Αγαπητή «Α, μπα»: O φίλος μου προτιμά τον αυνανισμό απ’το σεξ μαζί μου

Tρώω τρελή απόρριψη

Έχω διαβάσει τόσες απορίες άλλων φιλενάδων εδώ για την αυτοϊκανοποίηση των αντρών, πόσο ενοχλεί τις συντρόφους, ή πόσο δεν ενοχλεί, και τέλος πάντων η καθεμιά μας λεει τους προβληματισμούς της εδώ.. δεκτά και σεβαστά όλα. Εγώ ας πούμε το παίζω άνετη με αυτό το θέμα – είναι κάτι που άλλωστε κάνω κι εγώ. Αλλά με τον τωρινό μου σύντροφο, που είμαστε πάνω απο 5 χρόνια μαζί και έχουμε σοβαρή σχέση, ανακάλυψα – οκ, ας πουμε τυχαία – ότι αυνανίζεται σχεδόν καθημερίνα,ίσως και δύο φορές την ημέρα. Ωραία, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ότι τη βρίσκει μόνος του. Το είπαμε. Το θέμα είναι οτι αν και τοσα χρόνια μαζί εγώ επιθυμώ σεξ μαζί του αρκετές φορές (σχετικό αυτό.. ας πούμε “αρκετές” για μια πολυετή σχέση), π.χ. 3 και 4 φορές την εβδομάδα. Αλλά αυτός ειναι διαθέσιμος μόνο το ΣΚ. Τις άλλες μέρες με απορρίπτει, γιατί συνήθως τον αγχώνουν πράγματα για τη δουλειά οπως μου λέει και δεν μπορεί. Αλλά βρε παιδί μου, με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι όταν τον ακούω μέσα στο μπάνιο να γίνεται η δουλειά κι εγώ να μένω απέξω standby για το ΣΚ… ενώ π.χ. ειναι βράδυ, είμαστε ήρεμοι και πίνουμε ένα ποτάκι/κρασάκι στον καναπέ πριν πάμε για ύπνο και είμαι available και ξεροσταλιάζω. Σκέψου να κάνουμε και παιδιά μαζί τι έχει να γίνει. Στις προηγούμενες σχέσεις (που ήταν πιο σύντομες ομολογουμένως) είχα μάθει εγώ να λέω το “όχι, οχι τώρα, έχω πονοκέφαλο, δεν μπορώ κλπ” και τώρα είμαι αυτή που κάνει κινήσεις .. και τρώω τρελή απόρριψη! Τι κάνω λάθος; Τι μου συμβαίνει; Τι βλέπω στραβά;
-yupy lala

 

Αυτό που βλέπεις στραβά είναι ότι η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι υποκατάστατο ή αντικατάσταση του σεξ. Το πόσο συχνά αυτοϊκανοποιείται δεν έχει σχέση με την διαφορά επιθυμίας που έχετε. Αν δεν άκουγες ποτέ τίποτα στο μπάνιο, το ίδιο πρόβλημα θα είχες. Δεν είναι ότι προτιμάει το εργόχειρο από σένα, δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση. Συμβαίνει να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το καθημερινό εργόχειρο χωρίς να τους εμποδίζει η συνεργασία αργότερα, ή πριν, ή κατά τη διάρκεια.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι που θα λύσει το πρόβλημα, βέβαια. Δεν σου συμβαίνει κάτι πρωτότυπο. Η διαφορά που έχετε σε αυτό το θέμα δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες διαφορές που μπορεί να έχουν δυο άνθρωποι μέσα σε μια σχέση. ό,τι θα έκανες αν είχατε διαφορετική άποψη στο τι σημαίνει καθαρό σπίτι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και τώρα. Ή συμβιβάζονται και οι δυο, ή ο ένας, ή κανένας

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

35 points
Upvote Downvote

39
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
18 Θέματα σχολίων
21 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
23 Συντάκτες σχολίων
anezioThe Road Less TraveledHere Comes the FloodleeBundy, Al Bundy Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Όταν ξέρεις ότι εφόσον αποδεχτείς ότι ο σύντροφος σου επί 5 χρόνια θέλει σεξ σπανιότερα απ΄ότι εσύ θα πρέπει να το αναλύσεις σαν στοιχείο της σχέσης και να αποφασίσεις αν μπορείς να ζήσεις μ΄αυτό, οπότε επιλέγεις να εθελοτυφλείς και να ζηλεύεις το χέρι του…

Το ένα είναι σαν να παραγγέλνεις πιτόγυρα για να φας βλέποντας νετφλιξ και το άλλο σαν να φτιάχνεις ριζότο, να ψιλοκόβεις μανιτάρια, να σωτάρεις κρεμμύδι και να περιμένεις ανακατεύοντας και πίνοντας κρασί για να φας με κάποιον κάνοντας συζήτηση.

