Αγαπητή «Α, μπα»: Που μπορεί να επηρεάζει η μεγάλη διαφορά ηλικίας;

Σκεφτόμαστε για γάμο και παιδιά

Γεια σου Αμπα και σχολιαστές! Διαβάζω με ενδιαφέρον τις προσωπικές ιστορίες που σου στέλνουν και ήρθε η ώρα να στείλω κι εγώ τη δική μου με την ερώτηση “τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να λάβει υπόψη κάποιος που βρίσκεται σε σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας;”. Εγώ(27 ετών) βρίσκομαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου με έναν άντρα(48) που ταιριάζουμε πολύ παρόλη τη διαφορά ηλικίας, συγκατοικούμε τον τελευταίο χρόνο και πλέον σκεφτόμαστε για γάμο και παιδιά. Δεν έχουμε λάβει αντιρρήσεις από τον κύκλο μας, όπως φαντάζομαι άλλες σχέσεις με διαφορά ηλικίας, και επειδή είμαστε καλά μαζί και επειδή, νομίζω, είμαστε και οι δύο οικονομικά ανεξάρτητοι και δε δίνουμε περιθώρια για εξωτερικές επεμβάσεις. Είμαστε και οι δύο πολύ αθλητικοί τύποι, έχουμε ίδιο χιούμορ, κοινές απόψεις για το τι είναι καλό, ηθικό, άδικο, κτλ κτλ. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε μεταξύ μας είτε από έξω προερχόμενο (π.χ. κάποιο οικογενειακό πρόβλημα, οικονομικό, ασθένεια, κτλ), αλλά ίσως θα έπρεπε, προτού δεθούμε με τα δεσμά του γάμου, να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα μαζί, εννοώ να το αντιμετωπίσουμε μαζί ώστε να δούμε και πώς τα πάμε στα σοβαρά προβλήματα μαζί; Ίσως πάλι, επειδή είμαστε κι οι δυο πολύ θετικοί άνθρωποι, αυτό να κάνει να φαίνεται σα να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα (εννοώ περισσότερο τα μεταξύ μας, όχι τα αντικειμενικά) αλλά στην ουσία είναι ότι τα αντιμετωπίζουμε τόσο θετικά ώστε να είναι σα να μην υπάρχουν; Υπάρχει κι ένα παιδί στη ζωή του και ζωή μας, το οποίο είναι πλέον ενήλικο, είναι από προηγούμενο γάμο του όταν ήταν αρκετά νέος (με την πρώην του πέρασαν πολλά χρόνια που ούτε καν μιλούσαν για κάτι πέραν του παιδιού τους, τώρα διατηρούν μια τυπική φιλική σχέση), το οποίο αγαπώ κι εγώ, και βλέπω κι από εκεί ότι θα είναι καλός πατέρας αν προχωρήσουμε και στη δική μας οικογένεια. Υπάρχει κάτι, πιστεύεις, που θα πρέπει να λάβω υπόψη μιας και υπάρχει μια ηλικιακή διαφορά αλλά που στην πράξη δε μπορώ να δω αν μας επηρεάζει σε κάτι;

Χρυσή

Η διαφορά που πιθανόν θα φανεί όταν μειωθούν δυσανάλογα οι σωματικές σας αντοχές. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, γιατί όταν έρχεται η σωματική κόπωση λόγω γήρατος, μερικές φορές οι άνθρωποι συντηρικοποιούνται γιατί ο φόβος της ανυπαρξίας τους κάνει να φοβούνται πράγματα και καταστάσεις που πριν δεν τους φόβιζαν (όπως είναι κάθε αλλαγή, οι νέοι, οι μετανάστες, το άγνωστο γενικά). Η σωματική κόπωση που έρχεται με τα χρόνια μπορεί επίσης να αλλάξει αυτό που τώρα αποκαλείς «αθλητικοί τύποι». Μπορεί να γίνετε δυσανάλογα αθλητικοί.

