Αγαπητή «Α, μπα»: Κανονικά δε θα ‘πρεπε να πετάει τη σκούφια του;

Πρόσφατα έστειλαν το αγόρι μου σε μια δουλειά βδομάδας στο εξωτερικό. Ήθελα κι εγώ να πάω αλλά μου έκοψε τη φορά όταν μου είπε ότι καλύτερα όχι σκ για να είναι με τους φίλους του και να πάω άλλη μέρα. Εγώ στεναχωρήθηκα και ξενέρωσα ταυτόχρονα καθώς ένιωσα ότι δεν τρελαινόταν να πάω κιόλας. Κανονικά δε θα έπρεπε να πετάει τη σκούφια του να πάω μαζί του;

– Ένα παράπονο το χω

«Κανονικά;» Δεν υπάρχει «κανονικά». Αυτό που υπάρχει είναι τι θέλεις από μια σχέση, και αν το παίρνεις. Θα μπορούσες να μην καίγεσαι να πας.

Από τα ελάχιστα που λες κάνω την υπόθεση ότι ο φίλος σου είναι ακόμα στη φάση ότι με τους φίλους διασκεδάζουμε και με τη «σχέση» είμαστε σοβαροί. Μπορεί να είναι παιδική ασθένεια, αλλά μπορεί να του μείνει μέχρι τα πενήντα. Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να ξέρει με τι είδους αγόρι θέλει να είναι.

Επίσης, για δουλειά δεν πάει; Γιατί έχετε πάρει όλοι σειρά λες και πρόκειται για διακοπές;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

53 points
Upvote Downvote

15
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
12 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
15 Συντάκτες σχολίων
ΠαπαρουναEvaμιμόζαΛένα Φουτσιτζήbozonio Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Lady E
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλέ τι δουλειά είναι αυτή που σε στέλνει ταξίδι στο εξωτερικό και έχεις χρόνο να διασκεδάσεις με φίλους και τη σχέση σου; Μου έχει τύχει να πάω στην άλλη άκρη του κόσμου και το μόνο που έχω δει είναι το εσωτερικό των ξενοδοχείων, και την πόλη μέσα από αυτοκίνητο που με πηγαινοφέρνει στους χώρους που πάω για δουλειά. Εγώ μάλλον ζω σε άλλο σύμπαν γιατί στα ταξίδια που έχω πάει πολλές φορές η μία – μιάμιση ωρα που έχω να γυρίσω στο ξενοδοχείο να κάνω κανα μπάνιο και να ξεκουραστώ μου φαίνεται τρομερή πολυτέλεια. Επίσης, δεν μπορώ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ… Διαβάστε περισσότερα »

Evil
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Evil

Η αλήθεια είναι οτι κράζουμε τη δουλειά του τύπου αλλά για ΣΚ μιλάει η κοπέλα. Κι εκεί όντως εφαγε άκυρο γιατι απ ότι φαίνεται θα πάνε οι φίλοι του..

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Αυτοί οι άντρες που διασκεδάζουν μόνο με τους φίλους πάντως,πέρα από μάστιγα είναι και οι ίδιοι που σου λένε δεν είμαι εγώ για σχέση, θέλω να περνάω καλά και να ζήσω τη ζωή μου θεωρώντας ότι αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο με την αντροπαρεα όταν βγαίνουν και κερνάνε σφηνάκια Μπελβεντέρε για να γυρίζουν ζάντα τα ξημερώματα σπίτι τους και να πουν ωραία περάσαμε και σήμερα.

μιμόζα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Χμ ναι, μόνο με την αντροπαρέα περνάνε καλά, αλλά όταν γυρνάνε ζέχνοντας ξύδια και τσιγάρα δεν τους χάλασε ένα κορίτσι στο σπίτι να έχει φροντίσει για το πρωινό που θα φάνε χανγκοβεριασμένοι. Σταδιάλα θυμήθηκα τον πρώην μου και συγχύστηκα.

Χορτοφάγος Καρχαρίας
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Πραγματικά, όταν κάνουμε επαγγελματικά ταξίδια, δουλεύουμε! Συνήθως και περισσότερες από οχτώ ώρες και μετά υπάρχουν και δείπνα πολλές φορές με τους πελάτες. Δεν είναι ρομαντικές αποδράσεις!

