Αγαπητή «Α, μπα»: Αληθεύει ότι μπορεί να περάσει δίπλα μας το άλλο μας μισό και να το προσπεράσουμε;

Δεν του απάντησα

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου Α,μπα κάτι που με παραξένεψε χτες και να πάρω τη γνώμη σου όπως και των υπολοίπων αναγνωστριών. Χθες χτύπησε ξαφνικά το κινητό μου αλλά δεν πρόλαβα να το σηκώσω. Ήταν ένας άγνωστος αριθμός εξάλλου και δεν έδωσα σημασία. Μετά από λίγο χτυπάει μήνυμα και κάποιος άγνωστος μου γράφει κάτι άσχετο που φαινόταν για κάποια δουλειά που τον αφορούσε. Τότε απάντησα απλά ”ποιος είσαι” και μετά ξαναχτυπά το τηλέφωνο. Το σηκώνω και ήταν ένας νέος άντρας και με ρωτά γιατί του γράφω αυτό το μήνυμα. Του λέω πως εσείς μου γράψατε πρώτος και απλά ρωτώ ποιος είστε. Τελοσπάντων το κλείσαμε. Μετά από ούτε δέκα λεπτά άρχισε να μου ζητά συγγνώμη σε μήνυμα, ότι το έστειλε λάθος και άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα το ότι έχω γλυκιά φωνή και ότι είμαι ευγενική. Δεν απάντησα. Μετά από πέντε λεπτά ξαναστέλνει και πάλι μου ζητά συγγνώμη για το θάρρος του και εν ολίγοις αν ήθελα να μιλήσουμε. Δεν απάντησα όχι γιατί κάνω τη δύσκολη, αλλά μου ήρθε απότομα κάποιος από το τηλέφωνο χωρίς να ξέρω ποιος είναι και κάπως με τρόμαξε όλη αυτή του η εμμονή. Μου είπε γραπτώς το όνομά του και ήταν ίδιο με το όνομα του πατέρα μου που έχασα φέτος και έχω πένθος. Αισθάνθηκα παράξενα σαν να τον έβαλε κάποιος πχ πρώην για να κόψει κίνηση. Από την άλλη μου θύμισε κάπως τη φωνή του ξαδέρφου μου αλλά παράμοιαζε. Δεν ξέρω τι ήθελε από μένα. Νόμιζα ότι εσκεμμένα έκανε λάθος με το νούμερό μου και αν δεν ισχύει αυτό που γράφω πιο πριν, απλά έτυχε να πετύχει εμένα γιατί ψαχνόταν να βρει γυναίκα. Το περίεργο είναι πως ήταν κάπως ανυπόμονος και έστειλε και αποχαιρετιστήριο μήνυμα ”αντίο καλό βράδυ κοπελιά οκ κατάλαβα πως δεν θες”. Δεν είναι λίγο creepy όλη αυτή η συμπεριφορά και παράξενη; Πώς ήξερε επίσης ότι είμαι αδέσμευτη για να επιδιώκει επικοινωνία από το πουθενά που ούτε τη φάτσα του δεν ξέρω; Απλά δεν απάντησα και σταμάτησα γιατί δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Φυσικά θέλω κάποιον καινούργιο έρωτα, αλλά δεν είμαι έτοιμη τώρα για τίποτα. Έχασα μια ευκαιρία γνωριμίας; Πιστεύω πως έπραξα σωστά και τώρα αυτός νομίζω θα κάνει το ίδιο αλλού. Ποια είναι η γνώμη σου; Αληθεύει ότι μπορεί να περάσει δίπλα μας το άλλο μας μισό και να το προσπεράσουμε; Αλλά δηλαδή άρπα κόλλα θα γίνει αυτό; Αφού δεν είμαι έτοιμη, αυτός τι ήταν που ήρθε φευγαλέα και μυστήρια έφυγε από τη ζωή μου;

Πληγωμένος άγγελος.

«Αφού δεν είμαι έτοιμη, αυτός τι ήταν που ήρθε φευγαλέα και μυστήρια έφυγε από τη ζωή μου;Πληγωμένος άγγελος.»

Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά. Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά.

