Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί δεν λένε να καταλάβουν ότι μου αρέσει το σεξ της μιας βραδιάς;

Τόσο απλά

Μου αρέσει το σεξ της μιας βραδιάς. Αλλά ξενερώνω γιατί ακούω κάποια αγόρια να θεωρούν ότι αυτό το σεξ είναι κάτι που πρέπει να αποσπάσουν από κάποια μεθυσμένη ή ότι τέτοια κοπέλες είναι τσουλάκια. Δεν θέλω να κάνω σεξ με κάποιον και να θεωρεί ότι έπρεπε να με μεθύσει ή να με “ψήσει” για να το κάνω μαζί του. Το θέλω και το κάνω. Μου αρέσει το σεξ με κάποιον που μου αρέσει εμφανισιακά όπως αρέσει και σε αυτούς. Γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν και να θεωρούν ότι τους κάνω χάρη ή ότι το κατέκτησαν; Ξέρω γιατί βασικά. Αλλά με κάνει να νιώθει “ένοχη” και “θύμα”. Ενώ ξέρω ότι δεν θα έπρεπε.

-Μπερδεμένη

Ε, τότε, προσπάθησε να σου αρέσει το σεξ μιας βραδιάς με ανθρώπους που σου αρέσουν εμφανισιακά και έχουν την ίδια άποψη με σένα για το σεξ της μιας βραδιάς.

Επειδή είναι εφήμερο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ποιοτικό 😊

Και παρά το χαμογελάκι, δεν αστειεύομαι καθόλου. Διάλεγε τις συναναστροφές σου με πιο αυστηρά κριτήρια, όσο σύντομες κι αν είναι. Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

65 points
Upvote Downvote

18
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
8 Θέματα σχολίων
10 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
12 Συντάκτες σχολίων
TokyoΚαραβάνeyesneverliechico Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

{…αυτό το σεξ είναι κάτι που πρέπει να αποσπάσουν από κάποια μεθυσμένη…} {Δεν θέλω να κάνω σεξ με κάποιον και να θεωρεί ότι έπρεπε να με μεθύσει…για να το κάνω μαζί του.} Άρα όλα αυτά τα αγόρια θεωρούν ότι το να βιάσουν μια κοπέλα είναι οκ. Γιατί, αν κάνεις σεξ με κάποιον που είναι μεθυσμένος, άρα δεν είναι σε θέση να δώσει την συγκατάθεση του, πρόκειται για βιασμό. Στο επόμενο αγόρι που θα σου το πει αυτό, ρώτησε τον: {Αν εσύ ένα βράδυ μεθύσεις, και το άλλο πρωί ανακαλύψεις ότι την ώρα που ήσουν μεθυσμένος σου έκανε σεξ ένας άντρας,… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Και κάτι ακόμα: Δηλαδή, με την ίδια λογική, αν εγώ πχ περπατάω στον δρόμο, μου πέσει ξαφνικά η πίεση και λιποθυμήσω, μπορεί ένας περαστικός άντρας να με βιάσει όσο είμαι αναίσθητη, δεν τρέχει τίποτα, σωστά;

Μάνα Κουράγιο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Πολύ σωστό

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Φωτεινή εννοείται οτι το σεξ χωρίς συγκατάθεση είναι βιασμός κι αν μια κοπέλα βρεθεί σε κατάσταση πλήρους μέθης ειναι βιασμός όμως εδώ νομίζω οτι εννοεί να είναι κάπως μεθυσμένη (η μέθη έχει διάφορους βαθμούς) για να είναι πιο χαλαρή και να συμφωνήσει πιο εύκολα να κάνει σεξ. Δεν δικαιολογώ αυτή την τακτική και μου φαίνεται ποταπή απλά καλό είναι να διαχωρίζουμε τους βιαστές και να μην τσουβαλιάζουμε αναυθέρετα όλους τους άντρες

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

You miss the point again. Δε λέει αυτό. Το να κάνεις σεξ μεθυσμένη δεν είναι βιασμός, επίσης το μεθυσμένη έχει πολλά επίπεδα. Απλώς είναι πιο πιθανό να είσαι πιο χαλαρή με λιγότερες αναστολές και ταμπού. Άλλο να σε εξαναγκάσει ή να είσαι λιπόθυμη, άλλο να έχεις χαλαρώσει. Οι άνδρες θεωρούν ότι ο ρόλος της γυναίκας είναι να αρνείται το σεξ και εκείνοι να πρέπει να τις δελεάσουν/ξεγελάσουν για να το πετύχουν. Όχι να τις βιάσουν. Μη παραποιούμε την πραγματικότητα. Για όνομα δηλαδή. Κατανοώ τις ανησυχίες σου αλλά κάνεις τη τρίχα τριχιά βρε παιδί μου κι από ένα θέμα, με κάποιο… Διαβάστε περισσότερα »

