«Α, μπα» classics: Θέλει να μάθει με πόσους έχω κάνει σεξ ώστε να με κρίνει

Δεν θέλω να του πω ψέμματα

Αγαπητή Αμπά (προβλέπεται σεντονάκι αν και θα προσπαθήσω να αποφύγω τις άσχετες λεπτομέρειες): Είμαι μία κοπέλα 28 χρονών. Ως τώρα είχα μόνο μία σοβαρή σχέση την οποία την ξεχωρίζω ως σοβαρή λόγω διάρκειας και λόγω συγκατοίκησης. Η σχέση αυτή έληξε. Εκτός αυτής της σχέσης είμαι μία κοπέλα με πολλές εμπειρίες και δεν εννοώ bungee jumping αλλά ότι είχα αρκετούς σεξουαλικούς παρτενέρ. Δεν θέλω να σου πω αριθμό αλλά συγκριτικά με ένα μεγάλο δείγμα ανθρώπων, με την κοινή γνώμη, με ταινίες κτλ θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντικειμενικά(όσο αντικειμενικό μπορεί να είναι) είχα πολλούς. Είμαι εμφανίσιμη και τυχερή γιατί όποιον ήθελα τον είχα. Επίσης λόγω έντονων φεμινιστικών απόψεων ως τώρα ήμουν συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου για αυτή την κατάσταση καθώς κάνοντας ένα μινι απολογισμό έχω χορτάσει και τρυφερότητα αλλά και σεξ. Αρκετούς τους είχα συνειδητοποιημένα μόνο για σεξ καθώς μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι έχω πολύ συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια για να κάνω σχέση με κάποιον ενώ είμαι πιο χαλαρή στο με ποιον θέλω να κάνω σεξ. Στο δια ταύτα έχω γνωρίσει ένα παιδί το οποίο πληροί τα κριτήρια για να κάνω σχέση μαζί του και η επαφή μας πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση (ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί σεξουαλικά βέβαια οπότε ένα κριτήριο μένει να αξιολογηθεί 😛 ). Το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται πολύ για το παρελθόν μου και μου είπε ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό του και καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να καταλάβει με πόσους έχω πάει και να με κρίνει μέσα από αυτό. Το αποτέλεσμα είναι να έρχομαι σε δύσκολη θέση, να μάχεται μέσα μου ο έρωτας με τις έντονα φεμινιστικές απόψεις μου. Η ερώτηση μου είναι α) πώς να το χειριστώ ώστε να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας αλλά και χωρίς να λέω ψέματα β) Πιστεύεις ότι αυτό του το “κόλλημα” είναι σημάδι για κάτι βαθύτερο του χαρακτήρα του; Επίσης θέλω να σημειώσω ότι έχω παρατηρήσει ότι άνθρωποι με μεγάλη οικονομική άνεση -όπως αυτός- ενδιαφέρονται περισσότερο για τέτοια θέματα. Διαθέτω και εγώ οικονομική άνεση και το παρατηρώ σε φίλους που ξέρω από παλιά και κινούνται στα ίδια επίπεδα βίου ενώ τα πιο “λαϊκά παιδιά” είναι πιο απελευθερωμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση καλή συνέχεια 🙂

-έμπειρη

Ο διαχωρισμός με τα «λαϊκά παιδιά» που είναι πιο απελευθερωμένα και τους πλούσιους που έχουν αγκύλωση μου φαίνεται ιδιαίτερα αυθαίρετος. Ίσως ο κύκλος σου να είναι συντηρητικός, άσχετα με την οικονομική επιφάνεια, το έχεις σκεφτεί αυτό; Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Αν έχεις έντονα φεμινιστικές απόψεις τότε θα συμφωνείς ότι όποιος προσπαθεί να σε κρίνει με αυτό το κριτήριο δεν είναι κάποιος με τον οποίον θα ήθελες να έχεις στενές σχέσεις, πόσο μάλλον κάποιος για να κάνεις σχέση. Φυσικά και πιστεύω ότι αυτό το κόλλημα είναι σημάδι, και δεν χρειάζεται να πας βαθύτερα. Λέει πάρα πολλά χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση. Λες ότι αυτός εκπληρώνει κριτήρια για σχέση, τα οποία μάλιστα λες ότι είναι και αυστηρά, οπότε αναρωτιέμαι: το να μην είναι μισογύνης δεν είναι μέσα στα αυστηρά σου κριτήρια; Δε νομίζω ότι γνωρίζεστε αρκετά με αυτόν, δε νομίζω ότι έκανες και κάποια επένδυση, και αφού δεν έχετε κάνει και σεξ, είναι πολύ πρώιμο να αναρωτιέσαι τι θα κάνεις μαζί του.

