«Α, μπα» classics: Μετά από τις κρίσεις πανικού δεν θέλω να ξανακάνω σχέση

Τι λείπει;

Πάω να σου γράψω και πάντα κάπου εκεί στη μέση του κειμένου μου το χάνω, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να ρωτήσω κάθε φορά. Τώρα όμως το χω. Μετά από μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις στη ζωή μου , μια ωραία πρωια τσουπ εμφανίζονται οι κρίσεις πανικού και σου αλλάζουν όλο το είναι. Και θα μου πεις που κολλάει το ένα με το άλλο… Πάντα ήμουν της άποψης ότι ο σκοπός της ζωής μας είναι η οικογένεια τα παιδία και και και (Κακόμοιρούλα αδερφούλα μου τώρα σε καταλαβαίνω). Μετά όμως τις κρίσεις πανικού οι οποίες έχω να πω είναι μεγάλο σχολείο, νιώθω ότι το δεν θέλω να ξανά μπω στη διαδικασία της σχέσης, με πνίγει η σκέψη και μόνο. Και κάπου εδώ έρχεται ο Ζορό. Ένας πολύ χαλαρός τύπος ο οποίος κέρδισε την προσοχή μου. Και ενώ θα έπρεπε να είμαι χαρούμενη γιατί η χαλαρότητα ήταν αυτή που ζητούσα, κάτι λείπει.. Τι λείπει όμως?

– Όταν ήρθε το χάος.

Νομίζω ότι λείπει να μας εξηγήσεις πώς κολλάει το ένα με το άλλο και με το τρίτο, γιατί δε νομίζω ότι κι εσύ έχεις καταλάβει. Αν λες ότι κατάλαβες ότι οι σχέσεις δεν είναι το άλφα και το ωμέγα επειδή οι κρίσεις πανικού σε εμποδίζουν να κάνεις σχέση, και με αυτό έχει βγει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα, είναι σα να λες ότι επειδή έσπασες το πόδι σου κατάλαβες ότι δεν θέλεις να περπατάς όλη την ώρα. Οι κρίσεις πανικού μπορεί να σε έχουν διδάξει πράγματα, δεν αμφιβάλλω για αυτό, όπως κάθε δυσκολία· μολαταύτα αν πιστεύεις πραγματικά ότι είναι σχολείο, είναι σα να λες ότι αδυνάτισες όσο ήθελες μέσω γαστρεντερίτιδας. Για να μην συνεχίσω τις παρομοιώσεις, οι κρίσεις πανικού είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσεις. Θα γίνουν γνώση και χρήσιμο εφόδιο ΑΦΟΥ τις λύσεις. Μέχρι τότε παραμένουν πρόβλημα που σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή σου. Είναι ένα πρόβλημα που από πίσω κρύβει άλλα προβλήματα, τα οποία δεν βλέπεις, και οι κρίσεις αυτές είναι ο τρόπος που έχει το σώμα σου για να σε αναγκάσει να τα δεις.

Με αυτά τα δεδομένα πραγματικά είναι εντελώς άκαιρο να συζητάμε για τον Ζορό που κέρδισε την προσοχή σου. Αυτό σου έλειπε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

18 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
1 Συντάκτες σχολίων
Πατερας Ιερωνυμος Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Πατερας Ιερωνυμος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Zoro … ο τριτοξάδελφος του μπάτμαν ??? let him save you