Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί να παιδευτεί να με κερδίσει ενώ μπορεί να κάνει σεξ με άλλες;

Πιστεύω σε κάτι ανέφικτο;

Αγαπητή Α,μπα σε διαβάζω αυτα τα 2 χρόνια συστηματικά και αρκετές φορές συμφωνώ με τις απόψεις σου.Συγχαρητήρια για το ωραίο site σου! Τώρα θελω να μοιραστώ μαζί σου τον προβληματισμο μου. Λοιπόν είμαι 20 χρόνων και σπουδαζω σε μια σχολή που μου αρέσει πολύ στην Αθήνα και έχω κάνει και κάποιες φιλίες που ελπίζω να κρατήσω. Πριν απο 6 μήνες χώρισα απο το αγόρι μου με τον οποίο είχα σχέση 2 χρόνια επειδή με πιεζε και ζηλευε σε υπερβολικό βαθμό και αυτό δεν το άντεχα.Μετα από 2 μηνες απο τον χωρισμό μου , μου έστειλε ο φίλος μια φίλης μου που τον είχα δει μια φορά μόνο χωρίς να πούμε απο κοντά πολλά πολλά . Αρχικά χάρηκα γιατί εμφανισιακά μου άρεσε και τον.έβρισκα ενδιαφέρον μετά όμως από 4 μέρες που μιλουσαμε συνεχόμενα άρχισε με εμμεσο τρόπο να πηγαίνει την συζήτηση στο σεξουαλικο εγώ επειδή εκνευριστικά του το ξεκοψα με εμμεσο τρόπο και εκείνος μάλλον κατάλαβε ότι δεν θέλω από αυτόν μόνο αυτό έτσι διαβασε το μήνυμα μου και δεν απάντησε ποτέ!Δεν εννοώ ότι ήθελα σχέση άλλωστε είχα χωρίσει πρόσφατα ήθελα απλα να μιλάμε να γνωριστούμε και αμα προχωρουσε μετά απο κάποιους μήνες να γινόταν κατι. Στεναχωρηθηκα αρκετά γιατί πίστευα και ήθελα να μου πει να βγούμε έστω μια φορά για καφε να γνωριστούμε αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να του δώσω κάποιες ελπίδες εστω και ψεύτικες για να συνεχίσουμε να μιλάμε μπας και γνωριστούμε .Από τότε που έγινε αυτό απογοητευτηκα αρκετά γιατί νόμιζω ότι είμαι αρκετά ρομαντική για τα δεδομένα της κοινωνίας και πιστεύω ότι τα περισσότερα αγόρια θέλουν κυρίως αυτο τουλάχιστον μέχρι την ηλικία τον 27-28.Αναρωτιέμαι μήπως σκέφτομαι παλιομοδητικα; Έχουν αλλάξει τα πράγματα γυρω μου και εγώ πιστεύω σε κάτι ανεφικτο; Στον μεγαλο έρωτα εννοώ. Απλά θέλω να βρω κάποιον που θα παμε σιγά σιγά.Σκέφτομαι όμως γιατί κάποιος να παιδευτει να με κερδίσει ενώ του δίνεται το σεξ απο αρκετές κοπελες της ηλικίας μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; Φοβάμαι μήπως μείνω αρκετό καιρό μόνη μέχρι να βρω κάποιον τέτοιον άνθρωπο. Βέβαια υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις μέσα στον κανόνα δεν λέω ότι όλοι οι αντρες είναι έτσι! Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Ελπίζω να μου απαντήσεις.

Αγάπη

Δεν ξέρω αν η λέξη «παλιομοδίτικα» είναι η κατάλληλη, σίγουρα δεν είναι το «ρομαντικά» η κατάλληλη. Γιατί είναι ρομαντικό να περιμένεις μήνες (όπως σε μυθιστόρημα βικτωριανής εποχής) για να «γνωριστείς», γιατί δεν είναι ρομαντικό να θέλεις να γδύσεις τον άλλον στο πρώτο ραντεβού;

