αγαπητη α μπα τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω κυριως το ιντερνετ για γνωριμιες.το προβλημα ειναι οτι ο κοινωνικος μου κυκλος με αντιμετωπιζει με περιεργο τροπο οταν το ακουει αυτο.τι θες εσυ εκει μεσα, δεν το περιμενα και αλλα τετοια.ετσι κι εγω πλεον οταν γνωριζω καποιον λεω ψεματα για τον τροπο που τον γνωρισα (πχ μεσω κοινων γνωστων) για να αποφυγω τα σχολια.τι μπορω να κανω;
-φαιη
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για την στενομυαλιά των άλλων, δεν είναι δικό σου πρόβλημα για να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις. Θα έλεγα μάλιστα, αντί να λες ότι η γνωριμία έγινε μέσω κοινών γνωστών, να το εμπλουτίσεις, για να κάνεις και την πλάκα σου. Τον γνώρισα στο μπάντζι τζάμπινγκ, στην ουρά της τράπεζας, στο νοσοκομείο για τεστ covid, τσακωθήκαμε για μια θέση στάθμευσης, είναι ταξιτζής και με πήρε κούρσα, ου, γιατί να μην τρολάρεις, αντί να κάθεσαι να σκας;
Όταν λες «ο κοινωνικός μου κύκλος» ελπίζω να εννοείς τον ευρύτερο και όχι την άμεση παρέα σου, γιατί αν εννοείς αυτό, χρειάζεσαι άλλη παρέα. Που μπορείς να βρεις με το ίντερνετ. Ψάξε στο φόρουμ του α μπα.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Τον γνώρισα σε παρτουζα. Ήταν ο τέταρτος από τους εφτά.
Ας σου γνωρίσουν αυτοί κόσμο αν είναι μάγκες. Αλλιώς ας το βουλωσουν.
Αχ ναι! Τι ωραία απάντηση! Αν γίνεται να υπάρχει και μία κάμερα εκεί κοντά για να απολαύσουμε το βίντεο εδώ στο Α,μπα!
ξέρεις τι; με το να απαντήσεις με τρολάρισμα αν δεν εισαι αποφασισμένος οτι θα το πας μέχρι τα άκρα ειναι σα να θέλεις να κρύψεις κάτι. Ενω δεν υπάρχει λόγος! Εγώ θα πρότεινα να λέει ότι γνωρίστηκαν ιντερνετικά και αν της πουνε και κάτι να απαντήσει στάζοντας οίκτο “Τσ τσ τσ, Κούλα μου, και σε είχα για μοντέρνο άνθρωπο. Αυτά τα λέει η θεία μου στο χωριό”
Έλα με φώναξε κανείς?
Έκλαψα
ντάξει…έλιωωσα
Η τακτική μου!😺
επειδή εμπνεύστηκα από το ‘είναι ταξιτζής και με πήρε κούρσα’ (όντως ουυυυυυ…) έχω να προσθέσω (συγγνώμη εκ των προτέρων):
– είναι καντηλανάφτης στην ενορία μου (για ‘θρήσκες’…)
– τον είχα καθηγητή στην ιππασία (για πιο kinky φάσεις)
– είναι μηχανικός και μου άλλαξε τα λάδια/ηλεκτρολόγος και μου άλλαξε τα φώτα κλπ (για πιο γκουζγκουνικές)
και το πιο κλασσικό: τον βρήκα στα γαριδάκια (για τις ‘παλιές’)
Έκλαψα 🤣👏
Τον παρήγγειλα από το ίντερνετς, εξελιγμένο μοντέλο, 2 χρόνια εγγύηση!!
Κι εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα αγαπητή mitsi, μόνο που δεν ξέρω αν οι κάτω των 30 ξέρουν σε τι αναφέρομαι!