Και για να προλάβω τα σχόλια, επειδή πολλές φορές φαίνεται ότι δεν είναι σαφές αυτό που θέλω να πω σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι κακό να έχει κανείς περιέργεια για το παρελθόν του άλλου. Φυσικό είναι, και βέβαια θα βγάλει ίσως κάποια συμπεράσματα. Πρόβλημα είναι όταν κάποιος ζητάει αριθμό για να κρίνει αν η γυναίκα είναι για σπίτι ή όχι. Όταν κάποιος ταυτίζει τον αριθμό συντρόφων με την αξία ενός ανθρώπου. Η κοπέλα λέει εδώ ότι αυτό πάει να κάνει, οπότε αυτό σχολιάζω.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

48 points
Upvote Downvote

21
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
15 Θέματα σχολίων
6 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
17 Συντάκτες σχολίων
De LeoneLioMitsiargent provocateurLasitskene Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Όταν κάποτε κάποιος γκομενος επέμενε για το ίδιο πράγμα, άλλαζα κάθε φορά τον αριθμό. Μια έλεγα ότι έχω πάει με 3 (ο μαγικός αριθμός για να σε εκτιμήσει 😂), την άλλη έλεγα με 53 και προς το τέλος τραγουδούσα το είμαστε δύο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς 😂😂😂

Περιττό να αναφέρω ότι έγινε πρώην για αυτόν τον λόγο μετά από 3 χρόνια τσακωμων.
Never again

Φριζαρισμένο μαλλί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Με είχαν ρωτήσει μερικές φορές, λέγοντας μάλιστα “μην πεις και συ 3, όπως κάνουν όλες” .. Τους κοιτουσα με ενα βλέμμα κατανόησης και απαντούσα “Μα γιατί να πω μια τετοια βλακεία?? Με 2”!!!!. Αν δεν ήθελαν τις ακούσουν, να μην τις ρωτούσαν. Γράφουσα, “έντονα φεμινιστικές πεποιθήσεις” και όλα αυτα που γραφεις, τα επόμενα, δεν συμπορεύονται. Καθόλου. Το σεξουαλικό σου παρελθόν αφορα εσενα. Τελεια και παύλα. Δεν ειναι ημερολογιο ο άλλος, για να καθήσεις να του το αραδιάσεις. Δεν ειναι αντικειμενο επιβραβευσης ή κατακραυγής. Είναι αυτο που ηθελες. Τελος. Για να μην εχετε προχωρησει ακομα ουτε σεξουαλικα, ουτε σε σχεση, η… Διαβάστε περισσότερα »

Consciousness
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Aloutero έγραψες! 👍😃Λοιπον θα πω, υπηρχαν κάποιοι που ρωτούσαν και άλλοι που δεν ενδιαφέρονταν καν. Προσωπικά αυτοι που ρωτούσαν αριθμο δηλ, ενω αυτοι επαιζαν τις οσιες περιστερες, κολαγαν μετα σε αυτο το νουμερο και στον πρώτο καβγά, μου το πέταγαν face to face. Το αποτέλεσμα γνωστό. Προσωπικά προτίμησα αυτους που δεν ρώτησαν επακριβώς, αλλά που μέσα απο το πως εξελιχθηκε η σχέση, το έφερε και η κουβέντα για πρωην και των δυο, και βγήκε αβίαστα. Και είχε πλακα να λες τι μου έκανε ένας πρωην και αυτος να σου λεει για μια πρωην του ας πούμε τα ευτράπελα.😃 Αυτο θέλω… Διαβάστε περισσότερα »

Andromeda.Medaaa
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Απ’όλο αυτό που διάβασα, πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό με τα “λαϊκά” παιδιά και την απελευθέρωσή τους, μου προκάλεσε τύφλωση!!!

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Θα το πω παιδικά. Για μένα είναι βλάκας

argent provocateur
Επισκέπτης
Συμμετέχων
argent provocateur

με περικεφαλαια. Κι εχει ιδεες παλιες σα σαραβαλακι του 1821.

