Αγαπητή «Α, μπα»: Σε όλες τις σχέσεις μου εγώ είχα το πάνω χέρι

Τώρα έχει πληγωθεί ο εγωισμός μου

Τι να κάνω που χωρίσαμε και έχει πληγωθει ανεπανόρθωτα ο εγωισμός μου που γενικά είναι από εδώ μέχρι απέναντι; Σου είχα στείλει και παλιότερα ερώτηση για αυτόν. Γιατί είχαμε χωρίσει, τον είχα ξεπεράσει και όταν είδε ότι όλα κομπλέ με εμένα (γιατί μιλούσαμε) ξαναγύρισε. Και σε είχα ρωτήσει τι φάση και μου είχες πει κουκλίτσα μου δε βλέπεις τι γίνεται; Το και το. Αυτό που με έτσουξε τώρα, είναι ότι δεν έληξε με κάποια συζήτηση ή εξήγηση, απλά απομακρύνθηκε (βοήθησε και η απόσταση 2 διαφορετικών ηπείρων που βρισκόμασταν) κι εγώ ηλίθια δεν είμαι, καταλαβαίνω ότι το no answer is an answer, καταλαβαίνω ότι όταν σχεδίαζες με τον άλλο να βρεθείτε σε κάποια χώρα και ξαφνικά στα μασάει για το ταξίδι σημαίνει ότι πάμε για κόκκινη κάρτα. Το τέλειο είναι ότι ξαναγύρισα Ελλάδα κι εκείνος μετακόμισε σε άλλη χώρα για δουλειά. Υπέροχο; Μου την έχει σπάσει αυτό το χλιαρό, το χωρίς συζήτηση, που δείχνει άνθρωπο ευθυνόφοβο αλλά έχω κολλήσει. Μην είναι το φοβερό σεξ που κάναμε; Το μόνο κοινό που είχαμε βασικά. Αυτό και η αγάπη μας για τα ταξίδια. Μην πληρώνω κάποιο κάρμα και δεν πιστεύω και σε αυτά; Σε όλες τις σχέσεις μου εγώ είχα το πάνω χέρι, εγώ ήμουν η ανεξάρτητη, εγώ ήμουν “με το ένα πόδι έξω” (λόγια ενός πρώην) και τώρα βρήκα τον δάσκαλό μου! Τα νεύρα μου. Ναι είμαστε κάτω των 25

Εγωισμός στα Τάρταρα

Και γι’αυτό ακριβώς αυτό που σε νοιάζει τώρα δεν είναι με ποιον θα μπορούσες να κάνεις μια ισότιμη, θερμή σχέση, αλλά πώς θα γίνει να διατηρήσεις την εντύπωση που έχεις για τον εαυτό σου.

Αν συνεχίσεις με αυτό το μοτίβο, πάντως, θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από τον πληγωμένο εγωισμό. Δεν είναι διαγωνισμός η ζωή για να είναι κάποιο επίτευγμα να έχεις πάντα το πάνω χέρι. Η εγγύτητα είναι δύσκολο πράγμα, και χρειάζεται δουλειά (με τον εαυτό σου, όχι με τους άλλους).

in

Αξιολογήστε το άρθρο

44 points
Upvote Downvote

8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
8 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
8 Συντάκτες σχολίων
argent provocateurBetty BoopLady Chatterley Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Αυτό που μιλάτε για όλες τις σχέσεις και όλους τους πρώην λες και αναφέρεστε σε δεκαετίες σχέσεων και εμπειρίας και είστε κάτω των 25 να το κοιτάξετε. Εκτός και αν βάζετε μέσα και τον Κωστάκη που κρατούσατε χεράκια στην πρώτη δημοτικού και έχετε βγάλει συμπεράσματα για το ποιοι είστε και τι θέλετε από τις σχέσεις του δημοτικού ας πούμε, οπότε πάω πάσο.

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Συνεργάτης

Δεν δείχνει άνθρωπο ευθυνόφοβο αλλά κάποιον που είναι με το ένα πόδι έξω όπως λες εσύ. Πληγώθηκε ο εγωισμό σου γιατί μέχρι τώρα κανείς δεν σε άφησε. Δεν είναι τίποτα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ξύδι και θα περάσει.

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

κατω απο τα 25, σχεση on and off που μαλλον εχει κανει τον κυκλο της, κι αυτος πηγε για δουλεια στο εξωτερικο, δεν ειναι ευθυνοφοβος. νεες εμπειριες ψαχνει και μαλλον τις βρηκε..

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Μέχρι τα 21 είχα κάνει δύο σχέσεις από 2,5 χρόνια έκαστη, που τους άφησα γιατί τους βαρέθηκα. Τα παιδιά εκείνα λοιπόν, είχαν πέσει στα τάρταρα για λίγο (αφού τους χώρισα) και εγώ εκνευριζόμουν αφάνταστα , γιατί με ενοχλούσαν με την αγάπη τους. Πίστευα λοιπόν απόλυτα και ακράδαντα, 1η μπούρδα “ο έρωτας τελειώνει στα 2,5 χρόνια”, 2η μπούρδα “είμαι γυναίκα που προκαλεί πάθη”, 3η μπουρδα “εμένα οι άντρες με βλέπουν μόνο σοβαρά” , 4η μπούρδα “άντρα που σου δείχνει το ενδιαφέρον του τόσο πολύ, οπωσδήποτε θα τον βαρεθείς το πολύ στα 2,5 χρόνια ” (συνδυασμός 1ης και 4ης μπουρδας). Γενικά πίστευα… Διαβάστε περισσότερα »

Lady Chatterley
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Advocate

Είσαι 25 και πληγώθηκε ο εγωισμός σου – για πρώτη φορά. Αυτό θα το περιέγραφα έως και ευτυχές γεγονός. Χρησιμοποίησε σωστά αυτή σου την εμπειρία ώστε να σε γειώσει, ώστε να μην θεωρείς ανθρώπους και καταστάσεις δεδομένους, ώστε να δεις ότι δεν χαρακτηρίζεσαι από τις καταστάσεις αλλά από τις αντιδράσεις σου, ώστε να γίνεις πιο resilient. Ξέρω ανθρώπους που βιώνουν απόρριψη πρώτη φορά στα 30+ (π.χ. δεν τους πήραν σε μία δουλειά) και δεν ξερουν πώς να το διαχειριστούν. Μία ελεγχόμενη δόση απόρριψης στα 20ιζ ειναι δώρο (πιστεύω).

Betty Boop
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Κάτι άσχετο. Εσείς που αγαπούσατε τα ταξίδια, ταξιδέψατε μαζί;

Consciousness
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Αφού δεν προχώρησε όλο αυτο, απλα συνεχιζεις παρακατω. Γιατί να μένεις κολλημένη σε κάτι που έχει κλεισει τον κυκλο του?

argent provocateur
Επισκέπτης
Συμμετέχων
argent provocateur

ο εγωισμος ειναι σαν το 🎈, μια 📌 ή σε καμια 📐 Να βρει κ μπαμ!