Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν την άποψη σας για κατι. Τον γνωρίζω τρία χρονια. Αυτός απο την αρχή με διεκδικούσε. Αλλα οταν του έστελνα μήνυμα μου απαντούσε μια μέρα μετα. Και παντα η δικαιολογία ηταν οτι δν ασχολείται με το κινητο οτι δεν στέλνει γενικά σε κανέναν κλπ. Δεν εγινε ποτε κατι επειδή τον έβλεπα ετσι χλιαρό. Τωρα επιμένει ξανά. Έχουμε το ίδιο θέμα βέβαια. Αργεί να απαντήσει, απαντάει άγαρμπα, μ στέλνει τελευταία στιγμή να βγούμε, αν τ ακυρώσω θα μ ξαναστείλει για κάποιο λογο μονο. Εγω ειμαι σίγουρη οτι με βλέπει μονο αλλιως αλλα οταν του το ειπα (οτι με θες μονο για αυτό και εγω δεν θέλω μονο αυτό) μου απάντησε οτι θέλει σχέση μαζι μου και του αρέσω μονο εγω (και γενικά παντα κανει ζήλιες αν ανεβάσω στορι με άλλον). Σημειωτέον έχουμε 6 χρονια διαφορα. Εγω πιο μεγάλη! Πείτε μου και εσείς εγω ειμαι η τρελή η παίζει οντως να το εννοει
Παίζει και με άλλες και σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις. Σου κάνει ζήλιες για να μην τον ξεκόψεις. Είναι ό,τι πιο κλασικό κυκλοφορεί. Στο ίδιο φροντιστήριο πάνε όλοι αυτοί.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Τρία χρόνια διαρκεί αυτή η μαλακία; Ακόμα και εγώ που δεν έχεις δει τέτοιο μαλάκα, στον ενάμιση χρόνο το έκοψα. Δλδ ειλικρινά τι είδους σχέση να κάνεις με ένα τέτοιο ζονγκ;
Χαχαχαχααχαχ! “Ακόμα και εγώ που δεν έχεις δει τέτοιο μαλάκα” σε λάτρεψα ❤️
Πάνω από όλα αυτογνωσία 😜
Να ρωτήσω κάτι? Όταν σου είπε θέλω σχέση και μου αρέσεις μόνο εσύ γιατί δεν “έγινε σχέση” ας πούμε?
τι πας να κανεις τωρα εσυ ; την επανασταση του αυτονοητου ; χαχαχαχα εισαι τελεια !!!!!
Τέλεια παρατήρηση!
Δεν θέλω να πάρω θέση για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί δεν τον ξέρω απλά ήθελα να εξηγήσω πως ορισμένοι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν πολύ τα κινητά ή τα social και γενικά ζουν σχετικά unplugged και δεν απαντούν στο δευτερόλεπτο όχι από έλλειψη ενδιαφέροντος αλλά επειδή ειλικρινά μπορεί να δουν ένα μήνυμα την επομένη ή ακόμα και μετά από μέρες. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είμαι κι εγώ και επειδή το κινητό και γενικά το να είμαι συνέχεια απίκο και προσβάσιμη με αγχώνει, αφήνω το κινητό στην ακρή για ώρες, μπορεί και μέρες αν είναι ΣΚ ή αν είμαι σε άδεια. Συχνά… Διαβάστε περισσότερα »
Οι ζηλιες δεν είναι cute ή ένδειξη ενδιαφέροντος ή λόγος για να κολακευτεις, αλλά λόγος για να κόψεις λάσπη. Εμένα πάντως, από όλη την περιγραφη της φάσης, θα μου γινότανε Σαχάρα.
Και εγώ δεν θέλω να μιλάω στα τηλέφωνα και να απαντάω στα μηνυματα. Με ψάχνουν συχνά πυκνά οι φίλοι μου γιατί δεν απαντάω.
Οταν γνώρισα τον φίλο μου κοιμόμουν με το κινητο στο μαξιλάρι.
«Και παντα η δικαιολογία ηταν οτι δν ασχολείται με το κινητο οτι δεν στέλνει γενικά σε κανέναν κλπ.»
Τι αντιπροτείνει λοιπόν ως μέσο επικοινωνίας μεταξύ σας, μια και σε «διεκδικεί»; Περιστέρια, φρυκτωρίες, σήματα καπνού, τηλεπάθεια, τι;; 🙄
Άντε κορίτσι μου να βρεις κάποιον που να έχει τελειώσει ΑΛΛΟ φροντιστήριο, όχι αυτό! 😉
Έκανα εικόνα τη διεκδίκηση με φρυκτωρίες. ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!
Θυμήθηκα τον πρώην μου που στην αρχή μου έλεγε ότι δεν τα παει καλα με τα κινητά, μετά με έπαιρνε για να αναλύσουμε την κοινωνική πολιτικη επικαιρότητα (τι κι αν μέναμε μαζί) και μετά όταν χωρίζαμε μου έλεγε πως δεν τα πάει καλά με τα τηλέφωνα.
Άλλος ένας πολυάσχολος που μας θυμάται όποτε του καπνίσει και όποτε δεν απαντάει κάποια που να του αρέσει περισσότερο, αλλά θέλει να το παίζει και κτητικούλης και να τάζει σχέσεις γιατί “με αυτά πέφτουν οι γυναίκες” (sic).
Θα έλεγα εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην ασχοληθείς άλλο, κάτι τέτοιοι είναι για απόσυρση χωρίς όφελος.
Κατέβασε τον από το βάθρο με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε thank you. Next!
Τι εννοείς όταν λες πως “σε διεκδικεί”; Αυτό κι αν είναι δημιουργική ερμηνεία! Πέντε τυπικά φλερτομηνύματα για να περνάει η ώρα έχει στείλει και βαριέται και να δει αν απάντησες. Αν εννοείς πως σε θέλει μόνο για σεξ, μάλλον ούτε αυτό θέλει ιδιαίτερα, απλώς δεν θα τον χάλαγε να έχει μια καβάτζα για ώρα ανάγκης. Σοβαρά τώρα, ελπίζω να μην έχαψες πως θέλει σχέση.
Το ότι κάνει ζήλιες το λες για καλό;
(Μαύρο Γατί, πιάσε να χαρείς εκείνο το παλιό με την κιθάρα, τις ξένες γλώσσες και το πλέξιμο, εδώ κολλάει).
Και η Σαχαρα κολλάει τελεια εδω!!!