Αγαπητή «Α, μπα»: Να πω στον Βασιλάκη ότι θα βγω με τον Γιαννάκη;

Ένα ρημαδοκαφέ θέλω να πιω η έρμη

Αγαπητή Α, μπα, (Δε θα απολογηθώ για το σεντόνι, είμαι φλύαρη και χαριτωμένη). Τον άλλο μήνα έρχεται στην πόλη που μένω ο Γιάννης για λίγες μέρες. Έρωτας των φοιτητικών χρόνων ο Γιάννης, 4 χρόνια μαζί, άλλα 3 χρόνια από τότε που χωρίσαμε, στεναχωρο τέλος, με κερατωσε, κι εμένα βέβαια μου είχε περάσει ο έρωτας, ωστόσο μεγάλη τρυφερότητα εκατέρωθεν, πολύ καλή επικοινωνία και συζήτηση και υγιής χωρισμος χωρίς δράματα, από αυτούς που κάνουν οι Ευρωπαίοι. Εκτοτε, ο Γιάννης έφυγε στας Αμερικας, αλλά η επικοινωνία μας δεν έπαψε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με τρυφερότητα αλλά χωρίς ερωτικό στοιχείο, όχι συχνή αλλά σταθερή (ανταλλαγή νέων – ευχές – γενέθλια – πού και πού random συζήτηση και κουτσομπολιό). Γενικώς (θεωρώ) μια υγιής επικοινωνία, που δε διακόψαμε ποτέ. Έχω γκομενισει με πολλούς από τότε, το Γιάννη δεν τον θέλησα πίσω, αλλά τον αγαπώ πολύ. Ερχόμαστε στο τώρα, εγώ τώρα βγαινω το Βασιλάκη, πολυ καλο παιδί και έχουμε κάνα δυο μήνες που βγαίνουμε και μου αρέσει οπότε ξέρεις ψιλό-είμαστε μαζί, αλλά ακόμα είναι νωρίς για μενα για να πω αν είναι κάτι ή όχι, αλλά έχει προοπτικές. Την άλλη βδομάδα θα έρθει λοιπον ο Γιαννακης επίσκεψη και θα μείνει σε ένα κοινό φίλο, και μου έχει πει από καιρό ότι θα έρθει και να βρεθούμε, και φυσικά θέλω πάρα πολύ εγω να τον δω το Γιαννάκη μετά από τόσα χρόνια. Κι ερχομαστε στην ερώτηση : τι λέμε στο Βασιλάκη; 1. Τον φέρνω προ τετελεσμενου γεγονότος (εγω θα βγω με τον πρώην μου το Σάββατο, μην ανησυχείς, είμαστε φίλοι) – σαν να μη σέβομαι καθόλου τα συναισθήματα του που μπορεί να νιώσει αβολα; 2. Τον συμπεριλαμβανω στην πρόσκληση (ελα να βγούμε με τον πρώην μου το Σάββατο, μην ανησυχείς, είμαστε φίλοι) με κίνδυνο να είναι πολύ άβολο για όλους; 3. Του εξηγώ όλη την κατάσταση και τον ρωτάω αν νιώθει οκ με το να βγω με τον πρώην μου, με κίνδυνο να μη νιώθει οκ, και μετά να κληθω να πάρω μια δύσκολη απόφαση – να μην πιω ένα καφέ με το Γιάννη, που ειναι πολυ σημαντικός για μενα, για χάρη του Βασιλάκη, που ειναι τώρα στο παρόν, αλλά που δεν ξέρω ακόμη αν είναι τόσο σημαντικός ή άλλο ένα τυχαίο γκομενακι / να βάλω το Γιάννη σε προτεραιότητα και να βγω μαζί του ρίχνοντας Χ στο Βασιλάκη που μπορεί να είναι καλή περίπτωση, για να πιω ένα καφέ με εναν πρώην που δεν τον θέλω, ένα ρημαδοκαφέ θέλω να πιω η έρμη; 4. Να το κρύψω ή να πω ψέμα φυσικά δε θέλω. Θα έχει πάει καλοκαίρι μέχρι να μου απαντήσετε, αλλά απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Σας αγαπώ όλους!

