Αγαπητή «Α, μπα»: Είναι παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά

Αυτός ο άντρας για εμένα είναι πολλά περισσότερα απ όσα θα φανταζόμουν ποτέ

Παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά. Η σχέση του πολύ χλιαρή είναι γνωστό ότι είναι μια κρύο μια ζεστή καθώς δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά εδώ Κ καιρό. Τον ήξερα αρκετό καιρό καθώς ο τόπος που μένουμε είναι μικρός-όπως και η κοινωνια- αλλά δύο χρόνια πριν αρχίσαμε την ερωτική επαφή, για εμένα η πρώτη ερωτική επαφη, καθως ήμουν τοτε 17,5. Εκείνος με περνάει 10 χρόνια. Αρχίσαμε χάρη στη δική του επιμονή και χαλαρα αλλα στην πορεία αυτό άλλαξε. Εκείνος άρχιζε να υπονοεί αλλά και να μου λέει ότι θέλει μια γυναίκα σαν εμένα δίπλα του και γενικά μέχρι τώρα μου δείχνει ότι με θέλει πολύ και έχει πει αρκετά λόγια που δείχνουν τα συναισθήματα του. Κάθε φορά που συναντιόμαστε νιώθω να χάνω κάθε λογική και νομίζω κι αυτός. Πάντα του έλεγα να ξεκοψουμε αλλά όλο κάτι έκανε ή γινόταν που μας έφερνε κοντά. Να χωρίσει δεν πρόκειται, όλο το γυροφέρνει αλλά ξέρω ότι δεν θα γίνει, καθώς όπως είπα μικρή κοινωνία. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί και ειδικά εγώ. Νομίζω μπορείς να φανταστείς. Γνωρίζω πολύ καλά την ηθική διάσταση του θέματος και πραγματικά την έχω αναλύσει μέσα μου. Αλλά αυτός ο άντρας για εμένα είναι πολλά περισσότερα απ όσα θα φανταζόμουν ποτέ. Με λίγα λόγια με όσους και να συναναστραφηκα δεν μπόρεσα ποτέ να τον ξεπεράσω αν και υπήρχαν στιγμές που δεν μιλούσαμε. Νιώθω ότι δεν θα μπορέσω να απολαύσω τίποτα 100% γιατί είναι πάντα στο μυαλό μου. Προσπαθώ πολύ να να κρατηθώ μακριά του και νιώθω σαν να μου κόβεται η αναπνοή επειδή μου λείπει και πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σου για το πώς στο καλό μπορώ να προχωρήσω λαμβάνοντας υπόψη ότι λίγο ή πολύ τον βλέπω συχνά και οι παρέες μας είναι κοινές.

Ξένια

Ξένια, θα ξεκινήσω από εκεί που νομίζω ότι βρίσκεται το πρόβλημα. Στην πρόταση «αυτός ο άντρας για εμένα είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα θα φανταζόμουν ποτέ».

Το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν το ξέρεις, δεν το υποψιάζεσαι, αλλά η φαντασία σου είναι τρομερά, απελπιστικά, ισοπεδωτικά περιορισμένη. Δεν ξέρεις τίποτα για τη ζωή.

Προσπάθησε να μην αντιδράσεις αμυντικά, αλλά να κάνεις μια συνειδητή απόπειρα να ακούσεις κάποιον που μπορεί να μην σε ξέρει προσωπικά, αλλά παρόλα αυτά, ξέρει τι λες. Όχι επειδή είναι πολύ έξυπνος. Αλλά επειδή αυτό που λες, είναι τρομερά κοινό.

Είναι στην ουσία σου η πρώτη σου σχέση. Φαίνεσαι έξυπνο παιδί. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ξέρεις τόσο καλά τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων, τον εαυτό σου, και τους άλλους, ώστε να είναι αυτός ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει;

Θα σου πω χωρίς περιστροφές για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος για σένα, και πολύ πιο κάτω από όσα θα έπρεπε να έχεις φανταστεί για τον εαυτό σου: επειδή η σχέση που έχετε είναι εντελώς άνιση, και αυτός δεν κάνει τίποτα γι’αυτό.