Αυτή είναι μια πολύ γενική παρατήρηση που δεν ξέρουμε αν θα προκύψει στη δική σας ζωή, γιατί πάντα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σχετικά με το ποιος θα ζήσει περισσότερο και θα έχει καλύτερη υγεία. Όμως, είκοσι χρόνια διαφοράς όπως καταλαβαίνεις αυξάνει τις πιθανότητες προς την μία πλευρά. Όταν το παιδί σας θα είναι δεκαπέντε, ο άντρας σου θα είναι στα εξήντα πέντε, και δεν ξέρω τι θα σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα κάτι θα σημαίνει, κυρίως σε συνδυασμό ότι εσύ θα είσαι γύρω στα σαρανταπέντε. Θέματα εμφάνισης, ελκυστικότητας, ευρωστίας και τα λοιπά, όπως και σχόλια από τους γύρω σας, είναι θέματα που πρέπει να σκεφτείς από τώρα για να μην πέσεις από τα σύννεφα αργότερα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά υπάρχουν αρκετά πιθανά σενάρια. Μην κοιτάς το τώρα, τώρα η διαφορά σας δεν δημιιουργεί προβλήματα επειδή είσαστε σε κοντινά επίπεδα ενέργειας.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

41 points
Upvote Downvote

41
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
22 Θέματα σχολίων
19 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
31 Συντάκτες σχολίων
Κοτόπουλο με μπάμιεςΚοσμική ΝεράιδαLioKaterinio M.Νίκος Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Ederra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να γίνουν μάνες ακόμα και μετά τα 45, βοηθούμενες από την ιατρική, υιοθετώντας, παίρνοντας ωάρια από δότριες ή ακόμα και όχι, μπορεί και φυσικά να τους προέκυψε εγκυμοσύνη στα 46, όπως μια αναγνώστρια της Αμπά που έγραψε σχετικά, κλπ. Δεν είδα κανέναν να αμφισβητεί αυτές τις γυναίκες, αντίθετα τις θαυμάζουμε για το κουράγιο τους. Ομως βλέπω εδώ στα σχόλια ότι παρουσιάζεται σαν τραγικό να κάνει παιδί ο 48ρης και να έχει παιδί στην εφηβεία στα 60+ του. Πέραν τούτου, θυμάμαι ξεκάθαρα μια 40ρα ερωτώσα την Αμπά, να θέτει θέμα διαφοράς ηλικίας με έναν 25ρη και το κοινό… Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Α μπράβο! Πέστα!

Κοντράριος
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Κοντράριος

Είναι όμως 2 μέτρα και 2 σταθμά; Τα ίδια θα πεις στον 48ρη και τα ίδια στον 25ρη; Δεν είναι πιο αναμενόμενο να πεις στον 48ρη “τους κινδύνους τους ξέρεις, αν τους αποδέχεσαι προχώρα” και στον 25ρη “αν δεν το ξέρεις, οι κίνδυνοι είναι αυτοί, αν τους αποδέχεσαι προχώρα”; Γιατί νομίζω οι απαντήσεις σε αυτό το επίπεδο κυμαίνονται. Προσωπικά, δεν παίρνω θέση, γιατί όπως λέει και η Λένα, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Σκέψου λέει σε 3 χρόνια να γίνει πόλεμος και να επιστρατευτούν οι κάτω των 50. Και αν είχε βρει μικρότερο να έμενε χήρα, ενώ τώρα να… Διαβάστε περισσότερα »

Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Δεν είναι δύο μέτρα και δυο σταθμά.Πηρες 2 διαφορετικές περιπτώσεις και τις συγκρίνεις.Η 40 άρα μιλούσε για αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον και πιθανή σχέση.οχι για γάμο και παιδιά.Στην συγκεκριμένη περίπτωση σκέφτονται να κάνουν παιδί.Οχι απλώς να είναι μαζί.Δεν είναι ρεαλιστικό σ αυτή τη περίπτωση να μην λάβουμε υπόψη κάποια θέματα που θα προκύψουν.Ομολογω πως το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως ενδεχομένως το παιδί χάσει τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία χωρίς να τον έχει χαρεί αρκετά.65-70 χρονων είναι πως να το κανουμε..αρκετα πιθανο.Συν το οτι οι αντρες ζουν λιγοτερο.Ξερω πως δεν μπορεί ποτέ να ξερει κανείς αλλά θα… Διαβάστε περισσότερα »

