Αγαπητή «Α, μπα»: Αν θέλεις την Αντζελίνα Τζολί πρέπει να είσαι ο Μπράντ Πίτ;

Όχι ρε φίλε. Η αισθητική είναι υποκειμενική. Μην ακούω περί “αντικειμενικά ωραίου” γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες, οι μόδες κ.λπ διαμορφώνουν τα πάντα

Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε “αν θέλεις την Angelina Jolie πρέπει να ‘σαι ο Brad Pitt”. Είδα σε πρόσφατη απάντηση σχετικά με την Σκάρλετ Γιόχανσον μερικοί να γράφουν ανταπαντήσεις “σιγά μη γύριζε η Σκάρλετ να σε κοιτάξει” ή “μπορεί εγώ να μην είμαι η Τζολί αλλά ούτε εσύ είσαι ο Μπραντ Πιτ”. Ε λοιπόν εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται εξαιρετικά προβληματικό. Λες και παραδέχεσαι ότι είσαι “κατώτερης ποιότητας” άνθρωπος από τον τάδε και τον δείνα διάσημο. Ναι δεν είσαι η Τζολί ούτε η Σκάρλετ ούτε η Μόνικα ούτε καμιά από αυτές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ασχημότερη ή ανήκεις σε χαμηλότερη “κάστα”. Λες και ανήκουν οι διάσημοι/”εμφανίσιμοι” (σε εισαγωγικά γιατί μιλάνε λες και οι προτιμήσεις στην εμφάνιση δεν είναι υποκειμενικές, λες και υπάρχει μια πάγια, αιώνια αισθητική) στην κορυφή κάποιας κοινωνικά κατασκευασμένης ιεραρχίας, εσύ το αποδέχεσαι αλλά ταυτόχρονα παραδέχεσαι και στον σύντροφό σου που ξερογλείφεται με την Γιόχανσον ότι είσαι όντως κατώτερη (αλλά αφού είναι και αυτός πρέπει να “”συμβιβαστείτε”” για να συμμορφωθείτε με τις ανελαστικές κάστες της αισθητικής, μη χέσω βραδιάτικα). Όχι ρε φίλε. Η αισθητική είναι υποκειμενική. Μην ακούω μαλακίες περί “αντικειμενικά ωραίου” γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες, οι μόδες κ.λπ διαμορφώνουν τα πάντα. Η αισθητική σου μπορεί να συμπίπτει με κάποιων ανθρώπων αλλά παραμένει ευμετάβλητη και υποκειμενική σε μεγάλο βαθμό. Και το ότι δεν είσαι η Τζολί η οποιαδήποτε άλλη δεν συνεπάγεται ότι δεν είσαι όμορφη. Με μεγάλα, μικρά, κρεμασμένα ή καθόλου βυζιά. Το πρόβλημα είναι ο μαλάκας που ξερογλείφεται με τη Γιόχανσον και όχι εσύ που δεν είσαι αυτή. Πες μου ρε Αμπά, λέω μαλακίες; Δεν μπορώ αυτό το τροπάριο “δεν είμαι η τάδε, αλλά δεν είσαι και συ ο δείνα”, ηχεί στα αυτιά μου σαν “ναι σκατά είμαι εγώ, αλλά και συ σκατά είσαι όποτε εγώ σου αντιστοιχώ”. (Υ.Γ. ξέρω πόσο αλληλένδετα είναι όλα αυτά με πατριαρχία και τα συναφή)
– δνοφερόν

