«Α, μπα» classics: Μιλάμε τόσα χρόνια μέσω email αλλά δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά

Είμαι να σκάσω

Α, μπα, άκου τώρα να δεις τι μου συμβαίνει. Γνωρίζω διαδικτυακά έναν τύπο πριν από δώδεκα χρόνια και μιλάμε, και μιλάμε, και μιλάμε όλα αυτά τα χρόνια, μέσω τηλεφώνου και e-mail ‒ αποκλειστικά και μόνο του δικού μου, καθώς δεν γνωρίζω τα δικά του στοιχεία. Μέσα σε αυτά τα δώδεκα χρόνια έχω κάνει υπεράριθμες προσπάθειες για να μάθω από τον ίδιο ή όπως μπορώ περισσότερα στοιχεία γι’ αυτόν, να βρεθούμε από κοντά, αλλά τίποτα. Η επαφή μεταξύ μας είναι απίστευτη, με γνωρίζει και τον γνωρίζω όπως κανείς άλλος, και ακόμα και αν μιλήσουμε μετά από έναν μήνα είναι σαν να συνεχίζουμε την προηγούμενη κουβέντα μας. Από την άλλη, ούτε εγώ ξεκολλάω, ενώ το ξέρω ότι θα έπρεπε και ότι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει γνώμη και να βρεθούμε από κοντά. Δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά σκάω που δεν μπορώ να τον γνωρίσω από κοντά, σκάω που δεν μπορώ έστω να βεβαιωθώ ποιος είναι αυτός με τον οποίο μιλάω τόσα χρόνια. Πώς μπορείς να με βοηθήσεις; Ίσως αν με ταρακουνήσεις, βρίζοντάς με, ώστε να δω την αλήθεια γραμμένη και να ξυπνήσω. Ευχαριστώ

– Burdamares

Είναι τόσο ανησυχητική η ιστορία, που δεν είμαι σίγουρη αν θα σου κάνει καλό να μάθεις με ποιον μιλάς όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε μία εξήγηση που θα είναι κάπως εντός λογικού πλαισίου. Φυσικά, το θέμα δεν είναι γιατί σου λέει ψέματα για τα πάντα αλλά γιατί δεν ξεκολλάς, ενώ λες ότι ξέρεις ότι αυτό πρέπει να κάνεις, και μάλιστα εδώ και μια δεκαετία. Δεν λες τίποτε άλλο για τη ζωή σου και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Δεν θα σε βρίσω γιατί δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει σε κάτι, χρειάζεσαι βοήθεια για να δεις τι κάνεις ‒ νομίζω ότι το αποφεύγεις. Το μήνυμα που έστειλες εδώ είναι ελπιδοφόρο, αλλά δεν είναι αρκετό.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

31 points
Upvote Downvote

12
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
12 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
12 Συντάκτες σχολίων
Mary RhoΔιαλεχτή ΚιούσηEstrellaMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
μαύρο πρόβατο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

ok… φρίκαρα… το πιο λάιτ που μπορώ να σκεφτώ είναι παντρεμένος. Στην αντίπερα όχθη βιαστής-δολοφόνος στην ψειρού.
Και από reaction, αν και πάτησα ‘κρίμα’ αυτό που θα ήθελα να πατήσω αλλά δεν υπάρχει (προτείνω άμεση προσθήκη) είναι
‘Ιιιιιιιι’
(κάτι σαν της Ζουμπουλίας του Παρα 5, πριν λιποθυμήσει)

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Τη θυμάμαι αυτή την ιστορία. Είναι τόσο creepy. Ελπίζω η κοπέλα να “άκουσε” τότε τα σχόλια που είχαν γίνει και να διέκοψε την επικοινωνία με αυτό το πρόσωπο. Ήταν άνδρας, γυναίκα, παντρεμένος, δολοφόνος, stalker, συγγενής, η μαμά της ? Μην είσαστε τόσο αφελείς κορίτσια. Υπάρχουν πολλές εκπομπές στην Αμερική που ξέρετε τι διαπραγματεύονται ? Κάτι τέτοιου είδους διαδικτυακές “σχέσεις” με επικίνδυνα άτομα που έχουν καταλήξει σε παρότρυνση για αυτοκτονίες ή για δολοφονίες. Δεν ξέρετε ποιος είναι στην άλλη άκρη του “καλωδίου”.