Λουλουδι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εφτιαξα λογαριασμό μονο και μονο για να σου απαντήσω.Οταν γεννήθηκα,ο μπαμπάς μου ήταν 52 κι η μητέρα μου 44.Πάνω απο 20ετια παντρεμένοι προσπαθώντας να κάνουν παιδί αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, οτι μεγάλωσα δηλαδή με γονείς κοντά ηλικιακά στην ηλικία που θα έχει ο άντρας σου αν αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Ειλικρινά, τώρα είμαι 20,και ποτέ δεν ένιωσα οτι στερήθηκα κάτι σε σχέση με συνομιληκους μου που είχαν πιο νέους γονείς. Ισα ισα. Και ήμουν το πρώτο τους παιδί, δεν είχαν ιδέα ποσες αντοχές θα είχαν στην πράξη. Ο άντρας σου το χει ξαναζήσει, ξέρει τις… Διαβάστε περισσότερα »

andi @
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Απλώς δεν νομίζω ένας άντρας 25 να σκεφτεί να κάνει παιδί με μια γυναίκα 45+…για την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού συζητάμε, όχι για την διαφορά των γονιών με τα παιδιά τους….

Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Κοίτα, σκέψου σε ενοχλεί η σκέψη πως όταν το παιδί σας θα είναι δεκαπέντε, ο άντρας σου θα είναι στα εξήντα πέντε, όπως λέει η Λένα. Γιατί αν όλα πάνε κατ’ευχήν, κάτι τέτοιο θα συμβεί. Έσω λοιπόν σίγουρη ότι, αν μη τι άλλο, είσαι ΟΚ με την καλύτερη εκδοχή. Από κει και πέρα, είπαμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι σχετικά. Ένας 35άρης που καπνίζει, έχει κακή διατροφή και καθιστική ζωή ίσως να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερες απειλές στην υγεία του σε 15 χρόνια, ενώ ο δικός σου άντρας (του το εύχομαι του ανθρώπου) να στίβει ακόμη την πέτρα. Έχω… Διαβάστε περισσότερα »

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Συμφωνώ με την Α μπα και επίσης ένα άλλο που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι: Γιατί ένας άνδρας επιλέγει μια τόσο νεότερη γυναίκα για σύντροφο;; Θα ξέρεις φαντάζομαι την απάντηση.
Αγαπητή φίλη σκέψου πολύ καλά αυτά που σου είπε η Α μπα και το κυριότερο: Είσαι έτοιμη να τον γηροκομήσεις ενώ εσύ θα είσαι (θεωρητικά και εκτός απροόπτου) νεότατη και θα θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου; Είσαι μόλις 27 ετών, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ταπεινή μου γνώμη.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπορεί να τον γηροκομήσει αλλά σίγουρα θα τον κληρονομήσει….αντιλαμβάνεσαι…

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Τι υπονοείς karcharias; οτι η κοπελα ειναι προικοθήρας; αν ναι το βρίσκω βρόμικο

Bishō no Teresa
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Ότι και πάλι “κερδισμένη” θα βγει. Γιατί οι ζωές των γυναικών , όπως και οι σεξουαλικότητές τους, είναι προς αγοραπωλησία. Πέφτω από τα σύννεφα που το υπονοεί αυτό ένας άλλος άντρας. Τυχαίο θα είναι.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

γιατί? πέφτεις από τα σύνεφα?? όλες αυτές και αυτοί που έχουν παντρευτεί πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία πιστεύεις ότι το έκαναν μονο και μόνο από έρωτα…??