Οι διάσημοι και εμφανίσιμοι (που είναι συνήθως και πλούσιοι, και ισχυροί) όντως ανήκουν στην κορυφή μιας κοινωνικά κατασκευασμένης ιεραρχίας, την οποία όντως αποδεχόμαστε. Υπάρχουν όντως κάστες, και όντως υπάρχουν κοινωνικές και ταξικές αντιστοιχίες στα ζευγάρια, οι οποίες πάρα πολύ δύσκολα ξεπερνιούνται, και όταν ξεπερνιούνται, συνήθως αυτό γίνεται με μεγάλο κόστος.
Το να μην σου αρέσει κάτι δεν είναι ισοδύναμο με το να μην υπάρχει. Το σύστημα ισχύει ανεξάρτητα από το αν σου αρέσει ή αν το δέχεσαι εσύ προσωπικά. Ιστορικός δεν είμαι, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ μια εποχή της ανθρωπότητας χωρίς καμία ιεραρχία. Όταν κάποιος λέει «αν θέλεις την Τζολί πρέπει να είσαι ο Πιτ» δεν εννοεί μόνο την ομορφιά. Εννοεί και την θέση, και τα λεφτά, και την εξουσία που συνεπάγεται.

Τέλος, όπως και να το κάνουμε, άσχετα με τον καπιταλιστικό τρόπο ιεράρχησης, υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερα χαρίσματα από άλλους, και μερικοί είναι τόσο χαρισματικοί, που πραγματικά ξεχωρίζουν. Είναι γεγονός, δεν γίνεται να λέμε ότι όλοι είναι το ίδιο ικανοί, έξυπνοι, αφού τι να κάνουμε, δεν είναι έτσι. Δεν είναι ωραίο να λέμε ότι κάποιος δεν αξίζει πολλά, αλλά αν δεχόμαστε ότι κάποιοι ξεχωρίζουν, ε τότε, μοιραία κάποιοι κατατάσσονται κάπου χαμηλότερα. Η εμμονή στην εξίσωση προς κάποιον υποθετικό μέσο όρο δεν βοηθάει κανέναν. Είναι πολύ προς το συμφέρον μας να αναγνωρίζουμε τους περιορισμούς μας.

Αυτό που έχει να κάνει όντως με την πατριαρχία είναι να νομίζουν οι γυναίκες ότι όταν οι γκόμενοι τους σχολιάζουν άλλες γυναίκες με όρους εμφάνισης, διάσημες ή μη, δεν δικαιούνται να θυμώνουν. Νομίζουν ότι οι «κυρίες» δεν δείχνουν ενόχληση, ή είναι πολύ cool girls για να νοιάζονται. Κάτι τέτοιοι μιλάνε λες και οι γυναίκες είναι δείγματα σε βιτρίνα και αρκεί να αποφασίσουν να τις ευλογήσουν με τον Γιακουμή τους, οπότε το «πού πας ρε Καραμήτρο» είναι η απολύτως κατάλληλη απάντηση,

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

56 points
Upvote Downvote

87
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
26 Θέματα σχολίων
61 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
47 Συντάκτες σχολίων
Barbie ζωντοχήρα😘Mami SalamiesteMitsiCorry Karav O'Keerie Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μάνα Κουράγιο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι λες και πώς. Άλλο το “πω ρε παιδί μου, τι ωραία η Τζολί- Γιόχανσον- Άνιστον κλπ” κι άλλο “κοίτα τη Τζολί ρε Μαιρούλα! Αυτά είναι πόδια, όχι τα δικά σου που είναι σαν μπουκάλες οξυγόνου. Εμ βέβαια, τράβα και κάνα γυμναστήριο, έχεις παρατήσει τελείως τον εαυτό σου”. Και η Μαιρούλα που είναι εργαζόμενη, μαμά, νοικοκυρά, που τρέχει τα παιδιά στα φροντιστήρια, την μάνα της στους γιατρούς και προλαβαίνει μετα βίας το σούπερ μάρκετ στο κλείσιμο, να πρέπει να απολογηθεί γιατί δεν έχει αναλογίες σούπερ σταρ στα σαράντα πέντε της. Ε, εκεί θα το πεις, δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Όποιος έχει επιλέξει τέτοιου επιπέδου σύντροφο, είναι συνένοχος στην φαιδρότητά του.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Κατάλαβες; Είναι ο Μάκης μπαγλαμάς και για ακόμα μια φορά φταίει η Μαιρούλα.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλά τώρα, εννοείται πως δεν έχει την ευθύνη του τί είναι ο Μάκης, αλλά φαντάζομαι αυτήν της επιλογής της να τον συντροφεύει… την έχει

