Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν έχω το δικαίωμα να κανονίσω ό,τι άλλο θέλω;

Όταν σου λέει «θα δούμε»

Αγαπητή Α,μπα ήθελα πάντα να σε ρωτήσω, βασικά τώρα που μου ‘ρθε θα σε ρωτήσω, δεν ήθελα πάντα, θέλω τώρα. Έχουμε την εξής κατάσταση. Μιλάς με κάποιο φίλο σου και κανονίζετε να βγείτε. Προτείνεις κάτι συγκεκριμένο και ο άλλος σε αφήνει σε ένα “θα δούμε” το οποίο δεν έχει σαφή αιτία, δεν σου λέει πχ “παίζει να δουλεύω, οπότε θα δούμε”, αλλά μάλλον με αυτό το “θα δούμε” πιο πολύ εννοεί “κάτσε να δω τι παίζει γενικά και θα σου πω” περιμένοντας ενδεχομένως καλύτερες προτάσεις. Τότε, δεν έχεις κάθε δικαίωμα να κανονίσεις κι εσύ κάτι άλλο, αφού ο άλλος δεν το έχει δέσει κιόλας; Ή δεν σου έχει πει καν από τι εξαρτάται; Μου έχει συμβεί κάποιες φορές και δεδομένου ότι έχω ένα βράδυ την εβδομάδα στο οποίο μπορώ να το ρίξω έξω (κι έχω ανάγκη να το ρίξω έξω) ,δεν θέλω να μείνω μέσα γιατί όλοι οι άλλοι έχουν κανονίσει. Βασικά άσχετα από της γύρω γύρω ειδικές συνθήκες, όταν ο άλλος σου λέει θα δούμε έτσι γενικά κι αόριστα δεν έχεις αυτόματα το δικαίωμα να κανονίσεις ότι άλλο θες; Κι αν ο άλλος θέλει να σου πει ναι ή όχι τελευταία στιγμή και τον πακετώσεις και ξινίσει, δεν είναι πρόβλημα του; Έγκαιρα του είπες, να μάθει να μην σε γράφει.

Καβάτζα

Όπως τα λες είναι, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

116 points
Upvote Downvote

55
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
14 Θέματα σχολίων
35 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
26 Συντάκτες σχολίων
trapezokathismataandi @bozonioΛένα ΦουτσιτζήMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

Φυσικά και το έχεις. Και το έχεις ακόμα κι αν ο άλλος σου πει γιατί “θα δούμε”, γιατί δεν έχει σημασία ο λόγος, ειδικά αν γίνεται συνέχεια. Θέλω να γράψω κατεβατό γιατί πριν λίγα χρόνια είχα τεράστιο θέμα με συγκεκριμένο άτομο (με το οποίο ήμουν και ψιλοτσιμπημένος) που απλά αδυνατούσε να κανονίσει, για εκείνην το φυσιολογικό ήταν να στείλει “πάμε για μπύρα” στις έντεκα το βράδυ, αν τυχόν την ρωτούσες έντεκα παρά τέταρτο “θα κάνουμε κάτι σήμερα” η απάντηση ήταν πάντα “δεν ξέρω, θα δούμε”. Ε, εγώ θέλω να ξέρω το πρόγραμμά μου κατ’ ελάχιστον μέχρι το μεσημέρι, μην πω… Διαβάστε περισσότερα »

latro
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Έλα Ολλανδία!

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

Καλά έχω κάνει Λονδίνο, από τη στιγμή που οι παρέες αρχίζουν να δουλεύουν και τελειώνει η φοιτητοκατάσταση, το τι θα κάνεις το κάθε σ/κ και με ποιους είναι κανονισμένο ένα μήνα πριν, αν θες να υπάρχει ελπίδα να τους δεις πραγματικά δηλαδή. Αυτό παραπάει, ούτε εγώ που είμαι του προγράμματος δεν την πάλευα. Γενικά, μια μέρα πριν να ξέρω τα σχέδια για τις εξόδους, είμαι μια χαρά. Βασικά, και με το αυθημερόν καλά είμαι, όταν είναι “παιδιά, σε τέσσερις ώρες Ναυαρίνου για Ενοχές”. Το να ρωτάω στις έξι αν θα βγούμε στις εννιά και η απάντηση να είναι πάντα μα… Διαβάστε περισσότερα »

