Αγαπητή «Α, μπα»: Έφεραν ημίγυμνες χορεύτριες στο πάρτι της εταιρείας

Πώς γίνεσαι δυσάρεστη όχι σε ένα άτομο αλλά σε 200;

Γραφεία διεθνούς εταιρίας σε μυστηριώδη χώρα της δυτικής Ευρώπης, πάρτυ πρωτοχρονιάς 2019. Έφεραν ημίγυμνες χορεύτριες στο χώρο της εταιρίας όπου γινόταν το πάρτυ. Ήταν ντυμένες σε στυλ burlesque, κρατούσαν βεντάλιες με μεγάλα φτερά και φορούσαν εσώρουχα με παγέτες. Τόσους μήνες μετά ακόμη δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι αυτή η ιδέα για το event πήρε τις απαραίτητες εγκρίσεις πριν υλοποιηθεί, χωρίς κανένα πρόβλημα, από μια εταιρία που κάθε δύο μήνες διοργανώνει diversity and inclusion talks. Το γεγονός σχολιάστηκε μεν αρνητικά από κάποιες γυναίκες (σε εμένα βέβαια, που δεν δουλεύω στη συγκεκριμένη εταιρία αλλά εργάζομαι πάνω στο ίδιο αντικείμενο) αλλά πολύ λιγότερο από τους άντρες. Οι αντιδράσεις των αντρών ηλικίας 25-35 ήταν ότι απλά δεν το θεώρησαν καλή ιδέα για το event και ότι το budget θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλιώς και να είναι πιο πετυχημένο το πάρτυ. Ένας από αυτούς μάλιστα, όταν με άκουσε να διαμαρτύρομαι για το ότι επέλεξαν να φέρουν χορεύτριες μου είπε ότι άτομα σαν κι εμένα και σαν και αυτά που ξεκίνησαν το #Me Too είναι ο λόγος που δεν μπορούν να διασκεδάζουν πια. Τον ρώτησα αν θεώρησε το θέαμα τόσο διασκεδαστικό, μου απάντησε εντελώς αόριστα “γενικά το είπα” και μετά κάποιος άλλος άλλαξε θέμα και δεν συνεχίστηκε η κουβέντα. Κάθε φορά που το σκέφτομαι απελπίζομαι. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι μορφωμένοι και προέρχονται από τη μεσαία και την ανώτερη κοινωνική τάξη. Πιο πολύ όμως απελπίζομαι γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν δούλευα εκει – νομίζω ότι δεν θα ήταν εύκολο να εκφράσω την αντίρρησή μου και να αντιμετωπίσω το όλο κλίμα που θα προκαλούσε αυτό (το “μας χαλάς τη διασκέδαση” είναι απλώς το πρώτο επίπεδο). Επειδή λοιπόν αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στο χώρο εργασίας η ερώτησή μου είναι: πώς γίνεσαι δυσάρεστη όχι σε ένα άτομο, αλλά σε 200, όταν διακυβεύεται η δουλειά σου και όταν τα περιστατικά στα οποία αντιτίθεσαι δεν είναι παράνομα, ούτε καν αντίθετα στον εσωτερικό κανονισμό της εταιρίας; Να σημειώσω ότι σε τέτοιες μεγάλες εταιρικές δομές οι σχέσεις με τους εταίρους δεν είναι προσωπικές και η επιλογή να απευθυνθείς στον πιο προσκείμενο ιδεολογικά σε σένα ανώτερο είναι δύσκολη – αφενός γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει η σχετική άνεση. Επίσης οι εταίροι όπως και όλη η εταιρία ενημερώνονται για τα πάρτυ και τα “θέματα” που επιλέγονται για αυτά αρκετά νωρίς – συνεπώς όλοι το ήξεραν και μάλλον κανείς δεν έφερε αντίρρηση.

