Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί το 2020 υπάρχουν αγόρια που για να κάνου σεξ «πουλάνε έρωτα»;

Αισθάνονται καλύτερα όταν κάνουν σεξ με ερωτευμένες κοπέλες και μετά λένε «ΧΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ,χιχιχι σου έκλεψα την παρθενια», τι φάση; Αυτό τι είναι;

Την τελευταίες μέρες γίνεται πολύ λόγος στην σελίδα για την παρθενια και γενικά συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι πολύτιμο, αλλά είναι λογικό μια κοπέλα να φοβάται την πρώτη φορά και να θέλει να αισθανθεί ασφάλεια με αυτόν που το κάνει. Ωστόσο ανάγκη για σεξ έχουμε όλοι το ίδιο, όποτε δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος που υπάρχουν αγόρια το 2020 που για να κάνουν σεξ πουλάνε έρωτα. Αισθάνονται καλύτερα όταν κάνουν σεξ με ερωτευμένες κοπέλες και μετά λένε «ΧΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ,χιχιχι σου έκλεψα την παρθενια», τι φάση; Αυτό τι είναι; Ανωριμότητα; Σεξισμός;

Σου φαίνεται λογικό να φοβάται την πρώτη φορά μια κοπέλα και να θέλει να αισθανθεί ασφάλεια με αυτόν που το κάνει, αλλά δεν καταλαβαίνεις τον λόγο που υπάρχουν αγόρια που πουλάνε έρωτα;

Είναι λογικό να φοβάσαι την πρώτη φορά και να θέλεις να αισθανθείς ασφάλεια, αλλά δεν εννοείς απλώς αυτό, γιατί αν εννοούσες απλώς αυτό, δεν θα έλεγες «μια κοπέλα». Θα έλεγες «ένας άνθρωπος». Αυτό που λες «να αισθανθεί ασφάλεια», στις γυναίκες μεταφέρεται «πρέπει να υπάρχει συναίσθημα». Δεν μας λένε οι μανάδες μας «κόψε τον άλλον με το μάτι και να έχεις τεντωμένες κεραίες, και αν πει, κάνει ή υπονοήσει οτιδήποτε που σου φανεί περίεργο, σήκω φύγε αμέσως, ποτέ μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις». Ούτε στα κορίτσια, και φυσικά όχι στα αγόρια. Μακάρι να μας έλεγαν αυτό.

Η «ασφάλεια» που θέλει να νιώσει μια κοπέλα είναι η ασφάλεια που θα της δώσει ένας άντρας επειδή θα την ερωτευτεί, όχι επειδή είναι απλά ένας άνθρωπος. Έχουμε μάθει ότι αν υποστούμε βία, είναι επειδή απλώς έτσι είναι τα πράγματα, και για να μην υποστούμε βία, πρέπει κάποιος να μας ξεχωρίσει από τις άλλες και να μας αγαπήσει. Το «συναίσθημα» θα μας προστατέψει από τη βία, και όχι το βασικό μας ανθρώπινο δικαίωμα.

Αυτό ακριβώς μαθαίνουν και τα αγόρια, και γι’αυτό πουλάνε έρωτα το 2020 (παρεμπιπτόντως, γιατί μερικοί το βάζετε αυτό ως απόδειξη κάποιου επιτεύγματος; Είναι απλώς 2020.)

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

48 points
Upvote Downvote

21
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
12 Θέματα σχολίων
9 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
16 Συντάκτες σχολίων
αλουμινατηBarbie ζωντοχήρα😘Evey Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Επίσης έχουν μάθει ότι τα γυναικεία σώματα δεν υπάγονται στους συνήθεις κανόνες της βιολογίας οι οποίοι προφανώς αφορούν μόνο τα ανδρικά σώματα (βλ. π.χ., προ ημερών, την ερώτηση όπου σύντροφος κοπέλας δε θεωρεί φυσιολογικό να αυνανίζεται). Προσωπικά έχω μεγάλη απέχθεια για την προσφορά συναισθήματος για να πάρεις σεξ. Η πορνεία (δίνω χρήματα και παίρνω σεξ) είναι 1000% πιο τίμια συναλλαγή.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το “δίνω σεξ για να πάρω σέξ” δεν μας περναέι από το μυαλό;