NaLola
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Γέλασα πολύ με το σχόλιο γιατί ούσα παθούσα στο Λονδίνο, όταν κανονίζουμε πάντα είναι για δυο μήνες ahead και εννοείται ανοίγουμε calendar για να δούμε διαθέσιμες μέρες. Πάντως πρόσφατα πήρα Σάββατο πρωί φίλη τηλέφωνο να δω αν θέλει να πάμε για καφέ και σκεφτόμουν, πω πω τελευταία στιγμή δεν θα μπορεί. Που είναι το στάνταρ στην Ελλάδα κανονίζουμε καφέ την ίδια μέρα.

μιμόζα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Ένα θα πω, πως έχω ήδη από Γενάρη κλεισμένο ντίνερ με τις συναδέλφους μου για το Μάη.

latro
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Έχω περάσει από φάσεις. Ως μαθήτρια/φοιτήτρια τελευταία στιγμή (με φοβερή ανασφάλεια για το αν θα βγω), ως και εδώ στην Ολλανδία να έχω κανονισμένα τα πάντα για 2 μήνες, ακόμα κ τις μέρες που να μην κάνω τίποτα. Ξύπνησα μια μέρα και λέω πού πήγε ο αυθορμητισμός μου; Πάντως έχω υπάρξει κ εγώ του ‘θα δούμε’, σε περίοδο που δεν ήμουν καλά, γιατί δεν ήξερα αν θα μπορέσω να αντιμετωπίσω κόσμο ή όχι. Τώρα πια μπορεί να κανονίζω 1-2 βδομάδες πριν (μήνες σπάνια – μόνο για συναυλίες κ τέτοια), αλλά αφήνω πολλές μέρες άδειες ώστε να κάνω κάτι αυθόρμητα –… Διαβάστε περισσότερα »

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Δε τα μπορώ αυτά τα κανονισματα βδομαδες πριν στην Αγγλία. Αφού μου λέει η γυναίκα μου τον Φεβρουαριο, «μου έστειλαν οι τάδε αν μπορούμε να πάμε στο πάρτυ τους» (σε σπίτι, όχι κάτι άλλο). Λέω εγώ «ποτέ είναι;», λέει «τον Ιούνιο». Ε δεν ξέρω αν θα μπορώ, μπορεί να έχω πεθάνει μέχρι τότε. Άσε που ξεχνάω τελείως τι έχει κανονιστεί και ποτέ είναι. Για απλή έξοδο περισσότερο από μερικές μερες πριν δεν έχει νόημα για μένα. Και για πάρτυ άντε 2-3 βδομαδες μαξ.

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ναι ισχύει αυτό φυσικά, τα χρονικά όρια είναι αυθαίρετα και θέμα κουλτούρας. Αλλά για μένα υπάρχει ένα μεγάλο πλεονεκτήμα στις πιο αυθόρμητες εξόδους: ότι γνωρίζεις σε τι διάθεση είσαι και μπορείς να αποφασίσεις με βάση αυτό. Ας πούμε τώρα ξέρω ότι θα ήθελα να βγω το Σάββατο για ποτό ενώ μπορεί να έχω κανονίσει 2-3 βδομαδες πριν να πάω για ταινία. Για τα ακόμα πιο μακροχρόνια σχέδια υπάρχει το πως εξελίσσεται η φιλία και ότι σε περιορίζει στο να κανονίζεις κάτι άλλο που μπορεί να προκύψει μετά. Δεν είναι κάτι που δεν ξεπερνιεται, πάντα μπορείς να πεις όχι τελικά. Μου… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Είμαι από αυτούς που λέει “θα δούμε” σε φίλους γιατί εξαρτάται από τη διάθεσή μου εκείνης της ημέρας. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα θέλω να πάω για ποτό την Παρασκευή, από τη Δευτέρα.
Όμως δεν έχω καμία απαίτηση να περιμένει ο άλλος αν εμένα θα με φωτίσει η αγία Βότκα να βγω. Όταν έρθει η Παρασκευή και θέλω να βγω θα τον πάρω τηλέφωνο κι αν θέλει και μπορεί, θα βγούμε. Εξαιρούνται εννοείται οι περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν κρατήσεις ή να βγουν εισιτήρια.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αχ ναι ,κι εγώ δεν μπορώ έτσι. Δεν μπορώ να κανονιζω ραντεβού από μέρες πριν. Και καταπιεζομαι και δεν ξέρω αν θα θέλω να βγω εκείνη την μέρα. Πάντως με τους φίλους μου πάντα την ίδια μέρα κανονίζουμε, άντε από την προηγούμενη να πούμε άντε να βγούμε αύριο.

