in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μου άνοιξε την καρδιά του και μετά εξαφανίστηκε

Μια δυσάρεστη συνειδητοποίηση

Αγαπητή Λένα! Καταρχάς καλή αρχή στο site σου κ συγχαρητήρια για τη γέννηση της κόρης σου!Ήρθε κ μένα η ώρα να σε ρωτήσω κάτι αν κ μέχρι να μου απαντήσεις θα έχει λυθεί το μυστήριο! Πριν 10 χρόνια γνώρισα 1 άντρα στο κατάστημα που δούλευε ως πελάτισσα και οι 2 στα 25 μας, μου άρεσε πολύ αλλά χαθήκαμε γιατί πήγε φαντάρος. Του είχα δώσει το τηλέφωνο μου αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ. Τέλος πάντων πριν 4 μήνες ξαναβρεθήκαμε! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

084 defaced JVAranda

Αγαπητή Λένα! Καταρχάς καλή αρχή στο site σου κ συγχαρητήρια για τη γέννηση της κόρης σου!Ήρθε κ μένα η ώρα να σε ρωτήσω κάτι αν κ μέχρι να μου απαντήσεις θα έχει λυθεί το μυστήριο! Πριν 10 χρόνια γνώρισα 1 άντρα στο κατάστημα που δούλευε ως πελάτισσα και οι 2 στα 25 μας, μου άρεσε πολύ αλλά χαθήκαμε γιατί πήγε φαντάρος. Του είχα δώσει το τηλέφωνο μου αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ. Τέλος πάντων πριν 4 μήνες ξαναβρεθήκαμε γιατί έπιασε δουλειά σε 1 κατάστημα του ίδιου ομίλου στην ίδια περιοχή που δούλευε κ παλιά! Χάρηκα πολύ κ εκείνος που ξαναβρεθήκαμε εγώ όμως στο ενδιάμεσο έμαθα ότι έχει σχέση από ένα αποτυχημένο τυχαίο ραντεβου με κοινό γνωστό του που είχα. Με τα πολλά και για να μην μακρυγορώ βγήκα για καφέ μαζί του. Ε και εκεί μου άνοιξε την καρδιά του και μου μίλησε για τις δυσκολίες του, για τη δουλειά του, για την οικογένεια του, για τη μουσική που του άρεσε, για την κατάθλιψη που πέρασε και για την ψυχοθεραπεία που έκανε!όλα αυτά σε μένα που είχε δει 5 φορές! Και μου τόνισε ότι δεν μιλά ποτέ ανοιχτά σε ανθρώπους και ότι εγώ του το βγάλα αυτό και ότι θέλει να είμαστε σε επαφή! Εν τω μεταξύ όσο ήμασταν μαζί τον πήρε τηλ η φίλη του, είχε μπροστά μου το κινητό κ είδα το όνομα της, μου πε ότι ήταν από τη δουλειά του κ βγήκε έξω….Θα μου πεις ρε συ κοπέλα μου οκ και τι θες βγήκατε για 1 καφέ και τι έγινε; όντως με έφερε σπίτι μου με χαιρέτησε και μετά δεν με ξαναπήρε τηλ ενώ εγώ του στείλα 1 μην μετά από 5 μέρες χαλαρό τι κανεις; εκείνος εδείξε ενδιαφέρον για τα νέα μου αλλά όχι να βρεθούμε άμεσα αν κ μου πε ότι θα τα πούμε! Και φτάνουμε στο σήμερα που βλέπω ότι δεν με πήρε τηλ κ κατάλαβα ότι μάλλον δεν ήθελε κάτι άλλο παρά να μιλήσει σε κάποιο άγνωστο κορίτσι για να μην το κρίνει ίσως; για να τον συμβουλεύσει; ειλικρινα αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές όμως σε αυτήν περίπτωση νευρίασα γιατί στην τελική στα 37 σου και αφού λες ότι έχεις κολλητούς τι θες και με καις εμένα; και να μου λες ότι μου αρέσουν οι Αιγόκεροι γιατί βρίσκουν τα κουμπιά μου και όλες οι σχέσεις μου οι σοβαρές ήταν Αιγόκεροι (τραγικό οι άνδρες ρωτάνε πλέον τα ζώδια!!!!lol ). Και τελειώνω Λένα για να μη σε ζαλίζω μήπως πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω τους εξομολογουμενους και να αφήσω το ρόλο της ακροάτριας; (Στην κουβέντα μίλησα κ γω μου άφησε χώρο αλλά εκείνος ήταν χείμαρρος! ). Ξέρω γράφω λίγο θολωμένη όμως ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Σε ευχαριστώ αν το διαβάσεις κ είτε το δημοσιεύσεις είτε όχι!

 

Οι κολλητοί του έχουν ακούσει τη γκρίνια για τα ίδια και τα ίδια χίλιες φορές, μπορεί να μην αντέχουν άλλο.

