Αγαπητή «Α, μπα»: Αυτή κοιμόταν δίπλα του και εκείνος μου έστελνε μηνύματα

Ποια είναι η θέση αυτής της κοπέλας στην καρδιά του;

Αγαπητή Λένα και αναγνώστες, με αφορμή διάφορα που διαβάζω εδώ μέσα, αλλά και μια προσωπική μου ιστορία, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι. Είχα έναν φίλο που μετά από πολλά χρόνια φιλίας, ένα βράδυ μετά από ξενύχτι κλπ κοιμηθήκαμε μαζί. Αυτός εκείνη την περίοδο ήταν ένα χρόνο σε σχέση με άλλη κοπέλα. Παρότι εγώ δεν περίμενα να γίνει κάτι μετά από εκείνο το βράδυ, αυτός ξεκίνησε μαζί μου επικοινωνία και μου ζητούσε να βρεθούμε. Δυστυχώς, μετά από κάποιο διάστημα ενέδωσα και βρισκόμασταν, μιλούσαμε κλπ έχοντας την ελπίδα ότι θα χωρίσει,αφού έδειχνε να μου αφιερώνει χρόνο και να έχει συναισθήματα για εμένα ( ούτως ή άλλως ήμασταν πολύ αγαπημένοι αφού για χρόνια ήμασταν φίλοι). Όταν είδα ότι το πράγμα εν σταματάει, αρχισα να τον πιέζω να χωρίσει, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα κλπ μου είπε πως δεν μπορεί να χωρίσει με την άλλη κοπέλα. Οπότε κ εγώ το πήρα απόφαση και ξέκοψα τελείως μαζί του. Πια δεν του μιλάω καθόλου, δεν είμαστε φίλοι όπως παλιά δηλαδή. Νιώθω και πολύ άσχημα απέναντι στην άλλη κοπέλα. Ξέρω ότι αυτο που έκανα ήταν πολύ λάθος. Τώρα αυτοί έχουν παντρευτεί, αυτή ζει το παραμύθι της ότι έχει βρει τον άνθρωπό της, τον έρωτά της και δεν έχει ιδέα τι γινόταν τόσο καιρό από πίσω της. Αυτός οποία στιγμή δεν ήταν μαζί της, όλη την ώρα επικοινωνούσε με εμένα. Κυριολεκτικά μόλις έκλεινε η πόρτα μου έστειλε. Αυτή μπορεί να κοιμόταν δίπλα του και αυτός έστελνε μνμτα σε εμένα. Η ερώτηση μου είναι όμως, ποια είναι η θέση αυτής της κοπέλας στην καρδιά του βρε Α, μπα; Και ρωτάω γενικά για τους άντρες που μπορεί να έχουν σχέση, γάμο, και παράλληλα να δίνουν χρόνο και σε ότι τους τύχει. Αν δηλαδή τύχαινε σε εμένα αυτό, να είμαι με κάποιον και για κάποιο διάστημα να του τύχει κάτι άλλο, αλλά να μη με χωρίσει, να μείνει μαζί μου. Με αγαπάει τώρα αυτός ο άνθρωπος; Θέλει να είμαι η γυναίκα του; Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό;; Γιατί φέρονται έτσι οι άνθρωποι;

-Τι γίνεται σε αυτή τη ζωή!

Όλα φυσιολογικά είναι. Οι άνθρωποι φέρονται όπως τους παίρνει να φέρονται, όσο δεν έχουν συνέπειες να φέρονται όπως τους κατεβαίνει στο κεφάλι.

Δε νομίζω ότι προκύπτει από κάπου ότι αυτή ζει το παραμύθι της ότι έχει βρει τον άνθρωπο της, ή ότι δεν έχει ιδέα τι γινόταν τόσο καιρό. Δεν ξεκινούν όλοι οι γάμοι με αυτόν τον τρόπο. Και δεν ξέρω τι ακριβώς ρωτάς, να πω την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν να ξέρω ποια είναι η θέση αυτής της κοπέλας στην καρδιά του. Μπορεί ούτε αυτός να ξέρει καλά καλά, και σίγουρα δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει. Ρωτάς αν μπορεί εσύ να πάθεις κάτι τέτοιο; Τι να πω, μπορεί. Μπορεί να πάθεις αυτό, ή κάτι πολύ χειρότερο. Ή και τίποτα.