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο! Μπορώ από τώρα να κανονίσω για όλα τα Σάββατα του μήνα (Παρασκευές δεν μπορώ), τέτοιος προγραμματισμός. Άλλη μία έχω βρει σαν κι εμένα, και ευτυχώς τον άντρα μου.
Αν πάλι δεν το έχω προγραμματίσει, αλλά αντίθετα έχω “προγραμματιστεί” για χουχούλιασμα στο σπίτι, δύσκολο να βγω τελευταία στιγμή.

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που αν δώσουν το λόγο τους πρέπει οπωσδήποτε να τον κρατήσουν, με αποτέλεσμα να βγαίνω χωρίς να θέλω επειδή το είχα κανονίσει πολύ νωρίτερα. Ε κάποια στιγμή βαρέθηκα να το παθαίνω αυτό και είμαι του “θα δούμε”. Δεν έχει καμία σχέση πάντως με το αν θα μου κάτσει κάτι καλύτερο. Έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου.

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Χαίρομαι Aloutero 🙂
Δυο τρεις περιπτώσεις πάντως, που είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα, αυτό κάνουν και μάλιστα επιβεβαιώνεται περίτρανα. Δηλαδή σου λένε θα δούμε, δεν παίρνουν ποτέ τηλέφωνο και από μέρες σου λένε τι ωραία που πέρασαν (με άλλη παρέα).

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εννοείται ότι υπάρχουν και αυτοί! Και τους θεωρώ γαϊδούρια. Τους έχω βγάλει όμως από τη ζωή μου και έχω ξεμπερδέψει 🙂

trapezokathismata
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Καλά ναι υπάρχουν κι αυτοί.

Εμένα πάντως με τρελαίνει το να κάνω πλάνα από 2 βδομάδες πριν. Ξέρω γω Σάββατο 25 Απριλίου να πάμε για εκδρομή στο τάδε χωριό και μετά για φαΐ. Ε δεν ξέρω αν θα θέλω!!! Και μετά παρεξηγούνται αν πεις “μμ δεν ξέρω ακόμα, είναι πολύ νωρίς” γιατί σου λένε “μα δε γίνεται να κανονίσουμε αλλιώς”. Και εκεί είναι που λες “ε δε θέλω να κανονίσω!!!”

*τριγκερντ*

trapezokathismata
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ακριβώς αυτό το θέμα έχω κι εγώ – δεν ήθελα να “προδώσω” τα σχέδια οπότε έβγαινα και ξανάβγαινα ενώ δεν ήθελα. Οπότε από ένα σημείο και μετά αποφάσισα ότι απλά θα λέω ότι δε θέλω να κανονίσω από τόσο νωρίτερα αλλά αν ισχύουν τα σχέδια και μπορώ να έρθω αν έχω διάθεση, θα έρθω. Ίσως σε κάποιους φαίνεται γαϊδουριά, δε λέω, άκουσα και αρκετά τέτοια σχόλια. Αλλά δεν άντεχα ούτε τις τύψεις αν ήθελα να ακυρώσω τα ΣΧΕΔΙΑ, ούτε το να βγαίνω για ποτό ενώ έξω έχει 20 μποφώρ αέρα και κρύο ξέρω γω, so there.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Κι εγώ αυτή η φάση είμαι με τις γενικές εξόδους, φάση ένα ποτό, ένας καφές. Για άλλα πράγματα (συναυλίες/πάρτι/θέατρα κλπ) θέλω να ξέρω από πιο πριν, γιατί αυτά δεν περιμένουν, γίνονται τότε και πρέπει να ξέρω. Κι εκεί με εκνευρίζει το “δεν ξέρω” του άλλου, γιατί τι περιμένει, να κλείσει τη συναυλία όταν θα έχουν τελειώσει τα εισιτήρια ξερωγω; Άλλο αν δεν έχει λεφτά.

