπέλα, τους αρέσει, τους φαίνεται ενδιαφέρουσα, κάνουν καλό σεξ, τους θέλει αλλά εξαφανίζονται. Και γιατί; Επειδή την έχουν κατατάξει σε μια κατηγορία, της «εύκολης» άρα όχι για σχέση. Εκτός από τρομερά σεξιστες αυτοί οι άντρες χάνουν και ευκαιρίες. Οι γυναίκες πάλι όχι, μάλλον τη γλυτώνουν γρήγορα. Όπως είπε η αμπα «ο μισογύνης είναι η καλύτερη αντισύλληψη».

Tropique
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Δεν είναι μόνο αυτό. Οι εξαφανισμένοι εξαφανίζονται γιατί πρόσθεσαν το τικ, την έριξα κι αυτή, μου πιστώνω αξία, είμαι γαμ**ουλας. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερα από ένα ραντεβού, αλλά αυτοί θα επιμείνουν μέχρι να πέσει το θύμα. Και μετά θα την κάνουν, ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια εκεί έξω..

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Ειναι περιπλοκο θεμα. Το να μην κάνεις σεξ απ το πρώτο ραντεβού περνάει πάντως το μήνυμα στον άλλον πως ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω από μόνο σεξ.

Αν κάνεις με το καλημέρα εύκολα δεν βγάζει και ο άλλος το συμπέρασμα πως ήθελες μόνο σεξ;

Εγώ μαζί σου ειμαι, όταν ήθελα απ την αρχή να κάνω σεξ το έκανα, όμως τελικά οι δύο και μοναδικές σοβαρές σχέσεις της ζωής μου ήταν και οι μοναδικές στις οποίες δεν έκανα από την αρχή σεξ.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Καμία σχέση όμως. Αν κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού σημαίνει απλά ότι το ήθελες τόσο πολύ. Τρεις σχέσεις που κράτησαν κάμποσο είχα στη ζωή μου και οι τρεις ξεκίνησαν με σεξ από το πρώτο ραντεβού και μένα να σκέφτομαι ότι πάω μόνο για σεξ και για σας. Αλλά οι άλλοι με γουστάραν πολύ, και εκεί ήταν η διαφορά. Όσες φορές δεν έκανα σεξ από την αρχή είτε δεν έκανα ποτέ γιατί ο άλλος δεν έδειξε ενδιαφέρον για δεύτερο ραντεβού είτε πήγε κατά διαόλου για άλλους λόγους. Οπότε ειλικρινά δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο το πότε θα κανεις σεξ… Διαβάστε περισσότερα »

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Ναι αλλά όπως λες, τους άρεσες πολύ. Αμα δεν είχαν προλαβει να σε γνωρίσουν ώστε να καταλήξουν να τους αρέσεις πολυ;
Αν πχ τους είχες γνωρίσει σε ένα πάρτυ; κι έκανες εκεί επί τόπου σεξ; είσαι σίγουρη ότι μετά θα υπήρχε συνεχεια;

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Βρε Rebecca είναι σαν να παίρνεις ως δεδομένο ότι είναι μόνο στο χέρι του άλλου αν θα συνεχιστεί κάτι. Δηλαδή δεν παίζει το σεξ να μην της άρεσε και να το έκοβε εκείνη μετά το πάρτυ;
Δεν ξέρω… εγώ αυτά τα ήθελα “ξεκαθαρισμένα” εξαρχής 😛

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

Υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι σίγουρη πως έκανε αυτό που ήθελε. Για τα υπόλοιπα, μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν.

Velay
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Ουτε μπροστά να ήσουν! Ετσι ακριβώς έγινε με τον άντρα μου, σε πάρτι, επιτόπου!
Ισως αν ο άλλος είναι πολύ πολύ σεξιστής, να ισχύει αυτό που λές. Ναι, τότε δεν πρέπει να κάνεις σεξ μαζί του, ούτε στο πρώτο ραντεβού ούτε ποτέ. Αντ’ αυτού κάν’ του μία τεκμηριωμένη και σέξι ανάλυση περί ισότητας. Μπορεί ο ωραίος μυστήριος τυπάς που σε κοιτάει απ’ τη γωνία να σε ερωτευτεί!

