Αγαπητή «Α, μπα»: Μου στέλνει μόνο όταν θέλει να κάνουμε σεξ

Δεν θέλω μόνο αυτό

Aγαπητή Α,μπα μου στέλνει μόνο όταν θέλει να κάνουμε σεξ και αυτό με στεναχωρεί. Μαρέσει πολύ το σεξ μαζί του και είναι κάτι που το θέλω κι εγώ, απλώς δεν θέλω μόνο αυτό. Δεν ζητάω να κάνουμε σχέση, γιατί είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Ζητάω να τον γνωρίσω και να δούμε που θα πάει, να μιλάμε, να βγαίνουμε και του το έχω πει. Εκείνος λέει ότι δεν γνωρίζει πως μπορεί να εξελιχθεί κάθε γνωριμία. Μάλλον δεν βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα. Εσύ τι πιστεύεις;

Το ίδιο.

Το να τον γνωρίσεις και να δείτε πού θα πάει, να μιλάτε, να βγαίνετε και τα λοιπά, είναι σχέση, αγαπητή φίλη. Μην λες ότι δεν θέλεις σχέση όταν θέλεις σχέση και περιγράφεις μια σχέση. Θέλεις αυτό που θέλεις και είναι οκ να το θέλεις. Καλύτερα να το λες έτσι όπως είναι, για να ξέρεις που βρίσκεσαι μια ώρα αρχύτερα.

Αυτό ισχύει για σένα. Σε σχέση με αυτόν, αυτό που μετράει δεν είναι τι λέει αλλά τι κάνει. Αν σου στέλνει μόνο όταν θέλει σεξ και ποτέ άλλοτε, έχεις την απάντηση σου για τώρα. Ή σου κάνει ή δε σου κάνει. Κουβέντα δεν χωράει σε αυτή τη φάση που βρισκόσαστε, δυστυχώς.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

47 points
Upvote Downvote

23
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
13 Θέματα σχολίων
10 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
17 Συντάκτες σχολίων
Po the Pandacuriouser and curiouserKaramouzaacantholimonJoe_Dalton Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

1 ευρώ να έπαιρνα κάθε φορά που κάποια λέει ότι δε θέλει σχέση, το παίζει κουλ αλλά δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται ο άλλος να τη θέλει μόνο για σεξ δε θα δούλευα τώρα. 😁

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Όχι μόνο δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα αλλά διαβάζετε και διαφορετικό βιβλίο.

Joe_Dalton
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Joe_Dalton

Τέλειο σχόλιο <3

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Δεν είναι ακομα ξεκεθαρο; Όχι; Ε να στο πω όσο πιο ξεκάθαρα γινεται. Θέλει μόνο σεξ. Τίποτε άλλο. Δε θέλει να σε γνωρίσει. Δε θέλει να δει που θα πάει, το έχει ήδη αποφασίσει. Αν ήθελε να σε γνωρίσει και να δει πού θα πάει θα συμπεριφερόταν διαφορετικά. Εσύ τώρα λες ότι θέλεις κάτι άλλο, αλλά δέχεσαι αυτό που θέλει αυτός. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί λογοκρίνει τις ανάγκες του;ην ανησυχείς, δεν έχει το χρυσό Γιακουμή που φοβάσαι να χάσεις αν διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Έχει εκεί έξω πολλούς ακόμα.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλά ρε γαμώτη μου, πόσο απάνθρωπες και μοναχικές υπάρξεις έχουμε γίνει;;;!!! Σεξουαλική σχέση χωρίς να γνωρίζεις/διαβάσεις στοιχειωδώς τον άλλο (ή το προσωπείο του), να μιλάτε, ενίοτε να βγαίνετε, γίνεται; Ακόμα και το one night stand απαιτεί το παραμύθι του για να χτυπήσει η εγκεφαλική καύλα ταβάνια. Να πω ότι έχετε παράνομο δεσμό να το καταλάβω το “όσο πολύ περισσότερο σεξ μπορείς να χωρέσεις σε μια ώρα και να μη ζαλίζεις τον άλλο”, αν και ούτε εκεί το διακύβευμα είναι ψυχρή ανταλλαγή υγρών μεταξύ σωμάτων. Κάτσε καλύτερα και παίζε το με το να βλέπεις τσόντα (το λέω για τον “σεβαλιέ” σου… Διαβάστε περισσότερα »

Woooo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σωστήήή. Μα γιατί είναι “κουλ” το “μόνο σεξ”? Δεν καταλαβαίνω αυτούς που μπορούν να το κάνουν, τους βρίσκω τέρμα μονόχνωτους…