Εντάξει, δεν μιλάς σοβαρά, μας δουλεύεις. Αλλά για την ελάχιστη περίπτωση που μιλάς σοβαρά, στην ερώτηση ‘αφού δεν ήμουν έτοιμη, γιατί εμφανίστηκε ένα μπλε μηχανάκι μπροστά μου’ η απάντηση είναι ‘δεν ελέγχεις ούτε εσύ ούτε κάποια ανώτερη δύναμη το ποιος εμφανίζεται μπροστά σου’. Ειδικά το ποιος αργόσχολος παίρνει τυχαία τηλέφωνα για να καμακωθεί.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

35 points
Upvote Downvote

33
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
25 Θέματα σχολίων
8 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
28 Συντάκτες σχολίων
LeftmindSiaMiaDe Leone Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αυτός δεν ήταν το άλλο σου μισό μάνα μου, αυτός ήταν ένας τρόμπας και μισός.

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δεν είσαι έτοιμη αλλά σκέφτηκες αμέσως πως το σύμπαν σου έστειλε κάποιον μεγάλο έρωτα που “χτύπησε” μέσω τηλεφώνου και σε αποκαλεί “κοπελιά”.
Το σύμπαν είναι ο Ψάλτης σε ταινία του 80.
Μήπως παραεισαι έτοιμη;

Rebecca de Winter
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Στάνταρ

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

“Το σύμπαν είναι ο Ψάλτης σε ταινία του 80”.

Έπεσα από την καρέκλα από τα γέλια.

Hatshepsut
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

This is how people go missing και δεν κάνω πλάκα…

Aces Full
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“Αφού δεν είμαι έτοιμη, αυτός τι ήταν που ήρθε φευγαλέα και μυστήρια έφυγε από τη ζωή μου” : ψυχάκιας, σαλεμένος, τρολ, εμμονικός, διάλεξε τι σου ταιριάζει. Όσο για τα “φευγαλέα και μυστήρια” θα έλεγα να ελαττώσεις Δημουλίδου και Μαντά και να αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό την πραγματικότητα.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Έχεις αντιληφθεί ότι αν όντως εννοείς αυτά που γράφεις είσαι τρομερά ευάλωτη να πέσεις θύμα ηθικής,υλικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης του οποιουδήποτε κακόβουλου ε?

Οχεντρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Ελπίζω να μην εννοείς τιποτα απο αυτα και ελπιζω να μην περασε απο το μυαλο σου οτι ενας που ειναι επιμονος, το λιγοτερο αργόσχολος μην πω σαχλος ή και τρελος και μπαναλ βλεπε “το ονοματακι σου” θα μπορουσε να είναιο έρωτας της ζωής σου.

Jolene
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι εγώ ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά. Στην καλύτερη μπορεί να ήταν κάποιος αργοσχολος που ήθελε να καμακωσει όπως λέει η Λένα και στην χειρότερη κάποιος επικίνδυνος άνθρωπος που έχει ξεσηκώσει τον τηλεφωνικό κατάλογο και ψάχνει λεία. ΔΕΝ παίζουμε με αυτά. Δεν μπορεί να σκέφτεσαι έτσι, αλήθεια. ΔΕΝ τον ξέρεις, δεν έχεις καμία “υποχρέωση” να απαντήσεις πουθενά και αυτή η οικειότητα παραειναι τρομακτική. Δεν πιστεύω ότι έχασες καμία ευκαιρία γνωριμίας αλλά ίσα ίσα “σωθηκες” από κάτι αρκετά περίεργο στην καλύτερη.

Eleanor Oliphant
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Eleanor Oliphant

Ένας ηλίθιος δεν έχει τι να κάνει και ψαρεύει γκόμενες κι εσύ έμπλεξες ξαδέρφια, πεθαμένους και το άλλο σου μισό όλα σε ένα. Αν δεν είσαι τρολ είσαι ένα βήμα πριν το ouija board

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

Τα ouija board είναι απάτες, μου είπε η κρυστάλλινη σφαίρα μου.

Eleanor Oliphant
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Eleanor Oliphant

άσε τη σφαίρα και πιάσε τα ταρώ

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Καλέ αυτό μου είχε συμβεί όταν είχα πρωτοπάρει κινητό στην τρίτη Γυμνασίου! Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ήμουν 14 χρονών ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΡΩΣΑ.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Και πες ότι όντως έκανε λάθος αρχικά στο νούμερο και μετά αποφάσισε να κάνει ει καμάκι. Και τι πάει να πει αυτό; Ότι θα μιλήσεις με έναν άγνωστο επειδή έτσι; Επειδή είσαι μόνη; Αντιλαμβάνεσαι πόσο επικίνδυνο θα μπορούσε να καταλήξει ε; Όσο για το γιατί ελπίζω να αστειεύεσαι.