Αγαπητή «Α, μπα»: Σκέφτομαι ότι κάνω σεξ με γυναίκες

Έχω σχέση και δε θέλω να χωρίσω

Αγαπητή Α,μπα θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έχω σχέση 3 χρόνια με άντρα αλλά το τελευταίο χρόνο σκέφτομαι το σεξ με γυναίκες και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ θέλω. Το θέμα είναι ότι δεν νιώθω ότι με ελκύουν οι γυναίκες δηλαδή όταν βγαίνω έξω δεν έχω κοιτάξει ποτέ γυναίκα και να πω μαζί της θέλω να κάνω σεξ ή ότι μου αρέσει . Απλά όταν τρελενομαι στην ιδέα του σεξ με γυναίκα , στο αγόρι μου δεν έχω πει κάτι γιατί θα το πάρει πολύ άσχημα και επίσης δεν θέλω να χωρίσω μαζί του διότι και το σεξ μαζί του μου αρέσει παρά πολύ . Τι να κάνω ; Νιώθω τόσο μπερδεμένη .

 

Ούτε να του το πεις χρειάζεται, ούτε να χωρίσεις χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Άσε την ιδέα να ωριμάσει μέσα σου και θα βλέπεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

49 points
Upvote Downvote

20
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
9 Θέματα σχολίων
11 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
17 Συντάκτες σχολίων
WolfcryMitsiJustShootMe Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Άραγε αν σκεφτοσουν ότι κάνεις σεξ με έναν διασημο και πολύ ωραίο άντρα θα σκεφτοσουν ότι πρέπει να χωρίσεις; Μπορεί να είσαι μπάι, μπορεί απλά να σε εξιταρει η ιδέα. Μπορείς να προτείνεις ένα τρίο βρε αδερφέ

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

(Ο φίλος της, μόλις του προτείνει τρίο)
comment image
Αλλά δεν χάνεις τίποτα. Μπορεί και να θέλει κι αυτός.

φιλοσοφούλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

διαφωνώ. Εννοείται μεν ότι μια bi, όταν είναι σε μονογαμική σχέση, δε σημαίνει ότι θέλει να αφήσει τον σύντροφό της για μια γυναίκα . Η ερωτώσα όμως στην προκειμένη περίπτωση θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική ερωτική εμπείρια, η οποία ενδέχεται επηρεάσει, ενδεχομένως να διευρύνει,την σεξουαλική της ταυτότητα. Συνεπώς γιατί όχι; Ας χωρίσει αν χρειαστεί. Αυτό με το τρίο με σκότωσε….

lioness
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Δεν το κατάλαβα το παράδειγμα με τον διάσημο, για να είμαι ειλικρινής. Είναι κάτι απίθανο να κάνει σεξ με γυναίκα η γράφουσα, όπως είναι το σεξ με διάσημο? Το αν είναι απλά στο πλαίσιο της φαντασίωσης ή όχι, μένει να το διερευνήσει η ίδια, όταν σταματήσει να φρικάρει με την ίδια της τη σκέψη και την αφήσει να σχηματιστεί μέσα της. Μετά βλέπει τι θα κάνει, αναλόγως με τα δεδομένα της. Επίσης, διαφωνώ με την ιδέα του τρίο. Σώνει και ντε έγκριση από πέος χρειάζεται για να κάνει σεξ με γυναίκα?

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Το παράδειγμα με τον διάσημο ήταν ως παράδειγμα φαντασίωσης, όχι ως κάτι απίθανο. Όσο για το τρίο ήμουν σίγουρη ότι ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ειρωνικό

Τσουμπλέκια
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Όταν σκέφτεσαι ότι κάνεις σεξ με γυναίκες τι ακριβώς σκέφτεσαι; Φαντάζεσαι ότι κάνεις συγκεκριμένα πράγματα για να την ικανοποιήσεις και σε εξιτάρει η σκέψη; Φτιάχνεσαι στη σκέψη ενός αιδοίου πχ, θέλεις να νιώσεις πώς θα είναι εκεί μέσα; Ή σκέφτεσαι την εικόνα, σαν να παίζεις σε τσόντα; Κανείς από εμάς δεν μπορεί να σου πει αν είσαι bi, λεσβία ή κάτι άλλο, οπότε κάνουμε προσωπικές προβολές. Αν βοηθάει σε κάτι, να πω ότι κι εγώ το σκέφτομαι πολλές φορές, αλλά η θέα ενός αιδοίου δε με συγκινεί καθόλου. Μου αρέσει πολύ το γυναικείο σώμα, παλιότερα πήγαινα σε στριπτιζάδικα (συγγνώμη), και… Διαβάστε περισσότερα »

Frost
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

”Θέλω να πω, στους στρεητ άντρες δεν επιτρέπεται καν να φαντασιωθούν άλλους άντρες”

-Στους γκέι άντρες δεν επιτρέπεται. Στους στρέιτ δεν χρειάζεται, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν φαντασιώνονται άλλους άντρες.

matilda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και εγώ καμιά φορά φαντασιώνομαι όργια αλλά δεν πιστεύω πως θα τα έκανα ποτέ πράξη.

Μέλος
Συμμετέχων

Εγώ τα φαντασιώνομαι και ελπίζω να βρω την τόλμη να τα κάνω πράξη.
Που μάλλον δεν θα τη βρω, αλλά τουλάχιστον
δεν το απορρίπτω εντελώς ως πιθανότητα.