: P
(εναλλακτικά, αντί για γαριδάκια, ίσως δουλεύει και το kinder έκπληξη)
1. Ερωτας με την πρωτη αναποδια: Τον τρακαρα, ηταν πανω σε παπακι, παραλιγο να τον πατησω, αυτος “ω να σου γαμησω” αλλα ανταλλαξαμε στοιχεια και μετα πηγαμε για ποτακι κι εκει ερωτευτηκαμε (true story, κατεληξε σε γαμο, να στε παντα αγαπημενοι, Γιωργο κ Γιωτα απτα Χανια!) 2. Ερωτας με την πρωτη παγαποντια: Ημουν σενα χαλια ρανεβου στο γκαλαξι στη στοα, τον ειδα να καθεται με την μπακουροπαρεα του και του πασαρα διακριτικα καθως εβγαινα απο την τουαλετα το τηλ μου σε μια χαρτοπετσετα με το μηνυμα να με καλεσει δηθεν επειγον τηλ. Ετσι φυγαμε μαζι και σωθηκα απτο βαρετο ραντεβου.… Διαβάστε περισσότερα »
Ε μα κι εσύ… Είναι δυνατόν να κάνεις online γνωριμίες ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να πετάς στάμνες από το μπαλκόνι;
Χτυπιέμαι κάτω 😂😂😂😂😂😂
Τελειοοοο!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Που μπορουμε να βρουμε καμια ντουζινα να μας βρισκονται…;;;;;;
Μπορείς να λες ένα μέρος για όλους π.χ. στην καφετέρια της γειτονιάς ή στο περίπτερο ή στο γυμναστήριο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε επαγγελματική συνεργασία με επιχειρηματίες, κάτι σαν προχωρημένες Δημόσιες Σχέσεις, θα διαφημίζεις το μαγαζί τους ως νυφο/γαμπρο πάζαρο. Ή μπορεί να λες σε όλους “ήταν ξάδερφος του πρώην μου” θα πιάνει πάντα, και εσύ θα πηγαίνεις από ξάδερφο σε ξάδερφο. Ή ακόμα καλύτερο ήταν πρώην γκόμενος του πρώην γκόμενού μου (εμπλοκή και στην συνέχεια εγκεφαλικό) 😀
Καλά! Τι ιδιοφυές αυτο με τον ξάδερφο του ξάδερφου! Μπορεί να φτάσει στο άπειρο, και με πολύ δύσκολη ιχνηλάτηση απο μεριας των αδιακριτων και περίεργων! χαχαχ ευγε!
Εδώ στο εξωτερικό, είναι πολύ σύνηθες να γνωρίσεις κόσμο έτσι, αλλά σε φίλους μου στην Ελλάδα όταν λέω σε φιλές μου γιατί δεν ψάχνουν ονλάιν για σύντροφο μου λένε: “Ε δεν είμαι και τόσο απελπισμένη”…
Εντωμεταξύ, αν πεις τον γνώρισα σε μπαρ, σε κάνει λιγότερο απελπισμένη;
Το πρωτο που σκεφτηκα ειναι οτι η γραφουσα χρησιμοποιεί το τιντερ! Που στην Ελλαδα ειναι τεράστιο ταμπου ενώ στο εξωτερικό νορμαλ. Εν τω μεταξυ τέτοιες εφαρμογές με έχουν φερει σε επαφή με κόσμο από άλλη κοινωνική τάξη που δε θα γνωριζα αλλιώς, με ενδιαφέροντες ταξιδιώτες, με ωραίους αθλητές (ενταξει δεν είναι η πλειοψηφία αλλα θελω να πω οτι δε θα πετυχαίνα αλλιως αυτά τα άτομα). Και απορώ που ενω υπαρχει η δυνατότητα να ανοιχτεις έξω από τον κύκλο σου, αυτοί εμμένουν στο να είναι ο άλλος σονι και ντε φίλος φίλης, γιος του ψιλικατζη, ξάδερφος ξαδέρφου. Ακόμα και ένας άκυρος… Διαβάστε περισσότερα »
γιατί ο ονλαιν ο τυπος μπορει να ειναι δολοφονος, βιαστής, σιριαλ κιλλερ, απαγωγεας για εμποριο οργανων/ τραφικινγκ κλπ
Και ο τυπος που γνωριζεις “φυσικά” μπορεί να είναι ολα τα παραπάνω. Δε ξέρω από που προκύπτει το όνλαιν ίσον δολοφόνος
επειδή αν σου τον συστήνουν φίλοι σου ,τότε υπάρχει μία πιθανότητα παραπάνω οτι θα εισαι ασφαλής. Εννοείται βέβαια ότι δεν λεω οτι θα πρεπει να υπαρχει ταμπου με ονλαιν γνωριμια, αλλά καταλαβαινω και τον διασταγμο του αλλου απεναντι σε αυτα
εγω που τα λες sloath, αρχισα να ψαχνω παρεα (για καφε κλπ) μεσω tinder και φυσικα ψαχνω γυανικες.οι μισες με κοροϊδεύουν εν τελη οταν τους λεω πως ψαχνω παρεα και οχι σχεση
Miss Vanjie, ήρθα Αθήνα πριν από μερικούς μήνες και δεν ηξερα κανέναν. Για αρκετό καιρό έβγαινα με άτομα από το τίντερ, όμως επειδή είναι κυρίως dating app στο τέλος περίμεναν κάτι παραπάνω. Πάντως για φιλίες υπάρχει και μια άλλη εφαρμογή, το bumble, που είναι σαν το τίντερ αλλά για φίλους
το tinder κι εγω στην αρχη το είχα για άλλο σκοπό.Μια άλλη κοπέλα και ένας τύπος που ειχα γνωρίσει από εξωτερικό το χρησιμοποιούσαν ως socializing. Εγώ που λες όταν γυρισα το tinder για παρεα και έψαχνα για γυναικες περα από τον χλευασμό με ενοχλησε που εβρισκα πολλά προφίλ ζευγαρια που ζητούσαν κοπέλες για τριο .Λες και οι λεσβιες και οι bi γυναικες έχουν όρεξη να τις βλέπουν σαν μια εμπειρία ή σαν ένα άλλου ειδους σεξ toy.
