Αγαπητή «Α, μπα»: Αισθάνομαι ότι είμαστε μόνες και ότι δεν υπάρχουν άντρες πουθενά

Ότι δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία ότι είμαστε πολλές σιγκλ κοπέλες με ενδιαφέροντα αλλά άντρες δεν υπάρχουν με τα αντίστοιχα προσόντα

Αγαπητή α μπα Διαβάζω α μπα και σήμερα Επεσα σε δύο απανωτές ιστορίες για το τιντερ, επειδή κι εγώ είμαι σινγκλ και το χρησιμοποιώ παρα το σεημινγκ που μου κάνουν κάποιοι φίλοι μου, έχω να πω τα εξής. Πρώτον, ναι μπορεί εγώ ή η άλλη ή η παραδίπλα να μην το χρησιμοποιούμε για one night stand αλλά δυστυχώς οι άντρες, κυρίως οι Έλληνες άντρες, (αλλά και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω) το βλέπουν κυρίως γι αυτό… Δεύτερον Οι ελάχιστες εξαιρέσεις αντρών που το χρησιμοποιούν γενικά για μια νορμάλ γνωριμία και όπου πάει, είπαμε, είναι ελάχιστες και πιθανότατα ήδη βρήκαν κάποια κοπέλα για σχέση μέσω απ και να ζήσουν τα παιδιά. ως επί το πλείστον όμως πέφτεις πάνω σε πολύ πλεμπα, από αυτή την πλεμπα κάνεις ένα ξεσκαρταρισμα και βρίσκεις 10 15 άτομα που αν μη τι άλλο σου αρέσουν εμφανισιακά και φαίνονται ενδιαφέροντες από το κειμενάκι που έχουν στο bio …. Από αυτούς μετά πάλι κάνεις ξεσκαρταρισμα και βγάζεις αυτούς που στη συνομιλία σου φαίνονται ηλιθιοι η μισογυνηδες η κόπανοι… Πόσοι νομίζεις μένουν;;;; Και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε και άλλες κοπέλες που κατά καιρούς συναντάω (είμαι αεροσυνοδός και λόγω δουλειάς έρχομαι πολύ συχνά σε επαφή με κόσμο ε και καμιά φορά πιάνουμε ψιλή κουβέντα με τις συναδέλφους …) υπάρχουν στιγμές που το παίρνω εντελώς στην πλάκα όλο αυτό σαν κατάσταση αλλά υπάρχουν και άλλες που νιώθω ότι είναι ουσιαστικά σα να υπάρχουν μόνο γυναίκες γύρω μου, ότι είμαστε μόνες, ότι δεν υπάρχουν άντρες πουθενά. Ότι δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία ότι είμαστε πολλές σιγκλ κοπέλες με ενδιαφέροντα αλλά άντρες δεν υπάρχουν με τα αντίστοιχα προσόντα . Και όταν λέω δεν υπάρχουν εννοώ ότι υπάρχουν μόνο αυτοί που θέλουν ξεπετες και αυτοί που χρησιμοποιούν το τιντερ για να βρίσκουν σεξ δωρεάν (μας βλέπουν σαν σεξεργάτριες;;) οπότε ναι είναι σαν να μην υπάρχουν άντρες. Οπότε τελικά ίσως είναι δώρον αδωρον,

-Μανωλια

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και αν κάνεις το ξεσκαρτάρισμα και εκτός τιντερ.

Τουλάχιστον με το τίντερ κάνεις το ξεσκαρτάρισμα αραχτή στον καναπέ σου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

29 points
Upvote Downvote

41
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
21 Θέματα σχολίων
20 Απαντήσεις θεμάτων
4 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
32 Συντάκτες σχολίων
AmelieFrostValiauserMorvern Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
εξωγήινη
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Να σου δώσω την άλλη πλευρά αγαπητή φίλη. Έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα. Γυναίκες που θέλουν μόνο σχέση από την αρχή χωρίς να με έχουν γνωρίσει καλά καλά, χωρίς να ξέρουν ότι τους κάνω. Στον μήνα πάνω ήδη συζητάνε για συγκατοίκηση. Μην πω για το σεξ, που κάποιες θα σου πουν να το κάνουμε αλλά να πηγαίνει κάπου όλο αυτό. Ε όλο αυτό είναι απίστευτα ξενετωτικο. Δηλαδή τους αρκεί που υπάρχω και αναπνέω, κριτήρια δεν έχουν(?), για τη ζωή τους μιλάμε γαμωτο. Είπαμε καλή είμαι αλλά όχι κι έτσι. Μου έχουν πει ‘κρίμα, κι είχα επενδύσει πάνω σου’. Πότε πρόλαβες… Διαβάστε περισσότερα »

