«Α, μπα» classics: Μισεί τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες

Υπάρχει στον πλανήτη Γη μία απάντηση που θα κάνει τα ηλίθια άτομα να το βουλώσουν για 2 ώρες;

Λατρεμένη Α μπα, Ο αδερφός του άντρα μου είναι ένα άτομο που μισεί τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες και τα άντερά του.. Επειδή είναι έτσι δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τον άντρα μου από την εφηβεία τους ακόμη… Παρόλ αυτά, τουλάχιστον μία φορά το δίμηνο θα αναγκαστούμε να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι, είτε σε έναν γάμο, είτε σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι όπου θα αναγκαστούμε να ακούσουμε όλες τις βλακείες του και είτε θα τρώμε αμίλητοι είτε θα γίνει ο χαμός (ανάλογα τη διάθεση μας και τη χοντράδα που θα πετάξει) Την τελευταία φορά το θέμα πήγε στην 35χρονη ανύπαντρη κούκλα αδερφή μου. Με ρώτησε αν «επιτέλους» βρήκε κανέναν και μου είπε πως κατά τη γνώμη του η αδερφή μου είναι λεσβία. Εγώ απάντησα πως δε νομιζω αλλά είναι δεν είναι, εγώ θέλω να είναι καλά. Και το εννοώ. Ε και αυτό ήταν. Μου είπε «Τι απάντηση είναι αυτή, άρα ομολογείς (αυτό το ρήμα είπε το ζώον) ότι είναι» κλπ κλπ. Απάντησα «ειλικρινά βαριέμαι να μπω σε αυτό το διάλογο, ας φάμε ήρεμα μια φορά και να πάμε σπιτάκια μας χωρίς ντεπόν». Ο άντρας μου εκείνη την ημέρα ήταν απών (αλλιώς δε νομίζω να έπαιζε αυτός ο διάλογος) Την επόμενη μέρα με πήρε ΚΡΥΦΑ τηλ η μάνα και η γυναίκα του να μου ζητήσουν συγγνώμη. Στο περιστατικό δε μίλησε καμία παρόλο που με είδαν μπαρούτι.Ρε Α μπα, υπάρχει στον πλανήτη Γη μία απάντηση που θα κάνει τα ηλίθια άτομα να το βουλώσουν για 2 ώρες;
– τα νεύρα μου

 

Όχι χωρίς σημαντικές απώλειες. Για να κατέβεις στον όροφο που είναι αυτός, θα πρέπει να παραμερίσεις τα συναισθήματα όλων, του άντρα σου, της γυναίκας του, της μητέρας του. Αυτός δεν έχει πρόβλημα με αυτό, το κάνει εδώ και χρόνια. Εσύ που δεν είσαι προπονημένη σε αυτόν τον στίβο, δεν θα το καταφέρεις με την ίδια άνεση και θα σου στοιχίσει.

Αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε, είναι να περιορίσετε τις συναντήσεις σε μια φορά το τετράμηνο, μετά το εξάμηνο, μετά τον χρόνο. Επειδή δεν είναι δικός σου αδερφός, μπορείς να είσαι κι εσύ απούσα μερικές φορές. Όταν βρισκόσαστε, να καθόσαστε όσο πιο μακριά γίνεται και μην ανοίγετε κουβέντα, μην του απαντάτε, μιλήστε με άλλους, μην του κάνετε τη χάρη να του δώσετε την ευκαιρία να νιώσει καλά με τον εκνευρισμό σας. Δυστυχώς, έχετε ένα τρολ στην οικογένεια.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

46 points
Upvote Downvote

8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
7 Θέματα σχολίων
1 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
8 Συντάκτες σχολίων
FerenikeiTasm Ann Ian DevilleChaotic JesterAnna Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Alex Rainers
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αγάπη έχουμε 80 χρόνια σ αυτό τον πλανήτη μην παίρνεις σοβαρά τις μαλακιες που λέει αυτός δεν είναι το αφεντικό σου η κάποιος που επηρεάζει τη ζωή σου.
Βασικά θα έλεγα η καλύτερη αντίδραση είναι το γέλιο.
Τι θέλει αυτός; να σοκάρει.
Άρχισε να γελάς υστερικά. Η να χασμουριεσαι. Το καλύτερο μήνυμα γι αυτούς είναι το σε βαριέμαι.
Το να τον αγνοείτε είναι το ενδεδειγμένο δε σας προσφέρει τίποτα η συζήτηση μαζί του.

Nenaki_007
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Υπάρχει. «Βούλωνε»

(Εγώ αυτό θα απαντούσα και από εκείνο το λεπτό θα τον αγνοούσα, σαν να είναι έπιπλο ένα πραμα…)

Tropique
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αυτη η γυναίκα του, πώς αντέχει και είναι μαζί με αυτό το άτομο;

Chaotic Jester
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Όταν τον γνώρισε, φαινόταν δυνατός και σιωπηλός. Μετά το γάμο ανακάλυψε πως δεν μπορούσε να μιλάει και να ρουφάει την κοιλιά του ταυτόχρονα.

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Τελευταία αυτό που κάνω είναι να κοιτάω όσο πιο περιφρονικά και αηδιασμένα μπορώ (αλλά με το κεφάλι ελαφρώς γυρισμένο απ’ την άλλη, σαν να μην δίνω και πολύ σημασία ταυτόχρονα) και να κάνω χμ, η να λέω ναι, ναι καλά και μετά να μιλάω σε κάποιον άλλο.
Για την ώρα πιάνει, φαίνεται η ενόχλησή τους απ’ την ακύρωση. Θα φανεί στο μέλλον πόσο καλά αποτελέσματα έχει..

Tasm Ann Ian Deville
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτού του είδους οι άνθρωποι σαλτάρουν μόνο αν τους αγνοείς. Έχω έναν εξάδελφο τέτοιον και από προσωπική πείρα σου λέω ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε και εσύ και ο άντρας σου είναι να τον κοιτάτε με το βλέμμα της αφηρημένης αγελάδας και να μην του απαντάτε σε οτιδήποτε και αν πει . Ούτε ναι, ούτε όχι, ούτε Αχά,ούτε χχχμμμ . Τίποτα άλλο παρά ένα απλανές βλέμμα. Θυμώνουν τόσο πολύ που χάνουν τον ειρμό τους και γίνονται περισσότερο ρεζίλι από ποτέ. Από τότε που το υιοθέτησα με τον εξάδελφο έχω βρει την ησυχία μου ,γιατί με αποφεύγει αυτός αντί… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Διακόπτεις τον άλλον την ώρα που μιλάει λέγοντας “σχεδόν ξέρασα!”. Αν είσαι πιο hardcore λες “ξερνάω από κάθε οπή του κορμιού μου”. Συνήθως πολύ άμεσα μαζεύονται, τα μασάνε κλπ γτ είναι και τσάμπα μάγκες. Ειδάλλως ρωτάνε το λόγο ευθέως οπότε ευθέως μπορεί να ανοίξει και ο ασκός του Αιόλου. Καλή τύχη!

Ferenikei
Μέλος
Συμμετέχων

Υπάρχει, αν και απαντάς με ερώτηση:
“Είσαι εντελώς ηλίθιος;”

Βάλε λίγη γνήσια απορία στο βλέμμα