Magica De Spell
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Κι εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που διάβασα την ερώτηση και μου είχε σηκωθεί η τρίχα! Κανένας άγνωστος δε θα μιλούσε τόσα χρόνια στην κοπέλα χωρίς να θέλει ποτέ να γνωριστούν. Είναι σίγουρα άνθρωπος από το περιβάλλον της. Μπορεί πρώην της, μπορεί “φίλη” της, κάποιος τελος πάντων που την παρακολουθεί εμμονικά. Μπορεί να είναι και άτομο που μιλάει καθημερινά χωρίς να το ξέρει… Είναι πάρα πολύ τρομακτικό που αποκαλύπτει τις σκέψεις της σε κάποιον που κρύβει την ταυτότητα του. Δεν είναι άγνωστος είμαι σίγουρη και ελπίζω να διαβάζει ακόμη και να έχει ξεκόψει!

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

12 χρόνια έχεις αφήσει τη ζωή σου και μιλάς με ένα φάντασμα;; Καλύτερα να μη μάθεις καλά λέει η Α μπα, ελπίζω μόνο να μην εχεις δώσει τα αληθινά στοιχεία σου, μόνο αυτό.

I need my medicine
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Stalker level 100…

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν διευκρινίζεις τι είδους σχέση έχει αναπτυχθεί και γενικά τι προσδοκίες έχεις από αυτή την επικοινωνία που είναι πραγματικά πολύς μακράς διάρκειας. Αναφέρεσαι ότι μπορεί να μιλήσετε ( δηλαδή κουβέντα ) σαν φίλοι διαδικτυακοί να υποθέσω; Τι συζητάτε τόσα χρόνια; Υπάρχει ερωτική έλξη και αν υπάρχει γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα; Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση της υπόθεσης. Έχεις να κάνεις πραγματική γνωριμία 12 ετών; Δηλαδή αν δεν έχεις κάνει δεσμό τόσα χρόνια και στερείσαι αληθινής επαφής, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο, παράδοξο που πρέπει να βγεις από αυτή τη φυλακή. Ζεις ψεύτικα σε έναν εικονικό κόσμο αιχμάλωτη και υπνωτισμένη.… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Στενό συγγενικό μου πρόσωπο συνομιλούσε καθημερινά με νεαρή Αγγλίδα δικηγόρο τουλάχιστον 4 χρόνια.Επαιζαν κι ένα παιχνίδι που λεγόταν Second Life σαν εικονικό ζευγάρι και μοιραζόταν κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας τους σαν πραγματικό ζευγάρι. Αυτή όμως δεν ήθελε με τίποτα να συναντηθούνε , όταν έπέμενε αυτός εξαφανιζόταν για λίγο και όταν αυτός πηγε στην Αγγλία να την ψλαξει εξαφανίστηκε τελείως. Με κάποιο τρόπο αξιοποιώντας πληροφορίες χρόνων αυτός ανακάλυψε το όνομα της. Το όνομα χρήστη του λογαριασμού. Και το ΣΟΚ!!! Η κοπέλα ήταν νεκρή εδώ και 10 χρόνια (δυστύχημα )και τον λογαριασμό της τον χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της!!!! ποιός ξέρει απο ποιά… Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό είναι ψευδώνυμο
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Spooky..

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Εντωμεταξυ περα από τα προφανή ,δλδ ο τύπος είναι παντρεμένος,στη φυλακή,στον Άρη ξέρω γω και θα πρέπει να ψυλλιαστεις ειδικά για τα δύο πρώτα εφόσον δεν έμαθες ποτέ το τηλέφωνό του, οι πιθανότητες λενε ότι εκτός από όλα αυτά θα είναι και σαν τα τρολ από τον αρχοντα, οπότε τζάμπα σκας.

Mary Rho
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Αχ, πότε θα σταματήσουμε να καταπίνουμε αμάσητη την καραμέλα “..η επαφή μεταξύ μας είναι απίστευτη, με γνωρίζει και τον γνωρίζω όπως κανείς άλλος…” ????
απίστευτο θεωρώ το ότι “ακουμπάμε” σε αδιάφορες και ανυπόστατες συμπτώσεις, εξωφρενικό είναι το πώς πάμε και πέφτουμε σε καλοστημένες παγίδες που φωσφορίζουν από χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα παραμυθιαζόμαστε με σενάρια που υπάρχουν ΜΟΝΟ στο κεφάλι μας.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ γιαυτόν.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για κάποιον/α που δεν έχουμε συναντήσει, δεν έχουμε συναναστραφεί, δεν έχουμε περάσει μαζί του/της πραγματικό χρόνο σε πραγματικές συνθήκες. Τα υπόλοιπα είναι ωραίες ιδέες για μυθιστορήματα και τηλεοπτικά/κινηματογραφικά σενάρια.
Ας μην μπερδευόμαστε.