Αγαπητη Α μπα, Θελω να ρωτησω πως ειναι δυνατον αντρες οι οποιοι βρισκονται μαζι σου επι 1 χρονο τουλαχιστον και δηλωνοντας σου επιμονα οτι δεν θελουν σχεση σε αυτη τη φαση της ζωης τους και γενικα οτι δεν ειναι σε φαση, ξαφνικα, να μαθαινεις οτι ειναι σε σχεση?? Τυχαια, σε κοινη παρεα μετα απο καιρο, συναντας αυτον τον ανθρωπο και ξανα γινεται κατι μεταξυ σας ενω εχει σχεση. Ποια σταση πρεπει να κρατησω?? Να σημειωσω εδω οτι εχουμε κοινη παρεα και συχνα πυκνα συναντιομαστε.
Γιατί λες «άντρες» ενώ μιλάς για μια συγκεκριμένη περίπτωση;
Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του «δε θέλω σχέση μαζί σου», και το «μαζί σου» δεν προφέρεται. Σε θερμοπαρακαλώ, μην αναρωτιέσαι «γιατί» και «τι έχει αυτή που δεν έχω εγώ». Δεν σημαίνει κάτι για σένα η δική του προτίμηση. Του αρέσει κάτι άλλο από αυτό που αρέσει σε σένα, όπως σε άλλους αρέσουν οι παραλίες με άμμο και σε άλλους οι παραλίες με βοτσαλάκια.
Τώρα για το ποια στάση να κρατήσεις, σαν τι να εννοείς; Έχεις κρατήσει κάποια στάση ήδη, όπως φαίνεται. Σε τι αποσκοπεί η ερώτηση; Θέλεις να μάθεις πώς είναι δυνατόν να τα έχει με μια και να κάνει περιστασιακό σεξ με κάποια άλλη; Δεν είναι κάτι που χρειάζεται ειδική εξήγηση. Δεν θα οργάνωνα συνέδριο για το θέμα, για να το πω περιφραστικά.
Εγώ θέλω να ρωτήσω εσένα τι θέλεις από αυτόν και κατά πόσο το έχεις. Αυτός κάνει μάλλον αυτό που θέλει. Εσύ;
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Εγώ αναρωτιέμαι αν η άλλη κοπέλα ξέρει πως έχουν σχέση ή αν της λέει αυτά που έλεγε και σ’ εσένα για να μπορεί να κάνει ό, τι θέλει μ’ εσένα και με όποια άλλη διαθέσιμη. Μια από τα ίδια μου φαίνεται για κάποιο λόγο.
Το θέμα, όπως είπε και η Λένα, είναι τί θες εσύ, αυτός μια χαρά περνάει.
Μα δεν υπάρχει κάτι να διαχειριστείς, πέρα από τον εαυτό σου και τις δικές σου πράξεις φυσικά. Προφανώς ο συγκεκριμένος έκανε την επιλογή του, κάνε κι εσύ τις δικές σου και βρες έναν άνθρωπο που θα θέλει τα ίδια με σένα. Πάρε απόσταση και προστάτευσε τον εαυτό σου από μια κατάσταση που μόνο φθορά και ανασφάλεια θα σου προκαλέσει.
Μια ιδέα είναι να κρατήσεις μια στάση με την οποία να προστεύεις τον εαυτό σου και μαζί και έναν ακόμα άνθρωπο από τη συμμετοχή σε μια απάτη μη κάνοντας κάτι με κάποιον που έχει σχέση.
Σε δεύτερη φάση μπορείς να κάνεις κάτι με ανθρώπους που έχουν μάθει να φέρονται σαν να ανήκουν στο είδος, είτε θέλεις/θέλουν σχέση είτε όχι, για να είναι οι εμπειρίες σου πιο θετικές.
(Πάσο αν οι άνθρωποι έχουν ελευθερη σχέση, αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από αυτά που μας λες)
Καθε φορα μα κάθε φορα που ένας άντρας λεει να μωρε δεν ειμαι σε φάση για σχεση, εσύ θα το μεταφράζεις να μωρε δεν μου αρεσεις και τόσο για να κανω σχέση μαζί σου και θα πορευεσαι αναλόγως για να μην πληγωθεις, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν φταις εσύ σε κατι, δεν είναι οτι εκανες κατι λάθος, απλα συμβαίνει σε όλους οσο και αν δεν μας αρέσει.