Μαριάννα Θ.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

To πόσο με ενοχλούν αυτά τα σχόλια που υπονοούν ότι οι γυναίκες -πώς το λένε οι νέοι τώρα;- “ψάχνουν σπόνσορα/χορηγό”, επειδή ΠΑΝΤΑ φροντίζουν να εθελοτυφλούν ως προς την πραγματικότητα η οποία είναι ότι ο πλούτος είναι μοιρασμένος ΑΝΙΣΑ ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες! Πόσες γυναίκες προέδρους κρατών ξέρεις; Πόσες CEO; Είναι ίδια η αναλογία αφεντικών κι αφεντικίνων; Είναι ίδιοι οι μισθοί γυναικών κι αντρών; Έχουν οι γυναίκες την ίδια πρόσβαση σε εργασίες με πολλά λεφτά όπως οι άντρες; Ή μήπως μας κόβουνε τα φτερά (αν δεν τα έχουμε κόψει “μόνες μας” μετά από τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου ότι είμαστε καλές… Διαβάστε περισσότερα »

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Συνεργάτης

Ένας άντρας 47 χρονών μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτικός για μια 27χρονη.

aeromango
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτο που η Λένα είναι πολύ ευγενική για να πει ξεκάθαρα, είναι (και) το σεξουαλικό. Εχεις σκεφτεί την πιθανότητα να μην λαμβάνεις καθόλου ή πολύ λιγότερο από αυτό που επιθυμείς σεξ, σε μια ηλικία που εσύ θα είσαι ακόμα νεα και σεξουαλικα ενεργή γυναίκα ενώ ο άντρας σου πλέον θα οδευει στην τρίτη ηλικία με αντικειμενικές δυσκολίες;
Επίσης, θα έχει την ίδια ενέργεια και αντοχή με εσένα να τρέχει το παιδί δραστηριότητες και φροντιστήρια;
Ολα να τα σκεφτείς πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις οικογένεια μαζί του.

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Απαντώντας με το χέρι στην καρδιά δεν ξέρω αν θα χώριζα από μια καλή σχέση φοβούμενη το τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Εδώ που τα λέμε το προσδόκιμο ζωής έχει περάσει τα 80 έτη πλέον. Από την άλλη κάνε envision τον εαυτό σου με το σύντροφό σου όχι με τη μορφή που έχει τώρα, αλλά με κάποιον άλλον 65 ή 70χρονο κύριο που γνωρίζεις.

Ederra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είναι σαν να λες: Μεγάλος με καλή σχέση vs νέος με αβέβαιη σχέση (γιατί δεν ξέρεις αν θα προκύψει κάτι άλλο ούτε αν θα είναι καλό αυτό που θα προκύψει). Να χωρίσεις όχι επειδή έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα αλλά επειδή έχεις προσδοκία στο μέλλον να βρεις κάτι καλύτερο για να αποφύγεις τη φθορά του απώτερου μέλλοντος, ενώ όλοι ξέρουμε πως καμμία σχέση δεν έχει γκαραντί -όλοι ενδέχεται να φύγουν, ανά πάσα στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο.

andi @
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δεν νομίζω να είπε αυτό η φούστα πάντως.. Άλλο είπε… Δεν θα άφηνε μια καλή σχέση σκεφτομενη το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Και για την συγκεκριμένη περίπτωση της γράφουσας της έθεσε έναν προβληματισμό για την εικόνα και κατάσταση του άντρα της μετά από 20 χρόνια και αν θα της είναι ελκυστική.. Αυτό νομίζω πως είπε….

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εννοώ ότι αν έχω βρει έναν πολύ καλό σύντροφο δεν μπορώ να χωρίσω μονο υπολογίζοντας τι θα γίνει θεωρητικά στο μέλλον. Δεν υπάρχει δίπολο. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να χωρίζουμε ανθρώπους που έχουν βεβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό με κάποια νόσο. Ααα , όχι, στην οικογένειά σας εμφανίζονται πολύ συχνά καρδιακά. Σε χωρίζω τώρα για να αποφύγω να μου μείνεις στα χερια και να μείνω χήρα στα 45 μου.

