«Α, μπα» classics: Μετά από 6 μήνες θυμήθηκε να μου πει ότι δεν θέλει σχέση

Αμπα, μετά από 6 μήνες ο άλλος θυμήθηκε να μου πει ότι δεν θέλει σχέση. Και μάλιστα είπε, όταν τον ρώτησα αν θα πήγαινε με άλλη, το εξής καταπληκτικό: «ελεύθερα παιδιά είμαστε, και για να γίνω πιο σαφής, δεν θα είχα ενοχές αν σε κεράτωνα». Το σπουδαίο της υπόθεσης είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ. Πόσο χαζή μπορεί να είμαι; Πάλι καλά που κάποιες φορές επικρατεί η λογική και δεν έχω απαντήσει σε κανένα από τα δέκα μνμ που μου έστειλε (όπου μ ξαναέλεγε ότι δεν θέλει σχέση, και ότι η απόφαση είναι δική μου τώρα, κ ότι θα περιμένει την απάντηση μου), ούτε στα τηλ που με πήρε (μόνο στο τελευταίο όπου του είπα ότι δεν έχω όρεξη να μιλήσω και πάλι μου είπε θα περιμένει από μενα απάντηση). Και είμαι τόσο χαζή που δυο βδομάδες μετά , ακόμα περιμένω να με πάρει τηλ. Που φυσικά δεν πήρε. Και τον σκέφτομαι και τον θέλω ακόμα. Άντε πες κάτι αμπα μπας και συνέλθω, από αυτά τα ωραία που λες και μας φέρνεις στον ίσιο δρόμο.

-χαζή της υπόθεσης

Αχ με μπερδεύετε πολύ μερικές φορές. Αν δεν θύμωσες, γιατί δεν απαντάς στα εκατό τηλεφωνήματα και μηνύματα; Και τι εννοείς όταν λες ότι περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο, ενώ πιο πριν λες ότι σε έχει πάρει δέκα φορές και δεν έχεις απαντήσει; Και πώς επικρατεί η λογική εφόσον αυτός σου είπε δύο φορές ότι περιμένει απάντηση από σένα, και εσύ δεν απαντάς. Αλλά περιμένεις από αυτόν να σου τηλεφωνήσει (να σου πει τι; Ξανά ότι περιμένει απάντηση από σένα;)

Αν η απάντηση σου είναι ότι δεν θέλεις αυτό που θέλει, πες το. Μάλλον πιστεύεις ότι η μη απάντηση είναι κάποιου είδους πίεση να πετύχεις αυτό που θέλεις. Όπως βλέπεις, δεν το καταφέρνεις. Αυτό που καταφέρνεις είναι να χάνεις και το δίκιο που έχεις, αν έχεις.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

26 points
Upvote Downvote

10
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
7 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
8 Συντάκτες σχολίων
Φριζαρισμένο μαλλίJelly RollΠατερας ΙερωνυμοςBomba Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Chaotic Jester
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Εγώ τώρα ο γερο-παράξενος, να πω ότι η φράση «ελεύθερα παιδιά είμαστε, και για να γίνω πιο σαφής, δεν θα είχα ενοχές αν σε κεράτωνα», δεν έχει καμία εσωτερική λογική.

Αν είσαι ελεύθερο παιδί, τότε το κέρατο δεν έχει εφαρμογή ως έννοια, ώστε να μπορείς και να νιώσεις ενοχές ή όχι για αυτό.

Αν το σεξ με τρίτο πρόσωπο το λες κεράτωμα, τότε δεν είσαι ελεύθερο παιδί, αλλά δεσμευμένο – το αν νιώσεις τύψεις ή όχι, δικό σου θέμα.

Αυτά, για να μην παίζουμε με τις λέξεις.

Bomba
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Αυτό θα ήταν και η ιδανική απάντηση απο τη γράφουσα!

dolores.p
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

ναζάκια μπας κι άλλος καταλάβει οτι τη θέλει απεγνωσμένα και της ζητήσει γοναστιστός συγνωμη….βρε κορίτσια τσάμπα διαβάζετε τόσο καιρό Α,μπα,τίποτε δεν έχετε εμπεδώσει μερικές 🙁

Φριζαρισμένο μαλλί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Και η δική του επιμονή, είναι ένας τρόπος να πετύχει αυτό που θέλει. Και η μη απάντηση, απάντηση είναι.