Morvern
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μόλις εξέφρασες κάτι που μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση με τις γυναίκες και μπορώ να πω μου δημιουργεί πρόβλημα. Φαίνεται να θέλουν να τις ερωτευτείς απ’ την πρώτη μέρα – κάτι που δεν μπορώ να δώσω – και μιλάνε για ορκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης την πρώτη βδομάδα σαν να μην υπάρχουν άλλες γυναίκες και σαν να βρήκαν τον απόλυτο έρωτα χωρίς καν να σε ξέρουν. Για συγκατοίκηση δε, ποιόν μηνα, σε 10 μερες το έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους γιατί προφανώς αυτό θέλαν εξ αρχής άσχετα με το άτομο. Μοιάζει με ομαδική παράκρουση αλλα για να μιλήσουμε πιο λογικά τα… Διαβάστε περισσότερα »

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν μιλούσες με τέτοιο τρόπο για τις γυναίκες η απάντηση της Λένας θα ήταν πολύ διαφορετική, αλλά οκ, κατανοώ πως είμαστε σε μια σελίδα που δεν αφορά την υποστήριξη των αντρών. ΟΧΙ Μανωλια δεν βλέπουν οι περισσότεροι άντρες τις γυναίκες ως σεξεργάτριες. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, απλά μπορεί να μην είναι στο tinder. Κι εμένα η γνώμη μου είναι πως στην Ελλάδα το tinder δουλεύει κυρίως ως σεξουαλικό βοήθημα όχι ως προσπάθεια εγκεφαλικής επικοινωνίας. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθείς σ’ έναν διαφορετικό κύκλο απ’ αυτόν που τα στενά σου όρια έχουν θέσει και θα εκπλαγείς με το πόσοι αξιόλογοι άντρες… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Ναι, το καταλάβαμε #notallmen. Μας το έχεις διασαφηνίσει πολλές φορές. Δεν είναι και τόσο βοηθητικό να ακυρώνεις τα βιώματα και τα συναισθήματα κάποιου. Το ξέρουμε οτι υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν είσαι ο φωστήρας που θα μας ανοίξεις τα μάτια. Αλήθεια, μήπως να κοιτάξεις εσύ ο ίδιος γιατί θίγεσαι και απαντάς σε όλα λες και αναφέρονται προσωπικά σε εσένα;

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τα βιώματα κάποιου δεν είναι συμπαντική αλήθεια.

Αν δεν μπορείς να απαντάς σε μορφή συζήτησης και μπορείς μόνο να ειρωνεύεσαι, σε παρακαλώ μην μου απαντήσεις ξανά.

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Πρίγκιπα, δεν καταλαβαίνω που διακρίνεις την ειρωνεία, γιατί δεν ειρωνεύομαι. Μιλάω απολύτως σοβαρά. Δεν είναι συμπαντική αλήθεια, αλλά η κάθε μία απο εμάς με τα βιώματά της πορεύεται. Κι εσύ αντίστοιχα με τα δικά σου. Αν οι 9 στους 10 που γνωρίζει είναι έτσι, τί νόημα έχει να της πεις οτι δεν είναι όλοι; Όταν σου λένε τόσες γυναίκες κάθε φορά οτι αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες και κάθε φορά λες το ίδιο πράγμα, αυτό δεν συνιστά ακύρωση αυτών που βιώνουν κάθε μέρα; Μπορεί όντως να είσαι τόσο τυχερός που η πλειοψηφία των αντρών που γνωρίζεις να μην είναι σεξιστές και… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρος Γάτος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Δεν νομίζω ότι ο Πρίγκιπας απαξιώνει τα βιώματα της Μανώλιας (εκτός κι αν ο ακούσιος εγκλεισμός σπίτι έχει στομώσει το αναγνωστικό μου αισθητήριο). Απλούστατα απαξιώνει το Τίντερ (και πιθανότατα έχει δίκιο ως προς αυτό). Μάλιστα, απ’ όσο διαβάζω στο πλήθος των σχετικών ρεπορτάζ και μαρτυριών στον γαλλικό Τύπο η κατάσταση είναι σχεδόν συγκρίσιμη στη Γαλλία, με τη μόνη διαφορά ότι μάλλον θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερες οι Γαλλίδες που ψάχνουν απλώς την περιπέτεια της μιας βραδιάς.