Εγώ πάλι απελπίζομαι όταν άλλη μια γυναίκα πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι η πατριαρχία βασιλεύει και μεταξύ των μορφωμένων. Τι είναι αυτή η μόρφωση πια, τόσο καθολικό ξόρκι; Επειδή κάποιος έμαθε μαθηματικά ή στατιστική ή φιλολογία, άρχισε και να σκέφτεται για την ισότητα των φύλων;

Δεν διακυβεύεται η δουλειά σου όταν διαμαρτύρεσαι για τέτοια πράγματα. Μια πολιτισμένη διαμαρτυρία, ένα επαγγελματικό μέιλ στους ανώτερους (δεν χρειάζεται να υπάρχει άνεση για να το στείλεις, ούτε χρειάζεται να ξέρεις από πριν αν συμφωνούν ή όχι, η αποστολή και η ύπαρξη του μέιλ είναι το θέμα) είναι αρκετό για να εκφράσεις την αντίθεση σου, ειδικά σε έναν επαγγελματικό χώρο που κάνει σεμινάρια για diversity. Σίγουρα για κάποιους θα είσαι η ξινή που δεν διασκεδάζει, αλλά όχι για όλους. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει μια απάντηση για όλες τις περιπτώσεις. Αν δεν αντέχεις τις αντιδράσεις, μην εκφράζεις την αντίρρηση σου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις ακτιβισμό παντού και πάντα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

31 points
Upvote Downvote

49
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
18 Θέματα σχολίων
31 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
26 Συντάκτες σχολίων
Alex RainersΜαύρο Γατίxrusano-noPenthesilea Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Αυτός δηλαδή που θεώρησε ότι το κίνημα metoo του έχει κόψει τη διασκέδαση πως ακριβώς διασκέδαζε; Παρενοχλώντας ή βιάζοντας γυναίκες; Αυτόν θα τον ρωτούσα και θα έφευγα χωρίς να περιμένω απάντηση.

tommi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Για το θέμα τις μόρφωσης
”Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες”
Ζωρζ Πιλαλί

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

αγαπημενος

AllesGoed
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Τρανταχτό παραδειγμα: Γιώργος Λιάγκας, Μηχανολόγος-Πιανίστας-Πανελιστας-Μισογυνης-Ομοφοβικος-Χοντροφοβικος κ.α.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“μου είπε ότι άτομα σαν κι εμένα και σαν και αυτά που ξεκίνησαν το #Me Too είναι ο λόγος που δεν μπορούν να διασκεδάζουν πια.”. Όταν ένας στρέιτ άντρας βλέπει ημίγυμνες γυναίκες δεν διασκεδάζει. Όταν ένας στρέιτ άντρας βλέπει ημίγυμνες γυναίκες διεγείρεται σεξουαλικά. Και ένας δημόσιος, επαγγελματικός χώρος δεν είναι ένα μέρος όπου είναι σωστό να διεγείρεται κάποιος σεξουαλικά. Αν ο συγκεκριμένος θέλει να δει ημίγυμνες γυναίκες ας πάει σε ένα στριπτιζάδικο. Επίσης, το κίνημα #Me Too έχει ως βασικό αίτημα την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αν ο συγκεκριμένος διασκεδάζει παρενοχλώντας σεξουαλικά γυναίκες, τότε είναι εγκληματίας και μπορεί να φάει… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

” Όταν ένας στρέιτ άντρας βλέπει ημίγυμνες γυναίκες διεγείρεται σεξουαλικά”….
Αν ήξερες πώς χρησιμοποιούνται (και από ποιούς) τέτοιου επιπέδου επιχειρήματα, ίσως και να μην τα αναπαρήγαγες.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Δεν εννοώ ότι είναι σίγουρο ότι θα διεγερθεί ο άντρας, ούτε ότι δεν θα μπορεί να συγκρατήσει την διέγερση του. Αυτό που εννοώ είναι ότι, και κοινωνικά αν το δούμε, όταν μιλάμε για έναν άντρα που κοιτάει μια ημίγυμνη γυναίκα στην συνείδηση του κόσμου η όλη φάση είναι σεξουαλική, άρα δεν έχει θέση σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Princess Consuela Banana-Hammock
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μήπως είναι καιρός να αλλάξει η συνείδηση του κόσμου τότε;

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Princess Consuela Banana-Hammock. Ναι. Είναι καιρός. Και πολύ άργησε.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Princess Consuela Banana-Hammock, η συνείδηση του κόσμου δεν θα αλλάξει πληρώνοντας ημίγυμνες γυναίκες για να χορεύουν σε εταιρικά πάρτυ. Α μη τι άλλο, δεν είδα τους άντρες να αποκτούν πιο φεμινιστική συνείδηση επειδή πάνε σε στριπτιζάδικα.