Βρε γράφουσα, και συ γιατί περιμένεις τηλέφωνο από αυτόν? Για ποιο λόγο? Για να δεις πόσο διεκδικητικός μπορεί να γίνει κάποιος που δεν θέλει σχέση μαζί σου? Πιο ξεκάθαρη (και αργοπορημένη) διαπίστωση δεν υπάρχει. Μείνε εκεί. Αν συμφωνούσες στο είδος της αλληλεπίδρασης που προτείνει εκείνος, απλώς θα τον έπαιρνες τηλέφωνο εσύ. Απο εκείνον τι περιμένεις? Να σου πει “δεν τα εννοούσα, καλέ ένα αστειάκι ήταν”? Πόσες πιθανότητες λες να υπάρχουν να συμβεί κάτι τέτοιο?

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πως φτασατε στους 6 μήνες χωρίς να έχεις καταλάβει ότι δεν θέλει σχέση;
Οι σχέσεις δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι δεν θα κερατώσει ο ένας τον άλλον. Είναι κάπως ξεκάθαρο ότι είναι μαζί. Αν τον ρώτησες σημαίνει ότι ήταν κάπως ξεκάθαρο ότι δεν είσαστε μαζί. Γιατί πέφτεις από τα σύννεφα;

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Υπάρχουν μερικοί γαϊδάροι, μου έχει τύχει κι εμένα ένας τέτοιος, οι οποίοι γουστάρουν τη συντροφικότητα, θέλουν κάποιον να βολευτούνε, μέχρι να βρούνε κάποιον να τους κα** *νει περισσότερο. Αυτοί λοιπόν έχουν την τάση να επιδιώκουν καθημερινή επαφή, κι όσο περνάει ο καιρός να δημιουργούν κοινή καθημερινότητα. Αυτή την κοινή καθημερινότητα στο χωριό μου και σε πολλών αλλωνών τα χωριά τη λέμε σχέση, χρόνια τώρα. Κάποια στιγμή λοιπόν, όταν έχουν φτάσει στο σημείο που θέλουν κάτι καινούριο γιατί ψιλοβαρέθηκαν, αλλά δεν θέλουν να χαλάσουν και τη βόλεψή τους, γίνεται κάτι σαν αυτό που περιγράφει η παραπάνω κοπέλα. Και ευελπιστούν. Ή δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Bomba
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Το “όσο τον φτύνεις, τοσο κολλάει» δεν γενική εφαρμογή παιδιά! Εφαρμόζεται μόνο σε ανασφαλή άτομα, απο αυτούς που βρίσκονται σε θέση ισχύος… Το αντίστροφο δεν ορίζεται.

Φριζαρισμένο μαλλί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Συμφωνώ, απλώς θέλω να προσθέσω ότι ούτε καν πιάνει για πολύ. Τα γούστα του κάθε άλλου, παραμένουν συγκεκριμένα και δεν αλλοιώνονται ούτε απαλοίφονται απο τετοιου είδους επιδερμικούς χειρισμούς επιπέδου δημοτικού. Στην αρχή, απλώς @ άλλ@ “τσινάει” γιατί του χτυπάς το ευαισθητο εγωιστικό αντανακλαστικό (ή την ανασφάλεια για την προσωπική του αξία) , αλλά έρωτας ή αρέσκεια δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση.

Πατερας Ιερωνυμος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μετα απο 6 μηνες καθαρου ΣΕΞ σου ειπε οτι δεν θελει μονιμη σχεση .
Οποτε δεν ηταν καν σχεση.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ξέχασε τον και ψάξε για άλλον…προβληματικός για σενα….δεν αξίζει ούτε να το συζητάς…
Τί ειναι 6 μήνες που έχασες μαζί του ? (ίσως να έχασες γιατί μπορεί να ειχες πολλές καλές στιγμές…)