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δεν τον επελεξε βρε πριγκηπα. Στην πορεια βγηκε, τι νομιζεις οτι της ειπε οταν της εκανε προταση γαμου? Δεν εισαι βεβαια σαν την αντζελινα και πρεπει να πας γυμναστηριο και θελω να σε παντρευτω για να με πλενεις, να με καθαριζεις, να μου μεγαλωσεις τα παιδια κι εγω να σε υποτιμαω ολη την ωρα? Αλλιως της τα ειπε της μαιρουλας οταν τη γνωρισε.

fantasmataki
Επισκέπτης
Συμμετέχων
fantasmataki

Αν είχαμε όλοι την ψωνάρα της έκθεσης και επιπλέον 45 μάστορες και 60 μαθητάδες να ασχολούνται με το πώς θα φανούμε, κουκλάκια ζωγραφιστά θα ήμασταν.

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το σχολείο μου θύμισε αυτή η απάντηση. Που μας έλεγαν κάποια επιτυχία κάποιου και λέγαμε: Σιγά, κι εγώ το κάνω αυτό απλά δεν θέλω και μεγαλώνοντας καταλάβαμε πόση πολλή δουλειά χρειάζονται οι επιτυχίες στη ζωή.

Υ.Γ Δηλαδή εσύ αν είχες την ψωνάρα της έκθεσης και επιπλέον 45 μάστορες και 60 μαθητάδες να ασχολούνται με το πώς θα φανείς, θα είχες παίξει σε 20 ταινίες και θα είχες παντρευτεί τον brad. Μάλιστα..

fantasmataki
Επισκέπτης
Συμμετέχων
fantasmataki

Δεν θεωρώ το να παντρευτείς τον Brad επιτυχία κάποιου είδους και ούτε τις εν λόγω ταινίες τέχνη που αν δεν υπήρχε θα έχανε κάτι η ανθρωπότητα. Αλλά, ναι, θεωρώ ότι αν είχα 45 μάστορες και 60 μαθητάδες να με γυμνάζουν, να με σοβαντίζουν και να ρετουσάρουν τις φωτογραφίες μου θα έδειχνα πολύ πιο όμορφη. Για την εικόνα μίλησα, όχι για τις (όποιες) υποκριτικές ικανότητες αυτών των ανθρώπων.

fantasmataki
Επισκέπτης
Συμμετέχων
fantasmataki

Καλά, δες τη εσύ στο σούπερ μάρκετ άβαφη και χωρίς crew, κι αμα σου φανεί ίδια τα ξαναλέμε.

Neverlander
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Πετάγομαι να πω ότι έχω δει την Αντζελίνα Τζολί στο ούτε μισό μέτρο κ πράγματι, έχει εξωγήινη ομορφιά, μου κόπηκε η ανάσα, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου. Συμφωνώ πάντως με fantasmataki, κ οι ίδιοι οι σταρ αλλωστε τονίζουν συχνά τη σημασία του προνομίου τους στην εμφάνιση τους. Αλλά κάνουν κ οι ίδιοι τη δουλίτσα. Εμείς θα την κάναμε; (εγώ όχι)

fantasmataki
Επισκέπτης
Συμμετέχων
fantasmataki

Δίκιο έχεις, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους. Ξανασκέψου το για τη δουλίτσα, 30 εκατομμύρια η ταινία πάει😁

Eleanor Oliphant
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Eleanor Oliphant

Εξωγήινη ομορφιά. I see what you did there.

lucky star
Επισκέπτης
Συμμετέχων
lucky star

ε πες μας και αλλα ! που, πως, ποτε!

Neverlander
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Α, Lucky, σ’ ευχαριστώ που με ρώτησες, είμαι από αυτούς που ξεροσταλιάζουν ώρες ολόκληρες στο κόκκινο χαλί (don’t judge me, παιδιά) κ έτσι έχω δει αρκετούς απ’τους μεγαλύτερους σταρ κ σκηνοθέτες από κοντά, including Brad, Leonardo κ Fassbender χιχι. Η Ατζελινα ηταν απίστευτα όμορφη κ ταπεινή.