Αν δεν μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από μια ισότιμη σχέση στην οποία θα είσαι -όχι η πρώτη προτεραιότητα, αυτά είναι γενικούρες χωρίς αντίκρισμα- η σχέση που δε ντρέπεται να δείξει στον κόσμο, τότε, όσο και να το έχεις αναλύσει μέσα σου, δεν έχεις φτάσει στο σημείο να αγαπάς τόσο τον εαυτό σου που να τον βάζεις πρώτο. Όμως, αν δεν μάθεις να το κάνεις, δεν θα ζήσεις ποτέ μια ισότιμη σχέση, διότι, για την ώρα, δεν μπορείς καν να την οραματιστείς.

Θα καταφέρεις να απομακρυνθείς χωρίς να σε επηρεάζει καθόλου η κοινή σας παρέα ή η μικρή πόλη όταν καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις είναι βλαβερό για σένα. Δεν αμφιβάλλω για τα αισθήματα σου, ούτε καν για τα δικά του. Όμως το πράγμα είναι αρκετά πιο περίπλοκο. Όταν κάποιος λέει ότι σε αγαπάει, αυτό, λυπάμαι που το λέω, δεν σημαίνει κάτι σπουδαίο. Δεν είναι δύσκολο να αγαπήσεις. Το δύσκολο είναι να μην κάνεις κακό στους άλλους με πρόσχημα την αγάπη. Ο καθένας μας αγαπάει διαφορετικά, δεν είναι όλες οι αγάπες ίδιες. Άλλος θυσιάζεται για την αγάπη, άλλος αλλάζει την ζωή του για την αγάπη, άλλος την έχει σε ένα ντουλάπι και σε ένα άλλο ντουλάπι έχει την αγάπη για την ζωούλα του όπως είναι τώρα, που δεν θέλει να την αλλάξει. Σε αγαπάει; Τι κάνει λοιπόν για αυτό; Τι είναι η αγάπη για αυτόν; Αυτό που είναι η αγάπη για αυτόν, δείχνει τι είναι ο ίδιος.

Είσαι μικρή και έχεις ελπίδες να σωθείς, αλλά δεν θα γίνει από μόνο του. Δεν μπορώ να αλλάξω τα δεδομένα: μόλις μια γυναίκα ακούσει το «σ’αγαπώ» νομίζει ότι από δω και πέρα όλες οι υποχωρήσεις, όλες οι ταλαιπωρίες, όλα τα χτυπήματα είναι ιερά. Έχουμε μεγαλώσει με το σφυροκόπημα ότι η αγάπη νικάει τα πάντα. Δεν είναι η αγάπη που νικάει, η αγάπη είναι εύκολη, όσο και τα λόγια. Ο χαρακτήρας είναι που νικάει τα πάντα. Και δεν θα πω τι είδους χαρακτήρα έχει κάποιος που φέρεται όπως φέρεται ο δικός σου. Αυτό, πρέπει να το αναγνωρίσεις μόνη σου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

200 points
Upvote Downvote

52
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
29 Θέματα σχολίων
23 Απαντήσεις θεμάτων
7 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
41 Συντάκτες σχολίων
ArletaΤζι&ΤιΕλάφιlogladyGast Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Guardian
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εξαιρετική απάντηση! Θα πρότεινα να μπει στις 100 καλύτερες απαντήσεις ως κλασική!

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Θα συμφωνήσω. Μακάρι να την είχα διαβάσει στα 19 μου, που τραβιομουν επίσης με παντρεμένο με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Aloha
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σκεφτόμουν επακριβώς το ίδιο!!!

Tokyo
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Tokyo

Και στα 26 αν την ειχα διαβάσει καλά θα ήταν!

Elpida!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σοκαριστικά ωραία απάντηση. Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ. Τοp 10 κατευθείαν!!!!

leas
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Συμφωνώ απολύτως! Πολύ αληθινό και πολύ καλογραμμένο, όπως πάντα!