-Α στο καλό κι εσύ κ ο γρύλος σου

Θα πεις στον Βασιλάκη ότι το Σάββατο θα βγεις με τον Γιαννάκη, έναν φίλο από τα παλιά που τώρα μένει στην Αμερική. Δεν είναι ψέμα. Δεν χρειάζεται να ξέρει για κάθε πρώην που είναι πρώην. Αν παραμείνετε μαζί, και ο Γιαννάκης εξακολουθεί να είναι στη ζωή σου, αν θέλεις, μπορείς να το πεις. Για την ώρα δεν χρωστάς πλήρη αναφορά. Ούτε και θα χρωστάς ποτέ.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι οι άντρες στη ζωή σας πρέπει να ξέρουν για όλους τους άλλους άντρες στη ζωή σας για να είσαστε “εντάξει” απέναντί τους; Η ζωή σας είναι. Ούτε το FBI δεν θα ενδιαφερόταν τόσο για το παρελθόν. Αν δεν τρέχει τίποτα με τον Γιαννάκη τώρα, είναι φίλος σου. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι ψέμα. Δεν είναι απαραίτητα έξτρα πληροφορία ότι παλιά ήσασταν μαζί.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

76 points
Upvote Downvote

52
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
24 Θέματα σχολίων
27 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
29 Συντάκτες σχολίων
Kiss And tellPJbozonioδε σου λέω!Xrist Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Xrist
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Xrist

Φίλος από τα παλιά ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφος; Εχμ, όχι. Είναι ο ορισμός του ψέματος, από αυτά που σε μία κωμωδία θα συνοδευόταν από ‘μα δεν με ρώτησες ποτέ αν είχα σχέση με αυτό τον φίλο’ και τα γέλια του κοινού.
Αν δε μπορεί να χειριστεί μία έξοδο με πρώην, τότε έχετε πολύ διαφορετική αντίληψη ορίων, και να μία καλή ευκαιρία να το μάθεις.
Επίσης, φαντάσου λίγο τί θα σκεφτεί (ότ)αν μάθει ότι εκείνος ο φίλος που ανέφερες ως φίλο ήταν τέσσερα χρόνια γκόμενος. Θα θυμώσει και ω, θα έχει όλο το δίκιο του κόσμου.

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Δηλαδή τι σημαίνει 4 χρόνια γκόμενος;

Xrist
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Xrist

Σημαίνει καθοριστικό μέρος της ζωής σου για τέσσερα χρόνια, κομμάτι της προσωπικής και κοινωνικής-εξωτερικευμενης ζωής. Τέσσερα χρόνια είναι 48 μήνες, αν ρωτάτε αυτό και γκόμενος είναι ο σύντροφος, σε περίπτωση που σας κάθισε πολύ λαϊκό.

δε σου λέω!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Μα προφανώς. Αν μας έστελνε ερώτηση μια κοπέλα κι ελεγε “μου ειπε οτι θα βγει για καφέ με μια παλια φιλη του απο Αμερική αλλά τελικά αυτή η φιλη ήταν μια πρώην του που τα είχαν τέσσερα χρονια”, δε νομίζω πως θα απαντούσαμε “δε σε αφορά το παρελθόν του για να σου δώσει λογαριασμο”. Εν προκειμένω δε βλέπω κατι κακό στο να πιεις ενα καφε με εναν πρώην, σιγά, όμως δε συμφωνώ οτι δε χρειάζεται να το αναφέρεις στον νυν. Δεν ειναι φίλος, είναι ενας πρώην που εχετε κρατήσει επαφή. Το να πεις οτι θα βγεις με ενα φιλο σου… Διαβάστε περισσότερα »

Xrist
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Xrist

Ε ναι. Καμπάνες θα λέγαμε ότι ακούμε και ‘τρεχα, ευτυχώς είναι πρώτοι μήνες’

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Των φοιτητικών χρόνων, όπως λέει. Τελειώνουν οι σπουδές, τελειώνει και το συγκεκριμένο γκομενιλίκι.

Κατ’ εμέ, ήταν ένας φίλος με προνόμια.

δε σου λέω!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Haifischnet, ακραία απλοποίηση. Μια σχέση 4 χρόνων είναι σχέση 4 χρόνων, δεν είναι ασήμαντο γκομενιλίκι επειδή ήταν φοιτητές. Οι σχέσεις που δημιουργούμε δεν καταργούνται με το πάρουμε πτυχίο και βρούμε δουλειά. Εξάλλου πριν 3 χρόνια χώρισαν λέει, δεν είναι να πεις 50 χρονών και μιλάει για ένα φλερτ που είχε στο μακρινό παρελθόν.

