«Α, μπα» classics: Γιατί ασχολείται τόσο πολύ μαζί μου;

Αγαπητή α μπα, σου είχα ξαναστείλει αλλά δεν πήρα απάντηση, ελπίζω να είμαι πιο τυχερή τώρα. Όταν κάποιος ασχολείται εμμονικά με σένα, και όχι πάντα με την καλή έννοια, τι μπορεί να θέλει? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αποτελεί δικό του πρόβλημα και τρόπο να κρύψει κάποιο κόμπλεξ του. Κι απ την άλλη, αν εσύ συνεχίζεις να απαντάς ή να το παίζεις υπεράνω, μήπως τελικά του δίνεις τροφή? Μήπως η κατάλληλη αντίδραση είναι ένα χαστούκι και διαγραφή απ την καθημερινότητά σου? Γιατί αυτή η μανία λες?

-Ξανθιά

Βρε Ξανθιά, μπορώ να φανταστώ γιατί δεν σου απάντησα. Δεν μας λες τίποτα, και θέλεις να μαντέψουμε. Ποιος είναι αυτός ο κάποιος; Τι παρελθόν έχετε; Τι παρόν; Με ποιον τρόπο συνδέεστε; Τι εννοείς «εμμονικά;» Η γκάμα είναι μεγάλη, και δεν ξέρω με ποιον τρόπο χρησιμοποιείς εσύ προσωπικά αυτή τη λέξη. Να πάρουμε τηλέφωνο την αστυνομία, ή μιλάς για κουτσομπολιό; Υπάρχει θέμα συκοφαντίας; Κινδυνεύει η δουλειά σου, η υπόληψή σου από την ασχολία αυτού του ανθρώπου; Μην στέλνετε ερωτήσεις- τηλεγραφήματα ρε παιδιά. Θέλετε να κάνουμε όλοι τις προβολές μας στα λίγα που λέτε;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-39 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
1 Συντάκτες σχολίων
polkadots Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
polkadots
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Όταν κάποιος ασχολείται εμμονικα μαζί σου με τον οποιοδήποτε τρόπο , από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει άλυτα και ίσως πολύ σοβαρά ζητήματα με τον εαυτό του. Δεν έχει να κάνει με εσένα. Σίγουρο είναι πως αυτό το άτομο δεν θα πρέπει να είναι με κανεναν τρόπο στη ζωή σου, ούτε σε μια γωνιά , για λόγους ευγένειας. Τώρα ανάλογα την κατάσταση πραττεις και αναλόγως.