Αγαπητή «Α, μπα»: Είμαι 24 και δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανένας άντρας

Ενδιαφέρονται κυρίως για την ομορφιά και αδιαφορούν για τον χαρακτήρα

Αγαπητή «Α, μπα»: Είμαι 24 και δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανένας άντρας

Είναι παράλογο που είμαι 24 και δεν έχω κάνε ποτέ σχέση; Βασικά δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανένας άντρας για να μου εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι φταίει. Σκέφτομαι ότι μάλλον είμαι άσχημη. Οι άντρες ενδιαφέρονται κυρίως για την ομορφιά και αδιαφορούν για τον χαρακτήρα. Οπότε αν δεν είμαι όμορφη γιατί να αρέσω σε κάποιον; Ίσως να φταίει ότι δεν βγαίνω συχνά για βόλτα, αλλά δεν νιώθω άνετα σε μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος γιατί δεν νιώθω και άνετα με τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου. Θεωρώ όμως ότι αξίζω σαν προσωπικότητα γιατί έχω καλό χαρακτήρα, είμαι ευγενική και μορφωμένη. Τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου. Γιατί λοιπόν να μην πλησιάζει κανείς; Τόσο επιφανειακά βλέπουν τα πάντα οι άντρες; Έχω απελπιστεί πια και αρχίζω να το παίρνω απόφαση ότι δεν θα κάνω ποτέ σχέση ούτε θα γυρίσει να με κοιτάξει κανείς…….. Σε παρακαλώ θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σου! Σε ευχαριστώ.

Rose24

Αγαπητή φίλη, έχεις ένα θέμα που σου δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα σου και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, και δεν ξέρεις καθόλου ποιο είναι αυτό το θέμα πέρα του «δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου», οπότε η μόνη λύση που έχεις – η μόνη λύση – είναι να πας το γρηγορότερο σε ψυχολόγο. Επαναλαμβάνω, το γρηγορότερο, πριν τσιμεντωθεί μέσα σου η πικρία ότι δεν σε κοιτάνε οι άντρες επειδή οι άντρες είναι γουρούνια που γυρεύουν μόνο την απόλαυση, άρα τις επιφανειακές γυναίκες, άρα είναι ΟΛΟΙ επιφανειακοί εκτός από εσένα που είσαι ευγενική και μορφωμένη. Αυτού του είδους η πικρία είναι τρομερά επικίνδυνη, μπορεί να σε διαβρώσει, ευτυχώς είσαι ακόμα μικρή. Αλλά μην περιμένεις άλλο. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο. Το γρηγορότερο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

107 points
Upvote Downvote

23
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
21 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
23 Συντάκτες σχολίων
Femme FarfalleΦριζαρισμένο μαλλίlolit@papiaksenia Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν μια γυναίκα είναι μόνη, λέει: “Είμαι άσχημη και οι άντρες προτιμούν τις όμορφες.”. Όταν ένας άντρας είναι μόνος, λέει: “Είμαι φτωχός και οι γυναίκες προτιμούν τους πλούσιους.”. Δεν ισχυρίζομαι ότι το 100% των ανθρώπων το λένε αυτό, απλά το έχω ακούσει από πολλούς και πολλές.

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ό,τι λέει η Λένα + ναι, οι άντρες κοιτάνε την εμφάνιση. Και οι γυναίκες το ίδιο όμως. Αλλά αν δεν αφήνεις κανένα να σε γνωρίσει πως θα δει την γαματοσύνη σου? Και ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ όταν λες δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου? Αν περιμένεις να σε δει ένας στο δρόμο και να βρει την διεύθυνση σου για να σου στείλει λουλούδια και εσύ να είσαι συγκρατημένη αλλά αυτός να επιμένει γιατί είσαι καλή, ευγενική και μορφωμένη και όλα αυτά να τα έχει καταλάβει απ την αύρα σου? Ε μα όχι, δεν θα συμβεί. Βρες τα πρώτα… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Αν παρατηρήσεις γύρω σου,-όχι στην τηλεόραση, ούτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης- γύρω σου, θα διαπιστώσεις, ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, που παντρεύονται, κάνουν σχέσεις , ερωτεύονται, κάνουν παιδιά κλπ, δεν είναι μοντέλα. Όχι μόνο δεν είναι μοντέλα, αλλά πολλές φορές, για να μην πω τις περισσότερες, απέχουν μακράν και από το είδος του εμφανίσιμου / ης. Θα σου πω κάτι απλό, αλλά αποτελεσματικό. Για ένα μήνα, μπες στο μετρό, στο τρόλεϊ, σε λεωφορεία, σε ουρές τραπεζών, εφοριών, ΔΕΗ και εκεί (εάν θέλεις να καταλάβεις τι εννοώ), θα δεις άπειρους ανθρώπους, που μόνο όμορφοι ή νέοι δεν είναι, αλλά έχουν σχέσεις,… Διαβάστε περισσότερα »