Τι εννοείς τι να κάνεις;
Θα τους λες μια λεπτομερή ιστορία για το πώς αυτός δούλευε στο NSA και είχαν πάρει κάτι στοιχεία σου γιατί έβγαινες με το μπαντζανάκη του κουνιάδου ενός τύπου που έχει δώσει το σπίτι του για να μένουν πρόσφυγες σε μια ΜΚΟ και ένας από αυτούς ήταν ύποπτος τρομοκρατικής δραστηριότητας. Είδε αυτός κάτι ποιήματα που γράφεις στα αρχεία που σου υπέκλεψαν και ένιωσε πράγματα για ‘σένα στα τρίσβαθα της ψυχής του και σε απήγαγε για να σε βγάλει στο φανταστικότερο ραντεβού της ζωής σου.
Κλείνεις με ένα ονειροπόλο χαμόγελο και ένα απλό the rest is history.
Ρε συ Αννα πολύ γρήγορα το έκλεισες! η ιδέα σου ειναι βιπερ ματίριαλ! …Της έβγαλε την κουκούλα της απαγωγής και τότε.. πρωτο αντικρυσε τα μάτια του. Ήταν σκοτεινά αλλα βαθιά… με ενα βάθος που τη συγκλόνισε! Την κοιτούσαν επικίνδυνα και όμως τοσο… γοητευτικά… Και τότε εκείνη ψέλλισε: “Ποιος είσαι? Τι θέλεις απο μενα?” Η καρδιά της έτρεμέ απο τρόμο.. αλλα και κάτι αλλο.. μηπως ήταν.. πόθος; Κάτι σαν τυφώνας σκίρτησε μέσα της. “Θα τα μάθεις όλα όταν πρέπει” …της είπε αυστηρά αλλα και με ένα προστατευτικό χαμόγελο! Μην ανυσυχείς μικρή μου. Μπορει να ειμαι αδυσώπητος, αλλα εσένα, δε θα σε… Διαβάστε περισσότερα »
saligari στείλε μου τα στοιχεία σου να κανόνισω το copyright μη μας προλάβουνε.
Για πρωταγωνιστικό στην ταινία, συμφωνείς να κλείσουμε το Ιάκωβο τον Τζιλενχάαλ;
Μπα! Τέτοιες ατακάρες μόνο με φωνή και μπριγιαντίνη Σπύρου Παπαδόπουλου πάνε.
Αχαχα! Ναι, είναι Αυτός! Ασε όμως ανοιχτα τα κρέντιτς, μηπως εδώ κάποι@ ψηθεί να συμβάλει στη συνέχεια της ιστορίας..
💛
Anna, αποστηθιζω ηδη να ξερεις….
Ότι θέλουν οι Αμποτσες 😀😂
Αλήθεια, εχω για πολλά πράγματα απορία, αλλά γιατί το να γνωρίσεις καποιον στο ιντερνετ είναι κακό ή κατακριτέο; Πλέον διάγουμε μεγάλο μέρος του βίου μας online, εδώ κάνουμε συμβόλαια ή άλλες σοβαρές συμφωνίες, γιατί όχι και αυτό;
ΥΓ. μόνο δικη μου εντύπωση είναι ότι οι άντρες έχουν και σε αυτό μια “ασυλία” σε σχέση με εμας;
Για το υστερόγραφο φούστα μου, εννοείται, αμφιβάλλεις στιγμή; για το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματός μας και το δικαίωμα σεξουαλικής ικανοποίησης είμαστε πολύ μακρυά ακόμη, ειδικά στην Ελλάδα. Και φυσικά και συνδέεται άμεσα με την κριτική που δέχτηκε η Φαίη (γιατί εκει μέσα στα τίντερς γίνονται τα σόδομα και τα γόμορρα, και τα καλά κορίτσια πρέπει να τα αποφεύγουν τέτοια πράγματα, όλοι το ξέρουν αυτό!)