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αυτός ο άνθρωπος που δεν έχεις γνωρίσει όμοιο του, είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος σου και μπορεί να σε χειριστεί, όσο κι αν δεν είναι ωραίο να το ακούς. Αυτός ο άνθρωπος είναι παντρεμένος. Έχει δύο παιδιά. Έχει μια σχέση με τη γυναίκα του που δεν ξέρεις αν είναι καλή ή κακή. Δε θα χωρίσει γιατί δε θέλει. Σου λέει ότι είσαι αυτό που θέλει, αλλά οι επιλογές του δείχνουν άλλα. Είναι 30 χρονών και βολεμένος σε μια σχέση που είναι πολύ δειλός και φυγόπονος για να χαλάσει ή να φτιάξει. Είναι ένας άνθρωπος που θα χρησιμοποιήσει την επαρχία ή ακόμα… Διαβάστε περισσότερα »

v for vendetta
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Παντρεμένος με δύο παιδιά και σου την έπεσε όταν ήσουν 17,5; Θα ξεράσω, αγγίζει τα όρια της παιδοφιλίας.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Ας μην προσπεράσουμε και το γεγονός ότι για έξι μήνες ήταν παιδεραστής.

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Σίγουρα; Ηθικά για μένα είναι, αλλά νομικά η ηλικία συναίνεσης έχω την εντύπωση ότι είναι τα 16 για την Ελλάδα.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Για μένα που το γράφω, ναι, σίγουρα.

Πέτρα
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Πέτρα

Πέρα από το νομικό κομμάτι που λέει ότι ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 , είναι δυνατόν να θεωρούμε ένα άτομο 17 χρονών παιδί; Και σε μισό χρόνο ξαφνικά τι; Έγινε ενήλικας και ο σύντροφος δεν είναι “παιδερας”; Στα 17 μπορεί και να ψηφίζει . Δεν υπάρχει βιολογικός κανόνας που λέει ότι μετά από μια ημερομηνία τα άτομα δεν είναι δυνατόν να πέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης ή καταπιεστικών σχέσεων , όμως η μανία να αναδεικνύουμε τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας σαν προβληματικές έχει ρίζες στον πατριαρχικό έλεγχο .

ChainReaction
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Συμφωνω μαζι σου Πετρα, υπολογος των πραξεων σου δεν γινεσαι τσουπ στα 18. Αν δεν σε εχει βοηθησει η οικογενεια σου απο την αρχη της ζωης σου να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και να αναγνωριζεις τις επιπτωσεις τις καθε σου επιλογης, λυπαμαι αλλα αυτο δεν θα γινει μαγικα οταν σβησεις τα κερακια των γενεθλιων στα 18 σου και γινεις ‘ενηλικας’. Εχουμε δει εδω στο Α,μπα να γραφονται σχολια τυπου οτι τα 16χρονα εχουν μειωμενη ευφυια (!), οποτε ανοιξε πετρα για να μπω και να μην τα διαβαζω…

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“όμως η μανία να αναδεικνύουμε τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας σαν προβληματικές έχει ρίζες στον πατριαρχικό έλεγχο .” Πέτρα θα μπορούσες να το αναλύσεις αυτό λίγο παραπάνω?

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Το πρόβλημα είναι ότι γενίκευσε τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας ως ενα πράγμα. Η 15χρονη με τον 30αρη για παραδειγμα, γιατί οχι, αφού το λεει το συνταγμα ειναι οκ. Κι αν η βιολογια του σώματός της την καλεί να το κανει, ε τότε ενταξει.
Στις βαθια πατριαρχικες κοινωνιες αλλωστε, δεν παντρευουν τα κοριτσια μολις τους ερθει η περιοδος; Βιολογικα ειναι ετοιμες να γεννησουν, αρα η φυση τους καλει, και η φυση δεν κανει ποτε λαθος.