Τσιτσίγκειος Πένα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Καταπληκτική παρομοίωση και πολύ εύστοχη! Αγαπημένα τα πιτόγυρα, αγαπημένο και το ριζότο😋

Here Comes the Flood
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η έλλειψη ηχομόνωσης στο μπάνιο, να κάτι που απ’ ότι φαίνεται αναδεικνύεται σε συχνή αιτία προβλημάτων στις σχέσεις. Απ’ την άλλη πλευρά βέβαια, το μπάνιο είναι ένας χώρος που μπορεί να συμβούν κάθε λογής ατυχήματα, οπότε καλό είναι να μπορεί να σε ακούσει κάποιος απέξω, αν χρειαστείς βοήθεια. Οπότε εμείς ως μηχανικοί, τι πρέπει να προτείνουμε άραγε; Τα master bedrooms είναι καλή ή κακή ιδέα; (Ωραία, βρήκα με τι θα προβληματιστώ για το υπόλοιπο της ημέρας.)

Betty Boop
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Πολύ ωραίο σχόλιο!

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Να σου δώσω εγώ τροφή για σκέψη, αφού είσαι μηχανικος: για ποιο λόγο θέατρα, κινηματογράφοι και κέντρα διασκέδασης έχουν τον ίδιο αριθμό σε τουαλέτες για γυναίκες και άνδρες, με αποτέλεσμα εμείς να περιμένουμε σε κάτι τεράστιες ουρές, να μπαίνουμε στην παρασταση μετά το κουδούνι και οι ανδρικές τουαλέτες από δίπλα να είναι άδειες. Το έχω ξαναθεσει το πρόβλημα σε σχόλιο του Α,μπα, δεν έλαβα ικανοποιητική απάντηση.

Here Comes the Flood
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν είμαι ειδική, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοιους χώρους, ωστόσο πιστεύω το εξής. Προκειμένου να μπορούν να λειτουργήσουν όλοι αυτοί οι χώροι που αναφέρεις πρέπει να πληρούν ορισμένες προδιαγραφές, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον ελάχιστο αριθμό απαιτούμενων wc, με τις αντρικές και τις γυναικείες να είναι πάντα ίσες στον αριθμό. Για να αλλάξει αυτή η αναλογία θα έπρεπε: (α) Οι εκάστοτε νομοθέτες και συντάκτες κανονισμών να αποφασίσουν να επιτελέσουν το έργο τους με περισσότερη ευαισθησία και ερχόμενοι στη θέση της μέσης χρήστριας των χώρων. Νομίζω μπορούμε εύκολα να συμφωνήσουμε, ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να… Διαβάστε περισσότερα »