_thenewclassic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ναι αλλά τον Γιαννάκη γιατί τον λές και Γιάννη, ενώ τον Βασιλάκη μόνο Βασιλάκη;
Μήπως τελικά γουστάρουμε κατά βάθος Γιαννάκη και απλά δε θέλουμε να το παραδεχτούμε;

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Μπααααα, μην το ξαναπείς. 🙄

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Γιατί να δώσεις λογαριασμό επειδή θα πας για καφέ με ένα φίλο σε έναν τύπο που ψιλοβγαίνετε δύο μήνες; Στα δύο χρόνια τι θα κάνεις; Θα βγαίνεις αναφερόμενη κάθε πρωί να ζητάς άδεια; Κοίτα να θέσεις τα όριά σου από νωρίς γιατί μετά δύσκολα μαζεύονται αυτές οι καταστάσεις.

Xrist
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Xrist

Τί λογαριασμό ρε παιδιά; Το να πεις ότι τα είχες με τον τάδε για καποια χρόνια είναι δίνω λογαριασμό; Αντίθετα βλέπω ύποπτα αυτή την ανούσια απόκρυψη και την αντίληψη να θεωρούμε πολύ πρόσωπικο δεδομένο το σύντροφο τεσσάρων ετών λες και είμαστε σε παλιό χωριό που παριστάνουμε τις παρθένες.
Επίσης, γιατί υποτίμηση των τύπων που βγαίνουμε δύο μήνες; Μια χαρά σημαντικά πρόσωπα είναι στην τρέχουσα ζωή μας. Θέλω να δω τα μούτρα σας όταν κάποιος που βγαίνετε δύο μήνες μιλάει έτσι για εσάς.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Στους δύο μήνες, όταν δεν έχεις ξεκαθαρίσει καν τι σχέση έχεις με τον άλλο (βλ. “ψιλο-είμαστε μαζί”), δεν έχεις καμία υποχρέωση να πεις στον άλλο που θα πας και με ποιον θα βγεις. Άμα θες το λες, αν θες είσαι όσο πιο αόριστος θες. Αν ο άλλος γίνεται αδιάκριτος πετάς την μπάλα στην εξέδρα ή απλά τους λες ότι είναι αδιάκριτος. Θα βγεις με έναν φίλο από το χωριό. Δεν τον ξέρει. Στους δύο μήνες δεν ξέρεις καλά-καλά, – όχι τι είναι ο άλλος, αυτό μπορεί να το μάθεις πολύ αργά – ούτε καν τι θες εσύ από τον άλλο.… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

ΝΠΔΒ

PJ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Δεν έχει καμία σημασία τι σχέση ΕΊΧΕΣ με τον πρώην, αλλά τι σχέση ΈΧΕΙΣ (που φυσικά σχετίζεται με αυτό που είχες, είναι όμως κάτι πολύ διαφορετικό).

Κι εγώ θα βγω με μια φίλη θα έλεγα, γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πλέον φίλη. Αν με ρωτούσε από πού την ξέρω μιας και μένει Αμερική, τότε θα έλεγα ότι την ξέρω επειδή τα είχαμε στο παρελθόν. Δεν είναι ότι είχαμε φτάσει ένα μήνα πριν το γάμο και αποκρύπτω κάτι ιδιαίτερο.

Xrist
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Xrist

Δεν έχει σημασία σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείτε εσείς όταν λέτε ‘φιλη’ και θεωρείτε ότι δεν ψευδεστε επειδή αυτό που λέτε είναι μαθηματικά σωστό. Ως κοινωνία έχουμε μάθει να αναφερόμαστε στους πρώην ως πρώην, ιδιότητα που υπερτερεί της παρούσας χαλαρής/χλιαρης φιλικής σχέσης (γνωστοί είναι άλλωστε πλέον), οπότε όταν λέμε φίλο υπονοούμε ότι δεν είναι πρώην γκόμενος. Εδώ, στον πλανήτη Γη αυτά.
Όπως και αν είχα ταρίφα γκόμενο, δε θα έλεγα με γύρισε σπίτι ο ταξιτζής, παρότι δε θα ήταν ψέμα.
Καλά, κοροϊδευομαστε;