Princess Consuela Banana-Hammock
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Και γιατί να μην αλλάξει δηλαδή; Ναι, να γίνει το γυναικείο σώμα και η γυναικεία σεξουαλικότητα mainstream! Τόσο mainstream που θα μπορούμε, όπως και οι Ολλανδοί που λέει το γατί πιο κάτω, να τρώμε πατάτες με μαγιονέζα ενώ γδύνεται μια γυναίκα δίπλα μας.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Αχ αυτό. Ναι . I feel seen και συγκινουμαι, αλήθεια.

Cloud on Toast
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ισως μπορείς να ζητήσεις την άλλη φορά να φέρουν ημίγυμνους άνδρες για να “διασκεδάσει” και το υπόλοιπο 50% της εταιρείας

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Στη εταιρία που δούλευα εγώ πάντως, είχαν φέρει και χορευτές που εννοείται χόρευαν χωρίς μπλουζάκια.

Lasitskene
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Lasitskene

Αυτο. Ως γυναικα που βρισκει σεξυ σοου μεχρι και την απλη γυμναστικη στους αντρες, δε καταλαβαινω γιατι αποκλειουν το γυναικειο βλεμμα -ή μαλλον επειδη μπορει να υπηρχαν και μη στρειτ γυναικες- δε καταλαβαινω γιατι δεν βαζουν αντρες ως αντικειμενο ποθου. Μαλλον καταλαβαινω, επειδη θεωρειται υποτιμητικο. Προσωπικα δε θεωρω υποτιμητικο το θεαμα, ισα ισα πιστευω οτι αυτες οι γυναικες ασκουν καποιο ειδος εξουσιας με το σωμα τους, και το ιδιο πιστευω και για τους αντρες που μου προκαλουν.. ελξη μονο κ μονο με το σωμα τους. Αλλα κατσε ρε φιλε, δεν απευθυνεσαι μονο στο αντρικο στρειτ κοινο. Περα απο αυτο ε… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Επειδή δούλευα σε πολυεθνική στην Ολλανδία με πολύ χιπ και προχω πρόσωπο, περφορμερς (όχι μόνο χορού αλλά και τραγουδιού σε διάφορα στάδια γυμνιας) ήταν συνηθισμένο θέαμα και δε θεωρούνταν κακόγουστα ούτε προκλητικά αλλά μερος του θεάματος. Και δεν είναι απλά μια εταιρία που κάθε δύο μήνες διοργανώνει diversity and inclusion talks, είναι η εταιρία που τα ξεκίνησε και έχει μέχρι και εσωτερική κοινότητα LGBT+ με ανάλογα event σε gay bars και drag shows. Εχοντας υπάρξει μια απ’ αυτές τις χορεύτριες ξέρω ότι όντως χρειάζεται συγκεκριμένη ενδυμασία για συγκεκριμένη παράσταση. Η μεγαλύτερη σχολή burlesque του Άμστερνταμ (της οποίας ήμουν μέλος )… Διαβάστε περισσότερα »