Να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις και να ψάξεις μέχρι να το βρεις. Αυτό το εννοώ 100%. Αλλά παράλληλα, πρέπει να αναλύεις τι θέλεις, και ακόμη πιο σημαντικό, ΓΙΑΤΙ το θέλεις. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να γνωριστείς πριν κάνεις σεξ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, και δεν μας λες, και προσπερνάς χωρίς καν μια αναφορά, είναι: εσύ, δεν θέλεις να κάνεις σεξ; Πώς ξέρεις ότι όποιον και να συναντήσεις, θα θέλεις να περάσουν μήνες πρώτα; Πώς αποκλείεις ότι δεν θα σε χτυπήσει η επιθυμία κατακούτελα με κάποιον, χωρίς να σε νοιάζει αν ταιριάζετε, ή επειδή ξέρεις πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ταιριάζετε, μετά από μισή ώρα κουβέντας; Ξέρεις, στις ανθρώπινες σχέσεις όλοι συνδυασμοί είναι πιθανοί. Άλλο να έχω μια καλή ιδέα για το τι είδους άνθρωπο θέλω, άλλο να έχω ένα συγκεκριμένο τελετουργικό μέχρι να φτάσω στο σεξ. Το πρώτο είναι τα στάνταρ σου. Το δεύτερο είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι ο σωστός τρόπος για να ξεχωρίσεις τον άνθρωπο που θέλεις, βάζοντας ως πύλη το σεξ. Αυτό, δεν σε βοηθάει. Δεν θα καταλάβεις το ποιον ενός ανθρώπου από το πόσο περιμένει μέχρι να κάνει σεξ μαζί σου. Αυτό κάνει το σεξ μέσο συνδιαλλαγής, σαν αντίτιμο, και την δική σου επιθυμία, ανύπαρκτη.

Οι κοπέλες που δεν είναι σαν κι εσένα δεν «δίνουν» σεξ, το σεξ δεν «δίνεται». Δεν το έχει ο ένας (η γυναίκα) για να το δώσει στον άλλον (στον άντρα) υπό προϋποθέσεις. Είναι κάτι που πρέπει να γίνεται όταν και οι δυο θέλουν να δώσουν και να πάρουν, ταυτόχρονα.

Οι ψεύτικες ελπίδες είναι ακόμη χειρότερη ιδέα, γιατί τότε πραγματικά και πέρα από κάθε ηθική απόχρωση χρησιμοποιείς το σεξ ως αντίτιμο για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, και καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις ότι προσπαθείς να κάνεις. Θα το πω σύντομα, αλλά είναι κάτι που θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από μέρους σου, θα είναι το ταξίδι της ζωής σου. Πρέπει να παραδεχτείς ότι είσαι σεξουαλικό ον και να μη ντρέπεσαι γι αυτό. Τότε θα καταλάβεις πότε θέλεις να κάνεις τι με ποιον, και γιατί.

(Ποτέ μα ποτέ μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις, έτσι; Το θεωρώ αυτονόητο, αλλά ας το γράψω για σιγουριά.)

in

Αξιολογήστε το άρθρο

57 points
Upvote Downvote

26
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
13 Θέματα σχολίων
13 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
16 Συντάκτες σχολίων
ConsciousnesslogladyMafaldaCaseSensitive Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μύθοι που πρέπει να καταρρίψουμε: 1) “Τα περισσότερα αγόρια μέχρι τα 27-28 θέλουν κυρίως σεξ”. 2) Οι γυναίκες χωρίζονται στις “ρομαντικές” και σε αυτές που “δίνουν σεξ”. 3) “Έχω χωρίσει πρόσφατα, άρα προφανώς δε θέλω σχέση”. 4) “Άλλο αγάπη και άλλο σεξ” 5) “Οι άντρες διεκδικούν το σεξ, οι γυναίκες επιλέγουν ή θα το “δώσουν”. Αυτό με κίνδυνο να τις πουν μία από τις δύο λέξεις από πι (στη δεύτερη περίπτωση “παλιομοδίτισσες”)” Το δεύτερο σκέλος του 5, δυστυχώς, δεν είναι και τόσο μύθος, όντως μπορεί να χαρακτηριστούμε έτσι, αλλά, ευτυχώς, κάποιες δε μας νοιάζει καθόλου. Αν σταματήσει κι εσένα να… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Για να καταρριφθεί ο μύθος νούμερο 2, θα πρέπει μια γυναίκα όταν την ρωτάει ο άντρας της για το σεξουαλικό παρελθόν της, να λέει την αλήθεια: ούτε ψέματα να λέει, ούτε μυστικά να κρατάει. Για να καταλάβει ο άντρας ότι η γυ

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Συνεχίζω το σχόλιο: Για να καταλάβει ο άντρας ότι η ίδια γυναίκα που σήμερα θέλει από αυτόν σχεση, γάμο και παιδιά παλιότερα ήθελε από άλλους άντρες σεξ.

