in

Αγαπητή «Α, μπα»: Είμαστε σε σχέση αλλά δεν μπορώ να τον δω σεξουαλικά

Δεν με ικανοποιεί

Δεν με ικανοποιεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5f74d2ec64fe35f3fac8d7308e1a0bd7

Εχω μια σχεση εδω και λιγο καιρο…Δεν μπορω να τον δω ερωτικα και του το αναφερα μου ειπε να το προσπαθησουμε αλλα δεν αλλαζει κατι…Στο ερωτικο σημειο δεν με ικανοποιηει….Δεν το ξερει πως δεν με ικανοποιει..Τι να κανω?? Σας παρακαλω μα μηνει ανονυμα

Όπως δεν γίνεται να προσπαθήσεις να σου αρέσει η γαρδούμπα, έτσι δεν γίνεται να προσπαθήσεις να σου αρέσει το σεξ με έναν άντρα. Δεν γίνονται με προσπάθεια αυτά, ή υπάρχει χημεία, ή δεν υπάρχει. Δοκίμασες, δεν σου άρεσε, πήγαινε παρακάτω, κι αυτό ισχύει και με το σεξ, και με τη γαρδούμπα. Φύγε και μην έχεις τύψεις που δεν «προσπάθησες» να λύσεις ένα πρόβλημα με έναν άντρα που «προσπαθεί». Ας βρει κι αυτός μια γυναίκα με την οποία δεν χρειάζεται ούτε αυτός να προσπαθήσει. Έχουμε φάει τα νιάτα μας να «προσπαθούμε» να ταιριάξουμε γιατί «όλα λύνονται με κουβέντα». Δεν λύνονται όλα με κουβέντα, και αυτό σίγουρα δεν λύνεται με προσπάθεια. Άντε γεια και πήγαινε παρακάτω στη ζωή σου.

(Η γαρδούμπα είναι ένα παράδειγμα. Μια χαρά είναι η γαρδούμπα).

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

24 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρή Κοντό
Μαρή Κοντό
3 χρόνια πριν

Ναι αλλά ξέρει ποιος είναι ο Όμηρος;

Anna
Anna
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μαρή Κοντό

Τέλειο σχόλιο 😂

@Σχολιάστρια
@Σχολιάστρια
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μαρή Κοντό

Χαχαχαχα

εξωγήινη
εξωγήινη
3 χρόνια πριν

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν σε ικανοποιεί αγαπητή φίλη κι αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικο απ’ολα. Παραβλέπει πολύ βολικά όλες τις ενδείξεις ότι δεν ικανοποιείσαι και κάνει τη δουλίτσα του, ιου. Όπως οι περισσότεροι άντρες που έχω κάνει σεξ εδώ που τα λέμε. Αν ικανοποιείσαι ευθύνονται αυτοί και νιώθουν θεοί, αν δεν ικανοποιείσαι όμως ευθύνεσαι εσύ και σε βγάζουν ανοργασμικη, το παιχνίδι είναι στημένο και στα μέτρα τους. Εν τω μεταξύ αν σε νοιάζει η ικανοποίηση σου, βγαίνεις και πουτ@να. Χώρισε τον και βουρ στον επόμενο και τώρα ξέρεις τι να μην ανεχτείς. Να πω εδώ ότι στο λεσβιακο… Διαβάστε περισσότερα »

Felis
Felis
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Λίγο αυτά που λες (και τα έχω ακούσει/διαβάσει κι αλλού), λίγο η πλειοψηφία των αντρών που είναι παρτάκιδες, λίγο το Tik-Tok (καλά, τι καρακούκλες , ακομπλεξάριστες lesbians και bi κυκλοφορούν δηλαδή;!), μήπως να το σκεφτώ να περάσω απέναντι; 🧐😝😂

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν

Στοιχηματίζω το βασίλειό μου κι ένα άλογο ότι αν αρχίζαμε όλες να γράφουμε ιστορίες από τέτοιες προσπάθειες που έχουμε κάνει κατά καιρούς θα έκαναν καινούριο συκώτι οι αναγνώστες/στριες. Μη γίνεις μία από μας. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις.