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Επαναλαμβάνεις πολλές φορές ότι δεν έχεις πρόβλημα με τον αυνανισμό αλλά εμένα μου φαίνεται ότι έχεις. Κι εγώ αυνανίζομαι καθημερινά, ναι και δύο φορές την ημέρα. Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα, θα μου φαινόταν μαρτύριο. Όμως για μένα ο αυνανισμός δεν είναι υποκατάστατο του σεξ. Αυνανίζομαι όταν είμαι αγχωμένη, όταν θέλω να κοιμηθώ για να νυστάξω, όταν θέλω να χαλαρώσω τέλοσπαντων. Έχω και εγώ πολλά χρόνια σχέση αλλά η διαφορά είναι ότι ταιριάζουμε σε αυτό το θέμα, δηλαδή στο πως αντιμετωπίζουμε τον αυνανισμό, στη συχνότητα που θέλουμε σεξ κλπ. Φυσικά ακόμη και στη δίκη μας περίπτωση… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Andromeda,το οτι λειτουργεί για σένα έτσι ο αυνανισμός δεν σημαίνει οτι λειτουργεί έτσι για όλους,νομίζω το αντιλαμβάνεσαι.Δεν ξέρω απο πού προκύπτει το συμπέρασμα οτι ενοχλείται με τον αυνανισμό αυτό καθαυτό η γράφουσα. Κ εφόσον κάνουμε υποθέσεις γιατί δεν υποθέτουμε οτι νιώθει απόρριψη επειδή δεν τη βάζει στο παιχνίδι κ εκείνη ή επειδή-ακριβώς αυτό που λέει-δεν έχει όρεξη για σεξ μαζί της παρά μόνο τα Σκ?Όπως είπα κ σε άλλο σχόλιο μου,δεν μπορούμε να υποδείξουμε εμείς στη κοπέλα πώς θα νιώσει,τι σημαίνει αυτο που λες:”δεν μ αρέσει που χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη?”Μα αφού αυτό νιώθει,γιατί της ακυρώνεις το συναίσθημα?Θα συμφωνήσω πολύ… Διαβάστε περισσότερα »

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Αντιλαμβάνομαι ότι ο αυνανισμός δεν λειτουργεί για όλους το ιδιο, η γράφουσα φαίνεται να μην το αντιλαμβάνεται. Χρησιμοποίησα τη δική μου περίπτωση ως παράδειγμα για να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο το αγόρι της που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, όχι για να αποδείξω ότι αυτός ο τρόπος είναι ο κανόνας. Το ”νιώθω απόρριψη επειδή δεν θέλει να κάνουμε σεξ όσο συχνά θελω εγω” είναι εγωιστικό. Θα μπορούσα να το καταλάβω μόνο αν μας έλεγε ότι δεν ήταν πάντα έτσι, ότι ξαφνικά έχει αλλάξει και αν φαινόταν να μην έχει ταμπού με τον αυνανισμό. Όταν τα έχεις τόσα χρόνια με… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν το πρόβλημα είναι εγωιστικό, προφανώς και είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης και όπως όταν εκείνη λέει πως έχει πονοκέφαλο έτσι πρέπει να έχει κατανόηση όταν της πει οτι δε θέλει ο άλλος.Ακόμα κ σ αυτή τη περίπτωση ,δε μπορούμε να υποδείξουμε στον άλλο αν θα εκλάβει το πονοκέφαλο ως δικαιολογία κ κατά συνέπεια ως απόρριψη,θα μπορούσε κάλλιστα να νιώσει έτσι.Προσωπικά καταλαβαίνω οτι δεν τη βάζει μέσα στο κόσμο του σεξουαλικά και για να το ανακάλυψε τυχαία μάλλον το έκανε κρυφά τόσο καιρό λες κ κάνει κάτι περίεργο,όπως κ οτι της περιορίζει τις επαφές τους με χρονοδιάγραμμα,μηδέν αυθορμητισμός.Όπως κ να χει,το… Διαβάστε περισσότερα »

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Θα απαντούσα αν πρώτα μας έλεγες πως έφτασες στα πέντε χρόνια σχέση με άνθρωπο που θέλει σεξ μόνο το Σαββατοκύριακο ενώ εσύ θέλεις σχεδόν κάθε μέρα. έτσι δεν ήταν πάντα; Νόμιζες ότι θα αλλάξει αυτός; Ότι θα αλλάξεις εσύ; Έτσι θα είναι πάντα. Είσαι εντάξει με αυτό; Καλώς. Δεν είσαι; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Eva
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Eva

Για αυτό νομίζω έχει φτάσει στο σημείο να το νιώθει ως απόρριψη…

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Εγω μαζί σου φίλη, σε καταλαβαινω απολυτα.
Το μονο που μπορω να σου πω πανω στο θεμα ειναι κατι που μου εχει απαντησει αντρας σε σχετικη συζητηση: Εμεις (οι γυναίκες) δεν εχουμε το αγχος της επιδοσης οπως οι αντρες. Ενας αντρας λοιπον δεν θα ξεκινησει το σεξ με κινδυνο να μεινει στα μισα της διαδρομης αλλα μονο οταν ειναι ξεκουραστος και ξερει οτι θα τα “καταφερει”. Ενω με τον αυνανισμο προφανως και δεν υπαρχει αυτο το αγχος.

