in

Στείλτε μας τι διαβάσατε την προηγούμενη εβδομάδα

Μοιραστείτε μαζί μας κάτι από όσα διαβάσατε τις τελευταίες μέρες

Θέλουμε να μας γράψετε για όλα όσα διαβάσατε τον τελευταίο καιρό και σας έκαναν εντύπωση, σας άρεσαν, σας ταρακούνησαν. Πείτε μας και το γιατί και σημειώστε μας το link της πηγής σας. Θα δημοσιεύουμε τα δέκα πρώτα. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, μπορείτε να στείλετε κείμενο από τη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά και λέει «ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 25

Θέλουμε να μας γράψετε για όλα όσα διαβάσατε τον τελευταίο καιρό και σας έκαναν εντύπωση, σας άρεσαν, σας ταρακούνησαν. Πείτε μας και το γιατί και σημειώστε μας το link της πηγής σας. Θα δημοσιεύουμε τα πέντε πρώτα.

Όποιος  ή όποια θέλει να συμμετέχει μπορεί επίσης να στείλει μέσω αυτής της φόρμας  που ανοίγει μόλις πατήσετε το εικονίδιο με το μολύβι πάνω δεξιά.

Screen Shot 2018 05 28 at 10.00.01

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
BabyDoll
BabyDoll
5 χρόνια πριν

Διάβασα πριν από λίγο την ιστορία και κατάλαβα γιατί δεν έχει αναφερθεί εδώ. Η συγκεκριμένη κοπέλα απλά ήθελε δημοσιότητα δεν της συνέβη κάτι άξιο σχολιασμού.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

κανείς δε διαφωνεί ότι είπε σωστα πράγματα, αλλά τα είπε σε λάθος ανθρωπο τη λάθος στιγμή. Αν κάποιος θα ήθελε να το δει με καλή θέληση το πολυ πολύ να πει ότι έπαθε γρύλο η τυπισσα. Αν καποιος ειναι πιο καχύποπτος θα μπορούσε να πει ότι το εκανε για δημοσιότητα.

BabyDoll
BabyDoll
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

Φωτεινή και άντρας να τα έλεγε τα ίδια θα λέγαμε. Το ότι οι γυναίκες δέχονται σεξουαλική παρενόχληση, τους μιλάνε διάφοροι κλπ δεν το αμφισβήτησε κανείς. Αυτό που σχολιάστηκε είναι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα επιτέθηκε με προσβλητικούς σχολιασμούς σε ένα άτομο που δεν της έκανε τίποτα από τα παραπάνω (και της ζήτησε συγγνώμη οταν κατάλαβε οτι την ενόχλησε αυτό που είπε). Αν ήθελε να πει αυτά τα δέκα σωστά πράγματα που λες ας τα έγραφε από μόνα τους χωρίς να κατήγορήσει κανέναν για να λάβει λίγη δημοσιότητα. Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτές οι συμπεριφορές βλάπτουν τον φεμινισμό, δεν τον προωθούν.

Vasilis
Vasilis
5 χρόνια πριν

Φωτεινή, μην ασχολείσαι με το κάθε αμόρφωτο τσόκαρο.

Zanafia
Zanafia
5 χρόνια πριν

“Οι ιστορικοί μας προτείνουν πάρα πολύ ολοκληρωμένα συστήματα για το παρελθόν, σειρές από αίτια και αιτιατά υπερβολικά ακριβή και υπερβολικά διαυγή για να ήταν ποτέ τους αληθινά”. Το έγραψε η Marguerite Yourcenar στα Απομνημονεύματα του Αδριανού, και με έχει στοιχειώσει από χθες που το διάβασα (από τη μία γιατί ακούγεται πολύ σωστό, και από την άλλη γιατί μοιάζει πολύ τρομακτικό για το πώς και αν μαθαίνουμε τελικά Ιστορία).

κ@λυψω
κ@λυψω
5 χρόνια πριν

Φωτεινή γράφτηκε ένα άρθρο στα μικροπράγματα που παραθέτει και σχόλιό σου :-), (δεν εκφράζει δική μου άποψη απλά το παραθέτω γιατί αναφέρει το όνομά σου) : https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/to-mono-provlima-me-tin-epithesi-tis-traianas-anania-ston-kyriako-papadopoulo/

Εντελβάις
Εντελβάις
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  κ@λυψω

Φωτεινή, δεν είναι ένα ζήτημα που περιλαμβάνει πολλά, είναι απλά μία αμορφωτη κοπέλα που προσπάθησε να τσουβαλιάσει και να εκμεταλλευτεί εντελώς λαθος περιστάσεις για να γίνει έστω και λίγο γνωστή (ούτε η μάνα της δεν την ξέρει και από επίπεδο μέχρι τσιφτετέλι φτάνει). Ας μην αναλωνόμαστε σε τέτοια άτομα νομίζω υπάρχουν πολυ σημαντικότερα θέματα για να συζητηθούν εδω.