Ή άνθρωποι που είχαν κακές προηγούμενες σχέσεις και ΟΝΤΩΣ δε θέλουν σχέση χωρίς να περνάνε δύσκολη περίοδο.
Είναι κάτι πολύ σύνηθες, συμβαίνει συνέχεια απλά αν συμβαίνει σε εμάς προσωπικά να μας απορρίψει κάποιος και μετά να κάνει σχέση μας ενοχλεί πολύ.
Αν η σύντροφος του είναι εκτός παρέας μια χαρά ευχέρεια έχει να ρίχνει έναν που και που και να μην το μαθαίνει αυτή από πουθενά (αν και σε “σχέση”).
Με εσένα θα ήταν πιο κομπλικέ το θέμα αν έχετε κοινό κύκλο.
Μπες στη θέση της όμως. Θα ήθελες να σου συμβαίνει αυτό?
Πάντως οι παραλίες με άμμο ειναι προτιμότερες απο πολλούς. :p
Ναι αλλα τα βοτσαλάκια είναι πιο εύκολα, δεν κολλανε πανω σου, δεν θολωνουν τη θαλασσα οταν αναμπουμπουλιάζονται και μένει διαυγής. Επίσης αν τα κοιταξεις προσεκτικά μπορεις να μαγευτείς με το σε πόσα διαφορετικα χρώματα βγαίνουν! team βοτσαλάκια!! 🙂
(και αμα ειναι ψιλά ψιλα, σου κανουν πολυ ωραιο γαργαλιστικό μασαζ στις πατουσες όταν περπατάς!)
Λατρεύω τις παραλίες με άμμο γιατί πως να το κάνουμε παιδιά κάποιες έχουμε ευαίσθητα πατουσάκια κ πιάνουμε οκτάβες της Κάλλας όταν περπατάμε πάνω σε πέτρες.
ΟΜΩΣ
αυτό το χράτσα χρούτσα στις παντόφλες,το γεγονός ότι η ρημάδα η άμμος θα μπει ΠΑΝΤΟΥ μέχρι κ μέσα στο αυτί και το αποκορύφωμα ειδικά σε διακοπές σε ξενοδοχείο μπορώ να βρω στα σεντόνια μου έστω κ έναν κόκκο άμμου είναι ικανά να με κάνουν να πω καλύτερα πέτρα ακόμα και αν ξέρω πως θα περπατάω πάνω της κ θα σιχτιρίζω ταυτόχρονα.
Θέλεις σχέση μαζί του κ αυτός δεν θέλει. On the long run δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν θα του αλλάξεις γνώμη πηγαίνοντας με τα νερά του. Κάνε χάρη στον εαυτό σου και φύγε μακριά απ όλο αυτό. Στην τελική έχει κοπέλα και φαντάζομαι δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση της…
αυτοί που δε θέλουν σχέση είναι αυτοί που σου λένε εμμέσως ότι θέλουν περιστασιακό σεξ και αν σου αρέσει. Δεν καίγονται για σένα, σε συμπαθούν αλλά δεν κόβουν φλέβα, θα ήθελαν να δουν και πως θα πάει η σεξουαλική χημεία. Εσύ, που έχεις ψηθεί για κάτι παραπάνω, για κάτι σοβαρό, στιβαρό και μακροχρόνιο, μένεις έκπληκτη από την ελαφρότητα των άλλων. Πιστεύεις ότι υπάρχει μια μαγική συνταγή για να το αποφύγεις, κάνεις κάτι λάθος, θα έπρεπε να κάνεις/πεις/ λειτουργήσεις διαφορετικά. Μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης με την “άλλη”, τη βλέπεις σαν εχθρό που σου πήρε το κελεπούρι. Δεν είμαστε με όλους… Διαβάστε περισσότερα »