AllesGoed
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Δεν ξέρω ρε Γατι,όλα καλά και ωραία αλλά το burlesque είναι στριπτιζ. Ok το είπαμε burlesque βάλαμε και την Dita von Teese να το εκπροσωπήσει, το κάναμε πιο 50s retro άρα κουλτουριαρικο (;) αλλά το νόημα του θεάματος είναι πάλι το ιδιο: ημιγυμνα κορίτσια με όμορφα σώματα λικνίζονται σαγηνευτικά. Δηλαδή αν είσαι οκ με το στριπτίζ είσαι οκ και με το buslesque αν όχι με το στριπτίζ τότε ούτε με το bursleque. Έχω την ίδια αμηχανία με το burlesque σαν κουλτουριαρικο μορφή τέχνης όπως και με το pole dancing σαν άθλημα. Ναι είναι τέχνη και είναι άθλημα αλλά δεν είναι… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Όπως είπα και παρακάτω, για αυτό ειναι που πρέπει να γίνονται μεινστριμ τέτοια θεάματα, για να σταματήσει αυτό το κάτι άλλο. Το burlesque ως θέαμα , το έχω δει να σατιρίζει μέχρι και την πολιτική της Μέρκελ – true story,η κοπέλα είχε ντυθεί Μέρκελ και διάβαζε αποσπάσματα απ’ το λόγο της, και φυσικά ούτε λόγος για σαγηνευτικό κούνημα. Ήταν απίστευτα αστείο και καθόλου sexy for the sake of sexy. Πήρε και βραβείο σε ένα βελγικό φεστιβάλ. Μαζί και το pole dancing ,το οποίο επίσης εξασκώ χρόνια. Καιρός είναι να αποδεσμευτούν από κατάλοιπα που προέρχονται μόνο από τη δαιμονοποίηση του (γυναικείου… Διαβάστε περισσότερα »

AllesGoed
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Συνεχίζω να προβληματίζομαι. Το burlesque για την Μέρκελ που περιγράφεις ειναι cabare και είναι νομίζω άλλο είδους θέαμα με το οποίο δεν έχω κανένα προβληματισμό. Αυτό που λες ότι αν γίνει mainstream θα αλλάξει η νοοτροπία το καταλαβαίνω μόνο αν γινει mainstream στους straight άρρενες. Δηλαδή όταν βγει το σεξινες από ολο αυτο ως σεξινες προς τέρψη των σουλτανων που βλεπουνε τα χανουμακια να λικνίζονται. Το ότι όλο και περισσότερες κοπέλες θέλουν να γίνουν χανουμακια δεν το κάνει πιο φεμινιστικό, αντιθέτως. Ειδικά η τελευταία σου παράγραφος (αν και χιουμοριστικη) απλά αποδεικνύει αυτό που με προβληματίζει. Το μ@%#^ στο πιάτο προς… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Για μένα το θέμα δεν είναι να μην κάνουμε ποτέ και τίποτα προς τερψιν των (αντρικών και μη) βλεμματων, είναι να είμαστε οκει με το να το κάνουμε χωρίς να είναι κάτι “ακατάλληλο” μόνο για τα στριπτιζαδικα και τα καμπαρέ, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς να κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή από παρενόχληση , μην πω τίποτα χειρότερο, να γίνει μορφή διασκέδασης όπως είναι ένας μίμος, που η Ολλανδία το έχει καταφέρει, για αυτό και ο κύριος έτρωγε αμέριμνος την πατάτα του. Το σόου εκείνη τη στιγμή του ήταν αδιάφορο . Αν είχε όρεξη θα το κοιτούσε. Τόσο απλά. Εκεί έχει φύγει το… Διαβάστε περισσότερα »

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

@Μαύρο Γατί προσλάβετέ με, ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΖΩ

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Άμα ζεις Ολλανδία το μόνο εύκολο, στείλε μου μέιλ (το έχω στο προφίλ )😁😁

no-no
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Θα ανέφερα τη δυσαρέσκειά μου στο HR, για αυτό υπάρχουν. Έτσι δεν στοχεύεις και κάποιον συγκεκριμένα.