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Επίσης να του πει την αλήθεια πως παλιότερα δεν της άρεσαν οι μπάμιες και τώρα τις τρώει 1 φορά την εβδομάδα

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

χαχαχαχαχ

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Αν ο άντρας σου θεωρεί ότι όποιος τρώει μπάμιες είναι ανήθικος άνθρωπος, τότε, ναι, πρέπει να του πεις ότι παλιότερα έτρωγες μπάμιες, για να είσαι εντάξει απέναντι του.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Δεν καταλαβαίνω τη συλλογιστική σου. Δηλαδή ο μύθος ότι οι γυναίκες χωρίζονται σε “δύσκολες” και “εύκολες” συντηρείται από το να επιλέγει κάποια να κρατήσει “μυστικό” τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων της;

Νόμιζα ότι το τι μοιραζόμαστε και τι όχι είναι προσωπικό δικαίωμα και δεν “αποδεικνύει” τίποτα.

Και ειδικά το να πιστεύουμε ότι το νούμερο αποκαλύπτει το οτιδήποτε για κάποιον είναι μέρος του προβλήματος.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Φυσικά και είναι ένας από τους λόγους που συντηρείται ο μύθος! Πόσους παντρεμένους άντρες δεν ακούμε να το παίζουν μάγκες γιατί αυτοί παντρεύτηκαν ένα καλό κορίτσι με σχεδόν μηδαμινό σεξουαλικό παρελθόν και που δεν ήταν ποτέ σαν τα κακά κορίτσια που πηγαίνουν με τον ένα και με τον άλλο.

loglady
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Καμία δεν είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει οτιδήποτε στον οποιονδήποτε, ειδικά όταν υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η περιέργεια του οποιουδήποτε οφείλεται στην επιθυμία να την κατατάξει κάπου συγκεκριμένα.
Καμία μεμονωμένη γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να αποτελέσει ζωντανό ‘μάθημα’ για την εκπαίδευση ανδρών που σκέφτονται με τέτοια δίπολα.
Δεν είμαστε υποχρεωμένες να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή για να διδαχθούν κάτι από αυτή οι άνδρες του περιβάλλοντός μας.
Η μόνη μας υποχρέωση, σ’ αυτό το πλαίσιο, είναι ίσως η αυτοπροστασία: δεν δίνουμε σε κακόβουλους πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον μας.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Αν την ερώτηση για το σεξουαλικό σου παρελθόν σου την κάνει ο μέλλων σύζυγος σου, ούτε σε αυτόν θα πεις την αλήθεια; Είναι και αυτός εν δυνάμει επικίνδυνος να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές εναντίον σου; Αν είναι έτσι, γιατί τον παντρεύεσαι;

loglady
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Με κάλυψε η Μαφάλντα γενικά. Αφού ρωτάς εμένα, θα σου πω ότι ο μέλλων σύζυγός μου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μου έκανε ποτέ αυτή την ερώτηση, μεταξύ άλλων και γιατί θα είχε ήδη τις πληροφορίες, μάλλον. Η συγκεκριμένη ερώτηση, θέλω να πω, με τον τρόπο που τίθεται, σε προϊδεάζει για τα κίνητρα του άλλου. Κάποιος που ενδιαφέρεται να μάθει για το σεξουαλικό παρελθόν του συντρόφου του σε αριθμούς, δεν το κάνει από απλή περιέργεια. Ακόμη κι αν δεν το παραδεχτεί, αυτή η ερώτηση τίθεται με στόχο να δοθεί μια πληροφορία, βάσει της οποίας αυτός που ρωτάει θα κατηγοριοποιήσει εκείνον… Διαβάστε περισσότερα »