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Αυτό είναι άλλη μια πατριαρχική αμπελοφιλοσοφία και δεν πέφτω από τα σύννεφα που είναι άποψη άντρα. Το να “μείνεις στη μέση της διαδρομής” είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε άντρες και γυναίκες απλά στους άντρες είναι εμφανές. Όταν εγώ δεν είμαι ξεκούραστη και χαλαρή μπορεί το αιδοίο μου να λειτουργήσει σαν τις συμπληγάδες. Αν αποδομήσουμε αυτή την άποψη καταλήγουμε στη γνωστή πατριαρχική ιδέα ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε στιγμή και συγκεκριμένα την εκλεκτή στιγμή που ο άντρας είναι ξεκούραστος και ετοιμοπόλεμος και σχεδόν υπονοείται ότι εντάξει εμείς δεν κάνουμε και τίποτα, απλά ανοίγουμε τα πόδια και… Διαβάστε περισσότερα »

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Προφανως και εχει πατριαρχικη βαση. Ειναι ειναι ενα παραδειγμα του πως η πατριαρχια δεν συμφερει ουτε τους αντρες. Εγω προσωπικα αν στα μισά της διαδρομης δεν μπορω να συνεχισω θα το πω και δεν θα ντραπω ουτε θα νιωσω “ανικανη”. Οι άντρες ομως δεν το βιωνουν ετσι. Εχουν μαθει να το βιωνουν αυτο σαν ήττα.

salt and pepper
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εμείς δεν έχουμε το άγχος της επίδοσης; Που πρέπει να είμαστε καθαρές, αποτριχωμένες, να υγρανθούμε γιατί αλλιώς δεν θα μπαίνει, και να τελειώσουμε γιατί αν δεν τελειώσουμε θα μας ρωτάει πως και γιατί; Εκτός αν αναφέρεσαι σε γυναίκες που προσποιούνται…

bubuntu
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Διαφωνώ τελείως με την απάντηση. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αυνανιστούν και στη συνέχεια να έχουν διάθεση για σεξ αλλά και να μπορούν να έρθουν σε οργασμό, έτσι υπάρχουν και άλλοι που αν αυνανιστούν, δεν έχουν μετά σωματική διάθεση για σεξ. Δεν λέω ότι ο σύντροφός της ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά γενικώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και στα δύο την ίδια μέρα.
Και ναι, σε περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει ο αυνανισμός σαν αντικατάστατο του σεξ.

Ο ήλιος λάμπει για όλους
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τυχαία θα ήταν η ανακάλυψη αν άνοιγες ξαφνικά την πόρτα του μπάνιου μια φορά και έπεφτες πάνω στο συμβάν . Το καραούλι έξω από την πόρτα δις ημερησίως ειναι η απόλυτη παραβίαση της ιδιωτικότητάς του. Είναι λάθος απ’ όποια σκοπιά και να το δει κανείς αυτό που κάνεις και δεν οδηγεί και σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα για την σχέση του με το σεξ. Σεξ κάνει μαζί σου . Δεν σε απορρίπτει όπως λες. Απλώς λειτουργεί καλύτερα το σκ και επιλέγει τότε να βρεθείτε. Προφανώς δεν μπορεί να κάνει σεξ υπό πίεση . Πόσο πιο καθαρά να το πει . Να… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν λέει πουθενά στο κείμενο οτι τη στήνει έξω απ το μπάνιο,πόσο μάλλον δις.Λέει οτι το ανακάλυψε μάλλον τυχαία κ οτι τον ακούει να το κάνει.Ακόμα κ αυτί να μη στήσεις,όλο κ κάτι ακούγεται περνώντας απ εξω για να πας σε άλλο δωμάτιο ,εκτός αν η τουαλέτα είναι έξω απ το σπίτι όπως σε κάτι προπολεμικά .Επίσης διαφωνώ που λέμε στη κοπέλα οτι είναι λάθος αυτό που νιώθει.Έτσι νιώθει,πώς να το κάνουμε,πρέπει να το συζητήσει με το σύντροφο,όχι να καταπιέσει το συναίσθημα