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Παρόλο που η ίδια δε δουλεύει στην εταιρεία;

no-no
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Όχι, εννοώ στην περίπτωση που αναφέρει, αν δούλευε εκεί:
“Πιο πολύ όμως απελπίζομαι γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν δούλευα εκει – νομίζω ότι δεν θα ήταν εύκολο να εκφράσω την αντίρρησή μου και να αντιμετωπίσω το όλο κλίμα που θα προκαλούσε αυτό…”

Υπνερωτομαχία
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αλήθεια, αντιλαμβάνομαι το αρκετά ανορθόδοξο κόνσεπτ που επέλεξε η εταιρεία, αλλά το burlesque είναι ένα είδος show, όπως θα μπορούσε να είναι αντίστοιχα ένα tango/salsa/παραδοσιακοί χοροί και λοιπά. Βγάζοντας απ’έξω το σχόλιο του σεξιστή παπάρα, με γεμίζει μια αίσθηση ότι σε ενοχλεί το “ημίγυμνες χορεύτριες” γιατί συνδέεται με strippers και άρα η εταιρεία το έκανε για να ικανοποιήσει τo male gaze; Μην πέσετε να φάτε, να καταλάβω θέλω, γιατί στο κεφάλι μου το inclusion περιλαμβάνει και την απενοχοποίηση του “χορεύτρια burlesque” ίσον “τσίτσιδη, ξετσίπωτη που κουνάει κώλο προκλητικά για να γουστάρουν οι άντρες πελάτες” πχ. Μπορεί να φταίει και το… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Μην πω ότι και η επιλογή του “ανορθόδοξου” γίνεται επίτηδες στα πλαίσια του inclusion για να συνηθίσει το ευρύ κοινό και να μη θεωρείται πλέον “ανορθόδοξο”.

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα, αγαπημένη. Εφόσον πρόκειται όντως για μια τόσο προχώ εταιρεία, δεν κατάλαβα γιατί θεωρήθηκε τόσο απαράδεκτη και “τζιζ” η επιλογή του burlesque για εταιρικό event. Δεν πιστεύω ότι η εταιρεία το έκανε για να πάρουν μάτι οι λιγούρηδες υπάλληλοι.

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Δεν ξέρω σε ποια δυτική χώρα είσαι και υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάλογα με την απάντηση. Αλλά δύο πράγματα ξέρω σίγουρα, πρώτον τα σεμινάρια diversity μπορούν να είναι από πολύ καλά μέχρι και μια βλακεία και μισή, όπου βγαίνοντας όλοι λένε πόσο inspired είναι και ευλογάμε τα γένια μας για να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας μετά από 10 λεπτά, ανάλογα από το παράδειγμα που δίνεται από την εταιρία. Και δεύτερον ότι δε θα χάσεις τη δουλειά σου αν διαμαρτυθείς για κάτι (ειδικά τόσο εξώφθαλμο), αντίθετα, διακυβεύονται πολλά για την εταιρία. Μάθε γιατί και πώς, είναι δύναμη για ‘σένα σαν εργαζόμενη σε… Διαβάστε περισσότερα »

Chachacha
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Είμαι τόσο περίεργη να μάθω τι είδους εταιρία είναι αυτή. Είναι πάρα πολύ περίεργο να πήρε έγκριση μία τέτοια εκδήλωση όταν οι διεθνείς εταιρίες έχουν συνήθως καταστατικό που ορίζει σε τι πλαίσια μπορούν να κινούνται οι δραστηριότητες, έχουν διαδικασίες για εσωτερική καταγγελία (ακόμα και ανώνυμη) κτλ. Είναι δομημένες ώστε να αποφεύγουν κακοτοπιές (καταγγελίες, αμαύρωση της φήμης από διαρροή στον τύπο). Αν είναι δε και εισηγμένη στο χρηματιστήριο, δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη. Μην απορήσεις αν υπάρξει συνέχεια και ο/η γενικός/ή πέσει σε δυσμένεια ή αποχωρήσει.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Ο τίτλος του site που θα λάβει την ανώνυμη πληροφορία θα είναι:

“Γραφεία της διεθνούς εταιρίας “Τάδε” σε μυστηριώδη χώρα της δυτικής Ευρώπης έφεραν ημίγυμνες χορεύτριες στο χώρο της εταιρίας όπου γινόταν το πάρτυ. Φορούσαν εσώρουχα με παγέτες ενώ δύο μήνες πριν είχαν γίνει diversity and inclusion talks. Σάλος στις χρηματαγορές! Οι μέτοχοι καλούν σε απολογία τους διοργανωτές.”