Νομίζω ότι αυτό που θέλεις να μάθεις, είναι αν εσύ «σήμαινες» κάτι για αυτόν. Αν ο γάμος που έγινε, σε ακυρώνει, και κατά πόσο. Δεν θέλεις να δεχτείς ότι δεν ήσουν απολύτως τίποτα, αλλά ο γάμος σε προβληματίζει, γιατί έχεις μάθει ότι ο γάμος σημαίνει ευτυχία (όπως αυτή που την βρήκε με το παραμύθι που αναφέρεις). Και περιμένεις μήπως κάποιος σου πει, ένα ψέμα είναι αυτός ο γάμος, επειδή σου έστελνε μηνύματα όταν έβγαινε από τη πόρτα.

Μπορεί και να είναι ένα ψέμα αυτός ο γάμος. Σε τι σε βοηθάει αυτό, στην πραγματικότητα; Αν είναι ένα ψέμα ο γάμος του, τόσο το καλύτερο για σένα που διάλεξε την άλλη. Δείχνει τι άνθρωπος είναι, και καλύτερα να μην είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

73 points
Upvote Downvote

33
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
17 Θέματα σχολίων
16 Απαντήσεις θεμάτων
4 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
23 Συντάκτες σχολίων
WednesdayKaramouzaPrincess Consuela Banana-Hammockleas Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
εξωγήινη
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Μόλις πάψεις να βλέπεις τον άντρα σαν τρόπαιο που τον κερδίζει η καλύτερη, θα σταματήσουν αυτόματα να σε ενδιαφέρουν οι δεσμευμένοι. Θα τους βλέπεις κατευθείαν σαν μίζερα ανθρωπάκια που αισθάνονται άρχοντες που κοροϊδεύουν δύο γυναίκες και περνάνε ζάχαρη ενώ αυτές μαλλιοτραβιουνται για το γιακουμινι. Φυσικά δικαίωμα σου να κάνεις ο, τι θες αλλά μην εκπλήσσεσαι κιόλας με το αποτέλεσμα. Έχει παλιώσει υπερβολικά αυτη η κλισεδια για να προσποιουμαστε άγνοια.

Betty Boop
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Well put!

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Το τρίτο πρόσωπο αντί να αναρωτιέται το θέση έχει η άλλη στην καρδιά του καλύτερα να αναρωτηθεί τι θέση έχει αυτή. Αλλά αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση και μια δύσκολη αλήθεια.

v for vendetta
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Τώρα νιώθεις άσχημα για την άλλη κοπέλα ενώ όταν βρισκόσουν μαζί του και τον πίεζες να χωρίσει δεν ένιωθες; Λίγη υποκρισία μου βγάζει το κείμενο σου και μία αίσθηση ότι θες να μειώσεις το γάμο του φίλου ή και να βγάλεις τη γυναίκα του ολίγον αφελή (ζει το παραμύθι της κλπ) για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Τι σε νοιάζει τι κάνουν αυτοί στο γάμο τους; Εσείς το λήξατε, προχώρα παρακάτω. Και έλεος, είπαμε, δεν τυχαίνουν αυτά, γιατί πολύ τη λέξη ”τύχη” χρησιμοποιείς στο τέλος.

Stalkerou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Εγώ νομίζω ότι η γραφούσα προβληματίζεται όντως για το αν μπορεί να της τύχει κάτι τέτοιο κ να μην πάρει χαμπάρι, όπως είδε κ μπροστά στα μάτια της να γίνεται. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανόν η νυν σύζυγος να μην πήρε χαμπάρι. Δυστυχώς, δεν μπορείς να το αποτρέψεις, μπορείς μόνο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να προσέχεις ποιον έχεις δίπλα σου. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν!

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

μπορεις να προσεχεις και το ποιος εισαι, οχι μονο το ποιον εχεις διπλα σου.. δλδ ελεος…εχει τυψεις που απατουσε αυτος την γυναικα του μαζι της;;; ας μην πηδιοταν μαζι του, να μην ενοιωθε τυψεις…

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Διαβάζω “αυτή κοιμόταν δίπλα του και εκείνος μου έστελνε μηνύματα”. Και συνεχίζω να διαβάζω και η ερώτηση είναι τι έχει στην καρδιά του! Όχι, μα πόσο @ρχίδι είναι!