Τζι&Τι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επίσης το -αρχίσαμε χάρις τη δική του επιμονή- είναι λίγο…

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Βγαλε ολα τα νομικα κηταπια σου Πετρα, και μετα φαντασου τον οικογενειαρχη 27χρονο να κανει σεξ με την 17χρονη. Γιατί άλλο μία 17χρονη που μπορεί να ψηφίζει να κάνει σεξ με έναν 18χρονο ή 19 χρονο και άλλο με έναν 27χρονο ή τριαντάρη. Σε αυτές τις ηλικίες οι προσλαμβάνουσες είναι εντελώς διαφορετικές. Εκ των πραγμάτων δεν είναι ισότιμη σχέση και αυτό είναι που εμένα μου προκαλεί αηδία . Δεν είναι το ίδιο με μία τριαντάρα που κάνεις σχέση με έναν σαραντάρη. Σε αυτήν την περίπτωση και οι δύο έχουν μία εμπειρία από τη ζωή και μπορούν να θωρακιστούν έστω στα… Διαβάστε περισσότερα »

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ακριβώς αυτό που λέει η Maggie. Μην παρεξηγηθώ, I am all up for αυτοδιάθεση, αλλά δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στο ποσο ανισότιμη είναι μια τέτοια σχέση. Τα κορίτσια στην εφηβεία δεν κοινωνικοποιουνται με τρόπο που να της κάνει κυρίες των ενστικτων και της σεξουαλικοτητας τους, το ακριβώς αντίθετο. Μια τόσο άνιση σχέση ανοίγει την πόρτα σε χειριστικες και ενδεχομένως κακοποιητικες συμπεριφορές και η κοπέλα σε αυτή την ηλικία δεν έχει ούτε την εμπειρία και κυρίως ούτε ένα κοινωνικό δίκτυο που να λειτουργεί ως δίχτυ ασφαλείας γι αυτή.

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Κατάγομαι κι εγώ από πολυ πολύ μικρή επαρχιακή πόλη και μου χτύπησε λίγο χορδή. Καταρχάς υπάρχει το θέμα των περιορισμένων επιλογών που αφορά όλους και είναι δύσκολο όντως. Όχι ότι μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ βέβαια μιας και ο τύπος είναι παντρεμένος με παιδιά και όχι στο ψάξιμο. Θα βγω όμως λίγο εκτός θέματος και θα πω, επειδή το έχω δει να συμβαίνει με το κουτάλι, πόσο ανατριχιαστικό θεωρώ το να ζαχαρωνουν εικοσιπενταρηδες και τριανταρηδες και ενίοτε πολύ παραπάνω -άρηδες, κορίτσια λυκείου. Ναι οκ, πιθανώς φάω και κράξιμο εδώ μέσα γιατί δεν είναι παράνομο και αυτοδιάθεση κλπ κλπ αλλά εμένα… Διαβάστε περισσότερα »

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

” Και κοίτα να δεις ρε παιδάκι μου που πάντα οι ++10 χρόνια μεγαλύτεροι είναι άντρες, ένα περίεργο πράγμα. Ποτέ το αντίθετο.” Η εξήγηση είναι επειδή στα 15,16,17 τα αγόρια δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην 30άρα γυναίκα. Είναι γεμάτοι σπυράκια και κλάνουν θορυβωδώς (κάποια εξαιρούνται βέβαια, όπως παντού υπάρχουν εξαιρέσεις, γι’αυτό κι ενίοτε έχουμε σχέσεις καθηγητριών γυναικών με αγόρια μαθητές τους κλπ.) Επίσης συχνά οι έφηβοι γίνονται αντικείμενο αλιείας από άλλους μεγαλύτερους άντρες, ομοφυλόφιλους (βασικά αρχαιόθεν γίνεται αυτό). Το θέμα δεν είναι έμφυλο εν προκειμένω. Είναι θέμα εξουσίας και διάθεσης φόρτισης της μπαταρίας τους με έναν πιο ανέμελο άνθρωπο.… Διαβάστε περισσότερα »

Issy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και τα κορίτσια αυτής της ηλικίας επίσης κλάνουν και έχουν σπυράκια, δεν είναι πιο “θελκτικές” επειδή είναι γυναίκες, και άρα ένας άντρας θα μπορούσε να βρίσκει κάτι σε αυτές.
Το θέμα είναι ξεκάθαρα έμφυλο, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα αγοράκια τα ψαρεύουν συνήθως άντρες όπως λες. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο που η κατηγορία “teen” είναι από τις πιο δημοφιλείς στα τσοντοσαιτ (που φυσικά απευθύνονται κυρίως σε άντρες).