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

“Πόσους παντρεμένους άντρες δεν ακούμε να το παίζουν μάγκες γιατί αυτοί παντρεύτηκαν ένα καλό κορίτσι με σχεδόν μηδαμινό σεξουαλικό παρελθόν και που δεν ήταν ποτέ σαν τα κακά κορίτσια που πηγαίνουν με τον ένα και με τον άλλο.” Και γι’αυτό φταίνε οι γυναίκες τους που θεωρήσαν το προσωπικό τους παρελθόν… προσωπικό; Δηλαδή αν όντως μια γυναίκα δεν έχει πάει με άλλον πριν τον άντρα της κι ο άντρας το παίζει μάγκας για τους ίδιους λόγους, τότε φταίει η γυναίκα που δεν πήγε με πολλούς; Είναι πάρα πολύ απλό: Αν ο άντρας μου θεωρεί ανήθικο για μια γυναίκα να πηγαίνει με… Διαβάστε περισσότερα »

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Ειδικός

Νιώθω ότι σήμερα τρεις 16χρονες έστειλαν τις μισές ερωτήσεις.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ουφ. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Καταρχάς ναι θα συμφωνήσω ότι το να σου πηγαίνει τη συνομιλία στο μεσσεντζερ στο σεξουαλικό τύπος που δεν ξέρεις είναι ντεκαυλε. Κάτσε άνθρωπε μου να βγούμε και άμα υπάρχει χημεία τα βγάζουμε τα μάτια μας. Οπότε καλά έκανες και το ξεκοψες αλλά όχι για τους λόγους που νομίζεις. Συνήθως όταν αρχίζουν σεξουαλικά υπονοούμενα σε συνομιλίες χωρίς να έχετε γνωριστεί το κάνουν ως βοήθημα για τη χειρωνακτική τους εργασία, γι’αυτό όμως υπάρχουν και οι τσόντες και γι’αυτό σε αγνώστους μην το δέχεσαι.( Αν ειναι το αγόρι σου και έχετε τέτοιου είδους συνομιλίες όταν δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

{… αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να του δώσω κάποιες ελπίδες εστω και ψεύτικες για να συνεχίσουμε να μιλάμε μπας και γνωριστούμε …} Να κάνω μία ερώτηση, γενικά, όχι αποκλειστικά για το κορίτσι της ερώτησης: Γιατί όταν ένας άντρας λέει: {Θα υποσχεθώ στην γυναίκα σχέση για να κάνω σεξ μαζί της.} αυτό θεωρείται ανήθικο, ενώ όταν μια γυναίκα λέει: {Θα υποσχεθώ στον άντρα σεξ για να κάνω σχέση μαζί του.} αυτό θεωρείται ηθικό από την κοινωνία; Μάλλον γιατί, δυστυχώς, η κοινωνία μας θεωρεί ανήθικο το σεξ και όχι το ψέμα.

Αγριομολόχα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα, ηθικής. Αυτό που βλέπω και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι η γυναίκα βγαίνει “χαμένη”.
Ο άντρας τάζει σχέση για να κάνει σεξ και μόλις κάνει την δουλειά του, παρατάει την γυναίκα. Από την άλλη, η γυναίκα κάνει σεξ με τον άντρα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι αν του “κάτσει”, θα της ορκιστεί αιώνια πίστη και θα ζήσουν για πάντα μαζί στη νεραϊδοχώρα.
Ελπίζω αυτά τα παραδείγματα να είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας.

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

“… και αμα προχωρουσε μετά απο κάποιους μήνες να γινόταν κατι” Προφανώς κάνεις ότι θέλεις, αλλά δηλαδή τι θα κάνατε αυτους τους κάποιους μήνες? Πόσους καφέδες θα πίνατε? Πόσο να γνωριστείς με έναν (ερωτικό) συντροφο άμα δεν κάνεις σεξ? Μακάρι να βρεις καποιον που να ταιριάζετε σε αυτό, αλλά δε νομίζω πως είναι ζήτημα ηλικίας, και σίγουρα δεν προκειται για φωτεινή εξαίρεση. Δεν είναι κάτι βρώμικο/κακό το σεξ ωστε να υποτιμούμε αυτούς που το θεωρούν σημαντικό και το επιδιώκουν. Μπορούν παράλληλα να είναι ρομαντικοί, ευγενικοί, ενδιαφέροντες, ειλικρινείς, αστείοι, έξυπνοι και οτι άλλο μπορεί να έχει κάθε άνθρωπος στο μυαλο του… Διαβάστε περισσότερα »