Μην πιστεύεις ότι δεν μιλάει ποτέ ανοιχτά σε ανθρώπους.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σε φλέρταρε για να σε κάνει πρόθυμη ακροάτρια;

Οι άνθρωποι δεν φλερτάρουν μόνο για να γνωρίσουν τον άλλον καλύτερα. Πολύ συχνά χρησιμοποιούν την γοητεία που ασκούν για να ξεχάσουν τα δικά τους προβλήματα και μάλιστα πιο συχνά από τις φορές που θέλουν όντως κάτι από τον άλλον. Μάλλον έπεσες σε μια τέτοια περίπτωση.

Είναι πολύ δυσάρεστη η συνειδητοποίηση ότι κάποιος σου υποσχέθηκε συναίσθημα για να σε χρησιμοποιήσει, αλλά με την ευκαιρία αυτή, πάρε και το μάθημα που σου δίνει η ζωή: μην παριστάνεις τόσο εύκολα την πρόθυμη ακροάτρια ελπίζοντας ότι θα ανταμειφθείς με συναίσθημα. Να είσαι πρόθυμη ακροάτρια μόνο αν όντως σε ενδιαφέρει αυτό που ακούς.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

18 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Aloutero
Aloutero
5 χρόνια πριν

Συγνώμη ρε παιδιά, το φλερτ που το είδατε;

BabyDoll
BabyDoll
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Ουτε εγώ βλέπω κάποιο φλερτ. Εντάξει κάτι υπήρξε πριν 10 χρόνια αλλά έχουν περάσει 10 χρόνια. Ξανασυναντηθήκατε, πήγατε για έναν καφέ και ήθελε να πει κάπου τον πόνο του. Οπως είπε και η Λενα οι κολλητοί του τα είχαν ξανακούσει, εσύ όχι οπότε στα είπε. Δεν ξέρω τι περίμενες να γίνει, να πάτε για καφέ και μετά να σου πει οτι σε ερωτεύτηκε και να χωρίσει; Αν δεν θες να είσαι ακροάτρια σε άτομα που δεν ξέρεις απλά μην βγαίνεις μαζί τους. Αν ήσουν τσιμπημένη μαζί του και ήθελες να δεις αν γίνει κάτι όταν έμαθες οτι είχε σχέση ας… Διαβάστε περισσότερα »

Mileena
Mileena
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Ε,της είπε ότι θέλει να βρίσκονται σε επαφή,τον πήρε και η κοπέλα του&αυτός είπε ψέμματα ότι τον πήραν από τη δουλειά…Υποβόσκον φλερτ με θετικό σήμα το πήρε,γιατί όχι?!

Mia
Mia
5 χρόνια πριν

Θα μιλησω ωμα : εισαι 35 χρονων και εχεις αφελεια όμοια με 15 χρονης, κυριολεκτικα. Δεν ερμηνευσες κανενα σημαδι και τελικα δε ξερω και τι περιμενες απο ολη αυτην την ιστορια. Δεν σε κοροιδεψε, δε σου υποσχεθηκε κατι σε κανενα σημειο. Εσυ πρπσπαθησες να κρατησεις επαφη μαζι του, εσυ τον θυμοσουν, εσυ του ξαναστειλες. Ολα εσυ, μονη σου. Ειλικρινα δε ξερω τι περιμενες παντως αυτος δεν σου χε δειξει κανενα σημαδια για κατι παραπανω.

Κοντράριος
Κοντράριος
5 χρόνια πριν

(τραγικό οι άνδρες ρωτάνε πλέον τα ζώδια!!!!lol )

Εσωτερικευμένος μισογυνισμός alert

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κοντράριος

Οντως! Κ γελασα οταν το διαβαζα, αλλα εχεις δικιο!!

Η μπλε ώρα
Η μπλε ώρα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karlee

Είμαι η κοπέλα που έγραψε την εξομολόγηση, έχετε δίκιο δεν το είχα καταλάβει όταν το έγραφα αλλά ήμουν λίγο σε σύγχυση…. γενικά προσπαθώ να μην εκφράζομαι με στερεότυπα αλλά το παρελθόν δεν σβήνει εύκολα αλλά είμαι σε καλό δρόμο!

Εντελβάις
Εντελβάις
5 χρόνια πριν

Άλλος ένας αντισυμβατικός, σκληραγωγημένος απόκληρος της ζωής ανοίγει την καρδιά του γοητεύοντας μια ακροάτρια.
Πώς κάθεστε και ακούτε τις μπαρούφες του καθενός ρε παιδιά;; Ακόμα και να σ αρέσει ο τύπος τον βρίσκεις νορμάλ το μονόλογο του Βασιλάκη Καΐλα στο πρώτο ραντεβου;;

flavors
flavors
5 χρόνια πριν

”Xάρηκα πολύ κ εκείνος που ξαναβρεθήκαμε εγώ όμως στο ενδιάμεσο έμαθα ότι έχει σχέση από ένα αποτυχημένο τυχαίο ραντεβου με κοινό γνωστό του που είχα” OΚ πείτε με πεζή αλλά ρε παιδιά δεν ήξερα πως ένα τυχαίο ραντεβού με κοινό γνωστό μπορεί να είναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο