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Όχι δεν τους είχα γνωρίσει από πριν. Τον έναν τον είχα γνωρίσει εκεινο το βράδυ. Τον δεύτερο είχαμε συστηθεί κάποια στιγμή και δεν είχαμε κάποια επικοινωνία μεχρι που πήρε το θάρρος και ήρθε στην παρέα που καθόμουν και έγινε το ίδιο βράδυ. Και με τον τρίτο γνωριστηκα μέσω ίντερνετ και ήταν το πρώτο μας ραντεβού. Κάνεις τους δεν είχε προλάβει να με γνωρίσει. Ήταν απλά κεραυνοβόλο. Και με άλλες πιο μικρές σχεσεις μερικών μηνών έτσι ξεκίνησε.

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μιτσι συμφωνώ απόλυτα. Αν καποιος σε κρίνει επειδή έκανες σεξ μαζί του απ το πρώτο ραντεβού μάλλον δεν θα θες δεύτερο. Rebecca αν κάνεις σεξ με το καλημέρα δείχνεις οτι εκείνη τη στιγμή ήθελες σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, οτι σε ελκύει οχι οτι θες μόνο σεξ. Αν κάνεις σεξ στο δεύτερο ραντεβού σημαίνει οτι θες σχέση; Δεν το νομίζω. Αν θες να γνωρίσεις κάποιον μπορείς να το κάνεις είτε είχατε κάνει σεξ πριν είτε όχι. Κι αν κάνεις σεξ με κάποιον που γνωρισες σε πάρτυ πχ γιατί να μην υπάρξει συνέχεια αν αρέσατε ο ένας στον άλλον; Η μόνη… Διαβάστε περισσότερα »

Velay
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Αχ, σε παρακαλώ μην δείνεις τέτοιες συμβουλές σε νέες κοπέλες, γιατί αναπαράγεις πολύ πολύ πολύ σεξιστικά στερεότυπα (αν κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβου=δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά) και δεν θα βγούμε ποτέ από αυτό το βάλτο.

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Το να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού (θα έπρεπε να) δίνει στον άλλον το μήνυμα οτι σου αρέσει το σεξ και σου εμπνέει (ο συγκεκριμένος) ερωτική/σεξουαλική διάθεση. Κάτι πολύ φυσιολογικό όταν πρόκειται για μια ερωτική γνωριμία. Κανένα άλλο συμπέρασμα δε (θα έπρεπε να) βγαίνει απο το οτι έκανες σεξ από την πρώτη φορά. Δεν κατάβα ποτέ γιατί κάτι τέτοιο να σημαίνει οτι δε θες κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι παραπάνω δε θα συμπεριλαμβάνει και σεξ? Γιατί να μπει σε δευτερη μοίρα το σεξάκι? Άσε που η στάση του άλλου στο σεξ είναι πολύ σημαντική (όχι οι επιδόσεις αλλά το… Διαβάστε περισσότερα »

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

πότε δεν σκέφτηκα ούτε ότι θα είναι μόνο για μια φορά, ούτε ότι τώρα θα πάω για σχέση: ξεκινάς με βάση τι σου βγάζει ο απέναντι και η στιγμή και προχωράς όσο και όπως εξελιχθεί. και το σεξ επικοινωνία και μέρος της γνωριμίας είναι.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Οχι, αν κάνεις σεξ με το καλημέρα δεν σημαίνει ότι θες μόνο σεξ, γενικά το “μόνο” δεν προκύπτει από πουθενά. Αν κάνεις σεξ με το καλημέρα σημαίνει ότι ήθελες σεξ με αυτό το άτομο, τώρα η δημιουργία μιας σχέσης είναι κάτι πιο περίπλοκο έτσι κι αλλιώς, άσχετα με το σεξ.