PJ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Δε μπορώ να μιλήσω για άλλους, αλλά δεν λέω υποθετικά “φίλη” επειδή “είναι μαθηματικά σωστό”. Λέω “φίλη” επειδή είναι φίλη, και επειδή το γεγονός ότι πριν 13 χρόνια έγινε οτιδήποτε μεταξύ μας δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Ίσως κάποιοι ζουν στον πλανήτη όπου αυτά τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά επειδή δεν πέρασαν ακόμα αρκετά χρόνια για να συνειδητοποιήσουν ότι οι εμπειρίες μας στο παρελθόν και το ποιοί είμαστε σήμερα είναι τελείως διαφορετικά πράγματα, στην οποία περίπτωση να χαίρεστε τα νιάτα αλλά κρατήστε και μια πισινή γιατί τα χρόνια περνάνε και πολλές φορές μας κάνουν να βλέπουμε πράγματα που λέγαμε στο παρελθόν… Διαβάστε περισσότερα »

PJ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Really προσπαθώ να κρατηθώ αλλά είναι τόσο amusing ατάκες όπως “τι πάει να πει δύο μήνες είναι σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας”. I guess όταν είσαι 23 είναι όντως σημαντικά πρόσωπα. Για τα πρακτικά, προσωπικά η μόνη φορά που μου είπαν ότι ο τάδε με τον οποίο βγαίνω ενίοτε είναι πρώην και θεώρησα ότι έπρεπε να μου το πουν, είναι όταν ο πρώην ήταν πρώην αρραβωνιαστικός και παιδικός φίλος. Όχι γιατί έτσι το επιτρέπω εγώ, απλά για να καταλάβω καλύτερα για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει υπάρξει σούπερ σημαντικό τμήμα της ζωής της και έχει πολύ καλούς λόγους να… Διαβάστε περισσότερα »

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Δεν μου φαίνεται να τους έχετε και πολύ σε υπόληψη κοριτσια όταν τους αποκαλείτε Γιαννάκη, Βασιλάκη, Κωστάκη, κλπ

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Έλα μωρέ κι εσύ, Παιδιά είναι.

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Παιδάκια μικράκια

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Παϊδάκια

Alex Rainers
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Τι τον θες μαρη το Γιαννάκη, χωρισατε πριν τρία χρόνια και αφού σε κερατωσε και τι; θα γίνετε φιλαράκια τώρα που γύρισε;
Η πιστεύεις ότι πρέπει να ξαναπεσει μαζί σου για ν αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου;

Εκτός αν είναι πια τόσο ενδιαφέρων τύπος.

miakotara
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Advocate

Κάπου εδώ συνειδητοποιώ πως μόνο εγώ δε θέλω να δω κανέναν πρώην σε ακτίνα 500m…

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Surprise! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν νιώθουν ότι απειλούνται από το παρελθόν της/του συντρόφου τους. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είσαι ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι σου υπαγορεύει η συνείδηση σου και δε σε κρίνουν για τις επιλογές σου, απλά αν διαφωνούν, αποχωρούν επειδή δεν ταιριάζετε. Και την πίτα και τον σκύλο, δε γίνεται. Περιέργως, μόλις το συνειδητοποίησα, αυτός που παντρεύτηκα μόνο μου έβγαλε το να του μιλήσω για το παρελθόν μου, όπως σε μια φίλη π.χ. Στους άλλους δεν έλεγα τίποτα, κρατούσα έτσι μια απόσταση που επιβεβαίωνε ότι δεν ήταν ξεχωριστοί στη ζωή μου. Αυτός που είναι, ξέρει για μένα- από… Διαβάστε περισσότερα »

Marina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

“Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είσαι ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι σου υπαγορεύει η συνείδηση σου και δε σε κρίνουν για τις επιλογές σου, απλά αν διαφωνούν, αποχωρούν επειδή δεν ταιριάζετε. ” Μ αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει! Όμως για τα υπόλοιπα που λες ηθελα να σχολιάσω, οτι είναι διαφορετικό να κουβεντιάζεις απλώς με τον σύντροφό σου το παρελθόν σας ή να τον δεις τυχαία ή να τον πάρεις ένα τηλέφωνο επειδή χρειάζεται κάποια πληροφορία που ίσως έχει και διαφορετικό να θέλεις να συναντάς το παρελθόν σου, να του μιλάς κοκ. Πιστεύω πως όταν δε μιλάμε για κάποιον που ζηλεύει παθολογικά,… Διαβάστε περισσότερα »

idril
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Όπως τα λες ακριβώς.