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Φωτεινή δεν αναφερόμαστε στον Turner Block.
Η αποστέλλουσα την ερώτηση αναφέρεται στο γνωστό τελετουργικό των περιστασιακών συνευρέσεων (εν Ελλάδι) “θα πιούμε δυό-τρία ποτά, ώστε αφενός να μην πει κάποιος την κοπέλα τσουλάρα, αφετέρου αν το μετανιώσουμε το πρωί να μπορούμε να πούμε ότι έφταιγε το μεθύσι. Κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.”
Εξ ου κι η απάντηση της λέει “¨ε τότε βρες ανθρώπους που δεν σκέφτονται με όρους του άνωθεν τελετουργικού.”.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

(και) Αυτά μας κάνει η πατριαρχία. Ορθά τέθηκε στην απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι εκτός Ελλάδας μπορείς πιο εύκολα να βρεις μία ανοιχτή και πιο αυθεντική άποψη στο θέμα με λιγότερα ταμπού και κόμπλεξ. Οι περισσότεροι Έλληνες άνδρες μέχρι και σήμερα δε μένουν καν μόνοι τους πριν το γάμο ή τη συγκατοίκηση, δεν είναι ανεξάρτητοι (να ξέρουν να μαγειρεύουν, να κάνουν δουλειές, να μη κρέμονται από τον ποδόγυρο της μαμάς κοκ) ούτε αντιμετωπίζουν τις γυναίκες γύρω τους ίσα με εκέινους (μαμά, αδερφές, ξαδέρφες). Μιλάμε για ένα πρότυπο που αν του κάτσεις σε θεωρεί πόρνη, αν δε του κάτσεις ντίβα και… Διαβάστε περισσότερα »

Tokyo
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Tokyo

Πολύ σωστή η Αφροδίτη!

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Μα δεν πρέπει να μας αρέσει το σεξ.Δεν το ξέρεις;Το ξέρεις.Όπως έχεις επίσης καταλάβει,ότι αυτό που διεγείρει κάποιους,όχι μόνο σεξουαλικά,αλλά και σαν τόνωση του εγωισμού και του ανδρισμού τους,είναι η επιβολή εξουσίας,η ταπείνωση κι όσο χοντρό κι αν ακούγεται ο βιασμός.Αν εσύ συναινείς,τι να το κάνουν;Είσαι τσουλάρα,που θα το έκανες με όλους,και άρα δεν κερδίζουν τίποτα.Εκτός από το να συμβάλουν στον παραπέρα εξευτελισμό σου,που κι αυτό μπορεί να είναι δελεαστικό.Και τσουλάρα να μην είσαι,έχεις έλεγχο στο σώμα σου και τις επιθυμίες σου.Σαν να τους τα παίρνεις σύριζα και να τους τα δίνεις πακέτο για το σπίτι.Δυστυχώς υπάρχει αυτό.Και δεν το… Διαβάστε περισσότερα »

Charyvdi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το να σου αρέσει το συναινετικό σεξ της μια βραδιάς, δεν έχει τίποτα το περίεργο ή επικίνδυνο (υπό προϋποθέσεις και εδώ μιλάει η προσωπική μου πείρα). Το να μη βάζεις φραγμούς όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνο, ίσως όχι τόσο σωματικά (που κι αυτό παίζει) όσο για τον ψυχισμό σου. Εαν όλοι οι άνδρες που πας μαζί τους νομίζουν ότι πρέπει πρώτα να σε μεθύσουν ή εάν όλοι είναι στη φάση “εντάξει μωρέ, χάρη της κάνουμε”, θα σε βάλει, όπως και σε έβαλε, σε διαδικασίες που κανονικά δε θα έπρεπε. Το σώμα σου είναι δικό σου μεν, έχεις το δικαίωμα να… Διαβάστε περισσότερα »

Α-μπα-λη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ στη θέση σου δεν θα θεωρούσα ότι είναι τόσο σημαντικό να τους πείσω για κάτι. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη τους, δεν είναι η δίκη σου! Φρόντισε απλά με τη στάση σου να μην ακυρώνεις τις απόψεις σου κι όλα καλά θα πάνε 🙂
Κι εννοείται πως δεν «κοιμάσαι» με τέτοιους τύπους γιατί είναι σαν καταβαθος να το αποδέχεσαι. (Aka κανεις δεν θα έκανε σεξ με κάποιον που δεν εκτιμάει εκτος κι αν ήταν πιωμενος…και δεν θες ούτε το ένα ούτε το άλλο 😀😀 )