Franny
Franny
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  flavors

εννοει οτι το πηγαινε για ραντεβου απο τα “αλλα”. τα πονηρα, ντεεε wink, αλλα δεν της βγηκε.
μαλλον θα ακουγε παλι καποιανου τον πονο..

flavors
flavors
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Franny

αααα είδες αν σχολιάζει κανείς χωρις να έχει πιεί πρωινό καφέ; σορρυ παιδιά τώρα το πιάσα.thx franny 😘

Mileena
Mileena
5 χρόνια πριν

Χαμένη υπόθεση ο τύπος,εντελώς.Σε φλέρταρε γιατί ήθελε να σε φέρει στα μέτρα του,να κάτσεις να τον ακούσεις,και δεδομένου ότι έχει ήδη σχέση,δεν ξανασχολήθηκε.Κάλυψε μια στιγμιαία ανάγκη του επικοινωνίας,that was all.Κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον σου,συν τοις άλλοις,no strings attached.Εσύ τώρα,τι θες από δαύτον?!Να βαυκαλίζεσαι με τον τύπο που δε χρησιμοποίησε το τηλέφωνό σου ούτε όταν ήταν ελεύθερος?!

Kritikothessalonikia
Kritikothessalonikia
5 χρόνια πριν

Τελικά είναι πολλοί οι άνθρωποι που ψάχνουν”καδο συναισθηματικών απορριμμάτων” που λέω εγώ. Τέτοιους ανθρώπους τούς ξεχωρίζεις όταν με το καλημέρα που λέμε, είναι πρόθυμοι να σου αραδιάσουν όλα τά σωψυχα . Άν είσαι πρόθυμη ψυχή και έχεις όρεξη έχει καλώς, άν όχι, το κόβεις για να μην ζητάς μετά τά ρέστα ότι σέ “εκμεταλλεύονται”. Οι ίδιοι το επιτρέπετε προφανώς να γίνετε έστω για λίγο σημαντικοί γιά αυτούς με αυτό τον τρόπο.. υπάρχει πάντα και το όχι,
το έχω δουλειά, το δυστυχώς δεν θα μπορέσω…

τοστογιεφσκι
τοστογιεφσκι
5 χρόνια πριν

αιγοκέρως με τι ωροσκόπο;

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

“Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σε φλέρταρε για να σε κάνει πρόθυμη ακροάτρια;”
Χαχα ρε Λένα δηλαδή μπράβο, το μυαλό μου δεν πήγαινε σε αυτά ποτέ σε τετοια βάθη, είμαι στο δημοτικό ακόμη.

Franny
Franny
5 χρόνια πριν

“χαθήκαμε γιατί πήγε φαντάρος. Του είχα δώσει το τηλέφωνο μου αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ. .. ειλικρινα αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές όμως σε αυτήν περίπτωση νευρίασα γιατί στην τελική στα 37 σου και αφού λες ότι έχεις κολλητούς τι θες και με καις εμένα; μήπως πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω τους εξομολογουμενους και να αφήσω το ρόλο της ακροάτριας; ” οχι μωρε, δεν χρειαζεται, απλα ασε τους αιγοκερους και ασχολησου με καρκινους.(καπου στο διαβασμα της λεξης “αιγοκερως”, καηκαν μερικα εγκεφαλικα μου κυταρα..). σοβαρα τωρα: μηπως τον ρολο της “ακροατριας” μονιμως και επαναλαμβανομενα, τον ενστερνιζεσαι με αλλες προσδοκιες, οπως συνεβη… Διαβάστε περισσότερα »

Βλαξ Μάμπα
Βλαξ Μάμπα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Franny

Δεν είναι διόλου απίθανο να μην χαθήκανε επειδή πήγε φαντάρος. Οι φαντάροι είναι ευαίσθητοι με την μοναξιά τους, αλλά επίσης κλείνονται, ειδικά την πρώτη περίοδο που πρέπει να προσαρμοστούν. Μιλούν μόνο με αγαπημένα τους/ κοντινά τους πρόσωπα, γενικά εξαφανίζονται από φμπ/ίνσταγκραμ. Με λίγα λόγια, μπορεί να χαθείτε αν κάποιος πάει φαντάρος, άρα δεν σε θεωρεί αρκετά σημαντική, είτε γιατί βρεθήκατε μια φορά, είτε γιατί απλά σε θέλει σαν καλαθάκι να ρίχνει τα εσώψυχά του. Μπορεί βέβαια να έχω τελείως άδικο και να φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Αγαπητή αναγνώστρια, εδώ είναι που λέμε “άντε γεια” και προχωρούμε! Άσχετα μ’ αυτό, Franny,… Διαβάστε περισσότερα »