«Α, μπα» classics: Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις σύντροφο από μια ηλικία και μετά;

Δυσκολεύει το πράγμα

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον ελεύθερο και ενδιαφέροντα από μία ηλικία κι έπειτα; Αυτοί που χωρίζουν λίγο πριν ή λίγο μετα τα σαράντα δεν έχουν δηλαδή στον ήλιο μοίρα; Όλοι μα όλοι οι άντρες που μου άρεσαν πολύ τα τελευταία 5 χρόνια είτε ήταν σε σχέση είτε παντρεμένοι, μπορεί και να υπήρξε κάτι εφήμερο αλλά φυσικά έληξε εκεί. Δεν το ήξερα από την αρχή πάντα, πολλές φορές καποιος με γοητεύει με το που τον γνωρίζω και μετα μαθαίνω ότι δεν είναι ελεύθερος. Θα μου πεις άλλες γνωριμίες δεν έκανες; Εκανα αλλά κανένας δεν μου άρεσε, δεν μου συμβαίνει και κάθε μερα. Οι περισσότεροι 30 κατι που γνωρίζω έχουν σχέση, οι πάνω από τα 40 ειναι παντρεμένοι και με παιδιά πολλοι, οι πολυ μικρότεροι μου δεν μου αρέσουν και όλοι οι ελεύθεροι που έχω γνωρίσει ή με πλησιάσαν μου ήταν αδιάφοροι. Δυσκολεύει όντως τόσο πολύ το πράγμα από μια ηλικία κι έπειτα;

– Λίνα

Είναι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον ενδιαφέροντα από μια ηλικία κι έπειτα λόγω αριθμητικής. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε, ο μέσος όρος ηλικίας γάμου για τους άντρες είναι 33,4 χρόνια και για τις γυναίκες 30,2. Άρα, σωστά συμπέρανες ότι οι 30 και κάτι είναι σε σχέση που πιθανότατα θα οδηγήσει σε γάμο, και στα 40 και κάτι είναι ήδη παντρεμένοι και έχουν παιδιά. Οι ελεύθεροι που σε πλησίασαν δεν σου άρεσαν διότι πάλι με απλά μαθηματικά, είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένοι, οπότε οι πιθανότητες να σου αρέσουν (πολύ σωστά λες ότι δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα) είναι αναλογικά λιγότερες.

Δεν γίνεται να χρυσώσουμε το χάπι. Δυσκολεύει το πράγμα από μια ηλικία κι έπειτα. Οι ευκαιρίες αυξάνονται με όσους παντρεύτηκαν αρκετά νωρίς ώστε να προλάβουν να πάρουν διαζύγιο. Σύμφωνα με αυτό τα ποσοστά διαζυγίων έχουν φτάσει στο 37% και έχει αυξητικές τάσεις, οπότε τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα φαντάζεσαι. Πρέπει να ανοίξεις κι άλλο τους ορίζοντες.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

31 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
Σουβλίτσα Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο μύθος. Μετά από έντονη και πολυετή παρατήρηση, έβγαλα τα εξής συμπεράσματα. Οι γυναίκες, που “δεν βρίσκουν”, στα 40 και ή και πιο πάνω, ήταν επιλεκτικές πάντα. Προσωπικά, ακόμη και όταν μου την έπεφταν και οι πέτρες, πάλι δυσκολευόμουν. Αυτές, που βρίσουν εύκολα είναι απλά πιο πρακτικές και έχουν αποφασίσει ότι θέλουν σχέση. Ήταν πάντα έτσι. Κατάπιναν περισσότερα, έβρισκαν άντρες λιγότερο φανταιζι ή με σοβαρά θέματα, και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Προσωπικά μιλώντας, δεν έχει μειωθεί δραματικά, ο αριθμός ανδρών, που δείχνουν ενδιαφέρον για μένα, εγώ συνεχίζω και είμαι απόλυτη. Υπάρχουν άντρες πολλοί, και χωρισμένοι και… Διαβάστε περισσότερα »

Σουβλίτσα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Και επιπλέον οι άντρες άνω των 40-50 στρέφονται λιγότερο συχνά σε συνομήλικες γυναίκες, συνήθως αναζητούν μικρότερες για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Γιατι οπως ελεγε μια φιλη , καλη της ωρα, εχει μεινει ” ο κατιμας αγαπη μου” και ναι ειχε δικιο βεβαια πολλες φορες ανακαλυπτεις οτι εσυ παντρευτηκες η εζησες με επιλογη discount. που τοτε σου φαινοταν bargain αλλα…αυτο ειναι αλλο θεμα.
Η υποθεση ειναι λαχειο σε οποιδηποτε ηλικια απλα οσα περισσοτερα jackpot τοσο λογοτεροι αυτοι που θα το πιασουν😁