Τι σκατά να έχει στην καρδιά του; Τι σε νοιάζει τι έχει στην καρδιά του; Πάντως όχι εσένα, ούτε τη γυναίκα του!

Υ.Γ. Αυτό το ενέδωσα δεν αλλάζει τη θέση σου στην ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή. Αν χρειάζεσαι ξέπλυμα, πρέπει να συγχωρήσεις εσύ τον εαυτό σου (με όλη την καλή διάθεση, ειλικρινά. Όλοι κάνουμε λάθη.).
Ο καθένας έκανε αυτό που έκανε, own it.

Woooo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εκανα κάτι με δεσμευμένο που μου έστελνε ταχτικά και αναρρωτιόμουν για την “καημένη” την κοπέλα του. Κατάλαβα γρήγορα πως η κοπέλα του τον είχε γραμμένο και δεν κάνανε σεξ. Απ’ ευθείας ο τύπος καταγράφηκε στα πρακτικά ως loser. Μην τους ανεβάζετε αυτούς που απατάνε, παιδιά. Είναι πολύ πιθανόν να το κάνουν λόγω απόρριψης από τους συντρόφους τους.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Τι εννοείς “γιατί φέρονται έτσι οι άνθρωποι?”.Εσύ γιατί φερθηκες όπως φερθηκες?Δεν πιστεύω ούτε εγώ ότι σε πηρε ο πόνος για την άλλη κοπέλα αναδρομικά.Τωρα αν αγχώνεσαι μηπως σε απατήσουν κι εσένα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι ναι ,παίζει κι αυτό.Παντα.Για σένα,για μένα,για ολους μας .

Karamouza
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Εσυ εχεις τσαντιστει που δεν την παρατησε για να ειναι μαζι σου. Ισως κοινωνικα τη θεωρει ακλυτερη επιλογη απο εσενα και απλα θελει και καποια τριγυρω για να παιζει η κανει αυτα που δεν κανει κανει με την αλλη, η απλα καποια για να τονωνεται ο εγωισμος του. Εσυ κοιτα τι κανεις και αστον αυτον να κανει οτι θελει, μακρια απο εσενα. Βρες ανθρωπο της προκοπης που ελεγε και η γιαγια μου

ksenia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Οι ανθρωποι συμπεριφερονται ετσι διοτι η μονογαμια δεν ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση

all things must pass
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Απλή,minimal,to the point τοποθέτηση,και κόντρα στην mainstream άποψη της πλειοψηφίας.
Chapeau,chère madame!

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

υπαρχουν και ανθρωποι που αισθανονται πολυ ομορφα μεσα σε μονογαμικες σχεσεις, οπως και ανθρωποι που ξερουν πολυ καλα οτι δεν ικανοποιουνται σε μια μονογαμικη σχεση, το δηλωνουν ανοιχτα και εχουν ειλικρινεις σχεσεις. αυτοι δεν υπολογιζονται δλδ; λεμε οτι “η μονογαμια δεν ειναι στην ανθρωπινη φυση” και καλυπτουμε την εξαπατηση και το βολεμα του καθε τσιλιμπουρδακου; ελεος καπου…
οι απατεωνες γιατι κλεβουν; επειδη η τιμιοτητα δεν ειναισ την ανθρωπινη φυση;
τι ειναι η “ανθρωπινη φυση”; η κολυμβηθρα του σιλωαμ του καθε παρτακια;

Karamouza
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Πολυ σωστο σχολιο

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Οι άνθρωποι φερόμαστε όπως φερόμαστε γιατί μπορούμε, γιατί μας το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι άνθρωποι που συνυπάρχουν μαζί μας. Με τον άνθρωπο αυτό ξεκινήσατε κάτι το οποίο στην αρχή ίσως ήταν και λίγο διεγερτικό, λόγω του απαγορευμένου, όταν όμως του ζητήσες να χωρίσεις δεν το έκανε. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σου αρκεί ως απάντηση στο ερώτημα αν σε ήθελε και τη θέση είχες στην καρδιά του. Μην σε απασχολεί η άλλη γυναίκα ούτε αυτός. Υπήρξες το τρίτο πρόσωπο, δεν είσαι πια. Αστούς στην οικογενειακή τους ζωή και εσύ συνέχισε την δική σου.Το τι μπορεί να σου συμβεί… Διαβάστε περισσότερα »