Ο ήλιος λάμπει για όλους
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η πληροφόρηση για τη συχνότητα του αυνανισμού του συντρόφου της ,μια με δυο φορές την ημερα λεει, μονο απο επισταμενη παρατήρηση μπορεί να προέκυψε.Συγγνωμη εγω αυτο καταλαβα.
Συμφωνώ στο οτι πρεπει να εκφράσει το πως νιωθει στο σύντροφό της. Προφανώς ομως το εχει ηδη συζητησει και συνεχίζει να το ερμηνεύει ως απόρριψη, που απο τη δικη μου οπτική δεν προκύπτει κατι τετοιο. Και της το εχει εξηγησει.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το μια με δυο φορές τη μέρα πώς αποκλείουμε να το κατάλαβε επειδή απλά τον ακούει?Όταν λες επιστάμενη παρατήρηση μάλλον εννοείς ο διάλογος μεταξύ του ζευγαριού να πηγαίνει κάπως έτσι:
-Αγάπη μου,νιώθω απόρριψη σεξουαλικά όταν το κάνεις μόνος σου στο μπάνιο ενώ εγώ σε προσεγγίζω καθημερινά με ερωτική διάθεση.
-Μόνο 2 φορές τη μέρα το κάνω λατρεία μου,τα Σκ είμαι όλος δικός σου.
Ακόμα κ έτσι να έχει γίνει,καταλαβαίνουμε οτι επειδή της έχει εξηγήσει τους λόγους που το κάνει δε σημαίνει οτι την έχει καθησυχάσει κιόλας

salt and pepper
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ο αυνανισμός κρατάει 5 λεπτά και προσφέρει άμεση και εγγυημένη ανακούφιση. Δεν είναι το ίδιο με το σεξ. Είναι μια απλή σωματική εκτόνωση, χωρίς άλλες προεκτάσεις.

MaleFeminist7
Επισκέπτης
Συμμετέχων
MaleFeminist7

Η αλήθεια είναι (unpopular opinion, και ειδικά από άνδρα) πως έχω μια “συντηρητική” άποψη σε σχέση με το θέμα του αυνανισμού σε μια σχέση αν το ζευγάρι δε βρίσκεται σε απόσταση, οπότε ίσως είμαι “biased” σε αυτό το θέμα (δε θα μακρυγορήσω εδώ, εκτός αν κάποι@ θέλει να αναλύσω την άποψή μου 😁) … Χμμμ από τη μία μάς λέτε ότι και εσείς αυνανίζεστε.. οπότε εκ πρώτης όψεως, κάποι@ μπορούσε να πει ότι “οκ τι σε πειράζει τότε;” Από την άλλη, εδώ εγώ βλέπω “πρόβλημα” στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής.. γιατί να κάνει κάποι@ 2 φορές αυτό το πράγμα και… Διαβάστε περισσότερα »

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Ε ας μην κάνουν παιδιά.

MaleFeminist7
Επισκέπτης
Συμμετέχων
MaleFeminist7

Το λέει η ίδια ότι το σκέφτεται (φυσικά και δεν θα την πατρόναρα από μόνος μου για κάτι τέτοιο)

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Φυσικά και δεν υπονοώ ότι την πατροναρεις. Απλά δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι για οικογένεια και παιδιά με εναν άνθρωπο που δεν τα βρίσκεις σε κάτι πολύ βασικό. Τι να συζητήσεις; Θέλουν διαφορετικά πράγματα.

bournela
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Αναφέρω πως κι εγώ όταν διανύω περιόδους έντονου άγχους αυνανίζομαι με την ίδια συχνότητα, 2 και 3 φορές την ημέρα. Το κάνω γιατί με αποφορτίζει και είναι μια “εύκολη” πηγή ηδονής και σε καμία περίπτωση δεν θέλω/μπορώ να το αντικαταστήσω με σεξ, κι ας έχω σύντροφο που τον θέλω τρελά και ταιριάζουμε απόλυτα σεξουαλικά. Αντιθέτως διανύω περιόδους έντονης ανάγκης για σεξ , κάθε μέρα π.χ χωρίς να θέλω/μπορώ να το αντικαταστήσω με αυτοϊκανοποίηση, γιατί απλά θέλω μόνο αυτό. Μόνο η ασυμβατότητα της ανάγκης σας για σεξ πρέπει να σε απασχολεί.Και σοβαρά μάλιστα…