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“Σωστός” μάλλον… αν και δεν έχει πολλή σημασία το gender 🙂

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

No offense, αλλά δεν υπάρχουν πανανθρώπινες αλήθειες ούτε σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα. Είμαστε πολλοί άνθρωποι που δεν χρειαζεται να συνδέσουμε το σεξ απαραίτητα με συναισθημα για να το απολαύσουμε. Επειδή μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε “μόνο σεξ” κάποια στιγμή στη ζωή μας, δε σημαίνει οτι θέλουμε πάντα το ίδιο πράγμα ή οτι δεν επιδιώκουμε πιο στενή επαφή με κάποιον άνθρωπο, δεν είμαστε καρτούν ούτε χαρακτήρες απο σίριαλ της κακιάς ώρας. Και αν θέλουν και οι δύο το ίδιο πράγμα και κοιτάξουν να ικανοποιήσουν τον/την παρτενέρ τους, μόνο ψυχρό δεν είναι.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Μόλις έκανα σεξ με κάποιον χωρίς συναίσθημα. Και είμαι μονοχνωτη; Φχαριστω παίδες, άλλο ένα κοσμητικό επίθετο που με χαρακτηρίζει έτσι στερεοτυπικά επειδή κάνω κάτι που κάποιος άλλος δεν θέλει να κάνει. Μαγεία.

Leftmind
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Με το ζόρι επικοινωνία; Δεν κατάλαβα τι πειράζει να θες μόνο σεξ. Άποψη σου, εσύ κάνε όπως νομίζεις. Ας κάνουν και οι άλλοι όπως νομίζουν αυτοί.

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Το πρόσωπο της ερώτησης δε μας λέει και πολλά,οπότε δεν έχω να πω κι εγώ ειδικά για τη συγκεκριμένη ιστορία.Γενικά όμως είμαι της άποψης,ότι άμα κάποιος δε θέλει κουβέντες,να πηγαίνει,να πληρώνει.Αυτή την τακτική ορισμένων,που άπαξ και γίνει σεξ μια φορά,νομίζουν,ότι έχει τελειώσει η υποχρέωση τους να συμπεριφέρονται ανθρώπινα και να θεωρούν δεδομένο,ότι χωρίς να κάνουν οτιδήποτε άλλο θα ξαναγίνει όποτε θέλουν,όταν θέλουν,τη βρίσκω απαράδεκτη.Αυτό το βιολί πρέπει να κόβεται άμεσα.Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε σχέση,με την έννοια να γίνουμε ζευγάρι,για να κάνουμε σεξ.Και μπορεί να μη θέλουμε με συγκεκριμένους ανθρώπους κάτι τέτοιο για τους χ,ψ λόγους.Όμως την επικοινωνία,το φλερτ,τη διάθεση… Διαβάστε περισσότερα »

Leftmind
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Γιατί είναι κακό να θες μόνο σεξ; Γιατί μιλάτε για τους εαυτούς σας και το κάνετε πανανθρώπινη αλήθεια; Τι σημαίνει να πληρώσει; Και αν κάποιος είναι ενάντιος στο πληρωμένο σεξ; Πρέπει σώνει και καλά να κάνει κουβέντες που δεν θέλει και δεν του προκαλούν ενδιαφέρον για να κάνει σεξ; Αν είσαι ξεκάθαρος και δεν λες άλλα και κανείς άλλα, δικαίωμα σου να κάνεις σεξ και να σηκώνεσαι να φευγεις. Μια σωματική λειτουργία είναι και αυτή, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχει και όλο τον κόπο μιας συναναστροφής που δεν σε ενδιαφέρει κατά τα αλλα. Συναίνεση να υπάρχει και όλα… Διαβάστε περισσότερα »

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Όταν γράφω και μάλιστα πάνω πάνω,ότι είναι η άποψη μου,εννοώ,ότι είναι πανανθρώπινη αλήθεια;Ή σημαίνει,ότι πρέπει,να προσαρμοστεί κάποιος στα δικά μου πιστεύω;Είναι η γνώμη μου,είναι η δική μου θέση,με την οποία μπορεί ο καθένας,να διαφωνεί και να θέσει κι εκείνος τα επιχειρήματα του.Τώρα για τα ερωτήματα,μάλλον θα ήταν πιο χρήσιμο,να ζητηθεί η άποψη νυν/μελλοντικού ερωτικού συντρόφου.Εμείς έτσι κι αλλιώς διαφωνούμε και πιθανόν υπάρχει τέτοια διάσταση απόψεων,που μόνο για ποπ κορν θα ήταν ένας τέτοιος διάλογος.