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αυτα ειναι! Και εγω μια φορα καθομουν διπλα στη Μενεγακη στο αεροπλανο και νομιζα οτι κατι εγινε….

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Κουκλα ειναι η αντζελινα. Ξερεις ποσες κοπελες, που βλεπεις καθε μερα στο δρομο θα ηταν εξισου ομορφες, αν ειχαν τα οικονομικα μεσα που εχει αυτη?

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Για 20 ταινιες δεν ξερω αλλα 10 σιγουρα, δεν μετρανε μονο οι ικανοτητες στο χολυγουντ. Αλλα και οι διασυνδεσεις. Και μην κανετε τις παπιες, οι μαυροι ηθοποιοι πχ ειναι πολυ λιγοτερο ευνοημενοι απο τους λευκους. Ναι αν ειχα μεγαλωσει αμερικη, αν ειχα ηδη διασημο ηθοποιο πατερα να με χωσει, ολους αυτους να δουλευουν πανω μου, πιστευεις θα ειχα λιγοτερες επαγγελματικες επιτυχιες; παιδια, σταρς ειναι, Δεν ειναι οι Χ men, ηρεμηστε λιγο.

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Fandasmataki, thank you!!!! Στο τελος της ημερας, εινι καθαρα ταξικο θεμα και ποιος εχει φραγκα και χρονο να εχει ολοκληρο επιτελειο απο πισω του, μαγειρες γυμναστες πλαστικους στυλιστες μακιγιερ, φωτοσοπαδες (γιατι μετα απο οοολα αυτα πεφτει κια φωτοσοπ ω ναι)

Mushu
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ διάβασα Μόνικα και νόμιζα αυτή από τα Φιλαράκια…

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Καλά είσαι εσύ. Εγώ που στο όνομα Μόνικα σκέφτομαι κατ’ ευθείαν Λεβίνσκι τι να πώ;;

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κι εγώ. Αλλά για να είμαι ειλικρινής η Μόνικα από τα Φιλαράκια μ’ αρέσει περισσότερο από την άλλη.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Σορυ κιόλας, γιατί από την ερώτηση δεν κατάλαβα πολλά, αλλά ναι μεν έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις την Τζολί αλλά αν δεν είσαι κι εσύ σαν τον Μπραντ μην θυμώνεις αν δε σε θέλει πίσω. Τι να κάνουμε τωρα; Υπάρχουν και πολλοί ωραίοι άνθρωποι και αρέσουν σε όλους μας και αυτοί με τη σειρά τους μπορεί να θέλουν κάποιον επίσης πολύ ωραίο και όχι τον Μπάμπη απο την Πολίχνη με το παπάκι με το δίχτυ στη σέλα και τη μπαντανα δεμένη στο τιμόνι. Και δεν το θεωρώ καθόλου άδικο.

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

😂😂😂😂😂Ο μπαμπης απο την Πολιχνη (και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα που τοσο ωραια περιγραφεις) υπαρκτο προσωπο;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Ένα αμάλγαμα θα έλεγα των κλασικών καγκουρογκομενων που κυκλοφορούσαν παλιά στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Και οχι μονο εκει…

Felis
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Εν τω μεταξύ, ΤΙ μανάρι ο Μπραντ Πιτ σε αυτή τη φωτογραφία! 😍

Luthien
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Συμφωνώ! Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και στην ταινία “ο Μεξικάνος” που ήταν γλυκούλης και χαζούλης