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Αγαπητη φιλη, νομιζεις πως ειναι ευκολο να βρεις σχεση που να σε γεμιζει τοσο οσο η τωρινη σου? Δεν ειναι καθολου ευκολο. Και εισαι τυχερη. Εννοειται μεινε με τον ανθρωπο σου, που ειστε ευτυχισμενοι.
Αλλωστε, οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια, ο Θεος γελαει.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Μια προσωπική παρατήρηση η οποία δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι γεγονός, γενικά. Έχουμε έναν άνθρωπο κοντά στα εξήντα τρομερά δραστήριο. Αυτός ο άνθρωπος είναι η μάνα μου. Είναι τόσο δραστήρια όλη της τη ζωή που στα εξήντα της δεν την θεωρούσα μεγάλη. Φεύγω σχεδόν ένα χρόνο από το σπίτι, όπου κατά τη διάρκεια τους έβλεπα περιορισμένα, σε κάτι δουλειές ή οικογενειακά γεύματα και έφευγα πάλι. Αυτή η περιορισμένη επαφή δεν μου άφηνε περιθώριο παρατήρησης της γενικής καθημερινότητάς της. Και το εκπληκτικό που είδα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που γύρισα πάλι σπίτι, είναι τη μάνα μου τρομερά γερασμένη, όχι… Διαβάστε περισσότερα »

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Εσύ 45 ,νέα ακόμα και με όρεξη για ζωή και αυτός 65. Πώς σου φαίνεται; Έχω μια συνάδελφο που έχει αντίστοιχη διαφορά ηλικίας με τον άντρα της. Παιδια δεν έχουν, αυτός νομίζω δεν ήθελε, αυτη δεν καιγόταν κιόλας. Όλα καλά, μόνο που μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχουν χρόνια να κάνουν σεξ, αυτός της έχει πει ότι αν θελήσει να το αναζητήσουν αλλού θα το καταλάβει. Η συνάδελφος είναι κοντά στα πενήντα, αυτός εβδομήντα κάτι πλέον. Αυτή έχει ακόμα όρεξη και διάθεση για πολλά, αυτός όμως όχι. Κάνει ταξίδια μόνη της ας πούμε αλλά την ενοχλεί αυτό. Όπως και το θέμα του… Διαβάστε περισσότερα »

Kleopatra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δεν κατάλαβα πως θεωρείς καλό πατέρα κάποιον που χώρισε πολύ γρήγορα και δεν μιλούσε καν με την πρώην του (εκτός από θέματα σχετικά με το παιδί). Κατά τ’ άλλα 21 χρόνια διαφορά είναι πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα φανεί. Αλλά εσύ περιμένεις να σου πει ο κύκλος σου, η Αμπα κι εμείς αν θα τον παντρευτείς ή όχι; Αν πούμε όχι, θα τον χωρίσεις;

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

καλός σύζυγος ίσως να μην ήταν, αλλά το ότι δεν ήταν καλός πατέρας από πού ακριβώς προκύπτει;

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Ειδικός

Το ότι χώρισε πολύ γρήγορα δεν αναιρεί το ενδεχόμενο να είναι καλός πατέρας. Και το να μιλάει με την πρώην μόνο για το παιδί δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι κακό.

κ@λυψω
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Η ιδιότητα του γονέα είναι διακριτή από αυτή του συντρόφου, οπότε μπορεί να αξιολογηθεί ανεξάρτητα. Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να λες ότι προϋπόθεση για να είναι κάποιος καλός γονιός είναι να παραμένει παντρεμένος, ανεξάρτητα από την ποιότητα της συζυγικής σχέσης. Επίσης, δε νομίζω ότι χρειάζεται και επικοινωνία με τ@ πρώην για θέματα που δεν αφορούν το παιδί για να είναι κάποιος καλός γονιός.

Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Δεν έχουμε κανένα στοιχείο πώς προέκυψε ο γάμος, η εγκυμοσύνη, ο χωρισμός, τίποτα. Μπορεί να είναι τέρας, ή να είναι η πρώην γυναίκα του τέρας, ή να είναι δυο ψιλονορμάλ άνθρωποι που δεν ήταν φτιαγμένοι για να συμβιώσουν και να μεγαλώσουν και παιδιά, και ήταν ακόμη πολύ άπειροι και ανώριμοι για να διαχειριστούν σωστά τον χωρισμό.

Katerinio M.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Έχεις την τάση να συγχέεις πράγματα τελειως ανόμοια μεταξύ τους και να σχολιάζεις απλά και μόνο για να σχολιάσεις όχι να πεις κάτι σωστό. Να το κοιτάξεις.