«Α, μπα» classics: Υπάρχουν βιβλία που να καταγράφουν τη σχέση πατέρα-κόρης;

Προσπαθώ να ανασύρω από το ασυνείδητο μου αναμνήσεις με τον πατέρα μου και να αναδιαμορφώσω τη σχέση μου μαζί του

Αγαπητή Αμπίτσα, Αρχικά να σας ζήσει το μωράκι σας και να είστε όλοι ευτυχισμένοι και υγιείς. Στο θέμα μας, ψάχνω να διαβάσω βιβλία που να καταγραφούν τη σχέση πατέρα – κόρης. Είμαι λίγο πριν τα 30 και προσπαθώ να ανασύρω από το ασυνείδητο μου αναμνήσεις με τον πατέρα μου και να αναδιαμορφώσω τη σχέση μου μαζί του, να τον πλησιάσω και να τον γνωρίσω καλύτερα. Θα είχες κάποιο/α μυθιστόρημα/τα να προτείνεις; Ο,τι έχω διαβάσει από αυτά που έχεις προτείνει μου έχει αρέσει πολύ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου στέλνω αγάπη.

(Ευχαριστούμε!) Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται με θεραπεία. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να διαβάσεις το μυθιστόρημα που μιλάει για την δική σου σχέση με τον πατέρα σου. Δεν είναι μάλλον απίθανο; Δεν είναι πιο λογικό να θέλεις να διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας αντί για λογοτεχνία; Εγώ είμαι αυτή που λέει ότι η λογοτεχνία έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά για θέματα που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Δεν λειτουργεί εύκολα ως ευρετήριο. Με έμπνευση την ερώτηση σου μολαταύτα, θυμήθηκα τρία πολύ κλασικά που θα μπορούσα να ταιριάζουν στην περιγραφή: το «Περηφάνια και Προκατάληψη» της Τζέιν Ώστεν, το «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια» της Χάρπερ Λι, και το «Πλατεία Ουάσινγκτον» του Χένρι Τζέιμς.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

22 points
Upvote Downvote

4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
1 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
ΤύπισσαMia ideaPuma Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Puma
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πόσο υπέροχος ο πατήρ Μπένετ προς την Ελίζαμπεθ <3

Mia idea
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Και το ένα δέντρο μεγαλώνει στο μπρούκλιν

Τύπισσα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μαζί με το Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια και η συνέχεια του, Βάλε ένα φύλακα, για πιο πλήρη κατανόηση της σχέσης πατέρα κόρης και όχι μόνο.

Τύπισσα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και η Μορφωμένη της Ταρα Γουεστοβερ, αληθινή ιστορία κόρης σκληροπυρηνικών χριστιανών που είναι home schooled και καταφέρνει να πάει στο κολέγιο και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.