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μην το λες αν δεν σου αρέσει αλλά υπάρχει. Η Τζολί και η Γιοχανσον θεωρούνται όμορφες, σύμφωνα με την μόδα της εποχής υπάρχει το αντικειμενικά όμορφο. Μην τα ισοπεδώνεις όλα, αποδέξου οτι υπάρχουν γυναίκες πιο όμορφες και πετυχημένες από σένα κι από μένα. Οπως και άντρες πιο επιτυχημένοι και όμορφοι από τον σύντροφό σου και επειδή ζούμε σε μία ταξική κοινωνία είτε μας αρέσει είτε όχι βρίσκουμε άτομα της δικής μας “τάξης”. Δεν θα πάω εγώ στο Ryan Reynolds και θα του πω, Ryan άσε την Blake και κάνε σχέση μαζί μου γιατί κι εγώ αξίζω μια ευκαιρία. Οι άνθρωποι… Διαβάστε περισσότερα »

Corry Karav O'Keerie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εδώ υπάρχει κόσμος που τρελαίνεται με τον Benedict Cumberbatch. Που αν δούλευε ταμείο στο μίνι μαρκετ της γειτονιάς και τόλμαγε να τους ζητήσει να βγούνε, οι ίδιες θα τον κρεμάγαν στα μανταλάκια που τόλμησε να τις κοιτάξει. (Οκ, μπορεί να είμαι προκατειλημμένη, αλλά ο Cumberbatch και η δημοφιλία του είναι προσωπικός μου κάλος. Δεν το χωράει ο νους μου!)

Luthien
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

χαχαχα για τον Σόμμερ

Corry Karav O'Keerie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Καλά κι εγώ έχω υπάρξει ερωτευμένη με τον Stojan Vrankvic στο γυμνάσιο… 🤦‍♀️
Η περιγραφή του Σόμμερ πόσο to the point!!!!👃🌬🤢 😂😂😂

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Θα την πω την αμαρτία μου. Δεν μου αρέσει εμφανισιακά καθόλου ο Cumberbatch αλλά πεθαίνω γιατί είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Πώς λέμε “τον θέλω για το μυαλό του”, κάτι τέτοιο.

lucky star
Επισκέπτης
Συμμετέχων
lucky star

πιδούδ! για δωσε μεταφραση….

Τσουμπλέκια
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Η συζήτηση μου θύμισε αυτό, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη

https://www.youtube.com/watch?v=QPKZg0wnL7U

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

🤣🤣🤣 Αυτό είναι διαμαντάκι 😂

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ρε κοριτσια ειστε απολαυστικες! Ποσο γελαω με τα σχολια (εντωμεταξυ ξερω ελαχιστους απο τους σταρ που εχουν αναφερθει συνολικα, πρεπει να τους γκουγκλαρω για να εχω αποψη😁).
Τελος, πιδουδ;;;; πλιζ εξηγησου μιλτο.

Fuchsia
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Fuchsia

Τον αδικεις πολυ τον Βενέδικτο.
Εχει ξεχωριστη ομορφια και ιδιαιτερη.
Καταρχας εχει πανεμορφα ματακια.
Και ναι μου αρεσε παλια.
Ειδες που ολα ειναι υποκειμενικα και σχετικα στη ζωη αυτη;;

Corry Karav O'Keerie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ο Ρατατούης είχε καλύτερα ματάκια.

Mami Salami
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συνδεθηκα μονο κ μονο για τον χαρακτηρισμο του νατνιελ γκρεγκ!! Ε μα, μεσα στο μυαλο μου εισαι, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου😂😂😂

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ο Cumberbatch ειναι ομως ταλενταρα απο τις λιγες… Ο ανθρωπος ειναι Ηθοποιαρα. Τον ειδα στο Φραγκενσταην και εμεινα καγκελο.

lizard
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ πάντως από το Hollywood -αν σας ρωτήσουν ποτέ 😋- μονο με Jake Gyllenhaal, Clive Owen και Michael Fassbender θα πήγαινα. Οι περισσότεροι μου φαίνονται πολύ ωραίοι για τα περιοδικά αλλά μέχρι εκεί.
Ε, και George Clooney, κλασσική αξία.

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εγώ είμαι team Keanu Reeves. Στα 14 μου έκανα ψεύτικο γάμο μαζί του. Είχα καλέσει και κόσμο.