Kasper
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Να μιλήσω λίγο απ’ την πλευρά των αντρών. Κι εμείς, για να πλησιάσουμε μια γυναίκα πρέπει να μας ανάψει κι εκείνη ένα αμυδρό έστω πράσινο φως. Αν κοιτάει συνεχώς αλλού, παίζει με το κινητό της, έχει στ’ αυτιά ακουστικά, δεν κυκλοφορεί και, γενικώς είναι μονίμως “αλλού”, εισπράττουμε ένα άκυρο και πάμε παρακάτω. Τόσο απλά…

δε σου λέω!
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Καλή μου κοπέλα. Πρώτα απ’ όλα δεν είσαι άσχημη. Είσαι 24 χρονών. Οποιαδήποτε κοπέλα 24 χρονών, με μια στοιχειώδη φροντίδα της εμφάνισης της (δέρμα, μαλλιά, ρούχα, τα βασικά) και τη φρεσκάδα των 20+, είναι μια χαρά εμφανίσιμη. Αλήθεια σου λέω. Δεύτερον, δε μπορεί να περιμένεις παθητικά να σε δει και να σε πλησιάσει κάποιος, και μάλιστα ενώ αποφεύγεις τον κόσμο. Το ότι δε νιώθεις άνετα να βγαίνεις βόλτα είναι μεγάλο καμπανάκι, και σίγουρα χρειάζεται συζήτηση με ψυχολόγο. Όμως έτσι κι αλλιώς δε γνωρίζουν όλοι ανθρώπους στα μπαρ και στις καφετέριες. Στις σπουδές σου και στο μεταπτυχιακό, σε άλλες τυχόν δραστηριότητες… Διαβάστε περισσότερα »

tsikampoum
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Αυτό ακριβώς δε σου λέω! (ωραίο ψευδώνυμο!) Γιατί να μην το καταλαβαίνουμε στα 20+ πόσο όμορφες είμαστε μόνο χάρη στη φρεσκάδα της ηλικίας;; Ήδη από τα τριάντα σιγά σιγά πάει… φεύγει! Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ με όσα γράφει η Λένα και οι υπόλοιποι σχολιαστές. Ένας ψυχολόγος θα σε βοηθούσε να βρεις τις αιτίες που δεν έχεις παρέες, δε κοινωνικοποίησε, είναι κρίμα να αφήσεις αυτή την ηλικία να περάσει έτσι! Πέρα από αυτό όμως, αν βγάζεις προς τα έξω δήθεν ανωτερότητα ή αν ακόμα χειρότερα φαίνεσαι ενοχλημένη από το γεγονός ότι οι γύρω σου έχουν σχέσεις ενώ εσύ όχι,… Διαβάστε περισσότερα »

Femme Farfalle
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Η πρώτη πρόταση με σκαλωσε άσχημα! Όταν το ξαναδιαβασα τότε κατάλαβα τι παίζει με το “δε σου λέω”😜
Πάντως παιδιά… Αυτό που νιώθουμε μέσα μας το βγάζουμε εξωτερικά και λειτουργεί τόσο υπουλα που δεν το αντιλαμβανομαστε. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης λειτουργεί ως απωθητικο.
Κοπέλα μου πρέπει να δουλέψεις την αυτοπεποίθηση σου και αυτό θέλει βοήθεια. (ισχύει ότι δεν υπάρχει άσχημη κοπέλα στα 20+ και το λέω και για κοπέλες που μπορεί να έχουν αντικειμενικα ασυμμετρα χαρακτηριστικά αλλά έχουν τοοοοσο γαματο στυλ και τόσο πλούσια προσωπικότητα που υπερκαλυπτει την ασυμμετρια. Το πιστεύω 150%). Ψυχολόγο. Άμεσα.