Velay
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Στην δουλειά μου πάντως, θεωρείτε αυτονόητο ότι κανένας δεν φέρνει το άλλο του μισό σε επαγγελματικό ταξίδι, γιατί δεν παιρνάει κανένας καλά, κυρίως ο εργαζόμενος, που πρέπει να διασπάσει το χρόνο/προσοχή στους συναδέλφους/συνεργάτες και στο άλλο του μισό που είναι εκεί για να κάνει διακοπές, ενώ ο άλλος δουλεύει. Και το άλλο μισό βαριέται κατά τη διαρκεια της μέρας (εκτός αν είναι ανεξάρτητο και κάνει τουρισμό) και το βράδυ, τα επαγγελματικά δείπνα, κτλ, είναι κι αυτά μέρος της δουλειάς, και ποτέ δεν ξέρει το άλλο μισό πότε να μιλήσει, τι να πει, να είναι απόλυτα ειλικρινής ή απλά επαγγελματικό, κτλ.… Διαβάστε περισσότερα »

Betty Boop
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να θέλει κανέναν σας, αλλά τι να σου πω κι εγώ!

selene
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“Από τα ελάχιστα που λες κάνω την υπόθεση ότι ο φίλος σου είναι ακόμα στη φάση ότι με τους φίλους διασκεδάζουμε και με τη «σχέση» είμαστε σοβαροί.”
αυτή η μάστιγα

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Γιατί πέσατε όλοι να τον φάτε ότι πάει για δουλειά και δεν πρέπει να έχει ούτε δευτερόλεπτο ελεύθερο; Υπάρχουν ταξίδια για δουλειά που σε απασχολούν 9-5, υπάρχουν αλλά που σε απασχολούν ακόμα λιγότερο γιατί πας για συγκεκριμένα μίτινγκ. Υπάρχουν συνέδρια που έχουν πρωινά ή απογεύματα ελεύθερα ή ωρες συνεδρίων που δε σε ενδιαφέρουν. Αλλά ακόμα και αν είναι από εκείνα τα ταξίδια που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είσαι πνιγμένος, το σ/κ είναι σίγουρα ελεύθερο και για αυτό μιλάει η κοπέλα. Νομίζω σχεδόν όλα τα ταξίδια αναψυχής που έχω πάει με τη γυναίκα μου τα τελευταία χρόνια ηταν κολλητά σε… Διαβάστε περισσότερα »

Σκιάς όναρ άνθρωπος
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Αν βρει χρόνο για διασκέδαση, δεν το θεωρώ τραγικό να θέλει να διασκεδάσει με τους φίλους του. Δεν ξέρω αν είμαι λάθος αλλά το θεωρώ πολύ δεσμευτικό, ασφυκτικό σχεδόν, το να θεωρείς δεδομένο ότι θα διασκεδάσει μαζί σου έξω. Ανάλογα βέβαια αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, δεν μπορείτε εσείς να κάνετε κάποιο άλλο ταξίδι μαζί; Οι φίλοι του φαίνεται να είναι κάμποσοι, άρα πιθανότερο είναι να περάσουν καλά τις ώρες που εκείνος θα δουλεύει ενώ εσύ θα πρέπει να περιφέρεσαι μόνη σου για ώρες. Όχι ότι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό αλλά μήπως αυτή είναι η σκέψη του; Ειλικρινά,… Διαβάστε περισσότερα »

Cloud on Toast
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Και εγώ θέλω τα ταξίδια του φίλου σου. Εγώ ξέρω μόνο σταθμό, αεροδρόμιο, ξενοδοχείο και αίθουσα συνεδρίασης. Αν δε το δωμάτιο μου και η αίθουσα συνεδρίασης είναι στο ίδιο ξενοδοχείο, μπορεί να μη δω το φως του ήλιου για 3 μέρες. Τωρα αν θέλει ο σύντροφός μου να έρθει, μπράβο του, αλλά δεν θα τον δω, εκτός οταν θα πλένουμε τα δόντια μας πριν τον ύπνο.

Karamouza
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Θα πανε οι φιλοι του η καμια φιλη του / συναδελφος που παιζει κατι απ τη δουλειά? Και ειναι οντως ταξιδι για δουλεια? Απλες καθημερινες αποριες…