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Aπάντησα εν τω μεταξύ πιο αναλυτικά στο Κοτσύφι σχετικώς. Αν θες, το κοιτάς. Δεν ξέρω κανένα κορίτσι που να κλάνει θορυβωδώς σε μιξτ παρέα, πάντως! Eπίσης οι κοπέλες σταματούν την ανάπτυξή τους γύρω στα 16. Εγώ προσωπικά από τα 12 έμοιαζα γυναίκα, άσε, το τι πεσίματα είχα εισπράξει ήταν το κάτι άλλο, από ΟΛΕΣ τις πιθανές ηλικίες αντρών (εκτός από συνομίληκους φυσικά που έπαιζαν μακριά γαϊδούρα και το λουρί της μάνας….). Ένα αγόρι στα 16 μοιάζει -και είναι- άγουρο. Τέλος η τσοντοκατηγορία teen δεν έχει αμιγώς έφηβες αλλά ενήλικες που ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ τις έφηβες. Προφανώς δεν είναι η πραγματικά εφηβεία που… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Ναι γιατί οι μεγαλύτερες ηλικίες δεν κλάνουν δηλαδή (άντρες, γυναίκες).

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Που ‘σαι βρε Καραβάν;! Καλώς ξανάρθες. Λοιπόν, όσον αφορά το τι προσφέρει ο έφηβος στο μεγαλύτερο, αν το θέμα ειναι η εμφάνιση δεν καταλαβαίνω γιατί οι γκευ άντρες να αλιεύουν νέα, ωραία (;) αγόρια αλλά οι γυναίκες να πέφτουν στα κλανιάρικα χεχε.. Άσε που δεν είναι και όλες οι έφηβες λουκουμακια, αυτά μόνο στις τσόντες γίνονται. Και φυσικά το ξέρω ότι συμβαίνει και μεγαλύτερες γυναίκες να σχετίζονται με μικρότερα αγόρια, και η αντίδραση της κοινωνίας είναι διαφορετική, αλλά εξίσου προβληματική. (Θεωρείται μάγκας και τυχερό το αγόρι ακόμα και αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης-αισχος). Αυτό το οποίο θίγω εδώ όμως… Διαβάστε περισσότερα »

Καραβάν
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Σ’ευχαριστώ καλή μου 🙂 Nα τα πάρω ένα ένα. Ούτε εμένα μ’αρέσει, καθόλου δεν μ’αρέσει αλλά υπάρχουν εξηγήσεις για κάθε τι, γιατί συμβαίνει. Κάποιες τις δίνεις εσύ, και μάλιστα εμένα που δεν έχω την δική σου εμπειρία της επαρχίας με διαφωτίζουν αρκούντως σε κάτι που δεν είχα σκεφτεί. Όμως δεν το τοποθέτησα σε θέμα εμφάνισης. Η 20άρα είναι σίγουρα πιο όμορφη από την 15άρα, γιατί η μέση 15άρα δεν έχει κι ένα team στυλιστριών να την αναδείξουν όπως στα περιοδικά. Περισσότερο σε θέμα αθωότητας το τοποθέτησα. Η αθωότητα, η άγνοια, η πρώτη γνωριμία με τον κόσμο που λαμβάνει το έφηβο… Διαβάστε περισσότερα »