Εγώ πάντως θα είχα κάνει θέμα που δεν μου έδειξε την πρώην, όπως και συνέβη στ’αλήθεια κάποτε 😀

Τζιν Γκρέη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ααααχ παθούσα. Φίλη, καλά στα λέει η Λένα. Πες οτι θα βγείς με το Γιαννάκη, μη δώσεις αναφορά ποιός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο Γιαννάκης. Εγώ προσφάτως έπεσα στη παγίδα αυτή, εφ’όσον ερωτήθηκα όμως επι του θέματος (δηλαδή εσύ με αυτόν έχεις πάει?) και είπα την αλήθεια (ναι έχω πάει). Και απάντησα διότι σκέφτηκα το τούτο μου το έχω καθαρό και μιας και το ξέρει το περιστατικό ο κυκλος μας, δε θα το αρνηθώ – μη μαθευτεί τυχαία απο αλλού και βγω και ψευτρόνι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, πάντως η αφοπλιστική μου ειλικρίνια δεν εκτιμήθηκε. Δημιουργησε τσουνάμι ανασφάλειας. Αν ξαναερωτόμουν, θα… Διαβάστε περισσότερα »

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Και το παρελθόν, είναι παρελθόν για κάποιους λόγους, δεν πάει να πει όμως και ότι μισιόμαστε. Εφόσον ρωτήθηκες καλώς και απάντησες. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να ξεπερνάει ο κόσμος το γεγονός ότι υπάρχει παρελθόν. Δηλαδή τι, οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να την κάνουμε ανήκουν στο παρελθόν μας; Με τους υπόλοιπους τι συμβαίνει; Το ίδιο είναι, ίσα ίσα το παρελθόν είναι και ανασταλτικός παράγοντας γιατί δεν δούλεψε τόσο καλά. Αν δούλευε καλά δεν θα ήταν παρελθόν. Εκτός αν μιλάμε για τον έρωτα σου που πήγε Αμερική και σου μείνε απωθημένο. Αλλά ακόμα και αυτό να συμβαίνει,… Διαβάστε περισσότερα »

Τζιν Γκρέη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πολύ ωραία τα λες. Εγώ απόλυτα συμφωνώ. Ρε παιδί μου κόβεις και τον άλλον. Παρατηρείς και την κατάσταση. Αν συμβαίνει αυτό που λες, ειδική μεταχείριση, ωχ με παίρνει η κολλητή πάρε πούλο λίγο κλπ ναι προφανώς σημαίνουν οι καμπάνες. Εδώ στη περίπτωσή μου μιλάμε οχι για πρώην έρωτα, όχι για πρώην καψούρα, για απλό σεξ με φίλο (όχι κολλητό, μιας ευρύτερης παρέας απο το παρελθόν που βρισκόμαστε μια στο 2μηνο) που τον αγαπάμε, γαμώ τα παιδία, τα λέμε, αλλά αυτά, μέχρι εκεί. Δεν είναι για έρωτες. Παρόλα αυτά, εγώ έπρεπε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας. Πάντως νταξει δε λύγισα,… Διαβάστε περισσότερα »

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Χρειάστηκε σόδα 🤣 είσαι θεά!
Παντως εγώ με αυτό τον πρώην δεν θέλω να βγω, αν τον δω τυχαία στο δρόμο θα του βάλω τρικλοποδιά ή έστω θα του πετάξω μια μπανανόφλουδα να πέσει μόνος του.

Και τι να ζηλέψει ο μπαγλαμάς από το βρισκόμασταν μια στο δίμηνο που λες; Άμα ήταν βαθιά τα αισθήματα, δεν θα βρισκόσασταν μια το δίμηνο, θα βρισκόσασταν μια την εβδομάδα και πάνω.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Α να μου γεια σου. Στη Xrist πες τα.