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

μιλούσατε επί τέσσερις μέρες συνεχόμενα, ώσπου, εμμέσως πλην σαφώς, ο ένας έκανε μια πρόταση και η άλλη την απέρριψε και τέλος. Και μπράβο του που πήρε το μήνυμα και δεν έγινε πιεστικός. Πόσο πιο ξεκάθαρα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα; τι παραπάνω θα σου προσέφερε μια έξοδος; εκτός αν η απόκρουσή σου ήταν κίνηση τακτικής (όπως οι ψεύτικες ελπίδες) που δε σου βγήκε και λυπάμαι αν έμαθες να σκέφτεσαι έτσι, πέταξέ τα από πάνω σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σ’αυτές τις ηλικίες όλοι εμπειρίες θέλουμε / χρειαζόμαστε για να βρούμε το δρόμο μας και δε χρειάζεται κανείς να παιδευτεί… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

{… Σκέφτομαι όμως γιατί κάποιος να παιδευτει να με κερδίσει ενώ του δίνεται το σεξ απο αρκετές κοπελες της ηλικίας μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; …} Ελπίζω αυτό να μην το λες κατηγορώντας τις συνομήλικες σου που κάνουν εύκολα σεξ. Γιατί, ξέρεις, μπορεί τώρα να μην θέλεις να κάνεις εφήμερο σεξ, ίσως όμως αργότερα στην ζωή σου κάποια στιγμή να θελήσεις κάτι τέτοιο, και τότε σίγουρα δεν είναι θα θέλεις κι εσύ να σε κατηγορούν οι άλλες κοπέλες.

Μαριάννα Θ.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα social media ποτέ ως φλερτ (λόγω ηλικίας) οπότε μπορεί να πω και μπούρδα αλλά μήπως δε σε «φτιάχνει» αν δεν νιώθεις-μυρίζεις-αγγίζεις τον άλλον από κοντά και σου φαίνονται, ως εκ τούτου, άτοπες οι σεξουαλικές συζητήσεις μέσω μηνυμάτων με κάποιον που έχεις δει βρεθεί από κοντά καλά-καλά; Βέβαια από την άλλη λες αυτό το «αφού περάσουν κάποιοι μήνες να γίνει κάτι» που -αν και υποστηρίζω το δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες, όποτε θες- είναι λίγο ασυνήθιστο γιατί, συνήθως , αν σε ελκύει κάποιος και θέλεις να τον βάλεις κάτω που λένε, για ποιο λόγο να περιμένεις… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Δεν νομίζω να έχασες τίποτα σπουδαίο που δεν προχώρησες με τον νεαρό.
Θέλεις μόνο sex, όπως είναι δικαίωμά σου ? Λες ναι σε όποιον σου το προτείνει και σου αρέσει, εννοείται, και όλα καλά.
Θέλεις σχέση ? Όταν βλέπεις τέτοια πεσίματα, που δεν πολυγουστάρεις κιόλας, τα αγνοείς. Στα 20 έχεις απίστευτα περιθώρια για να μη γίνεσαι θύμα κανενός.

Lenalu
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πρέπει να πώ ότι τη σημερινή νεολαία την είχα για πιο απελευθερωμένη σε τέτοια θέματα Εγώ πάλι ( ηλικιακά στο ημίχρονο ) θυμάμαι τον 16χρονο εαυτό μου με αφυπνισμένες σεξουαλικές επιθυμίες να ακούει σχόλια του στιλ « αυτός καλέ θέλει μόνο να σε πηδήξει» και να αναρωτιέμαι « γιατί είναι τόσο κακό αυτό; ( αν το θέλω και εγώ;)» Από την άλλη κάτι θείες σε συζητήσεις « Α εγώ του το έκοψα το κάθε μέρα. Δυό φορές τη βδομάδα και πολύ του « ή « μεχρι να πάρω καινούργιο σαλόνι τέρμα το κοκό( sic!)» Κορίτσι μου διάβασε πολύ προσεκτικά ότι… Διαβάστε περισσότερα »

hanomai giati remvazo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Γέλασα με τις θειές και το κοκό! Όμως πολλές γενεές γυναικών γαλουχήθηκαν με το παραπάνω σκεπτικό. Αφαιρεί από την Λυσιστράτη όλη την αίγλη της (αν και εκεί η αποχή από το κοκό έγινε για καλό σκοπό!)