JustShootMe
Μέλος
Συμμετέχων

Σαν ασεξουαλ θα σου πω πως μπορεί να έχω σεξουαλικές φαντασιωσεις που μένουν εκεί γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν με ελκύει με αυτόν τον τρόπο. Ενδεχομένως το ότι φαντασιωνεσαι γυναίκες ενώ προσδιοριζεσαι ως ετεροφυλη να σε έχει μπερδέψει ή και να σε έχει αγχωσει γιατί δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Μπορεί όμως να μην σημαίνει και κάτι. Αν βρεθεί αυτή η γυναίκα που θα σου βγάλει στα αλήθεια αυτά τα συναισθήματα τότε δες το. Ούτε τότε πρέπει να χωρίσεις αν δεν θέλεις.

πλανκτόν στο διάστημα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Φέλοου ασέξουαλ εδώ, συμφωνώ! Οι φαντασιώσεις είναι ακριβώς αυτό, φαντασιώσεις. Ο πιο ασφαλής τρόπος να ανακαλύψεις τι σου αρέσει και τι όχι στην θεωρία, χωρίς να πληγώσεις εσένα ή άλλους. Μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να θέλεις να τις κάνεις πραγματικότητα, μην πιέζεσαι. Μπορεί και να βρεθεί, μπορεί όμως και όχι και είναι κρίμα να χωρίσεις αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση με τον σύντροφο.

JustShootMe
Μέλος
Συμμετέχων

😃 🍰

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σύνθετο ζήτημα διότι υπεισερχονται κ αναπόφευκτα προβληματισμοί σεξουαλικής ταυτότητας και προσανατολισμου, όμως νομίζω ότι εφόσον από τη μία τρελαίνεσαι και από την άλλη στην πράξη δεν θέλεις να το δοκιμάσεις με καμία κοπέλα, δεν υπάρχει καν ζήτημα(ακόμα). Άλλωστε πολλές φαντασιώσεις μένουν εκεί, στο φαντασιακό. Δεν θέλουμε όλες να τις πραγματοποιησουμε. Μπορεί να είναι μια από αυτες, μην κολλάς. Τώρα αν γενικά μοιράζεστε φαντασιώσεις, ανεξάρτητα με το αν θέλετε και να τις πραγματοποιήσετε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί “να το πάρει πολύ άσχημα” το αγόρι σου, εκτός αν είναι λίγο ομοφοβικούλης. Δεν θες να τον κερατωσεις, δε σκέφτεσαι… Διαβάστε περισσότερα »

Dreamer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Σίγουρα είναι καλό το σεξ μαζί του; Για να φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι γυναίκες, που λες ότι δεν σε ελκύουν γενικά, μάλλον δεν σε καλύπτει και τόσο.

the_duck
Μέλος
Συμμετέχων

Sorry αλλα ειναι λίγο άκυρο αυτό που λες. Προφανώς και γίνεται να κάνεις καλό σεξ με κάποιον αλλα να φαντασιώνεσαι αλλα ατομα και καταστάσεις.

φιλοσοφούλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Νομίζω ότι η ποιότητα του sex με κάποιον δεν επηρεάζει τον σεξουαλικό μας προσανατολισμό. Συνεπώς αν δεν την καλύπτει ο φίλος της, θα μπορούσε να φαντασιώνεται άλλους άνδρες, όχι όμως γυναίκες εφόσον είναι ᾽᾽στειτ´´

Scotland for Holidays
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Dreamer δεν είναι υποχρεωτικό ότι δεν την καλύπτει ο σύντροφός της. Πολλοί σκέφτονται άλλους/άλλες στη διάρκεια του σεξ ή σε άσχετες φάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι δεν κάνει σωστά ο σύντροφός τους. Ή ότι η χημεία τους είναι κακή. Γενικώς δεν είναι μονόδρομος τα πράγματα γύρω από το σεξ…

dune
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπορει γενικα να σου αρεσει σα φαντασιωση αυτου του ειδους σεξ, ειδικα αν σκεφτεσαι και ζευγαρια αντρων ενιοτε!

Μέλος
Συμμετέχων

Εγω παντως εκμυστηρευτηκα προσφατα με λιγο αγχος σ’εναν τυπο με τον οποιο κατι παιζει (δεν τα’χουμε ακομη μεχρι στιγμης, θα δειξει..τεσπα αυτο αλλη ιστορια ειναι) οτι παιζει να ειμαι λιγο μπαι κι οχι απλα δεν ξενερωσε αλλα ενθουσιαστηκε κιολας!….κι απ’οτι εχω ακουσει ισχυει γενικοτερα οτι οι αντρες συχνα διατηρουν απο κουλ εως ”υπερθετικη” σταση απεναντι σε κατι τετοιο…Αντε καιρος να καλμαρει λιγο το κλιμα ως προς τετοια ζητηματα μπαισεξουαλικοτητας εντος σχεσης και να μη ντρεπεται καμια να εξομολογηθει αυτο το πραγμα στον συντροφο της βαδιζοντας μπρος στο δρομο που χαραξε ο καφρουλης ο Τζονι Ντεπ (βλ. δικαστηρια Τζονι Ντεπ και… Διαβάστε περισσότερα »

Wolfcry
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι λογικό να έχουμε ορισμένες φορές φαντασιώσεις που ποτέ δε θα εκπληρώναμε, ακόμα κι αν είχαμε την ευκαιρία. Το σημαντικότερο, όμως, είναι αυτό που λέει η Λένα:

“Άσε την ιδέα να ωριμάσει μέσα σου και θα βλέπεις.”.