BabyDoll
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εμένα ο Viggo Mortensen :p

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Εμένα και Viggo Mortensen και Orlando Bloom και για κάποιο λόγο ο Asthon Kutcher. Τώρα που μεγάλωσα αγαπώ 💖 Jason Momoa 💖 και Chris Hemsworth.

Fuchsia
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Fuchsia

Chris Hemsworth συμφωνω.

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μεγάλος έρωτας κι αυτός, όλες με τον Λεγκολας κι εγώ με τον Αραγκορν (πώς τον έλεγαν;)

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Σωστά το λες. Παραδόξως, ο Ορλάντο Μπλουμ δεν μου άρεσε σαν Λέγκολας, τον προτιμώ μελαχρινό α λα Πειρατές της Καραϊβικής.

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Ναιιιιιι, όλο το δωμάτιο αφίσες Ορλάντο!

lucky star
Επισκέπτης
Συμμετέχων
lucky star

και ήρθανε? γιατι ειχαμε κατι περιστατικα σε προσφατες ερωτησεις!

Πεπίτα Ντι Κορφού
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χτυπιέμαι από τα γέλια, έχεις πετύχει ακόμα και την προσωπική μου σειρά κατάταξης. Ελπίζω να ενημερώσει κάποιος τα παιδιά.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Fassbender δαγκωτό

Μανδάμ Φρου Φρου
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Jake Gyllenhaal και ξερό ψωμί. Εγώ ειχα κάποτε κι ενα κόλλημα με τον James Macavoy. Μαλλον θα φταίει η εξιλέωση.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Καλός και αυτός, κατηγορία ποντικομούρικο αλλά αυτά αγγλικά αξαντ εμένα με κάνουν λωλή από κάψα.

zero-gravity
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Εικόνων
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εδώ το αιώνιο κόλλημα. #Team James

Luthien
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Fassbender κι εγώ!

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Πάντως η Τζολί έχει πολύ μεγάλο μέτωπο (αναλογικά), να το πω κι αυτό, δηλαδή τίποτα δεν είναι τέλειο. Κατά τα άλλα βέβαια η γυναίκα είναι κουκλάρα, τί να λέμε τώρα, και το ότι ο μέσος όρος είμαστε (κάπως) ασχημότερες είναι απλά γεγονός.

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

επίσης έχει πολύ λεπτή τρίχα μαλλιού και εξαιρετικά κακά πόδια.
Δηλώνω παθιασμένη με το πρόσωπό της πάντως.

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Σας έχει τύχει γενικά να λένε κάποιοι: “Καλά η Τζολί, δεν μ’ αρέσει καθόλου” ή “Χάλια η Γιόχανσον”. Δεν είναι λίγο γελοίες αυτές οι δηλώσεις; Δηλαδή είναι άλλο να λες προτιμώ τη μια από την άλλη ή κάτι του στύλ “εμένα μ’αρέσουν περισσότερο οι ξανθές” αλλά όταν κράζουν την εξωτερική εμφάνιση ανθρώπων που είναι αντικειμενικά πολύ ψηλά μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο.

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

Δεν βρίσκω τη Τζολί καθόλου ελκυστική. Και δεν είναι κάτι που θα με ένοιαζε να δηλώσω (είμαι σίγουρος πως δεν θα κοιμόταν το βράδυ άμα το μάθαινε), αλλά δεν βλέπω και λόγο να το αποκρύψω όταν μια συζήτηση στρέφεται γύρω από το αν είναι η Τζολί “η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο” και άλλες τέτοιες “αντικειμενικές” δηλώσεις.

Ααααααααααχ, Μόνικα (όχι από τα Φιλαράκια, ούτε η Λεβίνσκι, μία είναι η Μόνικα, ιερόσυλες!)

