Αγαπητή «Α, μπα»: Μπορούν οι κόρες μου να διαβάσουν το σάιτ σου;

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία;

Γεια σου, Λένα. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κάποια να παρακολουθεί το site σου; Έχω δύο κόρες, 15 και 13 ετών. Πιστεύεις πως είναι πολύ νωρίς να ξεκινήσουν να διαβάζουν όλα όσα παρατίθενται εδώ; Ευχαριστώ πολύ.

-Φανή

Νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις εσύ μια επιλογή και να τους δίνεις ό,τι είναι κατάλληλο για να διαβάζουν, ως αφορμή για συζήτηση μεταξύ σας. Θα μπορούσες να το κάνεις κάπως οργανωμένα, να μαζεύεις μέσα στην εβδομάδα αναγνώσματα για συζήτηση και να καθόσαστε το σαββατοκύριακο να διαβάζετε μαζί κα να συζητάτε. Είναι σε ηλικία που χρειάζονται πολλές διευκρινήσεις και διαβεβαίωση από σένα, γιατί κάποια θέματα εδώ είναι προειδοποιήσεις, ή ένδειξη ότι ο κόσμος δεν είναι ακίνδυνος, και αυτό πρέπει να γίνει με έναν πολύ ήπιο και ελεγχόμενο τρόπο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που πιστεύεις ότι αυτό το σάιτ είναι κατάλληλο για να αρχίσουν οι κόρες σου να μαθαίνουν τον κόσμο. Λείπει ένα σάιτ για αυτές τις ηλικίες, που δεν περιορίζεται στα αγόρια, στα σπυράκια, και στα «πρώτα καρδιοχτύπια». Ίσως όταν μεγαλώσει αρκετά το ‘α μπα’, έχουμε το περιθώριο για ένα παράρτημα για το ‘α μπακι’. Ωραίο θα ήταν.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

88 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
2 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
2 Συντάκτες σχολίων
CsΛουκρητί@ Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Λουκρητί@
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Χρονιά πολλά σε όλους. Αγαπητή Φανή η κόρη μου είναι στα 14 και ενω διαβάζει διάφορα άρθρα της Lifo το Α, μπα δεν της αρέσει. Λέει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα θέματα και όλο για σχέσεις μιλάνε. Παρ’ όλ’ αυτά σε κάποια άρθρα δίχνει ενδιαφέρουν. Αφορούν κυρίως θέματα με φιλίες ή διαφορετικότητας, σαν την περίπτωση του Ζακ. Το τελευταίο που την συγκλόνησε ήταν η περίπτωση της Ελένης στη Ρόδο. Παρλα το τραγικό της υπόθεσης, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για κουβέντα. Νομίζω , λοιπόν ότι το ενδιαφέρον της θα αυξάνεται όσο θα αλλάζει η ίδια και θα αναγνωρίζει περισσότερο τον… Διαβάστε περισσότερα »

Rainbow
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Συμμετέχων

Εγώ διάβασα Α μπα από τότε που ξεκίνησε κ ήμουν στην εφηβεία ,μπορώ να πω από προσωπική μου εμπειρία πως η σελίδα είναι κατάλληλη κ θα βοηθήσει τον τρόπο σκέψης τους. Οι συμβουλές για τις σχέσεις με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κ όχι μόνο για τις ερωτικές αλλά κ τις φιλικές