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι δικαίωμά σου και καπέλο σου να συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις, στην περίπτωση σου να πηγαίνεις με αγνώστους που έχεις γνωρίσει σε κάποιο μπαράκι, υποθέτω, για μια βραδιά. Δεν μπορείς όμως να κάνεις τον άλλο, τον οποιοδήποτε άλλο, τον παρτενέρ σου, να σκεφτεί όπως εσύ θέλεις. Τι να κάνουμε, η ζωή δεν είναι όπως εμείς επιθυμούμε, αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα. Και οι άλλοι, κάποιοι άλλοι, μας βλέπουν όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως θα θέλαμε εμείς. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, τι να κάνουμε. Εγώ θα πρόσθετα ότι ίσως θα πρέπει να είσαι και πιο υποψιασμένη στις… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Συμφωνώ μαζί σου, ως προς την κρίση του σεξ μιας βραδιάς για άντρες και γυναίκες. Για να διαχωρίσω τη θέση μου, εγώ δεν το κάνω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το κρίνω, Η ερώτηση που έχω να σου κάνω είναι, γιατί σε απασχολεί πως το βλέπουν οι άλλοι;Οι άντρες;Αφού ούτως ή άλλως τα κριτήρια είναι αμιγώς καβλονιακά (δεν το υποτιμώ καθόλου) γιατί σε νοιάζει η γνώμη τους και προς τι ο ανταγωνισμός, ότι αυτοί νομίζουν το ένα , ενώ εσύ νομίζεις το άλλο; Κι εσύ βγάζεις συμπεράσματα γι αυτούς, άρα και αυτοί έχουν το ίδιο δικαίωμα. Δε νομίζεις;

eyesneverliechico
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ανοίγετε μια μεγαααλη κουβέντα τώρα. Θεωρητικά ναι δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να κανονίζει ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν για να το πω ωμά. Θεωρώ οτι πρέπει να έχεις αποδεχτεί τι θέλεις και να το διεκδικείς έτσι ώστε κανένας να μην σε θεωρήσει εύκολη ή τσουλάκι. Απο τη στιγμή που είσαι σίγουρη & συνειδητοποιημένη για τον εαυτό σου δεν θα σε πειράζουν τα σχόλια κανενός

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Να προσθέσω κάτι; Πράγματι η συνειδητοποίηση κάνει την διαφορά, ωστόσο και σ’αυτήν υφίστανται στάδια με βάση παραμέτρους όπως 1.η ηλικία. Αλλιώς είσαι στα 20 που δεν ξέρεις πού πάνε τα τέσσερα κι αλλιώς στα 40 που έχεις διαγράψει μια πορεία ζωής) 2. το ανήκειν στην ομάδα. Η ομάδα θα σε κάνει πολύ άμεσα και πολύ γρήγορα να αντιληφθείς ότι θα έχεις συνέπειες αν δεν εντάσσεσαι στις δικές της τελετουργίες και αντιλήψεις, όσο συνειδητοποιημένη κι αν είσαι εσύ ατομικά. Θα πρέπει να έχεις την ελάχιστη ανάγκη ανήκειν για να το ξεπεράσεις αυτό, κι αυτό είναι κάτι σχεδόν αδύνατον στα 20, που… Διαβάστε περισσότερα »

eyesneverliechico
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δηλαδή να πηγαίνει με τα νερά της εκάστοτε ομάδας? Εξηγείστε μου λίγο την 2η παράμετρο

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Πολύ ευχαρίστως. Όχι, δεν προτείνω να πηγαίνει με τα νερά της εκάστοτε ομάδας. Ωστόσο αυτό το λέω με την εμπειρία και την αυτογνωσία των σχεδόν 50 ετών κι όχι των 20. Στα 20, εποχή φοιτητοπαρέας και σχολειοπαρέας ακόμη, κάποιος που διαφέρει από την ομάδα, θα πρέπει αναγκαστικά, αν θέλει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και να μην παίζει θέατρο του παραλόγου, να δεχθεί ότι θα είναι λίγο έως πολύ εκτός ομάδος. Θα είναι σόλο, lone wolf. Το στάδιο του lone wolf όμως είναι πάρα πολύ σκληρό, όπως ξέρουν όλοι οι έφηβοι ενστικτωδώς, ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον και… Διαβάστε περισσότερα »

Tokyo
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Tokyo

Όχι η λύση δεν είναι να πας με τα νερά της εκάστοτε ομάδας. Αλλά ούτε είσαι έτοιμη στα 20 κάτι σου να παίρνεις ψύχραιμα την κριτική, την ηθικολογία, μέχρι και το βρίσιμο απο φίλους και φίλες και τον γενικότερο περίγυρο. Είναι μια περίοδος που δεν γνωρίζεις ποια είσαι και οταν ξεφεύγεις από την αγέλη πέφτουν να σε φάνε.