Fuchsia
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Fuchsia

Αστειο γιατι; Ο καθενας δεν δικαιουται να εχει το γουστο του; Θα πρεπει τωρα να λογοκρινουμε και το γουστο μας; Η Τζολι απο καποιους θεωρειται υπερεκτιμημενη εμφανισιακα. Υπαρχουν και αυτοι οι συνανθρωποι.Και δεν λενε απαραιτητως ψεμματα. Ουτε βρισκω αστεια την γνωμη τους. Το κραξιμο απεναντι σε καθε Τζολι γινεται γιατι το συστημα τούς την τριβει μες στη μουρη, και σου επιβαλλει προτυπα ομορφιας και σου λεει: ” Κοιτα, αυτη θα σου αρεσει”. Το γουστο διαμορφωνεται και σε υποσυνειδητο επιπεδο αλλα και λογω της οικειοτητας που σου δημιουργει μια μορφη. Η διαφημιση εχει κι εδω τον πρωτο λογο. Θυμαμαι πολυ παλια… Διαβάστε περισσότερα »

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Καημένο σταιλινγκ μπορεί, αλλά αυτή η προσωπαρα δε χρειάζεται ιδιαίτερο σταιλινγκ για να δείξει. Κι εκεί καθηλωτικη μου φάνηκε.

Γβρμ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Μα τι σημαινει αντικειμενικά πολύ ψηλά;! Εμένα πραγματικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η Αντζελίνα, τις προτιμώ λίγο πιο λεπτεπιλεπτες, όσο για τη Σκαρλετ, ιου δεν της καθόμουν ούτε να με παρακαλούσε, σοβαρά τώρα. Γούστα είναι αυτά, σαν τον γκόμενο του σχολείου που όλο και σε κάποιες δεν θα άρεσε. Προσωπικά ψηφίζω Μόνικα, Νικόλ Κίντμαν (στα νιάτα), Φαμκε Γιάνσεν. Θεότατες.

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Σημαινει οτι δυσκολα θα βρεις καποιον να την θεωρησει ασχημη. Δεν ειναι περιεργο να προτιμησεις καποια αλλη, μου φαινεται περιεργο ομως να την βρισκεις χαλια. Αντικειμενικα λοιπον, συμφωνα με τα γουστα των περισσοτερων ανθρωπων του πλανητη. Καμμια λογοκρισια για ονομα…

Sally Spectra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Μάλλον αυτό περιγράφει ο Μπράντ στην εικόνα της Αμπα, λέει: “Είχε ένα μέτωπο ΝΑ μετά συγχωρήσεως, γι’ αυτό χωρίσαμε”

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

χαχαχαχα θεούλα!

Fox
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Επισης εχει πιτυριδα

Barbie ζωντοχήρα😘
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εχει οντως προσωπαρα,, μου αρεσει πολυ η μυτη της που απο οπου και να την κοιταξεις ειναι ωραια σε συνδιασμο με τα χειλη της.
πολυς κοσμος μου εχει πει οτι εχω παρομοια οστεοδομη προσωπου με της τζολι. Με τη διαφορα οτι το δικο μου προσωπο κοσμηται απο μια διακριτικη μυτογκα που ειναι ωσαν λουκουμας, αλλα φανταζομαι οταν αποφασισω καποια στιγμη να παω να μου την αλλαξουν θα βελτιωθει πολυ η εικονα μου.

Υδατοκρίτης
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αλήθεια, έχουμε σκεφτεί το πόσο δυστυχισμένοι θα βγαίναμε από μια σχέση, αν γινόταν να κάναμε σχέση, με τον Μπραντ Πιτ ή τη Σκέρλετ Γιόχανσον ή τη Μόνικα Μπελούτσι; Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια λέει ο τοίχος και έχει δίκιο. Μετά από 2000 χρόνια η Αφροδίτη της Μήλου, με τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας νέας κοπέλας σήμερα, που δεν θάφτηκε στα μπότοξ και τις σιλικόνες, θα παραμένει όμορφη ενώ για τα σημερινά πρότυπα αμφιβάλω.
Η φωτογραφία / σύνθεσηcomment image είναι της Νέλλης Σουγιουλτζόγλου. Μιας κοπέλα από την Υπάτη, πριν 80-90 χρόνια.