Αγαπητή «Α, μπα»: Να προσπαθήσω μπας και τα ξαναβρούμε ή να πάρω απόφαση ότι τελείωσε για πάντα;

Του είπα ότι θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να του δείξω ότι άλλαξα και να τον κάνω ευτυχισμένο.

Είχα σχέση με τον πιο υπέροχο άνθρωπο αν και το κατάλαβα αργά. Η σχέση μας πέρναγε κρίση αλλά κάνεις από τους δύο μας και ιδικά εγώ πιστεύω περισσότερο δεν έκανε κάτι να το αλλάξει. Φτάσαμε σε σημείο να μην μπορεί να κανει σεξ μαζί μ χωρίς να ξέρει τι γιατί…. Προσπαθώντας να νιώσω καλύτερα μίλαγα με άλλα άτομα χωρίς να επιδιώκω να συναντήσω καποιον, με κατάλαβε την πρώτη φορά δεν έβαλα μυαλό και την επόμενη με χώρισε…. Ξέρω τα λάθη μου και του τα παραδέχτηκα όταν συναντηθήκαμε από κοντά μια εβδομάδα αφότου με χώρισε από το τηλέφωνο, έκλαψα ξέσπασα και του είπα ότι θέλω να προσπαθήσω να τον κάνω τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο με κάθε κόστος και να μου δώσει την ευκαιρία αλλά είναι ανένδοτος. Λέει ότι έχει κλείσει ο κύκλος μας, θέλει να μιλάμε όμως. Του είπα ότι θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να του δείξω ότι άλλαξα και να τον κάνω ευτυχισμένο. Εσύ τι λες να προσπαθήσω μπας και τα ξαναβρούμε ή να πάρω απόφαση ότι τελείωσε για πάντα;

-Μάριος

Το έχεις προσπαθήσει ήδη και σου έχει πει ότι δεν ενδιαφέρεται. Για την ακρίβεια «είναι ανένδοτος» και «έχει κλείσει ο κύκλος μας». Τι άλλο θα μπορούσε να πει για να δεχτείς ότι το «μέχρι τέλους» είναι κάπου εδώ;

Θέλεις να φτάσει σε σημείο να σου πει «δεν θέλω ούτε να μιλάμε;»

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

32 points
Upvote Downvote

14
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
12 Συντάκτες σχολίων
xrusaMitsiAlouteroSleepy yet busyPo the Panda Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δηλαδή τα προβλήματα που έφεραν την κρίση δεν υπάρχουν πια; Όλα έγιναν υπέροχα επειδή σε έκανε τσακωτή;
Αν ήταν τόσο υπέροχος και ήθελες τόσο πολυ να τον κανεις ευτυχισμένο γιατί ψαχνόσουν ; Λίγη ειλικρίνεια με τον εαυτό μας ρε παιδιά….

Lady Chatterley
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Advocate

Αχ βρε Μάριε, έχω την αίσθηση πως είσαι εν βρασμώ καθώς γράφεις. Έλπιζω να έχεις ηρεμήσει από τότε. Φαίνεται πως γίνεται ένας χαμός στο κεφάλι σου. Όλο αυτο ενισχύεται από τις τύψεις που νιώθεις. Μπορεί να ήταν ο πρώην σου ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά η σχέση σας δεν ήταν (υπέροχη). Εκεί επικεντρώσου. Άσε λιγο χρόνο να περάσει και δες τα πράγματα με ψυχραιμία. Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις καθώς γράφεις αλλά αυτό το ‘θα κάνω τα πάντα για να τον κάνω ευτυχισμένο’ δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση που είναι ό,τι πιο αντι-κουκου. Αγάπησε τον ευατό σου πρώτα και θα έρθουν κι άλλοι υπέροχοι… Διαβάστε περισσότερα »

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Πώς θα το προσπαθήσεις, αφού στην έκλεισε την πόρτα, θα φυτέψεις ματζούνια στον κήπο του;
Επίσης, μόνο εσύ έκανες λάθη;

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Έτσι που τα γράφεις είναι ξεκάθαρο ότι δε θέλει να συνεχίσετε. Δεν έχει νόημα να το παλεύεις.

Ένα Μπλούμπερι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Οι σχέσεις χρειάζονται (τουλάχιστον) δύο, οπότε να προσπαθήσεις τι? Να του επιβάλλεις αυτο που θες εσύ ή να τον κάνεις να σε θέλει με το ζόρι? Δεν υπάρχει τέτοιο μαγικό φίλτρο. Το πιο κοντινό υποκατάστατο λέγεται παρενόχληση και είναι τοξικό για τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως προθέσεων.

Sleepy yet busy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τι εννοείς να προσπαθήσεις;μένει μετά επίκληση στον Θεό Πάνα ή ενα κουκλάκι από μια τρίχα απ’τα μαλλιά του,ενα βατραχοπόδρακο κ φτερό νυχτερίδας.

Έχει τελειώσει μεταξύ σας. Είναι εγωισμός αυτό που σε εγκλωβίζει να προχωρήσεις,μη μένεις δέσμια του. Μείνε μόνη να κατανοήσεις τα λάθη σου χωρίς να αυτομαστιγώνεσαι γιατί λάθη γίνονται πάντα και από τις δυο πλευρές και δες τι πρέπει να μην ξανακάνεις στις επόμενες σχέσεις σου.

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

.

Sleepy yet busy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Mονός και δέσμιος. Συγγνώμη ο δαίμων του τυπογραφείου.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Δηλαδή αν τον πείσεις τα προβλήματα που σας έκαναν να μην κάνετε καν σεξ θα εξαφανιστούν; Επίσης αν αυτός δεν ήθελε πλέον να κάνει σεξ μαζί σου εσύ γιατί πιστεύεις ότι φταις αποκλειστικά και μόνο εσύ που η σχέση σας διαλύθηκε; Αν δεν μιλούσες με άλλους νομίζεις ότι υπήρχε μέλλον; Και τώρα σκέψου καλά το εξής. Φαντάσου έναν άντρα να σου την πέφτει και εσύ να είσαι ανένδοτος, λέγοντας του ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να θελήσεις να είσαι μαζι του. Και σκέψου τώρα ότι αυτός ο άντρας δεν δέχεται το όχι σου και αποφασίζει να σε πιέζει μέχρι να… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Shit happens. Get over it.

Hliokameni@!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Έφτασε σε σημείο να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου ; Αυτό ήταν τελείωσε , και να επέστρεφε επειδή του υποσχέθηκες απόλυτη ευτυχία, μόνη σου θα ήσουν στη σχέση να «τον κανείς ευτυχισμένο» αυτός θα ήταν άλλου να κάνει ευτυχισμένο άλλον! Έφυγε αυτό το τραινο , ψάξε και πάρε άλλο !!

Hliokameni@!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ωχ, *μονος ήθελα να πω !

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δηλαδή τι δεν κατάλαβες την πρώτη φορά που σε τσακωσε; Γιατί να σου έχει ποτέ ξανά εμπιστοσύνη; Και τι σεξ να θέλει να κάνει όταν τον είχες προφανώς χεσμενο, μέχρι που σε χώρισε; Προφανώς και τελείωσε.