Alex Rainers
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Για μένα το θα δούμε είναι κεκαλυμμενο όχι όποτε προφανώς κανονιζεις κάτι άλλο και του λες α συγνωμη δεν ξεκαθαρίσες.

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Εγώ όπως πάντα θα πω τον πόνο μου! Είμαι η “θα δούμε” και αυτό που περιγράφεις είναι ο λόγος που σκοτώνομαι με την κολλητή μου κοντά 30 χρόνια! Να σου πω το χθεσινο. ‘Bella ciao, θα πάμε ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ εκείνη την εκδρομή που λέγαμε; βρήκα πάμφθηνα εισιτήρια! ‘ Άλλο : Mπορεί να είμαι δουλειά, να πρόκειται να σχολάσω μετά από 12 ώρες και ήδη να είμαι ψιλορεταρισμένη. Η φιλενάδα: “Θα πάμε το βράδυ σινεμα;” Άλλο: Σάββατο. Τα παιδιά μου έχουν ξυπνήσει με βήχα, ο οποίος μπορεί να μας οδηγήσει βραδιάτικα στον παιδίατρο, μπορεί και σε 2 ώρες να παίζουν μαξιλαροπόλεμο.… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Συμφωνώ και συμπάσχω!

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Bella ciaο τα “θα δούμε” σου μου φαίνονται εντελώς δικαιολογημένα, και τα τρία.

Οι εκνευριστικοί είναι αυτοί με το σύνδρομο FOMO που λένε “θα δούμε” σε μόνιμη βάση, όχι επειδή είναι πολυάσχολοι, αλλά επειδή περιμένουν να δουν αν θα τους προκύψει κάτι καλύτεροι.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

*καλύτερο

demonoula
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Η διαφορά είναι ότι εσύ δε λες θα δούμε, λες “κανόνισε κι αν μπορώ έρχομαι κι εγώ”. Δεν αφήνεις τον άλλο να βασίζεται πάνω σου για την έξοδο. Και προφανώς είσαι απόλυτα δικαιολογημένη. Τους τελευταίους μήνες, 3 φορές έχω κανονίσει να πάω για ποτό και 3 φορές η μικρή ανέβασε πυρετό. Δεν μπορείς να κανονίσεις σε βάθος χρόνου όταν έχεις μικρά παιδιά, πώς να το κάνουμε.

no-no
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Είμαι αυτή που κανονίζει ένα χρόνο πριν τις διακοπές, κλείνω εισιτήρια μόλις βγουν, συναυλίες από τώρα για τον Οκτώβριο, ω ναι! Πρόγραμμα 2 μηνών είναι κολλημένο στο ψυγείο, έξοδοι, ραντεβού, υποχρεώσεις, τώρα σκέφτομαι πως άργησα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμη.. Ευτυχώς ζω στην Ελβετία, υπέφερα στην Ελλάδα με όλο αυτό της τελευταίας στιγμής. Δεν με πειράζει να με πάρει κάποιος τελευταία στιγμή να κάνουμε κάτι, αν δεν έχω κανονίσει. Τώρα το πρωί μου έγραψε μια φίλη να βρεθούμε μετά τη δουλειά (αυτό είναι τελευταία στιγμή για εμένα!) και θα πάω μάλλον.

phychodelico
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Εγώ Αγγλία ζω. Κανονίζω καιρό πριν εξόδους και εκδρομές. Στα άτομα τύπου “θα δουμε” βάζω χ. Ειλικρινά δεν έχω χρόνο για τέτοια άτομα.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Με επιασε ένα άγχος με όλο αυτό το πρόγραμμα που έχεις για να πω την αλήθεια. Για μένα θα ήταν τρομερή καταπίεση, δεν θέλω να έχω πρόγραμμα για τις εξόδους μου.

trapezokathismata
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αυτό ^

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Είμαι ενοχή κύριε δικαστα. Λέω συνέχεια θα δούμε, όχι γιατί περιμένω κάτι καλύτερο, αλλά γιατί συνήθως δεν έχω κουράγιο να πάω πουθενά. Βέβαια αν το πω αυτο θα πω κιόλας δεν ξέρω, θα δούμε, αν θέλεις να κανονίσεις κάτι άλλο κανόνισε. Δεν κραταψ κανέναν δέσμιο της μαλακίας που με δέρνει