Αυτό που λες για τις σχέσεις σου είναι τυχαίο. Για μένα ισχύει το αντίθετο πχ.

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Παιδιααααα συμφωνώ μαζί σας! Κι εγώ το ίδιο πιστευω, αν σου ρχεται απ την αρχη το κανεις γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικο, απλώς ειπα πως οι περιπτώσεις που μου έτυχαν ήταν από την αρχή σεξ; μόνο σεξ. Όχι εξαφανιζολ, απλώς μόνο σεξ.

Μπορεί να ήταν απλώς όλοι τρόμπες σεξιστες. Το δέχομαι!

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μπορεί και να μην ήταν τρόμπες σεξιστές, μπορεί και να έτυχε να θέλουν μόνο σεξ ή να μην ταιριάξατε. Κατά τ’άλλα συμφωνούμε 🙂

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

εγω και στις δυο σοβαρες σχεσεις της ζωης μου, εκανα σεξ μολις το θελησα, δλδ γρηγορα, δλδ αν οχι στον πρωτο ραντεβου, σιγουρα στο δευτερο. και στις δυο, δεν ειχα σκοπο να κανω σχεση, ουτε να μην κανω. δεν με απασχολουσε μολις τους γνωρισα! που να ξερω αν θελω να κανω σχεση με εναν ανθρωπο που εχω βγει 2 φορες;;; πηγαινα μονο για το σεξ, γιατι μου αρεσαν σαν ανδρες. η πρωτη κρατησε 15 χρονια, η δευτερη επισημοποιηθε και κραταει ακομα (διψηφιος αριθμος ετων). η σχεση προεκυψε επειδη μας αρεσε και στους δυο και θελαμε να βρισκομαστε. βρισκομασταν, βρισκομασταν, μεχρι… Διαβάστε περισσότερα »

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Θεωρώ το σεξ πολύ σημαντικό κομμάτι της γνωριμίας,της ανάπτυξης ερωτικών συναισθημάτων,της ερωτικής σχέσης γενικότερα.Μπορεί να μην είναι το α και το ω,αλλά για μένα το β και το ψ είναι σίγουρα.Επομένως πρέπει να κάνω test drive.Μη χάνουμε το χρόνο μας και μη χαλάμε και τις καρδιές μας αργότερα.Τι να πω μετά από ένα χ διάστημα όλο μέλι,όταν ανακαλύψω,ότι από τηγανίτα τίποτα;Μ’αρέσει;Μου κινεί το ενδιαφέρον;Γίνεται ωραίο παιχνίδι;Αν το νιώσω,όποτε το νιώσω,και το θέλουμε και οι δύο,θα περάσουμε στο παρασύνθημα.Κι από κει και πέρα ό,τι γίνει.Μπορεί και να μη συνεχίσει.Οκ.Μπορεί και να στεναχωρηθώ μετά,αν μου άρεσε.Δεν έχω μπει όμως ποτέ στη διαδικασία… Διαβάστε περισσότερα »

andi @
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εγώ πάντως με τον άντρα μου, σεξ κάναμε από την πρώτη μέρα που βγήκαμε…. Αυτός είναι καραγκιόζης, δεν κάνεις κάτι λάθος εσύ!

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

γιατι ειναι καραγκιοζης βρε παιδια; δεν την ειπε ευκολη. απ το μυαλο της το εβγαλε οτι γι αυτο εφυγε. μπορει απλα να μην ταιριαζανε για παραπανω..

andi @
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Έχεις δίκιο… Ηταν ατυχής ο χαρακτηρισμός μου για αυτόν! Δεν την είπε εύκολη. Εικασίες κάναμε… Τον πήρε η μπάλα για όλους όσοι λένε εύκολη μια γυναίκα που απολαμβάνει το σεξ μαζί τους!