Corry Karav O'Keerie
Corry Karav O'Keerie
3 χρόνια πριν

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως χρειάζεται η Λένα να κάνει διευκρινίσεις τύπου “μην παρεξηγηθούμε, μια χαρά είναι η γαρδούμπα”. Γιατί είναι δεδομένο πως αν δεν το κάνει (ή ακόμα και τώρα που το έκανε) δεν αποκλείεται να δούμε σε κανά δίμηνο ερώτηση ¨τότε που είχες πει πως σιχαίνεσαι την γαρδούμπα, οι κτηνοτρόφοι κλέφτες να γίνουν?”

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

“Δεν το ξερει πως δεν με ικανοποιει..”

Ουφ 🙄🙄

miakotara
miakotara
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Και ρωτώ εγώ… γίνεται να ξέρει ότι δεν τον βλέπει ερωτικά, αλλά να μη ξέρει ότι δεν την ικανοποιεί; :/

Po the Panda
Po the Panda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  miakotara

Εννοείται οτι γίνεται, για πολλά άτομα, εμού συμπεριλαμβανομένου, είναι άλλο το ερωτικό αίσθημα και άλλο η σεξουαλική ικανοποίηση. Βέβαια, για εξίσου πολλά άτομα δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Ο φίλος δεν ξέρουμε σε ποιά κατηγορία ανήκει, αλλά νομίζω είναι εύκολο να καταλάβει αν την ικανοποιεί στο σεξ ή όχι, εφόσον ενδιαφερθεί να μάθει. Εκτός αν η γράφουσα δεν μιλάει για σεξ, οπότε αγνοήστε αυτό το σχόλιο 😄

J.Brian
J.Brian
3 χρόνια πριν

Άλλη μια σοβαρή περίπτωση πλύσης εγκεφάλου ως προς τις γυναίκες. Ότι το σεξ είναι υποδεέστερο στοιχείο αφού το παιδί είναι καλό και ότι μπορεί να στρώσει στο μέλλον ή τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Τι είναι μουσακάς; Το σεξ είναι ο πυρήνας. Δεν έχει σημασία πόσο κάνει ο καθένας, αλλά χωρίς σεξ, ερωτική σχέση δεν υφίσταται. Το σεξ χρειάζεται απαραίτητα ορμή. Ειδικά όταν είσαι νέος δηλαδή πριν εμμηνόπαυση κλπ. Όχι ότι στην εμμηνόπαυση δεν χρειάζεται η ορμή, αλλά κατά γενική ομολογία και δική μου προσωπική εμπειρία, οι ορμόνες κάπως πέφτουν (και στους άντρες- μην ακούω ότι αυτοί το κάνουν σαν κουνέλια… Διαβάστε περισσότερα »

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
3 χρόνια πριν

Το βασικό στοιχείο μιας ερωτικής σχέσης που την ξεχωρίζει από την φιλική είναι η ερωτική έλξη και το σεξ. Άρα από την στιγμή που λες ότι δεν μπορείς να τον δεις ερωτικά, ε δεν μπορεί να υπάρξει και σχέση.

Επίσης όσο περισσότερο μένεις σε μια τέτοια κατάσταση και ζορίζεσαι και προσπαθείς, να ξέρεις τόσο περισσότερο θα συσσωρεύεται μέσα σου θυμός για αυτόν και στο τέλος όχι μόνο σεξ να κάνετε αλλά ούτε να τον ακούς να αναπνέει δεν θα θες.

Δεν είναι κρίμα και για τους δύο αυτό;

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν

Επόμενοοοος!!!
(Ευτυχώς που υπήρξε διευκρίνιση για τη γαρδούμπα, προς στιγμήν έχασα την πίστη μου)

Louise B.
Louise B.
3 χρόνια πριν

Χάθηκα κάπου, αφού του είπες ότι δεν τον βλέπεις ερωτικά πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει ότι δεν σε ικανοποιεί σεξουαλικά; Κατά τα αλλά, δεν σου αρέσει, όλα καλά, σταματήστε να βλέπεστε, τριετές συμβόλαιο έχετε υπογράψει; Γιατί στην δική μου ζυγαριά ένα εκατομμύριο φορές καθόλου σεξ παρά κακό σεξ.

Valia
Valia
3 χρόνια πριν

Να ‘ξερες πόσους έχω γύρω-γύρω που θέλουν ή να τα φτιάξουμε ή να με αποκαταστήσουν με δόξα, τιμή και καμάρι… Αλλά αν δε σου βγαίνει ερωτικά με κάποιον, δε σου βγαίνει, πώς να το προσπαθήσεις;