loglady
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Εγώ πάλι πιστεύω ότι, παρόλο που οι σχέσεις με σημαντική διαφορά ηλικίας είναι διαχρονικό φαινόμενο, κατά κύριο λόγο το νεαρότερο μέλος σε τέτοιες (ετεροφυλόφιλες) σχέσεις είναι η γυναίκα, κι αυτό, ναι, σχετίζεται με τις πατριαρχικές νόρμες. Όπως ειπώθηκε και από κάποια άλλη σχολιάστρια παραπάνω, πιθανώς το Κοτσύφι, αλλά δεν θυμάμαι, τουλάχιστον εδώ μέσα δεν αντιλαμβάνομαι να υπάρχει καμία που να αρνείται τη σεξουαλικότητα στους εφήβους και στις έφηβες. Εκείνο που κρίνεται ως προβληματικό είναι η τάση μεγαλύτερων ανδρών να εκμεταλλεύονται τη φυσική σεξουαλική περιέργεια νεαρών κοριτσιών, γιατί μπορούν. Δεν θα γίνονταν θέμα τα γκομενίσματα μεταξύ συνομηλίκων. Ως εκ τούτου, δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Vavoura
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κοτσυφι είμαστε από το ίδιο μέρος;;; Μια από τα ίδια και στη δική μου “πόλη”. Τότε μου έμοιαζε πολύ φυσιολογικό αλλά όσο μεγαλωνα κι έφτανα στην ηλικία των 25+ (ηλικία αυτών που μας την έπεφταν όταν ήμασταν 15, 16,17) τόσο περισσότερο μου φαινόταν… περίεργο (το λιγότερο) . Και την αίσθηση μου αυτή την επιβεβαίωσε ο κατά 2 χρόνια μικρότερος αδερφός μου, που όταν στις ηλικίες των 24,25,26+κατι η παρέα του την έπεφτε στις μικρουλες και το συζητουσαμε μου έλεγε :”δεν μπορώ ρε, δεν μπορώ, πάνε ακόμα σχολείο”.

Rubia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Πιο κλισεδιά πεθαίνεις. Στεναχωρήθηκα ρε γμτ μικρή κοπέλα. Σου εύχομαι ολόψυχα σε λίγο καιρό να το ξαναδιαβάσεις αυτό που έστειλες και συνειδητά να αυτομουντζώνεσαι.
Κατά τα άλλα η Λένα έγραψε με την απάντηση, προσπάθησε να την κάνεις κτήμα σου.

μιμόζα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Και γω στεναχωρέθηκα. Ελπίζω να ξυπνήσει και να καταλάβει πως δεν έχει μπλέξει με πρίγκηπα, αλλά ενα θλιβερό τυπάκο.

Issy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εντωμεταξύ φαντάσου τη γυναίκα του να μαθαίνει ότι ο άντρας και πατέρας των παιδιών της έχει σχέση με μια έφηβη…

Souglie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είσαι μικρή ακόμα, αλλά η ιστορία σου είναι τόσο κοινοτοπη όσο δεν φαντάζεσαι! Αν σε ήθελε, θα ήταν μαζί σου αλλά για να είμαι ειλικρινής καλύτερα που δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένας τέτοιος άνθρωπος (παντρεμένος με 2 παιδιά) σου λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις,ώστε να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Δεν θα σχολιάσω τη διαφορά ηλικίας, γιατί αν ήταν σε ένα άλλο πλαίσιο ίσως να μην είχε σημασία, αλλά δεν θα σου κρύψω πως με αηδιάζουν οι άντρες που πλησιάζουν κορίτσια στη δική σου ηλικία και το παίζουν επιβητορες!

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Κοριτσάκι μου μην ασχολείσαι άλλο, είσαι πάρα πολύ μικρή και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να γνωρίσεις κάποιον που στα αλήθεια θα σου φερθεί ισότιμα , θα σ αγαπήσει και δε θα φοβάται να φωνάξει σε όλους. Δε μας ξέρεις, δε σε ξέρουμε, αυτά που σου λέμε είναι η αντικειμενική αλήθεια. Έχει συμβεί σε πάρα μα πάρα πολλές από εμάς και μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Φύγε τρέχοντας.

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Εξαιρετική απάντηση.