user
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Για μενα το #notallmen ειναι ατοπο εδω. Αν ακολουθειτε το ‘ναι εισαι μισογυνης’ στο φβ, ειναι γεματο με σχολιασμους φοιτητικων κυριως ανδικων αναρτησεων οι οποιες (σε εντελως αλλο επιπεδο παθητικης επιθετικοτητας και entitlement ) διαμαρυρονται εντονως οτι δεν υπαρχουν (πια?) γυναικες που να ειναι ταυτοχρονα παρθενες ,π**τανες, εμπειρες, ταπεινες και αψωνιστες αλλα 10 απο εμφανιση γτ απο 9 και κατω δεν μπαινουν καν στο ρανταρ τους ως γυναικες ,που να θελουν να παιζουν ολη μερα μαζι τους Dota και να κανουν οτι χαζομαρα βλεπουν στις τσοντες. Νταξει ,η προσωπικη τους εμπειρια ειναι, αλλα μια χαρα την απαξιωνω.Εχω γνωρισει τοσο ατομα… Διαβάστε περισσότερα »

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Δεν κατάλαβα τι σ’ενόχλησε στην απάντηση της Λένας. Όσο διάβαζα την ερώτηση σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο. Άραγε στην πραγματικότητα πόσους γνωρίζουμε, απ’αυτούς πόσοι μας ελκύουν, απ’αυτούς πόσοι ελκύονται από ‘μας, απ’αυτούς πόσοι είναι και για δεύτερη ανάγνωση, κι απ’αυτούς πόσοι για τρίτη ή τέταρτη. Ένα αδιάκοπο ξεσκαστάρισμα όταν είσαι στην άγρια αρένα των σινγκλς. Το τίντερ και όλες οι πλατφόρμες αυτές σου προσφέρουν και μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Άρα το ξεσκαρτάρισμα είναι πιο εμφανές και ίσως φαίνεται πιο αποκαρδιωτικό

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θεωρώ ότι ο περίγυρος μου απαρτίζεται από τους πιο προοδευτικους τύπους που παίζουν κει έξω. Όχι όλους προφανώς, δεν εννοώ αυτό, αλλά νομίζω ότι οι άντρες γύρω μου είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις. Οι φίλες μου κι εγώ έχουμε οι περισσότερες πολύ ισοτιμες σχέσεις με άντρες που προσπαθούν να ζουν φεμινιστικά, διαβάζουν, συμμετέχουν όπως μπορούν στο κομμάτι του ακτιβισμού κτλ. Και πάλι όμως ο σεξισμος είναι υπαρκτός, ολοφάνερος και δημιουργεί προβλήματα! Έλεος με τα σχόλια “άνοιξε τον κύκλο σου”. Δεν αρκεί και δεν είναι πάντα εύκολο. Και αν όλες οι γυναίκες στην τελική “ανοίξουν τον κύκλο τους” πάλι οι… Διαβάστε περισσότερα »

Πιπέρι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πρίγκιπα, τι λες να μαζέψεις τους αξιόλογους singles του ευρύ σου κύκλου να το ανακοινώσεις και εδώ και να κανονίσεις ένα πάρτυ;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Φαντάζομαι έχεις μιλήσει με αρκετούς άντρες στο τιντερ και ξέρεις ε; Να σου πω εγώ πόσοι αξιόλογοι υπάρχουν εκεί μέσα; Δύο; Τρεις; Άντε βαριά τέσσερις. Να σου πω πόσοι αξιόλογοι υπάρχουν εκεί έξω; Νομίζεις ότι επειδή εσύ συγκεκριμένα ως άντρας δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ότι αυτή η κατηγορία δεν υπάρχει η ότι είναι πολύ μικρή; Γιατί; Μόνο και μόνο επειδή εσύ και οι δέκα φίλοι σου δεν είναι; Για ακόμα μια φορά ηρθες να ακυρώσεις την εμπειρία μας επειδή δεν είναι δικιά σου εμπειρία, ε φτάνει πια.

snowflake
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αχ, πίνω τον εσπρέσσο μου και με αυτή την ερώτηση ρουφάω τον καφέ σαν να πίνω ελληνικό με καϊμάκι σε κηδεία.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον να σου αρέσει εμφανισιακά, να του αρέσεις κι εσύ, να θέλετε το ίδιο πράγμα, να είστε διαθέσιμοι, να έχετε κοινούς στόχους και πόσα ακόμα… Και τις περισσότερες φορές γνωρίζεις κάποιον και αρχικά θεωρείς ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις και μετά δενεσαι και βλέπεις ότι δεν είναι έτσι ακριβώς και πονάει και μάλιστα πολύ. Αλλά που θα πάει.