curiouser and curiouser
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κατά τη γνώμη μου, όπως είναι μια επαγγελματική, μια συγγενική ή μια φιλική σχέση, έτσι είναι και η αποκλειστικά σεξουαλική – ένα αλισβερίσι μεταξύ δύο ανθρώπων. Ως εκ τούτου, υπάρχουν καλές και κακές συμπεριφορές ΚΑΙ στην αποκλειστικά σεξουαλική σχέση. Αν ο στόχος είναι η αυτοικανοποίηση και γεια σας γιατί εγώ μόνο σεξ ήθελα, τότε μιλάμε για μια κακή σεξουαλική σχέση. Αν όμως κάνεις προσπάθεια να ικανοποιήσεις τον άλλον, είτε με φλερτ, είτε με λόγια, είτε δίνοντας μεγάλη σημασία στην ικανοποίησή του, και εφόσον και οι δύο/ τρεις/ 23 συμμετέχοντες μένουν ικανοποιημένοι από το αλισβερίσι, τότε μιλάμε για μια καλή σεξουαλική… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Ναι, χρειάζεται. Επικοινωνία όμως πάνω στο σεξ, όχι γενικότερη επικοινωνία απαραίτητα. Τα έχουμε μπλέξει λιγάκι μου φαίνεται. Εδώ άνθρωποι που μένουν χρόνια μαζί και δεν ικανοποιούν ο ένας τον άλλο γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν στο σεξ και εμείς παίζουμε με τις λέξεις αν είναι η επικοινωνία στο σεξ ξεχωριστή απο την υπόλοιπη επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Φυσικά και είναι ξεχωριστή και φυσικά και γίνεται να υπάρχει μόνο αυτή αν όλοι οι συμμετέχοντες είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν.

Sailor Earth
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Δεν ζητάω να κάνουμε σχέση γιατί είναι πολύ νωρίς.” Εδώ πεθαίνουν όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα μαζί. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για σχέση βρε αγάπη; 345 μέρες 56 μέρες 2 ώρες 45 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και 5 δεύτερα να πούμε; Σου κανει; Πάρε και χρονόμετρο να μετράς από την αρχή της γνωριμίας μην σου ξεφύγει κανένα δεύτερο…
Χωρίς πλάκα, σταματήστε να το παίζετε τόσο κουλ. Δεν σας δίνει κανείς βραβείο απλά χάνετε την ώρα σας με ακατάλληλους άντρες και τους δίνετε και το δικαίωμα να έχουν το πάνω χέρι.

ksenia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εχουν ξοδευτει ζωες απο γυναικες που σκαλωσαν σε καποιον που ηθελε μονο σεξ και προσπαθουσαν να τον κανουν να θελει σχεση. Ελπιζω εσεις να γλυτωσετε

Felis
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

“Δεν ζητάω να κάνουμε σχέση, γιατί είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο”. Αφού έχετε κάνει σεξ. Δηλαδή, πότε είναι ακριβώς η ώρα για σχέση; Μετά την 5η φορά σεξ, ή μετά την 10η; Την 100η; Λίγο ανάποδα δεν το πήρες το έργο ρε παιδί μου; Πάντως, σχέση είναι και αυτό που έχετε τώρα, σεξουαλική. Το θέμα είναι ότι εσύ θέλεις σχέση άλλου είδους ή μάλλον θέλεις το παραπάνω βήμα. Άρα, δεν είναι νωρίς, για σενα τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Και καλά κάνεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να βάλεις χρονοδιάγραμμα στην επιθυμία σου. Μην αυταπατάσαι τουλάχιστον, σχέση θέλεις μαζί… Διαβάστε περισσότερα »

δε σου λέω!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Λένα, δεν ισχυρίστηκε η κοπέλα ότι δε θέλει σχέση. Είπε “δε ζητάω να κάνουμε σχέση γιατί είναι νωρίς για κάτι τέτοιο”. Δηλαδή δεν του λέει “εγώ από τη στιγμή που κάνουμε σεξ θέλω να τα φτιάξουμε”, αλλά του λέει ότι της αρέσει κι ότι θέλει να δοκιμάσει να βγαίνουν, να κάνουν παρέα, να δουν αν θα ταιριάξουν. Αλήθεια είναι. Κι εκείνος λέει δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κάθε γνωριμία. Δυστυχώς εκείνος δε θέλει να εξελιχθεί καθόλου η γνωριμία, αλλιώς δε θα την έκοβε από τη ρίζα.

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

δεν ξερω με ποσα διαφορετικα ψευδωνυμα ακομα, θα την διαβασουμε αυτην την ερωτηση.
ολοι την ιδια ταινια πρεπει να δειτε…