Κυριος Μιρκατ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είναι η ιδέα μου, ή ως ένα είδος “ισότητας των φύλων” ή “αντι-σεξισμου” δικαιολογούνται κάποιες ανόητες συμπεριφορές?
Δε θα απαντήσω στα ερωτήματα της κοπελιάς, αλλά θα ρωτήσω εγώ..αν αντί για Γιαννάκης και Βασιλάκης, ήταν Μαιρούλα και Αφροδιτουλα, ποια θα ήταν η απάντηση? Και πως θα ένιωθε η γραφουσα?

ΥΓ τελικά θα απαντήσω..εγώ θα προτιμούσα μια ντόμπρα συμπεριφορά. Λες του αγοριού σου ποιος είναι ο Γιάννης. Αν ειναι οκ με αυτό καλώς, αν όχι και επιμένεις να τον δεις τότε αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σχέση, και αν μη τι άλλο να είναι λόγος χωρισμού επειδή δε θέλεις αυτά τα όρια…

Alex Rainers
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

1 ωρα και 48 λεπτά. Καλο αλλά όχι για αγώνες ταχύτητας. Ψιλο βγαίνουν. Η φάση έχει αρχίσει τώρα- δεν είναι ακόμα επίσημη καν δεν μένουν καν μαζί. Γιατί να του πει τι κάνει κι που πάει- ρωτήσες έμαθες – Δε ρώτησες δεν παίρνεις λογαριασμο. Αν το μάθαινε η γράφουσα θα μας απασχολούσε το τι αισθανόταν – Γιατί θα της το χε πει ήδη. Θα επέλεγε να το πει. Μπορεί κάλλιστα να επιλέξει και να μην το πει διότι τα έχουν ούτε 2 μήνες. Το Βγαίνουμε δεν είναι σχέση. Δεν έχει συμφωνηθεί. Λογαριασμοί και ρέστα μόνο όταν γίνει Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ (-τι… Διαβάστε περισσότερα »

Κυριος Μιρκατ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν καταλαβαίνω το ψιλό βγαίνουν και προφανώς αυτές οι πληροφορίες τις ξέρει μόνο η γραφουσα. Δύο μήνες δεν είναι απαραίτητα λίγοι. Σε μια σχέση μου δύο μήνες ήταν όντως πολύ χαλαρά, σε άλλη ήταν πιο σοβαρά. Όπως αναφέρθηκε και από άλλους. Αν και όταν το μάθει ο νυν ότι βγήκε η γραφουσα με κάποιον για τον οποίον δεν ήταν πολύ ειλικρινής δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης. Εν τέλει νομίζω το πιο σημαντικό είναι το πώς βλέπει τον νυν. Εάν τον βλέπει Βασιλάκη, δλδ σα παιχνίδι απλά να γεμίζει τα βράδυα τότε ναι. Δεν έχει νόημα. Αν όμως είναι κάποιος με το οποίο… Διαβάστε περισσότερα »

Mr Mazis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Παλιά είχα σχέση στο εξωτερικό όπου ζούσα. Όταν ερχόμουν Ελλάδα, συναντούσα για καφέ μία κοπέλα που κάποτε είχα προσεγγίσει ερωτικά, είχα φάει χυλόπιτα και παραμέναμε όμως φίλοι. Η δική μου κοπέλα, που είχε κεραίες εξωγήινες, το είχε νιώσει, παρότι δεν είχα πει τίποτα. Μου έκανε τη ζωή πατίνι, και αναγκάστηκα με πολύ στενοχώρια να αποδεχτώ πως θα ξεκόψω από τη φιλία της άλλης. Το επιχείρημα της δικής μου ήταν πως αφού είχα φάει εγώ τη χυλόπιτα, κατά βάθος δεν πίστευε πως το είχα τελείως ξεπεράσει. Και η μυστικότητά μου μάλλον της άναβε λαμπάκια. Κι ας είχαν μεσολαβήσει χρόνια από τη… Διαβάστε περισσότερα »

Marina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Η μυστικότητα σου είναι πιθανό να δημιούργησε το πρόβλημα στη πρώτη περίπτωση (όχι σίγουρο, πιθανό.) και είναι ο ένας απο τους τρόπους που ανέφερα παραπάνω οτι μπορεί να σου δημιουργήσει ο άλλος την αίσθηση της ανασφάλειας. Το να το κρατάς κρυφό.