Sailor Earth
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Λες ότι έχεις φεμινιστικές απόψεις και είσαι προοδευτικό άτομο. Ποιες ακριβώς προυποθέσεις πληρεί αυτό το σαχλοκούδουνο για να μιλήσω έξω από τα δόντια, για να κάνεις σοβαρή σχέση; Ο τύπος σου είπε ξεκάθαρα ότι είσαι κάτι σαν πετσέτα για αυτόν. Όσο λιγότερο “χρησιμοποιημένη” τόσο καλύτερη. Πιστεύεις ότι αυτό σου αξίζει; Ένα ανώριμο αρσενικό που ξεκάθαρα δεν σε βλέπει σαν άνθρωπο και δεν είναι διατεθειμένο να κρίνει το χαρακτήρα σου αλλά το πόσο δύσκολα ή εύκολα “πέφτεις”; Προφανώς έχει πολλά σεξουαλικά και αντρικά κόμπλεξ για να κάνει τέτοιες ερωτήσεις και επίσης πολύ επιφανειακό χαρακτήρα. Όσο θα προχωράς μαζί του άλλο τόσο… Διαβάστε περισσότερα »

Lasitskene
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μόνο εγώ απαντάω “δε θυμάμαι” επειδή όντως δε θυμάμαι;
Από ποιο σημείο και μετά θεωρείται ένας επιπλέον ερωτικός παρτενέρ; Αφού κάνετε προκαταρκτικά; Αφού γίνει διείσδυση; Μήπως αφού έρθεις σε οργάσμο (ΧΑΧΑ); … Σιγά μη κρατήσουμε και λίστα με Ονομα Ημερομηνία και Περιοχή.

argent provocateur
Επισκέπτης
Συμμετέχων
argent provocateur

Τοχω παθει. Σε καποιες περιπτωςεις δεν θυμαμαι μικρα, επιθετα ή και τιποτα απο τα δυο. Ειμαι πολυ τσουλα γιατρε μου;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Εγώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έμαθα ποτέ επίθετα, πόσο περισσότερο τσουλα είμαι γιατρε μου;

idril
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

καλά άλλα ντ’αλλων βγήκε το σχόλιό μου! Μάλλον έβαλα στοιχεία html και το αφαίρεσε…
κάτω από Χ: “κορίτσι για σπίτι”
Χ-Υ: “ελαφρώς ξεπεταγμένη”
Υ-Ζ: “επιεικώς τσούλα”
πάνω από Ζ: «τη γ@μησες κι έφυγες»
Δεν βάζω νούμερα επίτηδες μιας και δεν είναι σταθερές παράμετροι για όλους, αλλά οι κατηγορίες δεν είναι δικές μου. Δυστυχώς κάποιος κάθησε και μου εξήγησε ότι έχει αυτές τις κατηγορίες, δηλαδή. Να τραβάς τα μαλλιά σου…

idril
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Αν όντως θέλει αυτό το δεδομένο για να το βάλει στο κομπιουτεράκι του που έχει ενδείξεις Ζ “τη γ@μησες κι έφυγες” τότε μήπως να φύγεις εσύ πρώτη; Γιατί σε κάποιο βαθμό μισογύνη τον κόβω.

H άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον αριθμό εραστών είναι εκείνοι που δεν αντέχουν τη σύγκριση στο σεξ, και αυτό επειδή αισθάνονται ή/και είναι χάλια εραστές. Στην οποία περίπτωση δεν ανησυχώ γιατί πιστεύω ότι θα ξενερώσεις όταν το ανακαλύψεις.

v for vendetta
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Α καλά. Μήπως θέλει να του βγάλεις και στατιστικά σε excel; κάτι τέτοια και ειδικά στην αρχή της σκέψης να σου χτυπάνε καμπανάκι.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ αυτό που βλέπω είναι το εξής: και η γράφουσα έχει τα δικά της “αυστηρά κριτήρια” για σχέση, αν και δεν μας καθορίζει ακριβώς ποια είναι αυτά…Απ’ότι κατάλαβα, ο υποψήφιος δεν είναι “απελευθερωμένο, λαϊκό παιδί” (μ’αυτό γελάμε), αλλά έχει…οικονομική άνεση. Παρολ’ αυτά, είναι υποψήφιος για σχέση, ενώ ακόμα δεν έχει κάνει σεξ μαζί του.Μόνο εγώ βλέπω ότι και η “έμπειρη” έχει τη δική της λίστα με προϋποθέσεις για σχέση, αλλά την ενοχλεί όταν ο άλλος θέτει όρο από τη δική του λίστα; Συγγνώμη, αλλά δεν με βρίσκουν πάντα σύμφωνη να πέφτει ΟΛΟ το φταίξιμο στον άντρα της υπόθεσης, καθώς, όπως… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“…μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι έχω πολύ συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια για να κάνω σχέση με κάποιον ενώ είμαι πιο χαλαρή στο με ποιον θέλω να κάνω σεξ …” Η παραπάνω φράση φαίνεται τελείως φυσιολογική αν την πει ένας άντρας, αλλά όχι αν την πει μία γυναίκα – δυστυχώς.