αγριοκέρασο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Μια από τα ίδια, Mitsi! Ας μην μιλήσω και για όλες εκείνες τις φορές που είπα ναι σε έξοδο καθαρά και μόνο για να μην αρνηθώ πάλι να βγω ή γιατί δεν θέλω να χαλάσω χατίρι σε φίλους!
Δείξτε κατανόηση, παιδιά, και σε εμάς τους σπιτόγατους!

trapezokathismata
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

team Μitsi και αγριοκέρασο ✌🏻

Πουπουλόπαπια
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Α! Ταυτίστηκα τόσο πολύ! Έχουμε μαλώσει με παρέες γι’αυτό το λόγο, φάση από το “θα δούμε” να φτάνει η μέρα κ να παίρνουμε τηλέφωνα για να ακούσουμε το επικό “έχω κανονίσει ρε συ” 😐 Ε μια δυο, μετά κανονίζαμε άλλα πράγματα κ καταλαβαίναμε ότι το “να βρεθούμε” είχε χαρακτήρα “ωραία θα ήταν αν βρισκόμασταν” – κ είχαν το θράσος να κάνουν κ παράπονα όταν μια φορά δε βρέθηκε κάτι καλύτερο προφανώς κ πήραν τηλ για να ακούσουν με τη σειρά τους “ε έχω κανονίσει ρε συ” 🙄 Χάιλαϊτ, σε μια παρέα που έχουμε εμείς φίλο (το αγόρι της φίλης μου… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Α το κάνουν και πιο μετά δυστυχώς.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Θυμήθηκα δίκη μου ιστορία στα <25 με φίλη μου – εξπερτ στο βεντετιλίκι. Εκείνη φοιτήτρια που δεν πάταγε σχολή, εγώ επίσης φοιτήτρια και εργαζόμενη. Μπορούσα να δω φίλους μόνο το Σάββατο, οπότε προσπαθούσα να κανονίσω από λίγες μέρες πριν (τύπου Πέμπτη). Η φιλενάδα μου ήταν κλασική θαδουμενάκιας, όμως αν τελικά κανόνιζα με άλλους ζήλευε και κατέβαζε μούτρα. Μου είχε πει μεταξύ άλλων την επική ατάκα "Έλα ρε Μαφάλντααα, γίνε λίγο πιο αυθόοορμητη", (με αυτό το αργόσυρτο, δήθεν χαλαρό στυλάκι) στο οποίο ήθελα πολύ να της απαντήσω ότι τι να κάνω, δεν τα ξύνω όλη μέρα. Αλλά δεν το έκανα. Αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Ε ναι, προφανώς και θέλει να δει μήπως κάτσει τίποτα καλύτερο και μετά “θα δει” αν σου κάνει τη χάρη. Έλεος. Κι εγώ εκνευρίζομαι πολύ με αυτό.
Όταν ακούς τέτοια να ρωτάς “δηλαδή ποτέ θα δούμε;” ή ακόμα καλύτερα να λες “οκ, να δούμε όμως μέχρι αύριο γιατί θέλω να κανονίσω”.

Ιζόλδη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Οι “θα δούμε” είναι φύσει ασύμβατοι με τους “θέλω να ξέρω”. Και οι δυο βέβαια τα βρίσκουν με τους “εκτός απροόπτου”

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Είμαι και εγώ μια από τους “θα δούμε”. Δυσκολεύομαι να οργανωθω και τα μακροπρόθεσμα πλάνα με αγχωνουν και με πιέζουν πολύ. Όμως όταν λέω θα δούμε, ξεκαθαρίζω ότι είναι δική μου η δυσκολία και να κάνουν οι άλλοι τα κουμάντα τους και ας προσαρμοστώ εγώ.

Αν μιλάμε για φίλους πάντως, γιατί δεν διευκρινίζεις την κατάσταση? “Αν μπορείς πες μου μέχρι τότε γιατί αλλιώς θέλω να κανονίσω κάτι άλλο, μη μείνω και μέσα”