μιμόζα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Ή επίσης, παίζει να βρεις επιτέλους έναν άνθρωπο να πληροί τις προϋποθέσεις και να ανακαλύψεις στην πορεία της σχέσης όλα τα ψυχολογικά σου κόμπλεξ που εμποδίζουν μια ομαλή εξέλιξη της σχέσης και να γίνουν όλα σκατά πάλι. Όχι εγώ, μια φίλη στο χωριό.

snowflake
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χα, έχουμε την ίδια φίλη από το χωριό 😂

Meredith
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ το έπαθα η ίδια… Αυτός τικάρει όλα τα κουτάκια κι εγώ νιώθω συναισθηματικά μη διαθέσιμη… Προς το παρόν το ανέχεται… Για πόσο δεν ξέρω… 🤔

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Ακούγεται όντως παράδοξο και ελιτίστικο, αλλά κι εγώ το βλέπω πως εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλές αξιολογότατες γυναίκες και ελάχιστοι αντίστοιχοι άντρες, Κάνοντας η ίδια μια κοινωνιολογική μελέτη από τα Lidl, το αποδίδω στα τρελά γκάζια με τα οποία μας μεγάλωσαν οι μαμάδες μας, όντας οι ίδιες στην πρώτη γενιά που μαζικά αφυπνίστηκε στο θέμα της Πατριαρτχίας, Στο δικό μου σπίτι πρέπει να άκουσα ένα εκατομμύριο φορές φράσεις τύπου ” Να μορφωθείς, να είσαι ανεξάρτητη, ανά πάσα στιγμή να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, βρες φίλες κλπ κλπ, ενώ ο αδερφός μου αντίστοιχα τίποτα. Πιστεύω πως μελλοντικά η κατάσταση… Διαβάστε περισσότερα »

Frost
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν ακούγεται παράδοξο και ελιτίστικο. Είναι.

Valda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο αυτό, γιατί μου θύμισες ότι το να μορφωθώ και να είμαι ανεξάρτητη μου το έλεγαν συνέχεια οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου, γεννημένοι όλοι τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Δεν έχω απάντηση στο αν υπάρχουν ή όχι. Ξέρω όμως τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και οποιοσδήποτε δε βρίσκεται σε σχέση. Μπορούμε να βρούμε τρόπο να περνάμε καλά με τον εαυτό μας ψάχνοντας τι μας αρέσει και κάνοντάς το. Μπορούμε να καλλιεργησουμε όσο μπορούμε φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που αγαπάμε ήδη ή γνωρίσαμε και συμπαθούμε. Μπορούμε να αποφασίσουμε αν θέλουμε παιδιά και, αν θέλουμε, να δούμε πώς αυτό μπορεί να γίνει. Μπορούμε να ψάξουμε δουλειά σε ένα μέρος που πάντα θα μας άρεσε να μένουμε. Θέλω να καταλήξω στο ότι τίποτα από αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολα, ούτε και… Διαβάστε περισσότερα »

Intefix
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτό τώρα είναι ένα πραγματικά ωραίο και αισιόδοξο σχόλιο. Και ισχύει unisex.

Μπράβο Aten!

Annie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Aten, θέλω να τυπώσω την απάντησή σου, να την κολλήσω στον καθρέφτη μου και να την βλέπω κάθε πρωί.
Ευχαριστώ!

Εύα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Advocate

Ισχύει ότι και το ίντερνετ χώρος είναι. Έχω ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες τόσο με το Tinder όσο και με άλλα dating apps. Όταν τα χρησιμοποιούσα έλεγα πως (ακόμη και όταν ο σκοπός σου είναι και εσένα το one night stand) εκει μεσα είσαι σαν την Κοκκινοσκουφιτσα περιτριγυρισμένη από δεκάδες λύκους, μόνο που ευτυχώς έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή έξοδο κινδύνου (block/ sign out/ uninstall). Η διαδικτυακή απόσταση, η σχετική ανωνυμία και η λογική σούπερ-μάρκετ τους κάνει να μην κρατάνε ούτε τα προσχήματα και να ξερνανε μισογυνισμό. Και ο μισογυνισμός των ανδρών στα dating apps είναι τρομακτικός, ακριβώς επειδή τον… Διαβάστε περισσότερα »

Frost
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

”Νιώθω ότι δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία ότι είμαστε πολλές σινγκλ κοπέλες με ενδιαφέροντα αλλά άντρες δεν υπάρχουν με τα αντίστοιχα προσόντα.”

