Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς πήρατε την απόφαση να φύγετε στο εξωτερικό;

Θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας;

Αγαπημένη μου Λένα και ξενιτεμένοι σχολιαστές, θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία του πώς πήρατε την απόφαση να φύγετε, πώς βρήκατε δουλειά στο εξωτερικό, πώς ήταν ο πρώτος καιρός εκεί στις μυστηριώδες χώρες του εξωτερικού; Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω τις ιστορίες σας.

Αυτή την ερώτηση κανονικά δεν θα την έβαζα. Είναι όμως κατάλληλη για το φόρουμ, και γι’αυτό ακριβώς το φτιάξαμε. Για τη συγκεκριμένη υπάρχει ειδική κατηγορία, «η ζωή στο εξωτερικό». Όποιος θέλει να ακούσει προσωπικές ιστορίες άλλων για κάποιο θέμα, ας ξεκινήσει την κουβέντα εκεί (και αν δεν υπάρχει κατηγορία που τον καλύπτει, ας μου το πει για να την φτιάξουμε).

in

Αξιολογήστε το άρθρο

22 points
Upvote Downvote

7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
6 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
5 Συντάκτες σχολίων
Λένα ΦουτσιτζήCuriousluckystrikeΦούστα Κλαρωτή_thenewclassic Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
_thenewclassic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε μια κατηγορία για τους βιβλιόφιλους. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να διαβάσω το πως διαλέγει ο καθένας σας βιβλία και εννοείται μπορούμε να κάνουμε προτάσεις και συζητήσεις πάνω στα βιβλία ή ακόμα και να οργανωνόμαστε και να διαβάζουμε ταυτόχρονα όλοι κάποιο βιβλίο και να το συζητάμε. Κάτι σαν λέσχη βιβλίου, αλλά διαδικτυακή και βασική προϋπόθεση απο ανθρώπους που διαβάζουν Α,μπα.

(Το γράφω εδώ γιατί έψαχνα καιρό που πρέπει να το πω και να το στείλω, αλλά δεν χρησιμοποιώ πλεον social media για να επικοινωνήσω με Λένα.)

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Νομίζω πως μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο φόρουμ

_thenewclassic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν υπάρχει κατηγορία που να μπορώ να ανοίξω τη συζήτηση και δε θα ήταν ωραίο να πάω να ανοίξω αυτή τη συζήτηση σε άσχετη κατηγορία. Αν έχω καταλάβει σωστά μόνο η Λένα προς το παρόν έχει τη δυνατότητα για να ανοίγει κατηγορίες.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Λίγο που το κοίταξα δεν έβγαλα άκρη. Είδα όμως πως υπάρχουν άτομα που άνοιξαν συζήτηση εκτός της Λένας. Ίσως θα βοηθήσουν πιο πολύ αυτά

Curious
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Νομίζω συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει μόνο η Λένα, θέματα εντός συζήτησης μπορούν όλοι οι συνδεδεμένοι χρήστες.

Ίσως αν η Λένα ξεκινήσει μια συζήτηση για ποικίλα θέματα, να ξεκινούν οι χρήστες θέματα που δεν ταιριάζουν αλλού εκεί μέσα και να δημιουργούνται έπειτα οι σχετικές συζητήσεις και να μετακινούνται τα θέματα εκεί; Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

ναι ναι μαζί σου! το συζητήσαμε πρόσφατα στη σελίδα Α,μπα στο facebook και με την Origami και είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος που θα ακολουθήσει !