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εμένα μου φαίνεται απόλυτα (φυσιο)λογικό και το έχω κάνει και όλα μια χαρά, πολύ τίμια “συναλλαγή”, για να το πω έτσι άκομψα. Πιάσε κουβέντα όμως με άντρες περί του ζητήματος και πάρε μπλοκάκι να σημειώνεις σκορ για την πιο μισογύνικη ατάκα. I dare you.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Το αφήγημα ότι οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη το σεξ, ή δεν το θέλουν και τόσο και το κάνουν μόνο ως αντάλλαγμα για να πετύχουν σχέση είναι ακόμα πολύ ισχυρό. Πολλοί άντρες, ακόμα και νέοι, δυσκολεύονται να δουν τη γυναικαε ίσους όρους όσο αφορά το σεξ. Για αυτούς το παραμύθι για να κάνουν σεξ είναι μονόδρομος, έτσι έχουν μάθει να σκέφτονται

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Συμφωνώ Mitsi. Όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν για να γίνουν μάνες (γνωστό και ως “προορισμός”) και οι άνδρες για να μην “τους τυλίξει καμιά καπάτσα σε μια κόλλα χαρτί” αυτό θα γίνεται. Για το ίδιο ακριβώς πράγμα εκείνοι είναι οι μάγκες και οι γυναίκες τσούλες.

Wolfcry
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Είναι απλώς 2020.”.

Αυτό ακριβώς.

Valia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε μάθει να βλέπουμε πώς μας βλέπει ο άλλος. Αλλιώς μας πλησιάζει, αλλιώς στέκεται δίπλα μας ένας άντρας που μας θέλει πραγματικά κι αλλιώς ένας που μας βλέπει σαν ένα ακόμη κρεβάτι.

Αποδημητικό Πτηνό
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εκτός από αυτό, καμιά φορά το βλέπουμε και το νιώθουμε αλλά κάνουμε πως δεν το βλέπουμε και ελπίζουμε ότι είναι αλλιώς τα πράγματα. Πολύ σωστό όμως το σχολιο!!

Valia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Κι όταν κάνουμε αυτό που λες είναι που ζούμε τα μεγαλύτερα δράματα, γιατί προσπαθούμε να βγάλουμε στον άλλον πραγματα που δεν έχει.
Ευχαριστώ ❤ Έχω φίλες που έχασαν χρόνια με άντρες που τις έβλεπαν σαν καβάτζα κι εκείνες νόμιζαν ότι πηγαίνουν για γάμο, γι’ αυτό πιστεύω ότι το βασικότερο είναι να καταλαβαίνουμε πώς μας βλέπει ο άλλος…

Evey
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Ναι! Ισχύει! Είναι συγκεκριμένα τα “σημάδια”. Αλλά …έχουμε φάει την παραμύθα των ταινιών αμάσητη.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Τα αγόρια πουλάνε έρωτα για να κάνουν σεξ ακριβώς επειδή είμαστε ΑΚΌΜΑ στο 2020. Το φεμινιστικό κίνημα άρχισε πριν από εκατό χρόνια. Μέχρι τότε για να κάνει ένας άντρας σεξ έπρεπε να παντρευτεί την γυναίκα, γιατί η κοινωνία επέτρεπε στις γυναίκες να κάνουν σεξ μόνο εντός του γάμου. Σήμερα, μετά από εκατό χρόνια, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο σημείο η κοινωνία να επιτρέπει στην γυναίκα να κάνει σεξ όχι μόνο εντός του γάμου αλλά και εντός της σχέσης. Σε διακόσια – τριακόσια χρόνια που θα έχει κατακτηθεί η πλήρης ισότητα των δύο φύλων, η κοινωνία θα επιτρέπει στις γυναίκες να… Διαβάστε περισσότερα »

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εδω και οι 30 somethings θα σου πουλησουν ερωτα και ας μην εισαι παρθενα, και θα σου ταξουν και θα σου πουν ενα σωρο μπουρδες που δεν τις εννοουν και ουτε εγω καταλαβαινω το λογο πραγματικα, απλα πλεον καταλαβαινω ποτε ο αλλος λεει αισχρα ψεματα…. Θεωρουν ισως επιτευγμα να κοροιδευουν γυναικες και να τις “καψουρευουν” θελουν να ειναι χειριστικοι, να σε κανουν να τους ερωτευτείς για να πουλανε μουρη στις αντροπαρεες οτι “α αυτη με γουσταρει παρα πολυ, ειναι ερωτευμενη μαζι μου και δεν μπορει να με ξεπερασει” τι να πω, δεν ξερω, χαιρονται να μετράνε επιτυχιες; χου νοουζ. Παντως… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτό. Η σε λιγότερο ενοχοποιητική φάση, κάποιοι συνάνθρωποι μας (για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς 😅)νιώθουν πιο εντάξει με τον εαυτό τους- σαν να θέλουν να πείσουν και τους ίδιους ότι ερωτεύτηκαν κ θέλουν σχέση, άρα δικαιούνται το σεξ, δεν πάνε επί τούτου μόνο. Το σεξ για το σεξ είναι ταμπού και για τους άντρες πολλές φορές.