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Άλλη μια ερώτηση που δεν εκφράζεται καμία προσωπική επιθυμία από την ερωτωσα. Ούτε «γούσταρα αρκετούς αλλά μου έριξαν χυλόπιτα» ούτε «φλέρταρα έναν και με αγνόησε», τίποτα. Σα να είναι αντικείμενο που πρέπει να τραβήξει την πρόσοχη κάποιου. Πολύ στενάχωρη νοοτροπία πραγματικά. Στα αλλά που λέει η αμπα συμφωνώ.

Μίλτος Παπάρας
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Ακροβάτεις ανάμεσα στο “οι άντρες δεν με θέλουν γιατί δεν είμαι όμορφη” και στο “μη σωσετε ρε παλιολιγούρια, που μόνο οι θεογκόμενες σας κάνουν”. Αν δεν σου αρέσει η εμφάνιση σου, γιατί δεν κάνεις κάτι να την αλλάξεις? Έστω λίγο, για να νιώθεις εσύ καλύτερα. Κανείς μας δεν θέλει να παίρνει γκομενο/γκόμενά από τα καλάθια. Όλοι θέλουμε ότι πιο ουαου, το καλύτερο που γίνεται το πιο λαμπερό, σοφιστικέ, γλυκούλι. Το καλύτερο γενικώς. Αν αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν κατιμά, θα προσελκύσεις κατιμάδες, η και τίποτα. Δεν είναι αλήθεια ότι οι άντρες κοιτούν μόνο την εμφάνιση, αλλά αν και εσύ θεωρείς… Διαβάστε περισσότερα »

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Όλοι οι άνθρωποι κοιτάνε την ομορφιά. Την ομορφιά στα δικά τους μάτια τουλάχιστον. Να είσαι ειλικρινής, αν σε πλησίαζε κάποιος που στα δικά σου μάτια ήταν Κουασιμόδος, κάποιος που με τίποτα δε θα μπορούσες να δεις ερωτικά, που αν σκεφτόμουν να σε φιλάει θα αηδηαζες, θα έλεγες α κάτσε, να δω τι χαρακτήρα έχει; Όχι βέβαια. Οπότε μην μπαίνεις σε τριπακια ότι οι άλλοι είναι επιφανειακοι και εσύ φτωχή πλην τίμια κορασίδα που έχει βάθος χαρακτήρα,αυτό κι αν είναι απωθητικο . Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είσαι άσχημη, ή ότι δεν αρέσεις δεν κανέναν. Αρχικά δε βγαίνεις, δεν ξέρω καν… Διαβάστε περισσότερα »

Παρθένο Ελαιόλαδο
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Παρθένο Ελαιόλαδο

Αγαπητη Rose, δεν ξερω κατα ποσο εχει σημασια στο να απαντησουμε και να σχολιασουμε την ερωτηση γιατι πιστευω ,οτι εχεις διαστρεβλωσει κατα πολυ το τροπο που βλεπεις τη συγκεκριμενη πλευρα της ζωη σου.Η α΄μπα εχει απολυτο δικαιο.Χρειαζεσαι ψυχολογο.Οχι γιατι ο ψυχολογος θα σου βρει συντροφο, ο οποιος με τη πρωτη ματια θα κατανοησει ποσο πνευματωδης και καλλιεργημενη εισαι, αλλα γιατι μεσω των συνεδριων θα κατανοησεις εσυ η ιδια τον εαυτο σου και τις αναγκες σου. Αυτα στα λεω ως γυναικα 25 ετων που δεν ειχα ποτε ερωτικη σχεση και οπως και να το κανουμε η ερωτηση σου χτυπησε νευρο. Φυσικα… Διαβάστε περισσότερα »

lolit@
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

”Θεωρώ όμως ότι αξίζω σαν προσωπικότητα γιατί έχω καλό χαρακτήρα, είμαι ευγενική και μορφωμένη. Τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου.” Αυτά είναι κυρίως στοιχεία που ζητάει ένας εργοδότης … δεν κάνεις μεταπτυχιακό για να βρεις… αγόρι !