Αυτά ‘τα αντίστοιχα προσόντα’ μου έκατσαν στον λαιμό. Ό,τι και να εννοείς, είτε ότι δεν υπάρχουν άντρες με ενδιαφέροντα, είτε ότι δεν διαθέτουν το ‘προσόν’ να θέλουν σοβαρή γνωριμία, και στις δύο περιπτώσεις σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Κατά τα άλλα, το τακτικό σεξ χωρίς σχέση το ονομάζεις ‘δωρεάν σεξ’ (ντιν, νταν, ντιν, νταν) και για αυτούς που το κάνουν πιστεύεις ότι ψάχνουν για σεξεργάτριες. Κρίμα είναι να έχεις τέτοιες αντιλήψεις γύρω από το σεξ και τους ανθρώπους.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Μόνο που δεν λέει αυτά που νομίζεις εσύ. Στο τιντερ σε αντιμετωπίζουν έτσι όταν θεωρούν ότι για να εισαι εκεί οφείλεις να κάνεις σεξ με όποιον στο ζητήσει. Όταν σου λένε από το πρωτο μήνυμα έλα σπίτι μου και άμα προς όχι σε βρίζουν και σου λένε γιατι μωρη είσαι τότε εδώ. Και ναι, οι άντρες δεν έχουν τα αντίστοιχα προσόντα όταν όλη τους τη ζωή ακούνε ότι τοονο που χρειάζονται είναι το πουλί τους, ότι αυτό αξίζει για να κερδίσουν. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω γιατί ποτέ κανένας δε τους το ζήτησε.

Frost
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ρε συ, δεν μεγαλώνουν οι άντρες με τον τρόπο που πιστεύεις. Δεν μεγαλώνουμε ακούγοντας σε όλη μας τη ζωή ότι το μόνο που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε είναι το πουλί μας, ούτε φυσικά καθόμαστε αραχτοί επειδή κανείς δεν μας ζητάει το κάτι παραπάνω. Αν από την κοινωνία ‘ακούμε’ κάτι σε όλη μας τη ζωή, είναι ότι επειδή ακριβώς έχουμε πουλί, πρέπει να κερδίζουμε σε όλα. Επειδή ακριβώς έχουμε πουλί, πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Για το ότι ο άντρας πρέπει να είναι κουβαλητής δεν έχεις ακούσει; Για το ότι ο άντρας πρέπει να παρέχει ασφάλεια, προστασία, πρέπει να… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες οι οποίοι νιώθουν μόνοι τους και ψάχνουν για σχέση και είναι καλά παιδιά. Αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν ψάχνετε (και δεν πρέπει) για καλά παιδιά, αλλά για κάποιον που σας αρέσει κιόλας. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και την πρώτη κίνηση, για να ανακαλύψετε αν ταιριάζετε κιόλας (σε πολλά πράγματα, του σεξ συμπεριλαμβανομένου και προεξάρχοντος θα πω εγώ), γιατί δεν φτάνει να είστε καλά παιδιά και να αρέσει ο ένας στον άλλον. Και να είναι και καλό το timing, φυσικά. Οπότε για να συμπέσουν όλα αυτά, ε είναι αρκετά σπάνιο. Αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

Moodus
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αισθάνθηκα έναν έντονο ελιτισμό από τη μεριά της γράφουσας πλέμπα, χωρίς προσόντα…Ενώ εμείς οι πεφωτισμένες με υψηλά προσόντα και με απώτερο σκοπό τη δημιουργία οικογένειας, μας κάνει ανώτερες και φυσικά καλύτερες.

moonchild
Επισκέπτης
Συμμετέχων
moonchild

Ομοιοπαθούσα εδώ.Δέχεσαι σέιμινγκ από φίλους για το γεγονός ότι χρησιμοποιείς το τίντερ (τι δουλειά έχεις εκεί μέσα κλπ) και παράλληλα συμβουλές του τύπου “όταν είναι η ώρα του θα έρθει” και “μην το κάνεις αυτοσκοπό” από ανθρώπους οι όποιοι δεν ξέρουν καν πως είναι να είσαι σινγκλ για πολύ καιρό (θα μου πεις και τι άλλο θα μπορούσαν να πουν). Εγώ προσωπικά έχω φάει πολλή απογοήτευση από το μέσο- μισογυνιστικές συμπεριφορές, άνθρωποι που στο άκουσμα της λέξης σχέση τρέχουν να φύγουν σαν κυνηγημένοι, άνθρωποι που ενώ έχουν σχέση-παράλληλα μιλάνε μαζί σου και με δεν ξέρω πόσες άλλες και πολλά ακόμη… Διαβάστε περισσότερα »