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Απο ποτε ρε παιδια το σεξ για το σεξ ειναι ταμπου για τους άντρες; Εγω ειμαι της αποψης θες σεξ; αυτο, ξερο, σκετο; οκ πηγαινε σε καποια επαγγελματια, η οποια θα σου κανει ολα οσα θελεις, οπως τα θελεις, σιγουρα πολυ καλυτερα και τελειωσε η υποθεση. Ουτε θα σε παρει τηλ ουτε θα σ στειλει μηνυμα,Ουτε θα αναρρωτιεται αν εχετε σχεση, αφου τοσο πολυ σε πειραζει αυτη η συμπεριφορά . Αλλα οοοοοχι, ουτε αυτο τους κανει γιατι αφενως ειναι τσιπιδες και δε θελουν να πληρωσουν αφετερου ειναι και κομπλεξικοι μαλακες και θελουν να πουλανε μουρη οτι “πηδανε” γενικως χωρις να… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Βασικά είναι 2020, διαλέξτε από τι θα πάτε φάση, κι αντί να λέτε “μακάρι να βγει η χρονιά”, το λέτε και για καλό. Γιατί το λένε ψέμματα τα αγοράκια, αν υποθέσουμε ότι λένε ψέμματα, γιατί φαίνεται να έχεςι μια τυποποιημένη συμπεριφορά στο μυαλό σου, που δεν μπορεί να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο σε δύο περιστατικά, εγώ ας πούμε δεν έχω ακούσει χιχιχι σε κορόιδεψα – ποιος το λέει αυτό-; Γιατί μπορεί να θέλουν το κοριτσάκι και να τους έχουν πει οι καλοθελητές (μπαμπάδες, νονοί, μαμάδες, θειες, φίλοι/ες) “έτσι θα το ρίξετε” κι αυτοί μην έχοντας κρίση και εμπειρία μπορεί… Διαβάστε περισσότερα »

gore gore girl
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Γιατι οι γυναικες κινδυνευουμε πιο πολυ απο τη βια των ανδρων στην πατριαρχια κι επιζητουμε περισσοτερο την ασφαλεια, διαβασε ξανα την απαντηση της αμπα

kalis petra
Επισκέπτης
Συμμετέχων
kalis petra

Η ασφάλεια που εγώ θεωρώ απαραίτητη είναι η συναίνεση και το προφυλακτικό, όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από θρησκευτικά/κοινωνικά/κτλ πιστεύω του κάθε ανθρώπου. Αλλά σκεψου λίγο… πως παρουσιάζεται η πρώτη φορά για τα δυο φύλα, γιατί μέχρι και πρότινος (ή ακόμα και το μυθικό 2020 ), είναι αποδεκτό για έναν άντρα να ζήσει την πρώτη του φορά με μια σεξεργατρια αλλά για μια γυναίκα αυτό ούτε να το φανταστούμε μπορούμε;

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Λίγες δεκαετίες πριν οι γυναίκες πλήρωναν στην κυριολεξία για να αγοράσουν ένα γάμο. Έδιναν προίκα (χρήματα + περιουσία + είδη “προικός”) και έπαιρναν όνομα και μία θέση στην κοινωνία. Οι άνδρες από την πλευρά τους έδιναν το επώνυμό τους και έπαιρναν παρθενία (για να μην κολλήσουν αφροδίσιο και να μη μεγαλώσουν ξένα παιδιά) και τζάμπα δούλα για το σπίτι. Με τα κατάλοιπα αυτής της νοοτροπίας ακόμη παλεύουμε σήμερα.

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Για όσους δεν έχουν δει θα προτεινα την ταινία “ο οργασμός της αγελάδας”……..για το ροζ συννεφάκι περί περθενιας