Πολλες ασυλιες και φρι πας… Εμεις εχουμε το κοπιραητ των τσουλακιων αλλωστε.
Στοιχηματίζω το μισό μου βασίλειο κι ένα άλογο ότι αυτός ο περίγυρος που γελάει οι μισοί από αυτούς και παραπάνω είχαν ή έχουν ή πολύ συντόμως θα έχουν κάποιον/ους λογαριασμό/ούς σε site γνωριμιών.
Καλέ όλο στοιχημάτισέ το, μην το φοβάσαι. Εγώ θα συμπλήρωνα ότι το έχουν ήδη κάνει κάποιοι από αυτούς.
Επειδή εγώ δεν έχω και δε με βλέπω να φτιάχνω σύντομα, φύλαγε τα βιβλία σου (=βασίλειο) να έχεις τα μισά. Το άλογο δε με πολυνοιάζει, του Ριχάρδου του Γ’ ήταν έτσι κι αλλιώς 🙂
Alethiometer ώστε εσύ το είχες το άλογο του Ριχάρδου κι είχε φάει τον τόπο; Μέχρι το βασίλειό του φανουρόπιτα έβαλε ο έρμος.
Σε κάτι τέτοιους σαν και του λόγου του δεν τους αξίζει να έχουν ζώα, να, του Δον Κιχώτη που τον αγαπώ δεν του το πείραξα 🙂
Alethiometer, αχ…. Τι μου ειπες τωρα…πολυ κλασσικο πατερν συμπεριφορας… Γνωστη μου η οποια μου εκανε σεημινγκ μπροστα σε υποψηφιο ντεητ μου(παραδοξως αυτον δεν τον γνωρισα ον λαην αλλα απο κοινες παρεες) και μπροστα σε κοινη παρεα λεγοντας μου οτι τα ντεητινγκ απς ειναι για κομπλεξικους που δεν ξερουν να φλερταρουν, για ανασφαλη ατομα, ειναι μονο για ξεπετες για τσουλιτσες και λοιπα ομορφα (η ιδια ενω ειναι σε σχεση, οποτε βγαινουμε και τολμησει καποιος ασχετος αντρας να πλησιασει οποιαδήποτε αλλη κοπελα απο την παρεα και οχι την ιδια, βγαζει φλυκταινες και εννοειται οτι χωνεται στον ξενο ανθρωπο στεγνα), με επιασε κατ… Διαβάστε περισσότερα »
Πώς αντέχεις να πιάνεις συζήτηση; Πώς;;;;; Αν τύχει και βρεθώ (που δεν τυχαίναι αλλά αν, λέμε τώρα) σε παρέα και ακούω τέτοια καμμένα δε μπαίνω καν στη διαδικασία συνομιλίας, πίνω πίνω πίνω και μετά φεύγω. (Και συνήθως έχω και ποτό στο σπίτι και ξαναπίνω κι εκεί μήπως και κρατήσω τους δείκτες μισανθρωπίας στο πορτοκαλί).
Στο σούπερ μαρκέτ.Τον είχαν σε προσφορά.
“Σεπτέμβρης ήταν θυμάμαι, ένα χρόνο πριν, όταν μια ωραία πρωία πήγα στο σούπερ μάρκετ. Κοντοσταθηκα λίγο να διαλεξω χαρτί υγείας, άπλωσα το χέρι μου και άγγιξα το δικό του. Διαλέξαμε το ίδιο χαρτί υγείας! Με άφησε να το πάρω τελικά. Έτσι, μιλήσαμε λίγο για το πόσο δύσκολο είναι να βρεις το χαρτί υγείας που θα σε βολεψει. Η κουβέντα κυλούσε τόσο φυσικά που βρεθήκαμε ξαφνικά στο ταμείο. Πέρασε πρώτος και μετά από λίγο βγήκα και γω έχοντας την αγωνία να τον προλάβω. Δεν τον είδα πουθενά όμως. Σε κάποια στιγμή γύρισα στο άκουσμα μιας φωνής. Ήταν αυτός! Μου μιλούσε και… Διαβάστε περισσότερα »
Ερμόλαε ζούμε γαμπρό για να σε δούμε! 😂😂😂 (Μια γνώριμη πλάτη και όχι μόνο – and the Nobel goes to…)